خداوند به کسانی کمک می کند که آنها نیز به خودشان کمک کنند
فصل اول: گزارشات و نتایج و اظهارات
در کلام وحی؛ قران کریم؛ خداوند دانای حکیم تنها طیبات را بر اهل ایمان حلال فرموده و روا داشته است و آنچه ذاتش یا روش تهیه اش طیب نیست را روا ندانسته که اهل حق آنرا مصرف کنند و آنچه برای سلامت شخص مضر است به لحاظ نتیجه غیر طیبش بر ایمانیان منع شده است، همچنان که پلیدیها را بر آنها حرام فرموده است.حیات و سلامتی و نشاط و توانمندی و موفقیت انسان، ارتباط تنگاتنگی با مصرف صحیح و بجا و کافی طیبات دارد.
مرگهای عارضی و یا بیماریها و بی نشاطی ها و ناتوانی ها و ناموفقیتی ها، ارتباط مستقیمی با مصرف غیر طیبات یا مصرف غلط و نابجا و ناکافی طیبات دارد.
بنابراین همه ما نیاز به دانستن و اجرای صحیح و دقیق برنامه مربوطه در هر دو نوع از شرایط (هم مثبت و هم منفی) داریم.این برنامه را سفره سلامت نامیده ایم.برنامه سفره سلامت حاوی برنامه های پیراستن است.
برنامه های پیراستن برنامه هایی است که برای پیراسته نمودن و پاکیزه کردن تن و روان بکار گرفته می شود.
نتیجه این برنامه ها؛ تصفیه و پاکسازی اجزای بدن است، بخصوص آنها که کار هضم و جذب و دفع را بعهده دارند.افرادی که با بینش وسیعتری در پی تحصیل روشهای پاکزیستی و حفظ و ارتقاء سلامتی "این نعمت الهی" هستند؛ این ضرورت را دریافته و در گامهای سلامت طب جامع حضور پیدا کرده اند.
ما در این فصل ماهنامه؛ به بیان گزارشات و اظهارات سلامتجویان اردوی برگزار شده در ماه شوال 1434؛ گام دوم = سفره سلامت می پردازیم که به نتایج مورد نظر دست یافته اند.اردوی سی وچهارم؛ گام دوم = سفره سلامت
سلامتجوی اولشناسه طبی: 010238004اجرای برنامه های پیراستن و عدم رعایتها: عدم رعایت یکی از برنامه های پیراستن 5 سفره سلامت
انضباط در جلسه حضوری اردو: (ارتباط با متصدی اردو، اجرای توصیه ها، التزام به برنامه های اردو) خیلی خوب
تغییرات حاصله بعد اردو (بهبودي يا رفع ناراحتيها و بيماريها، بهبود علايم): یبوست از بین رفته و بار زبان خیلی کمتر شده
اظهارات سلامتجو براي بهره اش از اردوها: من خيلي خوشحالم كه در این گام دوم اردوی سلامت شرکت نموده ام. چون من در این اردو یاد گرفته ام که چگونه باید یک برنامه غذایی خوب داشت تا بتوانم بدن سالم و نیرومند داشته باشم و آثار و نتایجی که در این گام سلامت در بدن من ایجاد شد خیلی خوب بود و من خوشحالم که با این دستورات و مصرف متعادل همه موارد که در این برنامه گنجانده شده بود آشنا شدم. یکی از تغییراتی که در بدن خودم متوجه شدم احساس گر گرفتگی بود که جدیدا به خاطر یائسگی در من ایجاد شده بود و من از این حالت رنج می بردم و با انجام دادن این گام سلامت بحمدالله برطرف شد.
دیگر اینکه من یبوست شدید داشتم که این مشکلم نیز رفع شده است. هم چنین من قبلا در طول روز زیاد از بایسته 1 استفاده نمی کردم اما حالا طبق روش آن که در برنامه اموزش داده شد سعی می کنم مقدار مورد نیاز بدن را در طول شبانه روز به صورت جرعه جرعه بنوشم. همچنین هر روز راس ساعت 9 صبح؛ بایسته 2 را مصرف می کنم.
از هنگامی که با تنقیه و فواید آن اشنا شدم هفته ای یکبار انجام می دهم. قبلا با بایسته 4 آشنایی کمی داشتم و حالا آنرا در برنامه روزانه ام قرار داده ام چون از خواص درمانی آن اطلاع پیدا کرده ام و فهمیده ام که اثار زیادی بر روی سلامتی دارد.
هم چنین روش طبخ پخته خشک را در برنامه غذایی ام قرار داده ام و از روغنهای سالم مثل بایسته 22 در طبخ غذاها استفاده می کنم. نسخه همگانی یک را با شرایط دقیق آن همراه با روش جویدن به صورت آرام و کامل انجام می دهم و سعی کرده ام این آموزه را در برنامه غذایی ام بگنجانم.
سلامتجوی دومشناسه طبی: 010247005اجرای برنامه های پیراستن و عدم رعایتها: عدم رعایت پیراستن 7 و 8
انضباط در جلسه حضوری اردو: ارتباط داشتن با متصدی اردو؛ رعایت شده - اجرای توصیه ها و التزام به برنامه ها؛ رعایت نشده
تغییرات حاصله بعد اردو (بهبودي يا رفع ناراحتيها و بيماريها، بهبود علايم): از بین رفتن سردرد- بهتر شدن یبوست و درد معده- بار زبان کمتر شده
اظهارات سلامتجو براي بهره اش از اردوها: از هنگامی که با تنقیه اشنا شدم سردردهای مزمن عصبی که داشتم در ایام اردو خیلی بهتر شد و بعد از پایان اردو هم با انجام آن سردردها کمتر شده است و هم چنین مصرف بایسته های 1 و 20 در صبحگاه که باعث شده معده دردی که چند سالی بود داشتم بهتر شود. در این برنامه با روشهای پخت صحیح آشنا شدم و انها را بکار می برم. همچنین با ظروف سالم و طیب و سعی نموده ام که غذاهایم را در این ظروف طبخ کنم. با شرکت در این برنامه با مواد خوراکی و غذایی مفید اشنا شدم که قبلا اطلاعی از انها نداشتم و استفاده نکرده بودم.
با مصرف نسخه همگانی یک در بین الطلوعین سه کیلو از وزنم کم شده است و سعی نموده ام از خوراکهای گیاهی بیشتر استفاده کنم.
سلامتجوی سومشناسه طبی: 010259001اجرای برنامه های پیراستن و عدم رعایتها: عدم رعایت پیراستن 9
انضباط در جلسه حضوری اردو: ارتباط داشتن با متصدی اردو، اجرای توصیه ها و التزام به برنامه ها؛ رعایت شده
تغییرات حاصله بعد اردو (بهبودي يا رفع ناراحتيها و بيماريها، بهبود علايم): بهتر شدن خواب الودگی صبحگاهی- و مشکل معده درد در این مدت اردو نبوده است. بار زبان از بین رفته است و زبان شفاف و قرمز شده است- پلک چشم قرمز تر از قبل شده
اظهارات سلامتجو براي بهره اش از اردوها: از آنجایی که قبل از این اردو نسبتا با مواد و شرایط آن آشنا بودم و آگاهی خوبی از دستاوردهای آن داشتم و از آنجایی که کودکم از جمله شفاجویان است تقریبا خیلی از موارد اردو را اجرا کرده بودم و خیلی از موارد ان جزء برنامه معمول و رایج زندگیمان شده است مثل استفاده از بایسته های 15، 16، 21 و 22 ، عدم مصرف سرخ کردنی. همچنین استفاده از بایسته های 1 و 20 طی هر صبح، استفاده از دم نوشها، رعایت طبع مواد از نظر سردی و گرمی، استفاده از بایسته 1 به مقدار کافی در طول روز و ...
یکی از دوستان که در اردو شرکت کرده بود مائده سلامت 1 را اماده کرده بودند و اوردند همه چشیدیم که خیلی خوب بود.
آنکه به تازگی آموختم روش تنقیه با داروی 5 بود که خیلی جالب بود و تصمیم دارم برای آنهایی که پذیرش چنین مطالب مفیدی را دارند ابزارش را تهیه و به انها نیز آموزش بدهم. دیگر بهره مندی ام از برنامه های اردو؛ از فایلهای آموزشی مختلف به صورت صوتی و تصویری بود.
سلامتجوی چهارمشناسه طبی: 010268003اجرای برنامه های پیراستن و عدم رعایتها: عدم رعایت پیراستن 5 در یک روز
انضباط در جلسه حضوری اردو: ارتباط داشتن با متصدی اردو رعایت شده - اجرای توصیه ها و التزام به برنامه ها؛ رعایت نشده
تغییرات حاصله بعد اردو (بهبودي يا رفع ناراحتيها و بيماريها، بهبود علايم): یبوست و مشکلات ادراری همه برطرف شده- 4 کیلو وزن کم کرده است
اظهارات سلامتجو براي بهره اش از اردوها: فایل های صوتی که هر جلسه گوش می دادیم خیلی آموزنده و مفید بود. به نظر من بهترین مطالب ارائه شده ی فایلهای آموزشی که به راحتی قابل اجرا بود؛ فواید و اثرات آب و اشنایی با طبع غذاها و خوراکی ها بود. این دوره باعث شد که بیشتر به غذاها، طبع آنها و نحوه ی طبخ و حتی ظروف مورد استفاده توجه کرده و سعی در بهبود عادات زندگی بکنیم و از همه مهمتر شرایط و اداب غذاخوردن را که قبلا هم تا حدودی با ان اشنا بودیم راحتتر و بهتر اجرا کنیم و این اموخته ها را همه جا و برای همه دوستانم که سلامتیشان برایم مهم است عنوان می کنم
سلامتجوی پنجمشناسه طبی: 010268004اجرای برنامه های پیراستن و عدم رعایتها: عدم رعایت پیراستن 5 در یک روز از اردو
انضباط در جلسه حضوری اردو: ارتباط داشتن با متصدی اردو رعایت شده - اجرای توصیه ها و التزام به برنامه ها؛ رعایت نشده
تغییرات حاصله بعد اردو (بهبودي يا رفع ناراحتيها و بيماريها، بهبود علايم): دردهای معده بهتر شده، عمل دفع به راحتی انجام می شود، برطرف شدن حالت تندی و عصبی بودن مزاج، احساس سبکی خاصتا در روز پنجم = پیراستن 9
اظهارات سلامتجو براي بهره اش از اردوها: درطول اردو اطلاعات زیادی دریافت کردیم که همه انها کاربردی و جالب بود ولی انچه که این اردو در زندگی من ایجادکرد توجه به شیوه ی طبخ غذاها، ظروف مناسب و توجه به طبع انها است همچنین با اداب غذاخوردن هم اشنا شدم که سعی میکنم تاحد ممکن همه انها را رعایت کنم اشنایی با خواص اب موجب شد که در مصرف ان اهتمام بیشتری داشته باشم و اموزش تنقیه و تاثیرات مطلوبی که از ان دیدیم باعث شد که استفاده از ان را ادامه دهم و حتی به بسیاری از اطرافیان هم توصیه کنم.
علاقمندم که بعد از اردو گزارشی از روند اجرای برنامه هایمان و نتایج ان بر اساس اندازه گیری پ هاش و نبض و دما به ما داده شود که با متصدی اردو مطرح نمودم و گفتند بعد اردو برای هر سلامتجو کارنامه ایی به نام "کارنامه اردوهای سلامت" به شماره شناسه طبی اش صادر خواهد شد که حاوی چنین مطالبی است.
سلامتجوی ششمشناسه طبی: 010364001اجرای برنامه های پیراستن و عدم رعایتها: کاملا رعایت شده
انضباط در جلسه حضوری اردو: ارتباط داشتن با متصدی اردو، اجرای توصیه ها و التزام به برنامه ها؛ رعایت شده
تغییرات حاصله بعد اردو (بهبودي يا رفع ناراحتيها و بيماريها، بهبود علايم): مشکلات قبل اردویشان همچون التها ب و سوزش مثانه، نفح و ترش کردن معده كه با سردرد همراه بوده که با اجرای برنامه های پیراستن بهتر شده است
اظهارات سلامتجو براي بهره اش از اردوها: با شرکت در این گام سلامت و اجرای برنامه های آن احساس آرامش و سبكي داشتم، يبوستم كمتر و تعداد دفع در روز بيشتر شده. با آموزش و اجرای تنقیه حس مي كنم روده هايم خالي شدند و کسا لت روزانه ام ازبین رفته است.
سلامتجوی هفتمشناسه طبی: 010359002اجرای برنامه های پیراستن و عدم رعایتها: کاملا رعایت شده
انضباط در جلسه حضوری اردو: اجرای توصیه ها و التزام به برنامه ها؛ رعایت شده - ارتباط داشتن با متصدی اردو رعایت نشده
تغییرات حاصله بعد اردو (بهبودي يا رفع ناراحتيها و بيماريها، بهبود علايم): احساس سبکی و نشاط
اظهارات سلامتجو براي بهره اش از اردوها: در طول حضور در این گام و اجرای برنامه هایش مثل تنقیه؛ احساس شادابی و نشاط يبشتری داشتم و احساس سبکی می کردم. پیراستن 9 یعنی روز پنجم علی رغم ظاهر برنامه ولی خیلی راحت بود و بعد اجرا حال خوبی داشتیم.
سلامتجوی هشتمشناسه طبی: 010363002اجرای برنامه های پیراستن و عدم رعایتها: رعایت شده
انضباط در جلسه حضوری اردو: ارتباط داشتن با متصدی اردو، اجرای توصیه ها و التزام به برنامه ها؛ رعایت نشده
تغییرات حاصله بعد اردو (بهبودي يا رفع ناراحتيها و بيماريها، بهبود علايم): سرحالی، سبکی، شادابی
اظهارات سلامتجو براي بهره اش از اردوها: در زمان اجرای گام دوم احساس شادابی و سرحال بودن داشتم. تنقیه خوب بود و از انجام آن راضی بودم. همه موارد انتخاب شده جدول برنامه 24 ساعته به جا و خوب بود
.