آگاهی طبی = سلامت

مفهوم واقعى زيبايى

پستتوسط pejuhesh232 » پنج شنبه مارس 21, 2019 5:41 pm

مفهوم واقعى زيبايى


آیا بعضی از زنان ایرانی مفهوم واقعى زيبايى را درست درک كرده اند؟ چرا بعضی از زنان ایرانی به خودشان نمیرسند

به گزارش اسپوتنیک، این روزها در شبکه های اجتماعی شاهد دختران و بانوان ایرانی هستیم که بسیار آرایش می کنند و هر ماه رنگ موی خود را عوض می کنند.
باید متذکر شد که به خود رسیدن به معنی کاشت مژه و ناخن و اكستنشن نيست. به معنى تزريق ژل و بوتاكس و تاتو و كاشت گونه نيست. اينها نه تنها موجب زيبايى نميشوند، چه بسا مصداق بارز نازيبايى هستند.

به خود رسيدن يعنى ورزش كردن، نوشيدن آب و تغذيه صحيح که در بانوان ایرانی تا حدی کم است. به خود رسیدن به معنی این است که بعد از چهل سالگى و بعد از زايمان مراقب هيكل خود باشى و خوب لباس بپوشی. يعنى اینکه كتاب بخوانى، صداي خوب و آرامبخش گوش كنى، فيلم آموزنده ببينى و مسافرت بروى. به خود رسیدن به این معنی است که با بچه های خود كارتون مفيد ببينى و سربه سر آنها بگذارى و براى شوهر خود آرامشى همجو باران بياورى، حرف بزنى و از ته دل بخندى. در یک کلام، روانشناسان معتقدند که به خود رسيدن يعنى ارزش دادن به خود و صرف كردن وقت کافی براى خود و بالا بردن اطلاعات که در نهایت به بالا بردن اعتماد به نفس می انجامد.

برای بسیاری از کاربران ایرانی سوال است که چرا اينقدر مفهوم زيبايى در ايران تغيير كرده است و جای زیبایی طبیعی را عمل های پرهزینه و لوازم آرایش گرفته است.
عده ای از کاربران معتقدند که زنان با بالابردن عزت نفس خود سبب می شوند تا بیشتر ارزش خود را درک کنند و موفق تر خواهند بود.
pejuhesh232
 
پست ها : 8783
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

Re: آگاهی طبی = سلامت

پستتوسط pejuhesh232 » شنبه آپريل 27, 2019 12:31 pm

متخصصین قلب و عروق روشی برای عملکرد بهتر قلب پیدا کردند


متخصصان انجمن قلب آمریکا به نتیجه جالبی در مورد انجام یک حرکت خاص ورزشی با بهبود عملکرد قلب و عروق رسیدند.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از هارت، متخصصان انجمن قلب آمریکا به این نتیجه رسیدند که انجام ورزش یوگا به طور منظم به کاهش فشار خون و بهبود عملکرد قلب و عروق خونی کمک می کند.

بر طبق این نتایج پس از 12 هفته تمرین یوگا، افراد مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی باعث کاهش ضربان قلب و فشار خون آنها شد و همچنین وضعیت روحی و احساسی آنها را بهبود بخشید.

یوگا همچنین برای کسانی که می خواهند با استرس مقابله کنند نیز مناسب است، زیرا یوگا یکی از پیشگامان حرکات ورزشی برای جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی است. دانشمندان توضیح دادند، هنگام غم و افسردگی به سیستم عصبی بیش از حد فشار وارد می شود که می تواند منجر به التهاب و فشار خون بالا شود.
pejuhesh232
 
پست ها : 8783
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

Re: آگاهی طبی = سلامت

پستتوسط pejuhesh232 » سه شنبه اکتبر 01, 2019 12:13 pm

افراد خوش‌بین طول عمر بالاتری دارند


شفقنا زندگی- تحقیقات جدید نشان می دهند که افراد خوش بین تمایل بیشتری برای زندگی طولانی تر و همچنین شانس بیشتری برای زندگی تا ۸۵ سال و بیشتر دارند.

Image

در تحقیق اخیر محققان ارتباط بین خوش بینی بالاتر و طول عمر بیشتر را با تمرکز ویژه روی احتمال رسیدن به “طول عمر استثنایی” بررسی و توصیف می کنند.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، در این مطالعه محققان خوش بینی را “انتظار عمومی” از اتفاقات خوب یا اعتقاد به آینده مطلوب دانستند .با استفاده از تکنیک های درمانی نسبتاً ساده ی خوش بینی، یافته های محکمی بر سلامت عمومی افراد پیدا می شود.

برای تجزیه و تحلیل بیشتر، محققان نظرسنجی و مطالعات بیشتری انجام دادند. همه ی شرکت کنندگان نظرسنجی منظم از سلامتی را انجام دادند که شامل سؤالاتی در مورد رژیم غذایی، مصرف الکل، استعمال دخانیات و سایر رفتارهای مرتبط با سلامتی بود.

پرسشنامه هایی که آنها در شروع پیگیری های مربوطه تکمیل کردند، همچنین شامل مواردی در مورد خوش بینی بود.

هنگامی که محققان داده ها را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند، دریافتند که افراد با بالاترین سطح خوش بینی در شروع پیگیری به طور متوسط ۱۱-۱۵٪ بیشتر از کسانی که کمترین میزان خوش بینی را دارند، زندگی می کنند.

علاوه بر این ، افراد با بالاترین سطح خوش بینی، احتمال رسیدن به ۸۵ سالگی یا بیشتر ۵۰ تا ۷۰ درصد بالاتر است. گرچه محققان تحقیق نکرده اند که چگونه خوش بینی ممکن است به مردم در زندگی طولانی تر کمک کند، اما برخی از دلایل قابل قبول را مورد بحث قرار می دهند.

یکی از دلایل احتمالی این است که افراد با خوش بینی بیشتر احتمالاً درگیر رفتارهایی می شوند که سلامتی را ارتقا می بخشد، مانند نکشیدن سیگار و فعالیت بدنی بیشتر. هر دو این رفتارها می توانند طول عمر را افزایش دهند.

یکی دیگر از عواملی که دانشمندان به خوش بینی بالاتر پیوند داده اند، امکان تنظیم موثرتر احساسات است. افرادی که می توانند این کار را انجام دهند، سریعتر از عوامل استرس زا بهبود می یابند. با توجه به مسیرهای روانی اجتماعی، افراد خوش بین تر ممکن است واکنش عاطفی کمتری نسبت به آنها و بهبودی سریعتر از عوامل استرس زا حاد را تجربه کنند. در واقع خوش بینی به عنوان یک منبع روانشناختی موجب ارتقاء سلامت و طول عمر می شود.

رویکرد خوشبینانه به مقابله با شرایط پراسترس کمک می‌کند.
یک تحقیق تازه در آمریکا نشان می‌دهد که احتمال طول عمر خوشبین‌ها و رسیدن به ۸۵ سالگی یا بیشتر از کسانی که رویکردی بدبینانه به زندگی دارند بیشتر است .

فرضیه این تحقیق این است که خوشبین‌ها آسان‌تر احساساتشان را مهار می‌کنند و به همین دلیل از تبعات و تاثیر استرس در امان هستند.

محققان می‌گویند بدبین‌ها می‌توانند با تصور آینده‌ای که همه چیز در آن پایانی خوش یافته از این استرس بکاهند.

این تحقیق روی دو گروه از کسانی انجام شده که در مطالعه‌ای جداگانه به کار رفته بودند: ۷۰ هزار زن و ۱۵۰۰ مرد.

سطح خوشبینی این افراد در کنار وضعیت سلامتی آنها ارزیابی شده، در عین حال از آنها درباره میزان ورزش، شکل تغذیه و مصرف الکل یا دخانیات پرسیده‌اند.

به طور متوسط خوشبین‌ترین مردان و زنان در این گروه ۱۱ تا ۱۵ درصد بیشتر از بدبین‌ترین‌های گروه عمر کرده بودند و احتمال طول عمرشان تا ۸۵ سالگی یا بعد از آن به مراتب بیشتر بوده است.

هنوز ناشناخته‌های زیادی درباره عوامل خطر برای بیماری و مرگ زودرس وجود دارد و مطالعه چندانی هم درباره آنچه محققان تاثیر"عوامل روانشناختی مثبت" بر طول عمر نامیده‌اند انجام نشده است.

پروفسور لوینا لی، روانپزشک در دانشکده پزشکی بوستون، که در این تحقیق همکاری کرده می‌گوید: یافته‌های ما نشان می‌دهد که ممکن است با افزایش سطح خوشبینی افراد، طول عمر و زندگی سالم را افزایش داد.

شواهد حاصل آزمایش‌های تصادفی نشان می‌دهد که تدابیری چون "تصور آینده‌ای با پایان خوش، و یا درمان‌های رفتاری-شناختی منسجم می‌تواند سطح خوشبینی را افزایش دهد."

این پروفسور می‌گوید اینکه افراد خوشبین چطور بیشتر عمر می‌کنند هنوز محل بحث است: "رفتارهای سالم‌تر و سطح پایین افسردگی تنها بخشی از یافته‌های ما را توضیح می‌دهد."

به گفته پروفسور لی "شواهد ابتدایی از مطالعات دیگر نشان می‌دهد که افراد خوشبین‌تر معمولا با هدف و اعتماد به نفس لازم برای رسیدن به آن زندگی می‌کنند، در حل مشکلات موفق‌ترند و بهتر می‌توانند احساسات خود را در شرایط پراسترس مهار و تنظیم کنند."

پروفسور بروس هود رییس بخش روانشناسی رشد در جامعه دانشگاه بریستول کلاسی با عنوان دانش خوشحالی دارد و می‌گوید این مطالعه شواهد موجود حاکی از منافع خوش‌بینی و مثبت‌اندیشی را تایید می‌کند.

به گفته او "یک مکانیسم ساده می‌تواند این باشد که خوشبین‌ها بهتر با استرس کنار می‌آیند و مثلا درباره اتفاقات منفی و ناگوار زندگی کمتر می‌اندیشند."

پروفسور هود می‌گوید استرس بر سیستم ایمنی بدن تاثیر می‌گذارد و در نتیجه خوشبین‌ها بهتر می‌توانند با بیماری‌های عفونت کنار بیایند. چند مطالعه دیگر هم نشان داده که استرس با بخشی از کروموزوم که به پیری سلولی و خطر بیماری قلبی، قند و سرطان ارتباط دارد، یعنی تلومرهای کوتاه‌تر مرتبط است.
pejuhesh232
 
پست ها : 8783
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

کدام توالت برای سلامتی ما بهتر است؛ فرنگی یا سنتی؟

پستتوسط najm134 » دوشنبه اکتبر 07, 2019 10:32 am


کدام توالت برای سلامتی ما بهتر است؛ فرنگی یا سنتی؟



Image
کسانی که از توالت فرنگی استفاده می‌کنند، بطور متوسط بیش از شش ماه از طول زندگی خود را در حال نشستن روی کاسه توالت می‌گذرانند اما شرقيها نصف اين مدت را صرف مي كنند
توالت‌های کاسه‌ای که به توالت فرنگی معروف هستند، نشانه تمدن و تجدد اروپایی به حساب می‌آیند، اما این توالت‌های سفالی فرنگی، نه بهترین و نه سالم‌ترین روش تخلیه روده‌های شما هستند؛ شاید همان توالت شرقی یا خَلا یا مستراح برای سلامتی ما بهتر باشد.

اگر این مطلب را در حالیکه روی کاسه توالت نشسته‌اید، می‌خوانید باید حواستان باشد که نحوه نشستن و وضعیت بدن برای تخلیه آسان و کامل مدفوع بسیار مهم است.

موضوع این مطلب ممکن است خنده‌دار به نظر برسد اما موضوع کم اهمیتی نیست.

هر شخص به طور متوسط بیش از شش ماه از طول زندگی اش را روی کاسه توالت (توالت فرنگی) می‌گذراند و هر سال حدود ۱۴۵ کیلوگرم مدفوع تولید می‌کند. یعنی سالانه حدود بیش از دو برابر وزن بدن خود مدفوع می‌کند.

با توجه به اهمیت این اتفاق در زندگی ما، حالا ببینیم که بهترین روش توالت کردن چیست.

واقعیت این است که بعضی از افراد بهتر از بقیه موفق به تخلیه روده‌های خود می‌شوند.

در اواسط قرن بیستم گروهی از پزشکان اروپایی پس از تحقیق در یک منطقه روستایی در آفریقا از موارد بسیار کم ناراحتی‌های روده و مشکلات گوارشی در میان ساکنان این منطقه شگفت زده شدند.

آنها فکر کردند که این نمی‌تواند فقط به نوع رژیم غذایی این افراد مربوط باشد بلکه مدت زمان تخلیه روده‌ها و وضعیت قرارگرفتن بدن در تخلیه آسان و کامل روده موثر بوده است.

این نتیجه در بسیاری از سایر کشورهایی که از توالتی مدل غیرنشسته مثل توالت شرقي که در ساير قاره ها و كشورهاى (غير غربي) جهان از جمله ایران، افغانستان و تاجیکستان استفاده می‌شود، به دست آمد.


Image

در بيشتر قاره ها و کشورهاى غير غربي جهان از جمله ایران، افغانستان و تاجیکستان از این نوع توالت شرقي استفاده می‌شده است اما به تدریج استفاده از توالت فرنگی هم بسیار متداول است
افرادی که از توالت‌های فرنگی استفاده می‌کنند به طور متوسط حدود ۱۱۴ تا ۱۳۰ ثانیه روی کاسه توالت می‌نشینند.

اما کسانی که از توالت‌هایی مثل توالت شرقى در ایران و افغانستان و تاجیکستان، استفاده می‌کنند، به طور متوسط حدود ۵۱ ثانیه روی توالت می‌نشینند. به گفته پژوهشگران این مدت زمان برای سلامتی بهتر است.

با نشستن روی کاسه توالت فرنگی، مجرای مقعد در زاویه قائمه (۹۰ درجه) قرار می‌گیرد که این مساله باعث می‌شود ماهیچه پایین مقعد جلوی مسیر خروج روده بزرگ را بگیرد.

به این دلیل است که افرادی که روی توالت فرنگی می‌نشینند، برای تخلیه روده‌ها باید زور بزنند.

زور زدن هنگام تخلیه روده‌ها باعث بروز مشکلاتی مانند بواسیر، غش و حتی سکته مغزی می‌شود.

پس چرا از توالت فرنگی استفاده می‌شود؟ بخاطر تاخير تمدن فرنگی

Image

نشستن روی توالت فرنگی باعث می‌شود که ماهیچه پایین مقعد جلوی مسیر خروج مدفوع را بگیرد
تصور می‌شود که اولین توالت ابتدایی بشر، حدود ۶ هزارسال پیش در بین‌النهرین، جایی در عراق امروزی ساخته شده است.

تمدن مردمان شرقي بابل سبب شده بود تا جهارهزارسال زودتر از مردمان غربي و اروبايي از توالت استفاده كنند.

روميان جهار هزار سال بعد هم كه ياد كرفتند از توالت استفاده كنند از آن به صورت دسته جمعي استفاده مي كردند! مثل رستوران!!


در سال ۳۱۵ بعد از میلاد در شهر روم باستان حدود ۱۴۴ توالت عمومی وجود داشته و رفتن به توالت عمومی به نوعی شرکت در یک مراسم اجتماعی محسوب می‌شده است.

در یک توالت عمومی ۲۰۰۰ ساله که در بالای تپه پالاتن در رم کشف شده است ، بیش از ۵۰ سوراخ در کنار هم قرار دارد.

با معیارهای امروز؛ رفتن روميان به این توالت عمومی مانند به اشتراک گذاشتن یک لحظه بسیار شخصی محسوب می‌شود!!! وآنجه در غرب تبليغ مي شود براى به اشتراک گذاشتن روابط جنسي و شايع است؛ از اين فرهنك تاريخي متخلف نشأت مي كيرد.

Image

در روم باستان رفتن به توالت عمومی مثل شرکت کردن در یک مراسم اجتماعی بود!!!
اولین توالت همراه با سیفون در سال ۱۵۹۲ میلادی به وسیله جان هرینگتون، یک عضو دربار انگلستان اختراع شد و نامش را "آژاکس" از جنگجویان اسطوره‌ای یونان باستان گذاشت.

اما اختراع سیستم سیفون مرسوم کنونی که کاسه توالت با یک لوله خمیده U شکل به فاضلاب وصل می‌شود و با فشار آب داخل مخزن توالت مدفوع را به داخل فاضلاب تخلیه می‌کند در سال ۱۸۸۰ به وسیله یک لوله‌کش بریتانیایی ساخته شد و تحولی در تاریخ توالت ایجاد کرد.

این سیستم مانع از انتشار بوی بد مدفوع و فاضلاب می‌شود.

استفاده از توالت فرنگی به عنوان یکی از مشخصه‌های تمدن اروپایی محسوب می‌شود اما مشکلات دیگری ایجاد کرده است.

طراحی‌های اولیه سیستم سیفونی که امروز در توالت‌های فرنگی استفاده می‌شود؛ فشار آب داخل مخزن توالت مدفوع را به داخل فاضلاب تخلیه می‌کند

Image

طراحی سیفون توالت فرنگی

خطرات سلامتی


زور زدن برای دفع مدفوع ممکن است برای خیلی از ما اتفاق بیافتد؛ دندان‌های‌مان را روی هم بفشاریم، رگ‌ها متورم‌تر شود و ضربان قلب بالا برود.

این وضعیت ممکن است به خاطر یبوست یا سایر مشکلات گوارشی و هضم و جذب روده‌ها باشد.

اما بسیاری از کارشناسان نحوه نشستن روی توالت فرنگی را برای سلامتی نامناسب می‌دانند.

در اواسط سال‌های ۱۹۶۰، آلکساندر کایرا، پروفسور دانشگاه کرنل آمریکا توالت‌های فرنگی را به عنوان "نامناسب ترین" وسیله ساخته شده به دست بشر توصیف کرد.
پزشک الویس پریسلی، ستاره موسیقی راک، احتمال داده است که حمله قلبی که باعث مرگ ستاره موسیقی راک جهان شد، ناشی از زور زدن او برای تخلیه روده‌هایش از مدفوع بوده است.


زور زدن برای تخلیه روده‌ها ممکن است باعث بواسیر، غش و حتی سکته مغزی شود

یک راه حل ساده

اگر در حال حاضر توالت فرنگی تنها گزینه موجود برای شماست،

نگران نباشید: یک راه حل ساده وجود دارد: فقط کافی است زانوهای خود را بالا بیاورید و تا بدنتان از زاویه ۹۰ درجه به ۳۵ درجه تغییر دهید.

این کار با قراردادن یک چهارپایه و در موارد اضطراری و نبود امکانات به وسیله یک دسته روزنامه باطله یا چندمجله قدیمی ممکن خواهد شد.

بالا آوردن زانوها کمک خواهد کرد که انسدادی که در حالت نشسته میان روده بزرگ و مقعد ایجاد می‌شود، از بین برود و تخلیه کامل روده‌ها آسان‌تر انجام شود.

Image

راه‌حل ساده برای اصلاح شیوه نشستن روی توالت فرنگی


در ايران توالت فرنكي با اصلاح وضعيت نشستن هم طراحي و ساخته شده است


Image


رواج روزافزون توالت «شرقی» در آلمان!

بسیاری از پناهجویانی که در آلمان هستند از کشورهایی آمده‌اند که سرویس‌های بهداشتی متفاوتی دارند. اکنون یک شرکت تولیدی در ایالت زاکسن انهالت تصمیم گرفته توالت‌های شرقی را به بازار آلمان روانه کند.
برترین ها: به گزارش دویچه وله فارسی؛ بسیاری از پناهجویانی که در آلمان هستند از کشورهایی آمده‌اند که سرویس‌های بهداشتی متفاوتی دارند. اکنون یک شرکت تولیدی در ایالت زاکسن انهالت تصمیم گرفته توالت‌های شرقی را به بازار آلمان روانه کند.

اقامتگاه‌هایی که برای پناهجویان ساخته می‌شوند معمولا دارای سرویس‌های بهداشتی سیار هستند. بسیاری از پناهجویان آفریقایی و آسیایی اما در کشورهای خود از توالت‌های سنتی استفاده می‌کنند و به هیچ وجه با سیستم توالت فرنگی آشنایی ندارند.

Image

به ویژه پناهجویانی که از قشرهای پائین‌تر جامعه به اروپا می‌آیند با مشکل توالت فرنگی روبرو می‌شوند، به خصوص که استفاده از کاغذ توالت نیز در این کشورها رایج نیست و تنها راه پاکیزگی در این کشورها پس از قضای حاجت، شستشو با آب است.

بی‌سبب نیست که در اقامتگاه‌های پناهجویان وضع سرویس‌های بهداشتی به شدت نابسامان است. برخی از پناهجویان از توالت‌های غربی مانند توالت‌های کشور خود استفاده می‌کنند، یعنی به جای نشستن روی نشیمن، با کفش روی آن می‌روند و سبب کثیف شدن یا شکستن کاسه توالت می‌شوند.

این مشکلات سبب شده که شرکتی تولیدی در ایالت زاکسن آنهالت آلمان تصمیم به تولید توالت‌های "چندفرهنگی" بگیرد و توالت‌هایی با دو سبک استفاده شرقی و غربی را روانه بازار کند؛ توالت‌هایی که می‌توان هم در حالت چمباتمه‌ی شرقی و هم نشستن غربی از آنها استفاده کرد.

توالت‌های جدید با همکاری دانشگاه هامبورگ – هاربورگ تولید شده و طراح صنعتی آن نیز خانم زابینه شوبر است. در این توالت‌ها فرد می‌تواند پس از عمل دفع خود را هم با کاغذ توالت تمیز کند و هم با شستشو.

دستمایه‌ای برای طنز و شوخی

تولید توالت‌های "دومنظوره" چنان سروصدایی در آلمان به پا کرد که یک جوان ایرانی در تویتر خود مطلبی طنز نوشت با عنوان "آلمان در برابر ما به زانو درآمد". در این مطلب آمده است: «آن‌قدر ما جفت‌پا روی توالت فرنگی پریدیم که مجبور شدند توالت دومنظوره اسلامی - فرنگی اختراع کنند. این پیروزی بزرگ را به پیشگاه همه مسلمین آلمان تبریک عرض می‌کنم».

نشریه آلمانی "دی تسایت" نیز در همین رابطه با آقای پتر فلیگن‌اشمیت، رئیس شرکت تولیدی یادشده مصاحبه کرده و دلایل تولید چنین توالت‌هایی را در آلمان جویا شده است.

رئیس شرکت تولیدی با اشاره به تفاوت‌های فرهنگی در ارتباط با قضای حاجت در میان پناهجویان گفت چمباتمه زدن در توالت و شستن خود پس از اتمام کار از شاحصه‌های فرهنگی شرقی‌ها به ویژه در میان اقوام عرب است.

Image

اقامتگاه‌های عاجل پناهجویان معمولا دارای سرویس‌های بهداشتی سیار فرنگی هستند


فلیگن‌اشمیت از جمله به اهمیت بهداشتی چمباتمه زدن در تخلیه و شست‌و‌شوی خود پس از پایان قضای حاجت اشاره کرده است. او بر این نظر است که غربی‌ها نباید طبق عادت دیرینه‌ی خود فکر کنند تمام خصوصیات فرهنگی‌شان بر فرهنگ شرق برتری دارد.

رئیس این شرکت تولیدی می‌گوید در سازمان ملل متحد نیز دیگر مد شده که در سرویس‌های بهداشتی در حالت چمباتمه می‌نشینند، زیرا تنها در این حالت است که روده به طور بایسته و شایسته تخلیه می‌شود.
najm134
 
پست ها : 2050
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

محققان آمریکایی: «روزه» بگیرید!

پستتوسط najm134 » يکشنبه فبريه 02, 2020 7:34 am

محققان آمریکایی: «روزه» بگیرید!


نتایج تازه‌ترین بررسی‌ها نشان می‌دهد روزه‌داری به میزان قابل توجهی به بیماران دارای مشکلات قلبی و عروقی کمک و طول عمر آنها را زیاد می‌کند.

Image [/center]

نتایج تازه‌ترین بررسی‌ها نشان می‌دهد روزه‌داری ماهی یکبار به میزان قابل توجهی به بیماران دارای مشکلات قلبی و عروقی کمک می‌کند.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس از دیلی‌میل، این پژوهش که توسط محققان آمریکایی صورت گرفته تأکید می‌کند، روزه‌داری ریسک نارسایی قلبی را کاهش می‌دهد و به طور کلی به طول عمر افراد کمک می‌کند.

این مطالعه جدید حاکی از آن است، اثرات بیماری مزمن که طی چند دهه بروز می‌کند با روزه گرفتن کاهش می‌یابد.
محققان دانشگاه یوتا تأکید می‌کنند، افرادی که به طور مرتب روزه می‌گیرند، دست کم 4.5 سال از انهایی که همیشه غذا می‌خورند و هیچ وقت از مصرف غذا خوداری نمی‌کنند، عمر طولانی‌تری دارند.

بنیامین هورن، مدیر تحقیقات اپیدمیولوژی قلبی و عروقی و ژنتیکی در انستیتوی قلب بهداشت و درمان «Intermountain» می‌گوید: ما مدت‌هاست که درباره روزه‌داری پژوهش می‌کنیم. در این پژوهش‌ها بیش از دو هزاربیمار طی سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ تحت پژوهش قرار گرفتند.

برای مطالعات آینده، این تیم قصد دارد تا به بررسی اثرات جسمی روزه بر میزان کلسترول بالا و تأثیرات روانی بر اشتها بپردازد.
najm134
 
پست ها : 2050
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

آیا تماشای زیاد تلویزیون باعث ابتلا به بیماری دمانس می‌شود؟

پستتوسط najm134 » دوشنبه فبريه 24, 2020 10:59 pm


آیا تماشای زیاد تلویزیون باعث ابتلا به بیماری دمانس می‌شود؟


پژوهشگران در بریتانیا و آلمان نسبت به تماشای روزانه و طولانی مدت تلویزیون به ویژه به سالمندان هشدار می‌دهند. تحقیقات نشان می‌دهد که حتی استفاده از اینترنت به اندازه تماشای تلویزیون تاثیر منفی بر حافظه نمی‌گذارد.

Image

جامعه نورولوژی (عصب‌شناسی) آلمان درباره رابطه تماشای تلویزیون و بیماری دمانس (زوال عقل) تحقیق می‌کند.

این مؤسسه علمی در موضع‌گیری خود نسبت به نتایج تحقیقی که در همین زمینه در بریتانیا صورت گرفته، به این جمع‌بندی می‌رسد: «تحقیقات نشان می‌دهند که بیماری دمانسی که بر اثر تماشای زیاد تلویزیون پدید می‌آید می‌تواند نشانه‌های خاصی داشته باشد.»

گروهی از پژوهشگران بریتانیایی برای چندین سال رفتار هزاران نفر از افراد بالای ۵۰ سال را هنگام تماشای تلویزیون زیر نظر گرفته و بررسی کردند.

آن‌ها به این نتیجه رسیدند که افرادی که بیش از سه ساعت و نیم در روز تلویزیون تماشا می‌کنند حافظه کلامی یا گفتاری (verbal memory) ضعیف‌تری نسبت به دیگران دارند. این حافظه برای اطلاعاتی است که با واژه‌ها یا نقل قول‌ها بیان می‌شود.

به گفته پژوهشگران جامعه نورولوژی آلمان، ضعیف‌تر بودن حافظه کلامی افراد یاد شده ربطی به کمبود حرکت، اعتیاد به الکل یا دیگر خصوصیات ندارد.

مطالعات دیگر نیز نشان داده‌اند که حتی استفاده از اینترنت به اندازه تماشای تلویزیون تاثیر منفی بر حافظه نمی‌گذارد. احتمالا چون تماشا کردن تلویزیون نسبت به گشتن در اینترنت حالت منفعل‌تری دارد.

در آلمان مردم به طور متوسط روزانه بیش از سه ساعت تلویزیون نگاه می‌کنند. پژوهش محققان بریتانیایی همچنین نشان داده که افراد بیکار بیشتر تلویزیون تماشا می‌کنند. همچنین شمار زنان و نیز کسانی که سطح تحصیلات پایین‌تری دارند یا به لحاظ اجتماعی در انزوا هستند در میان کسانی که روزانه به مدت طولانی تلویزیون نگاه می‌کنند بیشتر است.

از همین روست که جامعه نورولوژی آلمان توصیه می‌کند که به خصوص افراد مسن‌تر برای آنکه به لحاظ روحی سالم بمانند باید از تماشای طولانی‌مدت تلویزیون خودداری کنند.
najm134
 
پست ها : 2050
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

Re: آگاهی طبی = سلامت

پستتوسط pejuhesh232 » جمعه مارس 06, 2020 2:16 pm

التزام شديد به پرهيزهاي ساده


رئیس‌جمهوری آمریکا در جلسه‌ای در کاخ سفید گفت، چندین هفته است که براى رعايت بهداشت مربوط به ویروس کرونا،‌ سعی کرده صورتش را لمس نکند.
به گزارش ایسنا، مجله پلتیکو گزارش داد، این اظهارات ترامپ در جریان جلسه‌ای بین مسؤولان کاخ سفید و مدیران شرکت‌ هواپیمایی درباره اتخاذ تدابیر بهداشتی برای مهار ویروس کرونا مطرح شد.
مسؤولان اجرایی روند ضدعفونی کردن هواپیماهای مسافربری را تشریح می‌کردند. زمانی که هماهنگ‌کننده پاسخگویی به سوالات مربوط به ویروس کرونا در کاخ سفید از اهمیت شستن دست و صورت به عنوان یک راهکار پیشگیرانه در مقابل این ویروس صحبت می‌کرد ترامپ حرف او را قطع کرد و گفت، هفته‌هاست به صورتش دست نزده و آن را لمس نکرده است!

ترامپ در این باره گفت: باید اعتراف کنم تمامی تدابیر سختگیرانه درباره این ویروس را اجرا می‌کنم. هفته‌هاست نتوانسته‌ام صورتم را لمس کنم، می‌توانی تصور کنی هفته‌هاست به صورتم دست نزده‌ام. آن را فراموش کرده‌ام.

پلتیکو به انتشار گزارش‌های رسانه‌ای در آمریکا اشاره کرده که اخیرا درباره لزوم دست نزدن به صورت و اجتناب از عادات ساده دیگر در چارچوب مقابله با ویروس کرونا توضیحاتی ارائه می‌کنند.
منظور دست نشسته و تماس يافته با اشياه و محيط است
pejuhesh232
 
پست ها : 8783
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

درصد حفاظت انواع ماسكها

پستتوسط najm134 » يکشنبه اکتبر 18, 2020 10:12 am


درصد حفاظت انواع ماسكها


کارایی ماسک‌های پارچه‌ای در مقابل کروناویروس
محققان کانادایی به تحقیق در باره موثربودن ماسک‌های پارچه‌ای در مقابل ویروس کرونا پرداختند.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از«Annals of Internal Medicine»، محققان از دانشگاه «مک مستر» کانادا به کارابودن ماسک‌های پارچه‌ای در مقابله با شیوع کروناویروس پرداختند.
Image

پارچه مانع از نفوذ ویریون های جداشده ویروس نمی‌شود، اما بخش اصلی ویروس از طریق قطراتی که هنگام صحبت، غذاخوردن، سرفه و عطسه و یا ذرات آئروسل ایجاد می‌شوند منتقل می‌گردد. ماسک های پارچه ای نمی توانند تمام محرک های ویروس را مسدود کنند، اما بهرحال بخشی از آنها را مسدود می کند، به ویژه اگر صحبت از شیوع ویروس توسط یک فرد آلوده در خارج باشد.

پارچه می‌تواند قطرات و آئروسل‌ها را مسدود کند که لایه های ماسک نیز کارایی اینگونه ماسک را افزایش می دهد. موثر بودن چنین ماسکی می تواند از 43 تا 94 درصد در مقایسه با ماسک های یکبار مصرف طبی با درصد از 98 تا 99 باشد.

استفاده از شال و تی‌شرت و حوله از 10 تا 40 درصد می تواند نفوذ ویریون های جدا شده ویروس را مسدود سازد. با وجود این محققان اعتراف می‌کنند که استفاده از ماسک های پارچه‌ای ممکن است کار درستی نباشد، زیرا باعث بروز احساس غلط امنیت و کاهش توجه به بهداشت می‌شود. در هرصورت، استفاده از ماسک های پارچه‌ای هر چند فایده آن از ماسک های طبی کمتر است می تواند سطح شیوع اپیدمی را کاهش بدهد.
najm134
 
پست ها : 2050
تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 03, 2010 10:15 am

Re: آگاهی طبی = سلامت

پستتوسط pejuhesh232 » سه شنبه نوامبر 16, 2021 10:10 pm

پیاز بنفش بهترین نوع پیاز


سوال: با توجه به انواع پیاز های موجود در بازار از نظر رنگ و شکل و طعم و محل کشت وتولید و...، کدامیک برای استفاده خوراکی و یا ضدعفونی ترجیح داده شود؟ و آیا اساسا انواع پیازها از نظر کم و زیاد بودن خواص با هم فرق میکنند یا تفاوتی ندارد؟

پياز بنفش خاصيتش بيشتر است و براى استحصال كيورسيتين هم ظاهرا از همين نوع استخراج مي كنند
اما در تهيه بسيار دقيق بايد وارسي شود جون خراب ميانش زياد پيدا مي شود همچينين در نگهداريش كه خراب نشود
پياز زرد هم زود خراب مي شود و در تهيه و نگهداري هم بسيار مراقبت شود زود رطوبت جذب مي كند و از داخل خراب مي شود
پياز سفيد از نظر تهيه؛ موارد معيوب در ان كمتر هست و نگهداريش راحتتر است.


منظور از سر و ته پياز قطع شدن كه خوب نيست،
آن قطع ساقه بالايي پياز كه وقت برداشت در مزرعه مي شود نيست = برشهايي كه سبب آسيب به داخل پياز مي شود
يا نشانه جوانه زدن پياز در انبار است و داخل پياز سبز شده و آن را فعال و باز نموده است



والحمد لله رب العالمین
pejuhesh232
 
پست ها : 8783
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

بیشتر مردم سیب را به اشتباه می خورند

پستتوسط pejuhesh232 » سه شنبه نوامبر 16, 2021 11:02 pm

بیشتر مردم سیب را به اشتباه می خورند


دانشمندان دانشگاه فناوری اتریش گراتس دریافتند که بیشتر مردم سیب را به اشتباه می خورند. محققان ادعا می کنند که حداکثر 90 درصد مواد مغذی در هسته این میوه متمرکز است و بنابراین توصیه می شود سیب را با هسته و دانه بخورید

توضيح:
در تحقيقات لابراتواري جديد البته مربوط به قديم هفتاد سال قبل تا قبل از تحقيقات اخير و جديد، نتيجه اين بود كه چون جزو اجزاى تركيبي هسته ميوه هاى به و سيب ماده سمى سيانور هست، فلذا طبق ان تحقيقات توصيه به نخوردن آن مى كردند و اين يافته ها مانند تكميل نظرات حكماى قديم تلقي و نشر مى شد،

اما در تحقيقات باليني جديد در طول ده هاى اخير دانشمندان جديد يافته اند كه تا كنون هيج مسموميتي سيانوري در اثر خوردن هسته به يا سيب ثبت نشده بلكه بطور عمد و تحت مراقبت هم مصرف شده و هيج مسمويتي ديده نشده است،
و اخيرا كشف كرده اند كه سيانور موجود در هسته به و سيب فعال نشده و هيج خطر و ضررى نداشته و فقط خواص مفيد اين هسته فعال مى شو
د
و با اين كشفيات معلوم مى شود منبع علوم حكماى الهى طب كهن؛ فراتر از تحقيقات متغير دانش جديد عليرغم همه ابزارها و كشفيات شان است و به فرموده قرآن كريم: وما اوتيتم من العلم الا قليلا، آنچه از دانش به شما رسيده بسيار ناچيز است.

و اين عبرتى است براى مؤمنان محقق به اتكاى دانش جديد؛ كه اگرچه دستاوردهاى دانش جديد (ولو براى عبرت) ارزشمند است، اما نبايد مطالب متون كهن و خصوص تعاليم مكتب وحى را به ديده معمولى نگريست كه با مرور زمان كهنه نمى شود

تكميل: هسته ميوه هاى آلو زردآلو هلو شفتالو ووو هم سيانور دارد با مقدار و حجم بيشتر، و اخيرا به عنوان درمان به قدر كم (يكى دو عدد) توصيه مى شود،
در هر صورت مصرف دانه به و سيب بقدرى است كه معمولا همراه يك عدد خورده مى شود نه اينكه بنشيند يك كيلو بخورد!؟
و به اين قدر معمولى مثل يك سيب و به خوردن، حتى با نظريه قديمي دانشمندان جديد هم مخالفتي نداشت،
اما آنچه در اخبار و گزارشات در رسانه منتشر مى شود كليت موضوع مورد نظر است، و اشكالات ندرتا و وقتي اشكال خيلي مهم و صريح داشته باشد تذكر مي شود نه همه موارد،
و اين ضرر نداشتن براى مركز طب جامع از قبل معلوم بوده، ولى تذكر نشده تا خود داشن جديد اعلام منسوخيت نظر قبلي بنمايد، و اهميت گزارش فوق در همين موضوع فعال نشدن سيانور هسته به و سيب است، كه فكر مى كنم گزارشي به اين تقييد فعال نشدن ووو هم در رسانه منتشر شده باشد


https://ir.sputniknews.com/misc/2021030 ... 8C%D8%A8-/

والحمد لله رب العالمین
pejuhesh232
 
پست ها : 8783
تاريخ عضويت: سه شنبه دسامبر 07, 2010 11:22 pm

قبليبعدي

بازگشت به پاكيزه شناسى


Aelaa.Net