توسط najm111 » جمعه اکتبر 12, 2018 4:23 pm
کاربر 002
سلام علیکم
خداوند اجدادتان را با اولیاء و اوصیاء محشور فرماید و مولا منه السلام بهترینهای فوق تصور بزرگان را به شما عنایت فرماید
عجب نکات ناب و بزرگی در باب تبارشناسی در کتاب بانوان نهضت حسینی علیه السلام آورده اید که هر کدام مسائل بسیار زیادی را برای انسان حل می کند و بسیاری از معارف پراکنده که در ذهن انسان است را با هم پیوند می دهد و به دل می نشیند
گاهی از عظمت نعمتی این چنین به خودم واقعا شرمنده و شگفت زده می شوم که با این همه خرابی در کار و عملم توفیق دریافت چنین مطالبی را پیدا می کنم و عجیب است کرم و عنایت مولا که بی همت حقیر و بی حساب و لا یحتسب عنایت می کنند و هیچ راهی برای جبران نمی شناسم
بعد از خواندن کتاب های قبلیتان در تبارشناسی روزی نبوده آرزو نکنم که توفیق کار و تحقیق در باب تبار شناسی را پیدا کنم و خداوند معرفت و درک این علم را عنایت فرماید
و همیشه احساس این را داشتم که چه معارف بزرگی در پس پرده این علم نهفته است و امروز هر چند نکات کوچکی از آن را در حد فهم مثل من عنوان کردید اما حد اقل به بلندی معارف نهفته در این علم تبار شناسی ایمانم قوی تر شد
خود حضرت حق تعالی شاهد است دو سال است فقط منتظر فرصتی برای ورود به این بحث هستم تا به مدد مولا منه السلام کاملا غوص کنم
متشکرم