غائله مهسائیه

ارائه موضوعي شمارگان منتشره از{گاهنامه معرفت به زمان}

مدير انجمن: نبض زمان

غائله مهسائیه

پستتوسط نبض زمان » سه شنبه اکتبر 18, 2022 4:43 pm

.
نبض زمان

تاريخ عضويت: يکشنبه دسامبر 30, 2018 2:36 pm

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » دوشنبه اکتبر 31, 2022 5:13 am

در واکنش به مصاحبه محمد صالح هاشمی گلپایگانی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر: «خدا کند مصاحبه رییس ستاد امر به حجاب (معروف سابق) را طالبان نبینند. کلی ابتکارات جدید یاد می گیرند.»

دبیر ستاد امر به معروف گفت: اکنون ۳ میلیون نفر تمایل ورود به عرصه‌های مختلف عفاف و حجاب را دارند؛ آیا نمی‌توان با ساماندهی این افراد با بی حجابی مقابله کرد؟ استفاده از کمربند ایمنی زمانی فرهنگ شد که پلیس در کنار کار فرهنگی جریمه هم اعمال کرد و اگر بنا باشد مشکلات با فرهنگ سازی صرفا حل شود، دولت هم با کار فرهنگی از مردم مالیات بگیرد. چند میلیون راننده تاکسی اینترنتی اگر بدانند که با سوار کردن فرد بی حجاب جریمه می‌شوند بالای ۵۰ درصد مشکل کشف حجاب در خودرو‌ها حل می‌شود و در این صورت ۴ میلیون آمر به معروف و ناهی از منکر بدون هرگونه تنشی خواهیم داشت.

تصوير

آفتاب‌‌نیوز :
محمدصالح هاشمی گلپایگانی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر در اظهاراتی عنوان کرده است که تاکسی‌های اینترنتی اگر بدانند با سوار کردن فرد بی حجاب جریمه می‌شوند ۵۰ درصد مشکل کشف حجاب خودرو‌ها حل می‌شود.

مهدی عرفاتی دبیر شورای اطلاع رسانی دولت در واکنش به این اظهارات در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت: «بصیرت فقط در اعلام موضع نیست، گاهی در سکوت است! مواضع شما و امثال شما که عامل شکاف و دو دستگی مردم است، خود بزرگترین منکر است. لطفا خاموش!»

به نوشته خبرگزاری ایسنا؛ همچنین شب گذشته "احسان صالحی" از فعالان رسانه‌ای نیز در واکنش به اظهارات جدید دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر، در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی توئیتر، نوشت: «چند روز پس از تأکید رهبر انقلاب بر اینکه بحث بر سر حجاب نیست، امروز ⁧ هاشمی گلپایگانی⁩ باز همان فایل را با راهکاری از جنس قرار دادن مردم مقابل هم، باز کرد. این موتور تولید نفرت که در ماه‌های اخیر به سود پروژه قطبی‌ساز دشمن پمپاژ کرد، طبیعی و صرفا از سر نادانی است؟ قرار نیست خاموش شود؟».

همچنین مجتبی امینی تهیه کننده سریال گاندو در توییتی از دستگاه‌های اطلاعاتی خواست پرونده و عقبه دبیر ستاد امر به معروف را بررسی کنند.

وی نوشت: به عنوان یک دلسوز نظام و شهروند از دستگاه‌های اطلاعاتی کشور خواهشمندم پرونده و عقبه جناب آقای هاشمی گلپایگانی دبیر ستاد امر به معروف را بررسی کنند. پروژه تولید نفرت و دوقطبی سازی مشهود است، ردپای خرابکاری و نفوذ دیده می‌شود.

دبیر ستاد امر به معروف چه گفته بود؟

براساس گزارش اداره کل روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، سیدمحمدصالح‌ هاشمی‌گلپایگانی در دومین نشست مسئولان عفاف و حجاب دستگاه‌های اجرایی کشور، تسامح و تساهل مسئولان در بخش های مختلف از جمله قانونگذاری را عامل اصلی شکل گیری وضع فعلی در حوزه عفاف و حجاب و ایجاد بسترهای مشکل سازی دانست که دشمن می تواند روی آنها فتنه را شکل دهد. مجلس درباره حجاب خود را کنار کشیده و شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز قوانینی را تصویب می‌کند که ضمانت اجرایی ندارد.

هاشمی‌گلپایگانی با بیان اینکه ستاد امر به معروف در برابر ناهنجاری های اجتماعی مانند دستگاه های دیگر منفعل نیست، گفت: طرح جامعی را برای جلوگیری از بدتر شدن وضعیت فعلی عفاف و حجاب در جامعه تدوین کرده ایم که عدم تشکیل پرونده قضایی برای بدحجابان، دولتی نکردن موضوع عفاف و حجاب و جلوگیری از ورود مستقیم پلیس به برخورد با بدحجابان، سه راهکار پیش بینی شده در این طرح است.

وی ساماندهی مردمی در درون دستگاه‌ها و استفاده از ظرفیت تشکل‌ها و توده‌های مردم را راهکار‌های اجتماعی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور برای حل مشکلات عفاف و حجاب عنوان کرد و گفت: اکنون ۳ میلیون نفر تمایل ورود به عرصه‌های مختلف عفاف و حجاب را دارند؛ آیا نمی‌توان با ساماندهی این افراد با بی حجابی مقابله کرد؟ استفاده از کمربند ایمنی زمانی فرهنگ شد که پلیس در کنار کار فرهنگی جریمه هم اعمال کرد و اگر بنا باشد مشکلات با فرهنگ سازی صرفا حل شود، دولت هم با کار فرهنگی از مردم مالیات بگیرد. چند میلیون راننده تاکسی اینترنتی اگر بدانند که با سوار کردن فرد بی حجاب جریمه می‌شوند بالای ۵۰ درصد مشکل کشف حجاب در خودرو‌ها حل می‌شود و در این صورت ۴ میلیون آمر به معروف و ناهی از منکر بدون هرگونه تنشی خواهیم داشت.

وی در ادامه به نحوه جذب و گزینش معلمان اشاره کرد و گفت: نمایندگان مجلس در حرکتی سیاسی- انتخاباتی به وزارت آموزش و پرورش اجازه دادند ۲۵ هزار نفر را استخدام و ظرف تنها ۱۸ روز گزینش کند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور از این اقدام آموزش و پرورش به عنوان ظلم و خیانت سیستمی یاد کرد و گفت: با این نحو گزینش، احتمال اینکه معلمانی بی اعتقاد به دین وارد مدارس شوند بالاست و بعد انتظار داریم که خروجی مدارس، دختران باحجاب باشد!

مشاور فرهنگی رئیس مجلس به دبیر ستاد امر به معروف: لعنت بر دهانی که بی موقع باز شود

سید محمود رضوی در واکنش به اظهارات جدید دبیر ستاد امر به معروف نوشت: عدالت آن است که در کنار تذکر به هنرمندان و ورزشکاران بابت اتفاقات اخیر، دستگاه‌های امنیتی و قضائی با افرادی همچون آقای هاشمی گلپایگانی که اظهارات تحریک آمیز و بی‌مورد میکنند به سرعت و شدت برخورد نمایند. لعنت بر دهانی که بی موقع باز شود.

تصوير

تصوير

==========

لینک خبر:

https://aftabnews.ir/fa/news/799964/%D8 ... 9%87%D8%A7
najm137

تاريخ عضويت: سه شنبه آپريل 19, 2011 12:37 pm

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » دوشنبه اکتبر 31, 2022 5:47 am

به مناسبت حمله به خانواده فرمانده مخلص شيرازي منصورخادم صادق = بخاطرنهى از منكر

پاساژ مصطفوی شیراز تعطیل شد / ضرب و شتم همسر و دختر شهید خادم صادق

تصوير

به گزارش صدای ایران،لطف الله شیبانی عصر دوشنبه گفت: دو زن هتاک و ضارب همسر و دختر شهید منصور خادم صادق در شهرک گلستان شیراز توسط ماموران انتظامی دستگیر شدند.
شیبانی ادامه داد: این دو زن که عصر روز گذشته -ششم شهریور ۱۴۰۱ - دختر و همسر شهید منصور خادم صادق به دلیل تذکر لسانی رعایت حجاب و امر به معروف و نهی از منکر مورد هتاکی و ضرب و شتم قرار داده بودند، خواهر هستند.

عصر یکشنبه ششم شهریورماه جاری دو زن بدحجاب در پاساژ مصطفوی شیراز به دختر و همسر شهید منصور خادم صادق به دلیل انجام فریضه امر به معروف و نهی از منکر هتاکی و این خانواده شهید را مورد ضرب و شتم قرار دادند. در پی این ماجرا شورای تامین شهرستان شیراز امروز دوشنبه هفتم شهریور تشکیل جلسه داد و پاساژ مصطفوی شیراز به دلیل عدم رعایت اصول امنیتی و نصب دوربین مداربسته و همچنین عدم رعایت اصول اسلامی از سوی عده‌ای تا اطلاع ثانوی تعطیل شد.

شهید منصور خادم صادق از شهدای بنام استان فارس است. وی در دوران جنگ تحمیلی مسئولیت‌های مهمی در محور آبادان، زرهی لشکر ۱۹فجر، معاونت آموزش نظامی سپاه ناحیه فارس، بسیج لشگر ۱۹ فجر و فرماندهی آموزش دانشکده علوم و فنون زرهی ایفا کرد. شهید خادم صادق که در عملیاتهای مختلف دوران دفاع مقدس شرکت کرده و از نواحی مختلف بدن نیز مجروح شده بود، در عملیات پاکسازی منطقه مین گذاری شده در جاده ام القصر پای خود را از دست داد.

تصوير

این جانباز خستگی ناپذیر، در اول آبان ماه ۱۳۷۲ در حین انجام مأموریت در حوالی شهرستان دلیجان دعوت حق را لبیک گفت و پس از تشییع باشکوه در شیراز، در گلزار شهدای دارالرحمه این شهر به خاک سپرده شد.

==========

شهید منصور خادم صادق کیست؟

تصوير

جانباز و بسیجی عارف ، سردار شهید منصور خادم صادق در دومین روز از بهار 1341 در خانواده ای متدین و مذهبی دیده به جهان گشود . پس از گذراندن دوره ابتدائی و راهنمائی وارد هنرستان شد و رشته الکترونیک را جهت ادامه تحصیل برگزید . در کنار تحصیل به کار اشتغال داشت و از این طریق مخارج خود را تأمین می کرد ، درحالیکه دیگران را نیز از دستان کوشا و روحیه کریمانه خود بی بهره نمی گذاشت.

به گزارش صدای ایران،و به نقل از محاول ،شهید سردار حاج منصور خادم صادق، از شهدای به‌نام و رشید استان 14600 شهید است که امروز ناصر دل‌های هزاران جوان باغیرت شیرازی در پیمودن راه شهداست.
شهید منصور خادم صادق
تاریخ تولد : 1341/1/2
تاریخ شهادت : 1372/8/1
محل شهادت:حوالی شهرستان دلیجان
نحوه شهادت: جانباز 70درصد درحین ماموریت
مسئولیت : فرمانده محور لشکر 19 فجر فارس

در کنار تحصیل به کار اشتغال داشت

پس از گذراندن دوره ابتدائی و راهنمائی وارد هنرستان شد و رشته الکترونیک را جهت ادامه تحصیل برگزید. در کنار تحصیل به کار اشتغال داشت و از این طریق مخارج خود را تأمین می کرد، درحالی‌که دیگران را نیز از دستان کوشا و روحیه کریمانه خود بی بهره نمی گذاشت.

شهید خادم صادق قبل از به پایان رساندن دوران متوسطه و بحبوحه شروع جنگ تحمیلی از ادامه تحصیل بازماند

شهید خادم صادق قبل از به پایان رساندن دوران متوسطه و بحبوحه شروع جنگ تحمیلی از ادامه تحصیل بازماند و با قلبی سرشار از عشق و شور به خیل عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیوست تا در جبهه ای دیگر به دفاع از ارزشها و آرمانهای انقلاب و مردم کشورش بپردازد. در طول جنگ و در مدت هشت سال دفاع مقدس و پس از آن مسئولیتهای مختلفی را به عهده داشت که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

تصوير

مسئول محور آبادان/ مسئول زرهی لشگر19فجر/ معاونت آموزش نظامی سپاه ناحیه فارس/ مسئول بسیج لشگر 19 فجر/ فرماندهی آموزش دانشکده علوم و فنون زرهی/ و ….

شهید خادم صادق که در عملیاتهای مختلف شرکت کرده و گه گاه از نواحی مختلف بدن نیز مجروح شده بود در عملیات پاکسازی منطقه مین گذاری شده در جاده ام القصر پای خود را از دست داد. پس از اتمام جنگ با اصرار خانواده و با شرایطی که همواره مدنظر داشت، تأهل گزید و با همسر شهید مهدی ظل انوار پیمان ازدواج بست. ثمره این ازدواج پسرس بود که شهید خادم صادق بیاد خاطره قهرمانیهای شهید ظل انوار او را محمد مهدی نام نهاد.

سرانجام این عاشق شوریده و این جانباز خستگی ناپذیر، در اول آبان ماه 1372 در حین انجام مأموریت در حوالی شهرستان دلیجان دعوت حق را لبیک گفت و به دیدار حضرت دوست شتافت. چند روز بعد بر دستهای مردم قهرمان پروری که رشادتها و دلاورمردیهای او را در زمان جنگ نقش نگین خاطر داشتند تشییع و در گلستان دار الرحمة شیراز به خاک سپرده شد.

آرزوی شهید خادم صادق؛ یک مرکز فرهنگی داشته باشم و روی بچه‌های جوان کار کنم و بتوانم مسائل مربوط به دوران دفاع مقدس را به نسل جوان منتقل کنم

یکی از دوستان شهید خادم‌صادق نقل می‌کنند که به شهید خادم‌صادق گفتند اگر جنگ تمام شد آرزوی شما به عنوان یک فرمانده چیست؟ شهید خادم‌صادق گفته بودندسل جوان منتقل کنم.تنها آرزوی من این است که یک مرکز فرهنگی داشته باشم و روی بچه‌های جوان کار کنم و بتوانم مسائل مربوط به دوران دفاع مقدس را به نسل جوان منتقل کنم.

شهید خادم صادق به روایت خواهرش؛ ارادت خاصی به خانم حضرت زهرا سلام الله علیها داشتند

در وجود ایشان اخلاص عجیبی بود که زبانزد بود و نه تنها ایشان بلکه همه شهدا ایثار و اخلاص داشتند و ارادت خاصی به خانم حضرت زهرا سلام الله علیها داشتند طوری که هفت روز پس از شهادت ایشان یکی از همسایگان در خواب دیده بودند که جنازه شهید خادم‌صادق را تعدادی از بانوان تشییع می‌کنند و زیر چهار گوشه تابوت را خانم‌های نورانی گرفتند که پس از آن به تعدادی از علما تماس گرفته و تعبیر خواب را پرسیدیم. در کل شهید منصور خادم‌صادق در رفتار خود بسیار مواظبت می‌کردند و نسبت به حق‌الناس و بیت‌المال توجه خاصی داشتند.

ما نمی دانستیم او فرمانده است؛ طول این هشت سال خیلی کم به مرخصی می‌آمدند

حاج منصور در طول این هشت سال خیلی کم به مرخصی می‌آمدند و چندبار هم به دلیل مجروحیت به مرخصی آمدند و یک بار ترکش به سر ایشان اصابت کرده بود که منجر به از دست دادن دید چشم چپ ایشان شد و بار دیگر که به دلیل قطع شدن پایش زمان مرخصی‌اش بیشتر شد حتی صبر نکرد جراحتش ترمیم شود و دوباره به جبهه رفت، تا زمانی که در جبهه حضور داشت ما نمی‌دانستیم که ایشان فرمانده هستند و نه تنها فرمانده گردان حضرت ابوالفضل علیه السلام بودند بلکه سمت‌های دیگری نیز داشتند.

تصوير

برادرم منصور از زمانی که محصل بود در کنار تحصیل بدون اطلاع خانواده به کار نیز می‌پرداخت و به دلیل اینکه در زمینه درس بسیار موفق بود به دیگر دانش‌آموزان تدریس خصوصی می‌کرد و درآمد خود را صرف رسیدگی به ایتام می‌کرد.

سردار شهید خادم صادق و شرط ازدواج؛ تا پیروز نشویم من ازدواج نمی‌کنم

منصور روحیه خاصی داشت، هروقت با او در مورد ازدواج صحبت می‌کردیم، می‌گفت: «تا پیروز نشویم من ازدواج نمی‌کنم.» جنگ که به پایان رسید، پس از اصرارهای مکرر ما پذیرفت که ازدواج کند اما برای این کار شرط گذاشت، او اصرار داشت همسر آینده‌اش همسر شهید، سیده، و دارای فرزند باشد، بالاخره نیز با همسر شهید ظل‌انوار ازدواج کرد، و دو فرزند آن شهید را هم‌چون فرزندان خود در آغوش محبتش پروراند.... مراسم ازدواج آن‌ها در شب میلاد پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و امام صادق علیه السلام در جمع سپاهیان برگزار شد.

تصوير

بازخوانی كرامت و غریب‌نوازی یك شهید از زبان همرزمش

«یك عصر پنج شنبه بود، دلم گرفته بود و به دارالرحمه رفتم. معمولاً ابتدا سر قبر اموات و شهدا می‌روم و سپس سراغ قبر حاجی می‌روم و لذت می‌برم چون از همه قشری برای زیارت حاجی می‌آیند. آن روز وقتی رسیدم به قبر شهید حاج عبدالله رودکی دیدم یک جمع دخترانه دور مزار حاج منصور حلقه زدند، نمی‌شود به جلو رفت. همان‌جا کنار حاج عبدالله نشستم.

این خانم‌ها برایم غریبه بودند، ده دقیقه، نیم ساعت، یک ساعت گذشت این‌ها بلند نشدند. خسته شدم. بلند شدم و سمت آن‌ها رفتم و گفتم خانم‌ها ذره‌ای راه دهید تا ما هم یک فاتحه بخوانیم. به محض اینكه نشستم، یکی از آن‌ها پرسید: شما این شهید را می‌شناسید؟، گفتم: بله، مگر شما ایشان را نمی‌شناسید که یک ساعت است بر سر قبرش نشستید؟، گفتند: نه! ما اصلاً شیرازی نیستیم، دانشجو هستیم و در این شهر غریب. خواهش می‌کنم به ما بگویید كه خادم صادق كیست!

گفتم ابتدا شما بگویید چرا یک ساعت است كه اینجا نشسته‌اید و بلند با حاجی راز و نیاز می‌کنید، تا من هم به شما بگویم حاج منصور کیست؛ اشک در چشم‌های آن‌ها حلقه زده بود. یکی گفت حاج آقا من اهل بروجردم، دیگری گفت من اهل همدانم، خلاصه هر کدام از شهری بودند. یکی از آن‌ها ادامه داد: همه ما در یک خوابگاه ساکنیم که ساختمانی چند طبقه و اجاره‌ای است. مالک خوابگاه چندین بار به دانشگاه اخطار داده بود که من این ساختمان را می‌خواهم، دانشگاه هم اهمیت نداده بود. روز چهارشنبه‌ای بود که صاحب‌خانه با حکم تخلیه و مأمور به خوابگاه آمد و شروع کرد به سر و صدا کردن که زودتر باید اینجا رو تخلیه کنید.

هرچه مسئول خوابگاه گفت این دخترها در این شهر غریبند، کسی را ندارند حداقل تا شنبه صبر کنید زیربار نمی‌رفتند. همه پائین جمع شده بودیم، مسئول خوابگاه هم می‌گفت بروید به خانواده‌هایتان خبر دهید؛ اكنون وسط ترم هست و خوابگاه خالی نداریم و این آقا هم کوتاه نمی‌آید! تا اول ترم بعد فكری به حال شما كنند؛ ما هم آواره شدیم چرا كه خانواده‌های ما همگی كم درآمد بودند و اگر می‌فهمیدند كه خوابگاه نداریم، مانع ادامه تحصیل ما می‌شدند.

این قضیه گذشت تا روز پنج‌شنبه، کلاس‌های صبح را که اصلاً نفهمیدیم چه شد و چگونه گذشت. ظهر که برای نماز رفتیم مسجد دانشگاه، دست به دامان پیش نماز شدیم که ریش گرو بگذارد تا خوابگاه را از ما نگیرند. اما او هم دست رد به سینه ما زد و گفت کاری از دست او بر نمی‌آید. یک دفعه سر بلند کرد و گفت: شما سراغ شهدا رفتید؟ گفتیم ما که اهل شیراز نیستیم. خندید و گفت: مگر باید اهل شیراز باشید. بروید گلزار شهدا هم آرام می‌شوید هم ان‌شاءالله مشکل شما به لطف خدا، با عنایت شهدا حل می‌شود!

آدرس گلزار شهدا را نوشت و به ما داد. بعد از ناهار تکه تکه راه را پرسیدیم تا رسیدیم به گلزار شهدا. همین‌طور كه در قبور شهدا می‌چرخیدیم چشم ما به حاج منصور افتاد، انگار از ما می‌پرسید کجا دارید می‌روید و مشکل شما چیست؛ ناخودآگاه همه با هم آمدیم و روی این صندلی کنار حاج منصور نشستیم و شروع کردیم به درد دل کردن با عکس شهید. یک ساعتی که نشستیم سبک شدیم و برگشتیم خوابگاه.

تصوير

صبح جمعه بود، اول صبح مسئول خوابگاه همه دانشجوها را صدا كرد. با خودمان می‌گفتیم کار از کار گذشت، می‌خواهند همین امروز ما را از خوابگاه بیرون کنند. ما هم از ناامیدی ساک‌ها رو بسته و آماده کرده بودیم.

پائین که جمع شدیم دیدیم مسئول خوابگاه دارد می‌خندد؛ گفت بشینید می‌خواهم مطلب جالبی برای شما تعریف کنم. دیشب ساعت ۱۱ شب می‌خواستند پاشنه خانه ما را در بیاوردند از بس محکم به در می‌کوبیدند. با همسرم رفتیم دم در، دیدم مالک خوابگاه است، گفتم: حاج آقا چرا آمدی اینجا، نکنِ این وقت شب می‌خواهی دخترهای مردم را آواره خیابان کنی، گفت: خانم من دیگه نمی‌خواهم خوابگاه را تخلیه کنم؛ یك کاغذ از جیبش در آورد و گفت: مگه این حکم تخلیه نیست و جلوی چشم‌های من پاره پاره اش کرد و گفت: اصلاً ترم بعد هم اینجا بمانند و من پشیمان شدم. از بعد از ظهر تا حالا، تا چشمم روی هم می‌افتد، یك آقای پرهیبتی می‌آید جلو رویم و می‌گوید من منصورم، نکند دخترهای مردم را تو این شهر غریب آواره کنی؟ اگر این کار را کردی به این چند نفری که پشت سرم هستند، می‌گویم! به آن پنج نفر که نگاه می‌کردم، از وحشت از خواب می‌پریدم. بعد هم ادامه داد: خانم تو را به خدا به منصور بگویید من دیگر خوابگاه رو تخلیه نمی‌كنم!

مسئول خوابگاه که جریان را تعریف می‌کرد ما چند نفر زیر گریه زدیم؛ علت را که پرسید، جریان را تعریف کردیم. همه بچه‌ها شروع كردن به گریستن و از آن به بعد هر شب جمعه بر سر مزار حاج منصور می‌آییم. در ادامه دختران دانشجو به من گفتند اكنون شما بگویید حاج منصور کیست؟ گفتم: من دیگر چه بگویم! شما خودتان منصور را بهتر از من شناختید».

این کار منصور است

با منصور در مغازه برق کشی کار می کردیم. منصور علم و عمل را به هم آمیخته بود، هم کار برق کشی انجام می داد هم در هنرستان رشته برق می خواند. برای همین با اینکه سن و سالی نداشت، شده بود استادکار.
"استاد قدرت" صاحب مغازه هم کارهای سخت و سنگین برق کشی را به او حواله می داد. یادم است کار برق کشی ساختمان دای خودمان را هم منصور انجام داد، آن قدر با دقت و وسواس این کار را انجام داد که هنوز بعد از سی سال بدون هیچ خرابی مانده و دائی از کارش تعریف می کند.

گاهی کارهای جزئی برق کشی خانه های مسکونی پیش می آمد، خانه هایی که بیشتر تعمیرات بود تا برق کشی، مثل نصب زنگ، یا تعمیر پریز برق و... این کارهای جزئی هم، سهم منصور بود. در این مواقع "استاد قدرت"می گفت: "هر کارگری را که نمی توانم خانه مردم بفرستم، آنها ناموس ما هستند. این کار، فقط مال منصور است! " شرم و حیاء منصور به نحوی بود که استاد با اطمینان کامل او را به خانه های مردم می فرستاد.

بعدها خود حاجی برایم تعریف می کرد.می گفت:"وقتی استاد قدرت برای سیم کشی مرا به خانه ای می فرستاد،اگر می دیدم یک نوجوان 14،13 ساله در خانه هست،جلسه بعد که برای کار می رفتم، یک کتاب داستان راستان هم برای آن نوجوان هدیه می بردم!"

تصوير

از همان سنین هم به فکر تربیت بود!
وصیت نامه شهید منصور خادم

بسم الله الرحمن الرحیم

انی لا اری الموت الا السعاده و الحیاه مع الظالمین الا برما
خدایا مرا این عزت بس که تو مولای منی و همین فخر بس که من بنده توام.

امام ! تو در قلب من حکومت می کنی و حکومت تو حکومت خداست،که خدا در ه حال ناظر برما است. و من از دریچه قلب خویش تو را دیده ام و لمس کرده ام و مرا همین بس، هر چند دیدار دنیایی هم ارزش دارد. ای امام! بدان ما با قلبی مملو از عشق خدا و سری مملو از شور حسینی در پی امر تو قدم به این وادی گذاشته ایم و تو رهبر ما هستی و بر این رهبر افتخار می کنیم ای مردم افتخار نمائید در این برهه از زمان قرا گرفته اید و در زیر سایه پرچم پر افتخار اسلام و در حکومت الهی آقا مهدی (عج) به جلوداری و علمداری روح خدا قرار گرفته و زندگی می کنید. تا کنون در این دنیا چنین حکومتی نبوده وخداوند بر شما منت گذاشته و این حکومت را به شماملت ایران نصیب نموده است . پس قدر این حکومت، انقلاب، امام عزیز و یارانش را بدانید، اگر قدر اینان را ندانید در دنیا و آخرت بدبختی نصیبتان خواهد شد. اسلام امروز به این رهبریت حکومت و یاران امام افتخار می کند، رسول الله افتخار می کند ،پس خاک بر سر آن کسی که افتخار نکند. ای کسانی که دنیا را گرفته و رها نمی کنید و دنیا چشم شما را کور، گوشتان را کر، و قلبتان را مرده کرده است، این دنیا وسیله است منزل پیش راه است ، دل به این دنیا نبندید و تقوا را پیشه کنید شاید به فلاح و رستگاری برسید. در زندگی هدفدار باشید تا جاودان بمانید. چشمه آب شیرینی باشید تا به دریا برسید و جاودان گردید. کسانی که هدفشان در جهت منفی شکل می گیرد همچون چشمه ای هستند که به شوره زار می ریزند.پیرو ولایت فقیه باشید تاسرافراز گردید،از روحانیت نبرید،چرا که هرچه داریماز روحانیت اصیل و انقلابی داریم .گوش به فرمان امام خمینی باشید و هرچه گفت بدون چون و چرا انجام دهید. ای مومنین قدر یکدیگر را بدانید و یکدیگر را یاری و پشتیبانی کنید، وحدت خود را حفظ کنید.ای پاسداران عزیز، خود را فراموش کنید و خود را فدای اسلام نمائید.
و من الله توفیق
منصور خادم صادق

رضوان الله عليه = واقعا صادق و مخلص بود = ياد و خاطرات با او در ايام جنگ گرامى بود

==========

لینک مطالب:

https://sedayiran.com/fa/news/278514/%D ... 8%AF%D9%82

https://sedayiran.com/fa/news/278509/%D ... 8%B3%D8%AA
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » دوشنبه اکتبر 31, 2022 6:26 am

پیام تسلیت آیت الله سید مصطفی محقق داماد به مناسبت درگذشت مهسا امینی

تصوير

در وقوع این حوادث به دنبال خاطی گشتن وحتی به مجازات خاطیان رده های پایین بسنده کردن نه درد و سوزعمومی را تسکین می بخشد و نه امیدی به عدم تکرار نظیر آن ایجاد می‌کند . زیرا این حوادث معلول است و باید درجستجوی علت‌ها بود. به گزارش «شیعه نیوز»، آیت الله سیدمصطفی محقق‌داماد فقیه و حقوقدان با انتشار پیامی ضمن تسلیت حادثه تلخ فوت مهسا امینی، مواردی راجع به امر به معروف و نهی از منکر و رعایت حقوق شهروندی خاطر نشان کرد.

انا لله وانا الیه راجعون

حادثه مرگ جانسوز هموطن عزیزمان مهسا امینی موجب جریحه دارشدن قلوب مردم شریف ایران شد .

اینجانب ضمن عرض تسلیت این مصیبت به خاندان داغداروعموم ملت سوگوار ،رخصت می طلبم که به چند نکته تاکید وتصریح نمایم؛

۱- در وقوع این حوادث به دنبال خاطی گشتن وحتی به مجازات خاطیان رده های پایین بسنده کردن نه درد و سوزعمومی را تسکین می بخشد و نه امیدی به عدم تکرار نظیر آن ایجاد می‌کند . زیرا این حوادث معلول است و باید درجستجوی علت‌ها بود .

۲- درحادثه ننگین زندان کهریزک سال ۸۸ برغم وقوع جنایتی هولناک و ننگین سرانجام به مجازات چند مباشر ضعیف منتهی شد و اسباب اقوی نه تنها معفو بلکه برخی در مقامات برترمنصوب شدند درحالی که به یقین حادثه مزبور دال بر بی کفایتی و سوء مدیریت آنان بود و چنانچه شایسته‌سالاری انجام می شد از تکرار آن جلوگیری به عمل می آمد .

۳- امربه معروف و نهی از منکر به معنای صحیح و منطبق با تعلیمات اسلامی را هرگز کسی انکار نمی‌کند. ولی به یقین این دو فریضه الهی شرایطی دارد و در رأس آنها نه تنها آشنایی بلکه آگاهی کافی و عمیق مجریان با معروف و منکر است. تشکیل این نهاد و دادن آن به دست افراد ناآگاه انحرافی است روشن از تعالیم اسلامی و راهی است برای سلب آزادی‌های قانونی و شرعی شهروندان. در روایت مسعده بن صدقه امام صادق(ع) فرمودند: امربه معروف و نهی از منکر باید توسط کسانی انجام شود که معروف را از منکر بشناسند نه کسانی که خود هدایت نشده‌اند تا دیگران را هدایت کنند – (وسایل ج۱۱ ص۲۰۰)

۴- مظهر کامل معروف تذکر خیرخواهانه و نقد قدرت حاکمه است و نه دخالت درحریم خصوصی شهروندان و منحرف ساختن افکارعمومی از وظایف اصلی آنان .

۵- درجامعه ای که فساد و سوءاستفاده و رانت و اختلاس و ارتشا هر روز خبرش حتی از رسانه ملی به گوش می‌رسد و ارقامش حیرت آور است به یقین نهی از منکر معنای دیگری می یابد و موارد اهمی خواهد یافت و ترجیح اهم بر مهم روش خردمندان است.

۶- تامین امنیت شهروندان اصلی ترین وظیفه قدرت حاکم است. قدرت حاکم نمی‌تواند با بکارگیری افراد ناآگاه و دادن لقب ارشاد و مرشد به آنان‌ موجبات سلب آسایش گردد. اینگونه القاب شایسته صالحان علمی و عملی است .

۷- جرم انگاری و تعیین مجازات نسبت به اعمال و رفتار شهروندان کار بسیار دقیقی است و درجوامع پیشرفته جهان امروز همواره توسط متخصصان دانش حقوق و علوم اجتماعی و روانشناسی انجام می‌گیرد و درجامعه ما نیز آنچه جنبه فقهی دارد بایستی توسط فقیهان عالی رتبه و واجد درجه اجتهاد مسلم انجام شود تا مبادا موضوعی که اصل و یا حدود و ثغورش جای سوال و تردید دارد صرفا به خواسته و نظر گروه و یا فردی برجامعه تحمیل گردد و موجبات تنفر و انزجار از شریعت سهله و سمحه احمدی را فراهم آورد.

۸- پاسخگوی اصلی درپیشگاه الهی و سپس ملت شریف ایران نسبت به این گونه حوادث تلخ کسانی هستند که روزی به نام امر به معروف، تهمت و افترا و دروغ پردازی و هتک حرمت و سلب کرامت و حقوق انسانی را حلال و مجاز و حتی فریضه دانستند و ازین رهگذر عالمان را ملجم و جاهلان را مکرم ساختند.

رَبَّنا عَلَیْکَ تَوَکَّلْنا، وَ إِلَیْکَ أَنَبْنا، وَ إِلَیْکَ الْمَصِیرُ
سیدمصطفی محقق‌داماد
۲۵ شهریور ۱۴۰۱

علاوه بر آيت الله محقق داماد؛ هم‌زمان آیت‌الله اسدالله بیات زنجانی از مراجع تقلید نیز با انتشار بیانیه‌ای مجموعه رفتارهایی را که منجر به این نوع حوادث می‌شود «نامعقول، نامشروع و غیرقانونی» دانست و گفت هیچ یک از قوانین کشور مسئولیت تربیت افراد را به پلیس نسپرده است. وی همچنین به آیه «لا اکراه فی‌الدین» اشاره کرد و خاطرنشان ساخت این آیه به صراحت تمام مومنان را از توسعه قهری و ترویج ستمگرانه و ظالمانه ارزش‌هایی که آن را دینی و اخلاقی می‌پندارند، بازداشته است.

==============

لینک خبر:

https://www.shia-news.com/fa/news/27318 ... 9%86%DB%8C
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » دوشنبه اکتبر 31, 2022 6:37 am

انتشار فيلم لحظه بيهوشى مهسا براى توجيه نهي از منكر "فله اى"

ویدیویی که پلیس از مهسا امینی منتشر کرد.
پلیس تصاویر دوربین مداربسته پلیس امنیت اخلاقی تهران بزرگ از مهسا امینی را منتشر کرد. مهسا امینی، دختر جوانی که پس از بازداشت توسط گشت ارشاد به «کما» رفته بود، امروز از دنیا رفت.

از مطالب فيلم:
1- در فيلم نشان نمى دهد كه قبل از آوردن آنها به سالن ارشاد!!؟ در راه و فواصل بازداشت تا آن محل چه رفتاری رخ داده است

2- آيا جمع كردن افراد در يک سالن مثل ترمينال و در انتظار بودن جمعيت بازداشتی و يک سخنرانی در آن فضا اصلاح آور است؟

3- شخصي به اسم كارشناس معرفى شده كه ظاهرا افراد نزد او رفته و توجيه مى شده اند و مهسا هم لحظه قبل بيهوشی نزد او رفته و اگرچه ويديو صدا ندارد اما نشان می دهد عتاب و خطابی است و تكان دادن شال او(كه مثلا اين چه وضعى است؟) آيا اين را مى گويند كارشناس اصلاح و روش اصلاح؟

4- در فيلم بعد چند ثانيه مامور اورژانس مى آيد ظاهرا مطلع بوده كه بناست مهسا بيهوش شود و پشت درب سالن بوده است؟

5- نحوه آمدن و رفتار مامور اورزانس مثل مامور امداد خبر شده براى يک سانحه نيست و بيشتر شبيه مامور تاسيسات شوفاژ است؟

6- از نكات فيلم = بيشتر دستگيرشدگان لباس تيره دارند و تنها چندتا لباس روشن يا رنگی دارند

7- اگرطبق مدعاى ناشران فيلم (عوامل ارشاد حكومتی) فقط و فقط همين شال تكان دادن سبب بيهوشی مهسا شده = خود اين فيلم بهترين گواه است كه دستگيرشدگان چقدر حساسند؟ و چه استرسی برايشان وارد شده؟ كه می تواند منجر به بيهوشی و كوما و فوت شود فلذا ماموران ارشاد حكومتی رفتار مناسب اين روحيات و حساسيتها و با احتمال چنين عواقب خطيری؛ وظيفه ارشاد طالبانی شان را برگزار كنند = البته نه فله اى و گرفتن و آوردن و جمع كردن در يک سالن و شبيه آنچه در سالن هست ووو

فلک به مردم ناداان دهد زمام مراد

===========

لینک خبر و فیلم:

https://www.entekhab.ir/fa/news/695200/ ... 8%B1%D8%AF
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » دوشنبه اکتبر 31, 2022 8:04 am

سايت فارس عكس بی حجاب مهسا را گذاشته و پويش تعطيل شدن قانون حجاب ووو را راه انداخته؟

درخواست برخورد با مسببان فوت مهسا امینی

ما امضاءکنندگان این پویش خواستار پایان بخشیدن به قانون نانوشته حجاب اجباری و برچیده شدن گشت ارشاد و برخورد قضایی جدی با مسببین برخوردهای خشن با بانوان ایرانی به بهانه حجاب و بررسی علت فوت مهسا امینی هستیم.

روشهاى فرصت طلبی و موج سواری

===========

لینک خبر:

https://www.farsnews.ir/my/c/163604
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » دوشنبه اکتبر 31, 2022 8:28 am

پیام آیت‌الله سیّد علی‌محمد دستغیب به مناسبت درگذشت خانم مهسا امینی

شفقنا- آیت‌الله سیّد علی‌محمد دستغیب به مناسبت درگذشت خانم مهسا امینی پیامی صادرکرد.

تصوير

به گزارش شفقنا متن پیام ایشان بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

قال الله تعالی: وَالْمُؤْمِنُونَ وَالْمُؤْمِنَاتُ بَعْضُهُمْ أَوْلِیَاءُ بَعْضٍ یَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَیَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ…
خداوند در سوره توبه آیه ۷۱ می‌فرماید: مؤمنین و مؤمنات دوستان و یاوران یکدیگرند امر به معروف و نهی از منکر می‌کنند…

در کشور ایران که مردم آن مسلمان و دوستدار أمیرالمؤمنین علی‌بن‌ابیطالب و یازده فرزند او یعنی ائمه اطهار علیهم‌السلام می‌باشند و امروز که اربعین امام سوم حسین‌بن‌علی علیه‌السلام است می‌بینیم که چگونه برای زیارت او و یاد و خاطره عاشورا به سوی کربلا رفته و بر سر و سینه می‌زنند و همچنین در شهرهای ایران بخصوص مشهد مقدس چگونه عزاداری می‌نمایند که همه به معنای این‌است‌که ما اسلام و قرآن و احکام آن‌را دوست می‌داریم؛ و به زبان حال و قال می‌گویند ما حکومت اسلام که توسط مرحوم امام خمینی ره پایه‌گذاری شد و میزان را رأی مردم قرار داد قبول داریم.
ما آدم‌های ساده و صاف بوده و می‌خواهیم راستگو باشیم و متقابلاً حکومت هم به ما راست بگوید و دوست می‌داریم که همه ما در حکومت شریک باشیم و منحصر به عدّه خاص نباشد، و ما مردم مسلمان ایران که دوستدار مولا علی و فرزندان او هستیم می‌دانیم که یکی از احکام مسلّم اسلام که قرآن بر آن گواه است حجاب و پوشش سر و بدن زنان است در مقابل نامحرم و ورود در بین مردم بدون آرایش، و نیز می‌دانیم که از جمله احکام قرآن امر به معروف و نهی از منکر است با شرایط آن، و می‌دانیم که امر به معروف و نهی از منکر بر همه مردم مسلمان واجب است و منحصر به گروه خاصّی نیست. پس چرا بعضی خانم‌ها آشکار و لجوجانه به این حکم الهی (حجاب) مخالفت نموده و بعضاً شدّت به خرج می‌دهند؟
علت آن صادق نبودن با مردم است، به اضافه فقری که اکثریت جامعه را فرا گرفته.

خلاصه خبر درگذشت خانم مهسا امینی که در گشت ارشاد امر به معروف و نهی از منکر اتفاق افتاد و مخالفین به نظر خودشان بهره شایانی بردند به همه رسید.

آقایان محترم توجه داشته باشند دنیا برای هیچ‌کس نمانده و نخواهد ماند، بهتر است آقایان منشور مرحوم امام خمینی رحمه الله که مردم را صاحب اصلی انقلاب می‌داند بخوانند و عمل کنند و اینگونه نباشد که حکومت دست عدّه خاصّی باشد. به هر صورت پیشنهاد می‌شود در این قضیه آقایان بالا از خانواده فرد تازه‌گذشته دلجویی کنند و برنامه امر به معروف و نهی از منکر را با تبلیغات وسیع که همراه با مهر و محبت است به عهده مردم مسلمان بگذارند و آنها را از ابراز هر گونه خشونت بر حذر دارند.

در پایان به خانواده مرحومه امینی تسلیت گفته و صبر و اجر برای بازماندگان آن مرحومه از خدای متعال خواستارم.

والسلام.

سید علی محمد دستغیب
۲۶ شهریور ۱۴۰۱ مطابق با اربعین امام حسین علیه السلام

============

لینک خبر:

https://fa.shafaqna.com/news/1448067/%d ... a8-%d8%a8/
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » دوشنبه اکتبر 31, 2022 8:33 am

ویدئو متلک سنگین کرباسچی به صداوسیما در برنامه زنده شبكه خبر: قانون (حجاب) اجرا شود همکاران شما را هم باید بگیرند!

غلامحسین کرباسچی شهردار اسبق تهران می‌گوید قانونی که امروز جمعیت قابل توجهی از جامعه به آن عمل نمی‌کنند، باید مورد تجدیدنظر قرار بگیرد.

غلامحسین کرباسچی، مدیرمسئول روزنامه هم‌میهن در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه خبر گفت: اگر بخواهیم رکن اصلی قانون را اجرا کنیم باید از همین استودیو که در آن حضور داریم شروع کنند به گرفتن خانم‌ها! پس وقتی می‌بینیم که یک قانون در یک زمانی تصویب شده که در حال حاضر یک اکثریت قاطعی از جامعه به آن عمل نمی‌کنند، باید این قانون مورد تجدیدنظر قرار بگیرد.

=============

لینک خبر + ویدیو :

https://www.tazenews.com/news/259167/%d ... %a7%d8%af/
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » دوشنبه اکتبر 31, 2022 8:37 am

عضو کمیته حقیقت‌یاب مجلس: درباره ماجراى مهسا

تصوير

عضو کمیته حقیقت‌یاب مجلس: چون خون مهسا رقیق بوده، از گوشش خون بیرون زده است. جلال رشیدی کوچی عضو کمیته حقیقت‌یاب مجلس در خصوص فوت مهسا امینی گفته مهسا یک غده در سر داشته که بعد از عمل، دچار بیماری دیابت بی‌مزه شده که برای درمان آن، دارو مصرف می‌کرده که این دارو خون را رقیق کرده و یکی از دلایلی که از گوش او خون آمده به دلیل رقیق بودن خونش بوده است.

به گزارش تازه‌نیوز، رویداد۲۴ نوشت: جلال رشیدی‌کوچی عضو کمیته حقیقت‌یاب مجلس در خصوص فوت مهسا امینی گفته فوت مهسا امینی باعث خشم همه مردم شده و طی چند روز گذشته دلایل مختلفی در فضا‌های مجازی در خصوص فوت این دختر کُرد عنوان شده که نیروی انتظامی با انتشار فیلم روز حادثه، سعی در شفاف‌سازی دارد، اما مردم دچار شبهاتی در این خصوص شده‌اند و خواستار حقیقت هستند.

فیلمهای گشت ارشاد را دیدم، مهسا امینی کتک نخورده است.

او می‌گوید: در دو جلسه‌ای که به منظور بررسی این موضوع برگزار شد، ویدئو‌های روز حادثه مشاهده و بررسی شد. ویدئو‌ها از لحظه پیاده‌شدن خانم امینی از ون تا لحظه‌ای بود که با برانکارد به آمبولانس برده می‌شود و این ویدئو‌ها به صورت پیوسته بود و به شخصه دو مرتبه ویدئو را کامل و با دقت نگاه کردم که ثانیه‌های آن تقطیع نشود، چون زمان و ثانیه‌ها در ویدئو مشخص بود.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها می‌گوید: حقیقت امر این است که هیچ اتفاقی برای این خانم نیفتاده است و هیچ برخورد و ضربه و ضرب و شتمی انجام نشده است و زوایای دوربین‌ها به صورتی بود که می‌توان مستمر، مسیر را دنبال کرد. در واقع از لحظه‌ای که ایشان وارد حیاط می‌شود زاویه دوربین‌ها طوری است که با زاویه دوربینی که در راهرو است، کاملاً منطبق است و نشان می‌دهد که هیچ اتفاقی برای ایشان نیفتاده است. از زمان پیاده‌شدن از ون، دو دوربین او را رصد می‌کند و در راهرو نیز با دو دوربین رصد می‌شده است.

رشیدی می‌گوید: این مطالب را عرض کردم که صادقانه بگویم هیچ برخوردی با ایشان انجام نگرفته است. مستنداتی که تا به امروز پزشکی قانونی به ما ارائه داده است، مشخص شده که هیچ برخورد فیزیکی یا ضرب و شتمی روی ایشان انجام نشده است، اما گزارش قطعی پزشکی قانونی دو هفته دیگر آماده می‌شود که در خصوص گزارش سم‌شناسی است؛ سم‌شناسی نه به این معنا که به او سم داده باشند، بلکه به معنای مشخص‌شدن دارویی است که مصرف می‌کرده است.

نماینده مرودشت می‌گوید: ایشان دارو مصرف می‌کرده و به شخصه تمام شبهات و ابهاماتی که در فضای مجازی وجود داشته را جمع کردم و بحث خون آمدن از گوش یا اینکه گفته بودند پلیس با مشت او را زده، همه را بررسی کردیم و همچنان در حال بررسی هستیم. حتی یک نفر گفته بود من دیده‌ام چندین بار سر او را به دیوار زدند. با تمام کسانی که آن‌جا بودند صحبت می‌کنیم و بی‌طرفانه و صادقانه آنچه که حق بوده را می‌گوییم.

خانواده مهسا امینی در فرمی که در بیمارستان پر کرده‌اند، نوشتند فرزندشان دارو مصرف می‌کرده است

او در خصوص اظهارات پدر مرحومه امینی مبنی بر بیمار نبودن فرزندش، گفت: این صحبت پدر ایشان که گفته دخترم بیمار نبوده، اشتباه است، چراکه دلیل منطقی برای بیماری او وجود دارد. هر شخصی که بیمار می‌شود پرونده پزشکی دارد و وقتی یک نفر وارد اورژانس می‌شود، فرم اولیه‌ای به خانواده او می‌دهند تا پُر کند و اگر بیماری زمینه‌ای دارد، بنویسد تا به درمان کمک کند. ما تمام دلایل را کنار همدیگر قرار می‌دهیم و بنده نه می‌خواهم دفاع کنم و نه توجیه و نه قضیه را رد کنم.

چون خون مهسا امینی رقیق بوده، از گوشش خون بیرون زده است

عضو مجمع نمایندگان استان فارس می‌گوید: بنده ادله را عرض می‌کنم و تصمیم با شما است. وقتی اعضای خانواده ناراحت باشند و استرس داشته باشند برای حفظ جان فرزندشان هر آنچه لازم باشد را می‌گویند، چون یک درصد احتمال می‌دهند مورد گفته شده به درمان کمک کند. در فرمی که خانواده خانم امینی پُر کرده‌اند، عنوان شده که بیماری داشته و چنین دارو‌هایی را مصرف می‌کرده است. پرونده پزشکی نیز برای سال ۸۷ و قبل از آن و بعد از آن داشته است. ایشان یک غده در سر داشته که بعد از عمل، دچار بیماری دیابت بی‌مزه شده که برای درمان آن، دارو مصرف می‌کرده که این دارو خون را رقیق کرده و یکی از دلایلی که از گوش او خون آمده به دلیل رقیق بودن خونش بوده و همه این‌ها در مرحله سم‌شناسی پزشکی قانونی بررسی می‌شود.

او می‌گوید: بنابراین ما ریز به ریز جزییات را بررسی می‌کنیم و با هیچ کسی تعارف نداریم. کسانی که بنده را می‌شناسند، می‌دانند سر این مسائل هزینه بسیاری می‌دهم، اما دنبال حق و حقیقت هستم. فوت ایشان بسیار بااهمیت است، اما زمینه بروز حوادث اخیر نیز اهمیت دارد. با فوت ایشان، کشور هزینه می‌دهد، چه کسی که موافق گشت ارشاد است، چه کسی که مخالف است، چه کسی که با بدحجابی موافق است، چه کسی که چادری و بی‌چادر است، همه در کشور با این حوادث رخ داده هزینه می‌دهیم و امنیت به خطر افتاده است.

نماینده مرودشت با اشاره به ایجاد دوقطبی‌شدن حجاب در جامعه گفت: در این دو قطبی ایجاد شده، همه آسیب می‌بینند. به دنبال این هستیم که این روش اصلاح شود تا دیگر شاهد چنین مواردی نباشیم. بایستی عملکرد گشت ارشاد را طی ۱۵ الی ۲۰ سال گذشته ارزیابی کنیم و محاسن و معیاب آن را بسنجیم و هر طرف که سنگینی کرد، اصلاح شود، چراکه عقل حکم می‌کند مسیر را اصلاح کنیم.

او با اشاره به خشم مردم در این چند روز، تصریح کرد: ما باید خشم مردم را بفهمیم و همه را ضدانقلاب ندانیم. بسیاری از افراد جامعه به دلیل وضع موجود و فشار‌های اقتصادی ناراحت هستند و یک زمینه‌ای برای اعتراض به وجود می‌آید که البته بنده مخالف اعتراض هستم، چون ره به جایی نمی‌برد و بعد از چند روز، خشم فروکش می‌کند، بنابراین راه اساسی نیست. باید همان‌طور که رییس مجلس گفت این مسیر غلط را اصلاح کنیم.

عضو کمسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها گفت: حتماً نباید یکی فوت کند تا به فکر اصلاح باشیم. بنده سه ماه قبل، داد زدم و گفتم این نحوه برخورد گشت ارشاد آسیب می‌زند. این کار نیروی انتظامی نیست و کار دستگاه‌های فرهنگی است. یکی از علل ایجاد دوقطبی در جامعه، گشت ارشاد و بخشی هم رسانه و بخشی هم مسئولان هستند و هر کسی که به سهم خود در ایجاد این دوقطبی کمک کند، به این کشور خیانت می‌کند، اما نباید کورکورانه صحبت کنیم و صد درصد نیروی انتظامی را نقد یا از آن دفاع کنیم که اشتباه است، باید حق و حقیقت را گفت.

او می‌گوید: اگر ما نسبت به عملکرد سلیقه‌ای گشت ارشاد انتقاد داریم، به منزله موافقت با بدحجابی نیست و ما را با امثال مسیح علی‌نژاد یکی نکنند، ما با حجاب مشکلی نداریم، ما با عملکرد دارای ایراد یک جزء مشکل داریم و با کل مشکل نداریم.

=============

لینک خبر:

https://www.tazenews.com/news/259368/%d ... %af%d9%87/
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » دوشنبه اکتبر 31, 2022 8:57 am

آخرین خبر از وضعیت مامور انتظامی آتش‌زده‌شده در (اغتشاشات مهسائي) مشهد

تصوير

فرماندار مشهد گفت: همه بازداشت‌شدگان دیشب در مشهد از سران جریانات اغتشاشگر و دارای سابقه وابستگی به جریانات ضدانقلاب هستند یا مستندات ارتباط آن‌ها با گروهای معاند به دست آمده است.
به گزارش تازه‌نیوز، محسن داوری فرماندار مشهد به آغاز تبلیغات مسموم رسانه‌های معاند از روز اربعین اشاره کرد و افزود: معاندان همراهی مردم را ندیدند تا این‌که پس از واقعه مرحوم امینی شروع به تحریک احساسات مردم به خصوص نسل جوان کردند.

وی ادامه داد: دیشب در مشهد گروه‌های کوچک ۵۰ نفری معترض در راستای اعتراض به موضوع مرحوم امینی به خیابان‌ها آمدند که با توجه به هوشیاری نیروهای امنیتی این تحرکات تحت رصد کامل بود.
به نقل از ایرنا، فرماندار مشهد گفت: شب گذشته مماشات و خویشتن‌داری قابل توجهی از طرف نیروهای انتظامی با آشوبگران شد و از طرفی به لطف خدا هیچ حادثه‌ای برای هیچ‌یک از شهروندان و مردم عادی پیش نیامد و مراکز درمانی گزارشی از مردم آسیب‌دیده ندادند اما شماری از ماموران انتظامی مورد حمله اغتشاشگران قرار گرفته و آسیب دیده‌اند.

داوری افزود: پس از تخریب خودروها و آتش زدن اموال عمومی از سوی آشوبگران نیروی انتظامی وارد عمل شد و متخلفان و آشوبگران را دستگیر کرد و به طور قطع آسیب‌زنندگان به اموال عمومی تحت پیگرد خواهند بود و مردمی که اموالشان آسیب دیده است می‌توانند به دستگاه قضایی شکایت کنند.

وی به عدم همراهی مردم با سران اغتشاشگران اشاره کرد و ادامه داد: مردم به‌خوبی با این اقدامات انحرافی آشنا هستند اما لازم است والدین نسبت به هدایت فرزندان خود و جلوگیری از تحت تاثیر قرار گرفتن آن‌ها در مقابل این تبلیغات هوشیار باشند. داوری بدون اشاره به شمار بازداشت‌شدگان و یا ماموران آسیب‌دیده افزود: یکی از ماموران انتظامی که در محدوده خیابان احمدآباد دچار آتش‌سوزی شده بود زنده و هم اکنون با سوختگی ۲۵ درصد در حال درمان است.

============

لینک خبر:

https://www.tazenews.com/news/259261/%d ... %aa%d8%b4/
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » دوشنبه اکتبر 31, 2022 9:13 am

حمله هكرهاى خارجي به سايتهاى دولتی ایران و ضدحمله دولت ايران با قطع كردن دسترسی ملت ايران به سايتهاى جهانی گوگل ووو

هكرها سایت بانک مرکزی ایران را از دسترس خارج کرده اند. این سایت تا لحظه انتشار این خبر قابل دسترسی نیست اما به گفته سخنگوی بانک مرکزی: «درگاه اینترنتی بانک مرکزی در دسترس است و صرفا دقایقی به دلیل حمله به کانال ارائه دهنده خدمات اینترنتی به بانک مرکزی، از دسترس خارج شده بود.» این گروه هكری دیروز هم از هک کردن بعضی پایگاه‌های اینترنتی دولت ایران خبر داده بود.

پایگاه اینترنتی دولت ایران (دولت اير) از دسترس خارج شده و تا زمان انتشار این گزارش همچنان در دسترس نیست. وبسایت خبرگزاری صدا و سیما و درگاه ملی دولت هوشمند هم چند مرتبه از دسترس خارج و دوباره وصل شد. روز ۲۹ شهریور گروه هکری عدالت علی هم ادعا کرد که وبسایت ستاد امر به معروف و نهی از منکر را هک کرده است. این گروه بعد از هک عکس مهسا را در صفحه اول این سایت قرار داده بود. وبسایت ستاد امر به معروف و نهی از منکر با گذشت چند ساعت، در این لحظه در دسترس است.

از سوى ديگر متصديان دولتي اينترنت شجاعانه وارد عمل شده و دسترسي عمومي مردم به سايتهاى جهاني مانند گوگل وجيميل ووو را مانع شدند خبرگزاريهاى براى رعايت مصالح اين خبر اينطور اعلام كردند = اينترنت ايران ملی شد.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

دیجیاتو: بررسی‌ها نشان می‌دهد از لحظاتی پیش دسترسی به اینترنت روی اپراتورهای موبایل در تهران و چند شهر بزرگ دیگر مختل شده است و کاربران اینترنت همراه تنها امکان استفاده از سایت‌های داخلی را دارند.
تنها در عرض سه ساعت پس از فیلتر اینستاگرام روی اینترنت ثابت و همراه، اکنون دسترسی به اینترنت از سوی اپراتورهای موبایل برای اکثر کاربران محدود شده است. کاربران اینترنت همراه اول، ایرانسل، رایتل و شاتل موبایل تنها امکان دسترسی به سایت‌های داخلی را دارند و پلتفرم‌های پرکاربرد همچون واتس‌اپ، گوگل و... از دسترس خارج شده‌اند.
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » دوشنبه اکتبر 31, 2022 9:33 am

غلامحسین کرباسچی؛ یک در برابر سه در تلویزیون

غلامحسین کرباسچی؛ یک در برابر سه در تلویزیون/ از منظر جمهوریت و اکثریت

عصر ایران؛ مهرداد خدیر- مناظره تلویزیونی سه‌شنیه شبِ غلامحسین کرباسچی با عبدالله گنجی دربارۀ گشت ارشاد و درگذشت دختر جوان که با اضافه شدن تلفنی صادق کوشکی و موضع‌گیری‌های مجری در عمل به جدال «سه در برابر یک» بدل شد بازتاب گسترده‌ای داشته است خاصه این‌که در شبکه‌های اجتماعی وفضای مجازی بازنشر می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

هر چند اصل برگزاری این مناظره یا گفت‌و‌گو- آن هم با موضوع مناقشه‌برانگیز پوشش زنان در فضای ملتهب پس از جان باختن مظلومانۀ مهسا (ژینا) امینی در بازداشت‌گاه پلیس- را می‌توان به عنوان اقدام مثبت صدا وسیما و خلاف بمباران تبلیغات کلیشه‌های آن به عنوان تنفس و آنتراکتی در جهت‌گیری‌های یک سویۀ آن (ولو کوتاه و موقت) دانست ولی دخالت‌های خانم مجری که از گوشی هدایت می‌شد و اضافه شدن نفر دیگر بر خلاف اعلام قبلی به میهمانان، نشان داد ترک عادت چقدر برای این مجموعه دشوار است!

دربارۀ مناظرۀ غلامحسین کرباسچی که به عنوان مدیر مسؤول روزنامۀ هم‌میهن در مقابل عبدالله‌ گنجی در جایگاه مدیرمسؤول روزنامۀ همشهری نشسته بود (‌همان روزنامه‌ای که خود کرباسچی در دهۀ 70 در جایگاه شهردار تهران پایه گذاشته و سال‌ها مدیر مسؤول آن بوده) و در میانۀ بحث صادق کوشکی را هم اضافه کردند این نکات را می‌توان یادآور شد:

1. تمام حرف کرباسچی این بود که حال که قانون مجازات‌های رعایت نکردن حجاب را مردم مثل منع ماهواره عملا منسوخ کرده‌اند، قانون را باید اصلاح کرد چون همه را نمی‌توان گرفت. او بارها تأکید داشت که بحث شرعی نمی‌کند هرچند به لحاظ شرعی هم به فتوای آیت‌الله العظمی خویی از مراجع شهیر فقید اشاره کرد که "اگر زنی در حجاب به نهی شما توجه نکرد باید او را رها کنید". او همچنین یادآور شد در سیره پیامبر و امامان هم هرگز موردی از برخورد دربارۀ حجاب زنان نداریم.

در مقابل عبدالله گنجی می‌گفت هدف از برقراری نظام اسلامی اجرای شریعت بوده و در اینجا اشاره کرباسچی دقیق و درست بود که این نگاه، طالبانی است چون شرع را از مجرای قانون باید اجرا کرد. کرباسچی می‌توانست به سخنان طالقانی و بهشتی اشاره کند که مدام از قسط و عدل سخن می‌گفتند و حال هدف از برقراری نظام اجرای شریعت اعلام می‌شود.

2. پاسخ کرباسچی به طعنۀ کوشکی دربارۀ سابقه او به عنوان روحانی هم جالب بود که گفت: «بله، من طلبه بودم. 10 سال هم طلبه بودم. منتها وقتی طلبه شدم که طلبگی، گرسنگی و گرفتاری و زندان داشت. شما طلبه نبودید و در مدرسه‌ای درس خواندید که پست و مقام می‌گیرند» و تصریح کرد چون عملکرد برخی روحانیون خوب نبوده با این اشاره می‌خواهند کلام من در بیننده اثر نگذارد.

در اینجا وقتی کوشکی تهدید کرد امام صادقی‌ها می توانند از او شکایت کنند روشن شد که چرا ناگهان او روی خط آورده شده و کرباسچی هم حدس زد قصد پرونده‌سازی در میان است خاصه وقتی در گوشی به خانم مجری می‌گفتند بپرسید دختر کشته شده یعنی چه؟ احتمالا به این قصد که اگر گزارش پزشکی قانونی مرگ را بر اثر ضربه ندانست و به سکته نسبت داد سراغ این ادعا بروند. او اما گفت: وقتی کسی در تصادف جان خود را از دست می‌دهد هم می‌گویند کشته شده.

انگار دعوت کرده بودند تا بعد بتوانند طرح دعوا کنند؛ (مناظره با هدف محاکمه؟) و در میانۀ بحث حجاب پاره‌ای ادعاهای 25 سال قبل در دوران شهرداری تهران ودربارۀ دست‌فروش‌ها را هم تکرار کردند و او توضیح داد یک بار محاکمه شده و این اتهامات هیچ گاه مطرح نشد و پرسش دربارۀ دست فروشان در بحث حجاب کاری است که تنها از آقای کوشکی برمی‌آید.

3. تأکید کرباسچی بر قانون و این که مطابق قانون فعلی باید خیلی‌ها را دستگیر کنند و پلیس از کجا بداند معیار شل‌حجابی دگمه است یا شال، میهمان دیگر را ناچار کرد به شرع پناه ببرد هرچند کرباسچی می‌توانست بگوید مگر خودتان نمی‌گویید بهرۀ بانک‌ها شرعی نیست پس چرا علیه آن اقدام نمی‌کنید؟ یا اگر شرع کافی است چرا ازدواج‌های شرعی هم باید ثبت شوند؟

4. نگاه واقع‌گرایانه کرباسچی مورد توجه قرار گرفته است. در میان سیاسیون ایران او نماد عمل‌گرایی است و می‌توان حدس زد که اگر هاشمی رفسنجانی هم در قید حیات بود چنین موضع می‌گرفت. این که هیجانی نشد و آشکارا هم با صدا و سیما و هم با شبکه‌های فارسی زبان خارج از کشور مرزبندی می‌کرد و در دفاع از مواضع خود لکنت نداشت نیز قابل توجه بود.

این یادداشت بنای دفاع از یک نفر را ندارد اما سخنان کرباسچی دربارۀ حجاب و قانون آن قدر استاندارد بود و منعکس کنندۀ نظرات جمیع علاقه‌مندان به انقلاب و نظام و در عین حال منتقد وضع موهن گشت ارشاد که نمی‌توان تصریح نکرد. عبدالله گنجی هم البته صادقانه ذهنیات و آرزوهای خود را طرح می‌کرد و مانند میهمان تلفنی اتهام وارد نمی‌کرد و دنبال اعتراف‌گیری نبود اما در جاهایی که مدام بر اجرای شریعت تأکید می‌ورزید عمق فاصله را نشان می‌داد. انگار یکی از منظر جمهوریت و اکثریت سخن می گفت و دیگری در رؤیای امارت بود.

چون در نگاه کرباسچی از مجرای قانون باید لباس شریعت پوشاند و می‌شد حدس زد که درون کرباسچی چه غوغایی بوده و با خود می‌گفته در سال های 56 و 57 هدف‌مان چه بود و حالا اینها چه می‌گویند. نه آن که برای امثال طالقانی و بهشتی شریعت جایگاهی نداشته که البته خود روحانی بودند و روحانیون ممتازی هم بودند اما از قسط و عدالت و آزادی می‌گفتند که میلیون‌ها نفر را جذب کردند و گرنه شعارهای آقای گنجی تنها برای طالبان و فداییان اسلام جذابیت داشت.

5. از صدا و سیما می‌توان پرسید حتما باید جانی ستانده شود - حالا چه سکته چه ضربه - که به دنبال فتح باب بحث باشید و مثلا دو ماه قبل و پس از ماجرای سپیده رشنو نمی‌توانستید؟ وقتی هنوز مرگی رخ نداده بود.

6. حضور کرباسچی در قاب تلویزیون پس از قریب 25 سال قابل توجه بود چرا که مردم اندک‌زمانی پس از دوم خرداد 76 او را در تلویزیون ولی در دادگاهی به ریاست رییس کنونی قوۀ قضاییه دیدند. هر چند که در آغاز انقلاب هم در تلویزیون و در بخش خبر مسؤولیت داشته است و علاقه به بحث رسانه چه نشریات عمومی و چه خصوصی در آن پیشینه هم سابقه دارد.

7. این که پایه‌گذار روزنامۀ همشهری و البته از بودجه عمومی در جایگاه مدیر مسؤول روزنامۀ جمع و‌جور و خصوصی مقابل مدیر امروز همان روزنامه نشسته بود می‌توانست موجب تلخ‌کامی او وطعنه شود اما این کار را نکرد. از این رو می‌توان بر پراگماتیسم و عمل‌گرایی او به عنوان یک سیاست‌مدار به جای رؤیاپردازی و آرمان‌گرایی تأکید ورزید. معرفی عبدالله گنجی که همواره با عنوان مدیر مسؤول روزنامه جوان شناخته می‌شد به عنوان روزنامۀ همشهری یادآور کیفیت و میزان مشارکت مردم در انتخابات 1400 ( ریاست جمهوری /‌شوراها) هم بود.

چون این یک یادداشت است نه یک روایت اشکالی ندارد تصریح کنم که نمی‌توانم با آنچه عبدالله گنجی گفت هم‌دلی کنم چون اجرای شریعت به هر قیمت به تحمیل نظر اقلیت بر اکثریت می‌انجامد و حکومت برآمده از انقلاب 1357 جمهوری اسلامی است نه امارت اسلامی به سبک طالبان.

بله، شورای نگهبان عدم مغایرت قوانین مصوب مجلس با شرع را بررسی می‌کند اما تنها عدم مغایرت را و نه الزاما انطباق را و جمهوری اسلامی قوۀ قانون گذار دارد و شریعت همان قوانین نیست منتها قوانین مصوب نباید با شرع مغایرت داشته باشند نه این که مثل طالبان بخواهند فقط به دنبال اجرای شریعت باشند.

اجرای شریعت مورد نظر امثال گنجی بدون مجاری قانونی و قوانین مورد نظر اکثریت متضمن بی‌اعتنایی به اکثریت است البته باید یادآور شد طالبان هم 50 تا 60 درصد پایگاه اجتماعی دارد در حالی که پایگاه اصول‌گرایی رادیکال ایرانی بسیار کمتر است.

8. مهم‌ترین دریغ مناظره بود که هر دیدگاهی که دربارۀ عملکرد کرباسچی داشته باشم جنس سخنان او به آنچه در انقلاب 57 مطرح بود نزدیک تر است و نمی دانم چرا برخی می خواهند آن دریا را در حوض های کوچک خود محدود کنند.

برخی مدیران ما می‌خواهند فضای دوقطبی را تقویت کنند و جایی برای گفت‌وگو باقی نمی‌گذارند، روزنامه سازندگی جلد امروز خود را به گفتگویی پیرامون گشت ارشاد با رضا کیانیان اختصاص داده است.
این هنربيشه سینمایی در این مصاحبه می‌گوید: اگر همان روز فرمانده گشت ارشاد استعفا می‌کرد خیلی از اتفاقات نمی‌افتاد.

او می‌پرسد: با این روش گشت ارشاد در این سال‌ها چند نفر باحجاب شدند، چند نفر بی‌حجاب شدند؟ کیانیان در ادامه می‌گوید: مسائل را می‌توان با گفت‌وگو حل کرد اما وقتی یکی می‌آید و مردم را خس و خاشاک می‌خواند، چه جایی برای گفت‌وگو باقی می‌ماند.

کیانیان در ادامه با افشاگری علیه فضای اپوزیسیون گفته است که من به سهم خودم تلاش می‌کنم جامعه را از دوقطبی بودن خارج کنم، برخی مدیران ما می‌خواهند فضای دوقطبی را تقویت کنند و جایی برای گفت‌وگو باقی نمی‌گذارند، اپوزیسیون خارج از کشور معتقد به دوقطبی کردن نیروهای داخلی هستند. اپوزیسیون خارج نشین دیکتاتور هستند، باید فضای آزادی را به وجود بیاوریم که در آن‌ها میلیون‌ها قطب وجود دارد.

============

لینک خبر:

https://www.asriran.com/fa/news/858979/ ... B%8C%D8%AA
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » دوشنبه اکتبر 31, 2022 9:43 am

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم :
آیت‌الله مسعودی خمینی: برخورد های صورت گرفته با زنان تحت عنوان حجاب، نه اسلامی است و نه نهی از منکر!/ به بد حجاب نمی‌توانیم بگوییم خانم حجاب شما کم است پس صدهزارتومان بده!

تصوير

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفت‌وگو با دیده‌بان ایران:
آیت‌الله مسعودی خمینی: برخورد های صورت گرفته با زنان تحت عنوان حجاب، نه اسلامی است و نه نهی از منکر!/ فقط قاضی صلاحیت اعمال جریمه برای حجاب را دارد/ به بد حجاب نمی‌توانیم بگوییم خانم حجاب شما کم است پس صدهزارتومان بده!

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در واکنش به مرگ مشکوک مهسا امینی به سایت دیده بان ایران گفت: امر به معروف باید با مهربانی و زبان محبت و هرآنچه که انسان را رام می‌کند باشد. من نمی‌دانم این جریان چه بوده و چه کرده اند و نمی‌توانم قضاوت کنم؛ اما می‌دانم اسلام می‌گوید شما اول با زبان خوش با خانم‌ها و آقان صحبت کن؛ حالا محجبه باشد یا مکشفه! حالا آنچه امروز به عنوان نهی از منکر شناخته شده و اجرا می شود و برخوردهای صورت گرفته با زنان تحت عنوان حجاب، نه اسلامی است و نه نهی از منکر!

به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛ حجاب و قوانین مربوط به آن تاریخ طولانی‌ای دارد و دولت‌های مختلف توسط بسیاری از مردم با توجه به قوانین مربوط به حجاب و عملکردشان در این حوزه دسته بندی می‌شوند. به تازگی مرگ مهسا امینی بازتاب‌های زیادی در جامعه ایرانی و حتی در فضای مجازی جهانی داشت.

در آخرین واکنش‌ها به مرگ مهسا امینی، اعتراض‌ها به برگزاری تجمعات و دادن شعارهایی در مخالفت با عملکرد گشت ارشاد و حجاب اجباری رسیده‌ است. این شیوه برخورد قهری با بی‌حجابی نقدهای زیادی را به خود اختصاص داده است. این نقدها از سمت هنرمندان و دانشجویان و حتی مقام‌های مسئول روز به روز درحال گسترش است. در این باره دیده‌بان ایران با آیت الله مسعودی خمینی به گفتگو پرداخته است.

لازمه تذکر حجاب زبان خوش است

آیت الله علی اکبر مسعودی خمینی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفتگو با دیده‌بان ایران ضمن ابراز نارضایتی نسبت به عملکرد قهری نسبت به حجاب و بی‌حجابی گفت: اسلام می‌گوید شما اول با زبان خوش با خانم‌ها و آقان صحبت کن؛ حالا محجبه باشد یا مکشفه!حالا آنچه امروز به عنوان نهی از از منکر شناخته شده و اجرا می شود و برخوردهای صورت گرفته با زنان تحت عنوان حجاب، نه اسلامی است و نه نهی از منکر!

وی ضمن انتقاد از درک مفهوم امر به معروف و نهی از منکر گفت: درباره برخورد قهری با مسئله حجاب و زنان رابطه و ضابطه‌های زیادی وجود دارد. باید اولا دید قرآن و پیامبر و دین و اسلام درباره امر به معروف و نهی از منکر را چگونه ابلاغ کرده اند؟ امر چیست؟ منکر چه مقدار است؟ به نظر من زبان مهربانی با خانم‌ها و آقایان خیلی بهتر از زبان تند و بی‌حساب است.

وی درباره اتفاقی که برای مهسا امینی افتاد گفت: امر به معروف باید با مهربانی و زبان محبت و هرآنچه که انسان را رام می‌کند باشد. من نمی‌دانم این جریان چه بوده و چه کرده اند درباره آن نمی‌توانم قضاوت کنم؛ اما می‌دانم اسلام می‌گوید شما اول با زبان خوش با خانم‌ها و آقان صحبت کن؛ حالا محجبه باشد یا مکشفه! به نظر من با زور کاری پیش نمی‌رود مگر اینکه ارتکابی شده و جرمی وجود داشته باشد.

تصوير

فقط قاضی صلاحیت اعمال جریمه برای حجاب را دارد

آیت الله مسعودی خمینی در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود با دیده‌بان ایران درباره کارا بودن جریمه نقدی برای حجاب اسلامی در باب امر به معروف و نهی از منکر پاسخ داد: گمان نمی‌کنم مگر اینکه در حوزه قضاوت و توسط قاضی ببیند مبلغی مشخص شود؛ اینکه بگویم خانم حجاب شما کم است صدهزارتومان بدهید نمی‌شود. باید در دستگاه قضا، علما و آقایان نظر بدهند.

این چهره شاخص حوزوی همچنین درباره پشت پرده جنجالی شدن حجاب در این روزها اضافه کرد: کلیه کسانی که خارج از ایران در ممالک دیگر هستند می‌خواهند ایران و انقلاب را از بین ببرند. انقلاب این‌ها را زبون و خوار کرده و نمی‌توانند این را ببینند. ما باید باهوش و بافکر باشیم که این‌ها به نظر من هیچ وقت دلشان برای ما نسوخته است. دلشان به حال خودشان سوخته که نمی‌توانند با ایران بجنگند و از این ناراحت هستند.

آیت الله مسعودی خمینی در پایان گفت: عوامل داخلی هم توسط منابعی مثل اسرائیل مدیریت می‌شوند. آن‌ها که شهید شدند هم توسط آنها شهید شدند. ما باید باهوش باشیم و خیلی مواظب باشیم که تندروی‌ها بهانه دست دشمنان ندهد.

================

لینک خبر:

http://www.didbaniran.ir/%D8%A8%D8%AE%D ... 8%AF%D9%87
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » دوشنبه اکتبر 31, 2022 11:57 pm

از وقايع دوران ياقوت (مرحوم امام) = مقايسه با دوران ماغوت (بعد امام)
تصویب قانون "ممنوعیت تفتیش عقاید" تا دستور ممنوعیت حق صدور و اجرای "حکم شلاق "

دیدبان تاریخ امروز را اختصاص داده ایم به تیتر یک روزنامه اطلاعات درباره دستور حاکم شرع تهران درباره حکم شلاق زدن و بازگشت مجدد دکتر کریم سنجابی به کشور و خبر مهم روزنامه کیهان در ۴۳ سال قبل در چنین روزی ۳۱ شهریور سال ۱۳۵۸ در سالروزتصویب قانون «ممنوعیت تفتیش عقاید»

تصوير

به گزارش سایت دیده بان ایران؛ ولایت فقیه دیکتاتوری نیست، این تیتری است که روزنامه اطلاعات ۴۳ سال قبل در چنین روزی ۳۱ شهریور سال ۱۳۵۸ از قول آیت الله منتظری در نمازجمعه تهران به همراه تصویری از این گردهمایی عظیم در دانشگاه تهران منتشر کرده بود. فتوای امام خمینی در مورد حج امسال، گفتگوی منتشر نشده از پدر طالقانی که اختصاصی روزنامه اطلاعات امروز است و ممنوع شدن تفتیش عقاید و اجباری شدن تدریس زبان عربی در دوره راهنمایی و متوسطه از سوی مجلس خبرگان قانون اساسی و خارج شدن ۲ میلیارد دلار ارز از کشور طی ۶ ماه اخیر از جمله دیگر خبرهای مهم این شماره روزنامه هستند.

دیدبان تاریخ امروز را اختصاص داده ایم به تیتر یک روزنامه اطلاعات درباره دستور حاکم شرع تهران درباره حکم شلاق زدن و بازگشت مجدد دکتر کریم سنجابی به کشور و خبر مهم روزنامه کیهان در ۴۳ سال قبل در چنین روزی ۳۱ شهریور سال ۱۳۵۸ در سالروزتصویب قانون «ممنوعیت تفتیش عقاید»

تصوير

هیچکس حق صدور و اجرای حکم شلاق زدن را ندارد

محمدی گیلانی حاکم شرع تهران در گفت و گویی با خبرنگار ما صدور و اجرای حکم شلاق زدن، در گوشه و کنار تهران را امری خلاف توصیف کرد و اظهار داشت؛ صدور چنین حکمی فقط وظیفه حاکم شرع است و افراد غیرمسئول حق صدور و اجرای آنرا ندارند. حاکم شرع تهران با تاکید بر این نکته که از این پس صادرکنندگان و مجریان چنین احکامی از سوی دادسرای انقلاب اسلامی تهران تحت تعقیب قرار گرفته و مجازات خواهند شد گفت: بعضی از کمیته ها، افرادی را بخاطر اعمال خلافی که مرتکب شده اند شلاق می زنند. این عمل نه تنها خلاف است بلکه مجازات دارد. کمیته ها فقط مجاز هستند افراد خاطی را دستگیر کرده و به مقامات ذیصلاح تحویل دهند. تعیین مجازات با مقامات ذیصلاح است و در صورت تطابق جرم با مسایل انقلابی در حدود وظایف حاکم‌ شرع تهران است.

دکتر کریم سنجابی تا ۱۵ مهر به تهران بر میگردد. دکتر کریم‌ سنجابی رهبر جبهه ملی ایران که نزدیک به ۳ ماه هست در سفر خارج از کشور به سر می برد پس از انجام یک عمل جراحی در آمریکا و پایان دوره نقاهت روز ۱۵ مهرماه به تهران برمیگردد. رهبر جبهه ملی ایران زمانی تهران را ترک گفت که از سوی دو حزب نامزد نمایندگی مجلس خبرگان شده بود و گفته بود اگر مردم به او رای بدهند هیچ قدرتی نمی تواند مانع ورود او به مجلس بشود. اما به هنگام‌رای گیری جبهه ملی اعلام‌ کرد که در انتخابات شرکت نمی کند و در انتخابات کرمانشاه نیز دکتر سنجابی آراء لازم‌ را بدست نیاورد.

سخنگوی جبهه ملی در مورد اقامت طولانی دکتر سنجابی گفت که رهبر جبهه ملی هم اکنون در منزل یکی از پسرانش در آمریکا استراحت می کند و پس از بهبود کامل به تهران باز میگردد و فعالیتهای سیاسی را از سر میگیرد.

شرح مذاکرات تصویب قانون ممنوعیت تفتیش عقاید

بنابر گزارش دیدبان تاریخ بعدازظهر پنجشنبه ۲۹ شهریور ۱۳۵۸ مجلس بررسان نهایی قانون اساسی اصول ۲۶ و ۲۷ قانون اساسی را به تصویب رساند. بر اساس اصل ۲۶ «تفتیش عقاید ممنوع است و هیچ‌کس را نمی‌توان به صرف داشتن عقیده مورد تعرض و مواخذه قرار داد.» مشروح این جلسه که در روزنامه کیهان مورخ شنبه ۳۱ شهریور ۵۸ منتشر شد به شرح زیر بود:

ساعت چهار و سی دقیقه بعدازظهر پنجشنبه مجلس بررسی نهایی قانون اساسی با ۴۸ نفر نماینده حاضر در جلسه به ریاست دکتر بهشتی رسمیت یافت و در این جلسه اصول ۲۶ و ۲۷ مورد تصویب قرار گرفت و همچنین اصل ۲۵ بدون نتیجه به گروه مربوطه ارجاع گردید. قبل از رسمیت جلسه عده‌ای از نمایندگان به غیبت نمایندگان دیگر اعتراض کردند.

تصوير

در آغاز جلسه آیت‌الله حائری یزدی به عنوان ناطق قبل از دستور سخنانی ایراد کرد وی گفت: «من با وجودی که کسالت دارم و اکنون نیز حالم خوب نیست مطالبی را می‌گویم و خواهش می‌کنم در این باره خوب فکر کنید زیرا حقایق غیر از چیزهایی است که اکنون مد روز شده است.

مسئله اول راجع به تشیع و سایر فرق اسلامی است و با وجودی که من آرزو دارم جهان سومی از ملل اسلامی تشکیل شود که بتواند در مقابل جهان کمونیسم و سرمایه‌داری قرار گیرد و امیدوارم این وحدت اسلامی باشد، ولی این دلیل نمی‌شود که تشیع از حقوق حقه خود دست بردارد و قدمی به عقب بگذارد ما گرچه در بسیاری از اصول با هم مشترکیم مثل توارث، نکاح ولی اقتضا نمی‌کند که سایر موارد را ندیده بگیریم و این به جای اتحاد بین شیعه و سنی بین خود شیعه تفرقه ایجاد می‌کند.

مطلب دوم این‌که بعضی از رفقا یک الفاظی را می‌گویند؛ ما که مقید به الفاظ نیستیم بعضی در مسائل اقتصادی با الفاظ بازی می‌کنند. اقتصاد اسلام نه یک اقتصاد کمونیستی است و نه سرمایه‌داری، بسیار اقتصاد عالی است و خدا می‌داند که قطع نظر از تعصب می‌گویم و معنای یک اقتصاد صحیح این است که همه مردم در رفاه باشند حالا فرض کنید یکی ۲ میلیون سرمایه دارد این مرفه است یکی سرمایه ۱۰ میلیونی دارد و آن ۸ میلیونش زیادی است خوب این را خیرات می‌کند. همه باید مرفه باشند. اگر زکات و خمس و سهم امام پرداخت گردد و در مصالح مملکت خرج گردد دیگر فقیری در مملکت یافت نمی‌شود، ولی نمی‌شود اگر یکی ۵۰ میلیون داشت همه این مقدار را داشته باشند، این قدرت تعلل و فکر را از بین می‌برد. باید عرضه و تقاضا آزاد باشد حالا اسمش را بگذارید نظام توحیدی، اقتصاد توحیدی، ولی شما فکر کنید ببینید در مملکت‌های کمونیستی پول‌ها چه می‌شود؟ صرف گلوله می‌شود ولی در اسلام جمع می‌شود و صرف رفاه مردم می‌گردد.»

آیت‌الله حائری همچنین در قسمت‌هایی دیگری از سخنان قبل از دستور خود درباره ولایت فقیه سخن گفت و اصل تصویب‌شده را مورد حمایت قرار داد وی از طول دادن در موضوعات بی‌جا و الفاظ گله کرد و گفت: «بعضی از موارد دیده می‌شود که در جایی بر سر دو کلمه "با رعایت ضوابط" و "بر اساس ضوابط" ساعت‌ها وقت صرف می‌کنند» و اشاره کرد که «نمایندگان سعی کنند تکالیف را مشخص کنند و کمتر به تبلیغات بپردازند.» آیت‌الله حائری به دلیل بیماری و کسالت از دادن جواب به سوالات نمایندگان عذر خواست و در ساعت ۴ و ۴۵ دقیقه مجلس را ترک کرد.

تصوير

از حقوق خاص خود برخوردارند

سپس اصل ۲۵ مورد بررسی نمایندگان قرار گرفت که بعد از بحث‌های طولانی چون به نتیجه مثبت نرسید به گروه مربوطه برگشت داده شد تا بعد از اصلاحات به مجلس عرضه کند. طبق این اصل: «همه افراد ملت اعم از زن و مرد به طور مساوی در حمایت قانون قرار گرفته و از حقوق کامل سیاسی، اقتصادی، اداری، مدنی، اجتماعی و فرهنگی طبق مقررات شرع که متناسب با استعدادها و زمینه‌های طبیعی، عاطفی و روحی هرکدام است برخوردارند.»

سپس اصل ۲۶ با ۵۱ رای موافق و ۲ رای ممتنع و بدون رای مخالف تصویب گردید. بر اساس این اصل «تفتیش عقاید ممنوع است و هیچ‌کس را نمی‌توان به صرف داشتن عقیده مورد تعرض و مواخذه قرار داد.»

پس از تصویب اصل ۲۶ اصل ۲۷ توسط دکتر بهشتی قرائت گردید و دکتر باهنر برای جواب به سوالات پشت تریبون قرار گرفت. مکارم شیرازی سوال کرد: «تضمین اجرای قانون شرع چیست و آیا می‌توان تصور کرد که مثل رژیم سابق مورد سوءاستفاده قرار گیرد یعنی این‌که ضابطه برای اجرا چیست؟» دکتر باهنر در جواب گفت: «در این مورد اصول دیگری تصریح کرده است ولی من هم فکر می‌کنم بهتر است به جای شرع، قانون گذاشته شود و همان متن اولیه باشد.»

هاشمی‌نژاد پیشنهاد کرد که «به جای قانون، دادگاه‌های صالحه بگنجانیم بهتر است» دکتر بهشتی در جواب گفت: «بعضی موارد لازم است که قبل از حکم دادگاه مجرمی را در حین ارتکاب جرم دستگیر کنند.»

خانم گرجی گفت: «من فکر می‌کنم که به حکم شرع باشد بهتر است.» دکتر باهنر در جواب خانم گرجی و دیگر نمایندگان گفت: «باید باور کنیم که انقلاب شده، آن هم انقلاب اسلامی و اکنون دیگر اسلام گوشه‌ای نایستاده و سیاست و قانون در گوشه‌ای دیگر، و باید باور کنیم که نظام جمهوری اسلامی است و قوانین اسلامی.»

بنی‌صدر نظر دکتر باهنر را تایید کرد و رای گرفته شد و این اصل با ۵۱ رای موافق و بدون رای مخالف و ۴ رای ممتنع مورد تصویب قرار گرفت. بر اساس این اصل «حیثیت، جان و مال، حقوق، مسکن و شغل اشخاص از تعرض مصون است مگر در مواردی که قانون تجویز کرده است.»

=============

لینک خبر:

http://www.didbaniran.ir/%D8%A8%D8%AE%D ... 8%A7%D9%82
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 01, 2022 12:01 am

انتقاد شدید یک رسانه نزدیک به سپاه روزنامه حسین شریعتمداری: روزنامه کیهان در حال تزریق نفاق و خشونت است/ نباید دوقطبی ایجاد کرد

یک کانال تلگرامی منتسب به سپاه پاسداران با انتقاد از روزنامه تحت مدیریت حسین شریعتمداری از مطلب منتشر شده در این روزنامه به شدت انتقاد کرد. روزنامه کیهان در حال تزریق نفاق و خشونت است/ نباید دوقطبی ایجاد کرد. به گزارش سایت دیده‌بان ایران؛ کانال تلگرامی منتسب به سپاه پاسداران در واکنش به یک مطلب منتشر شده در روزنامه کیهان نوشت: تیتر عجیب کیهان در حالی که باید به دنبال وحدت و آرامش دهی به جامعه باشد، در حال تزریق نفاق و خشونت است.

کیهان نوشت: امان ندهید! طی دو روز آینده مردم انقلابی وارد صحنه می‌شوند!

روزنامه کیهان در یادداشتی با عنوان "پادوهای دشمن نقاب ‌انداختند به جنایتکاران امان ندهید" نوشت: طی یکی دو روز آینده، مرزبندی‌ها شفاف‌تر و صف شهروندان از اشرار جدا شود، مردم با بصیرت و انقلابی ایران چنان صحنه‌گردانی می‌کنند که بار دیگر تیر دشمنان نظام به سنگ می‌خورد. حال به نویسندگان این روزنامه باید تفهیم کرد که هدف خویشتنداری و این همه مجروح در نیروهای امنیتی ایجاد وحدت بین مردم و بازگشت آرامش و عدم دو قطبی سازی است، وگرنه برای امان ندادن نیازی به فرمان دادن شما نبود.

===========

لینک خبر:

http://www.didbaniran.ir/%D8%A8%D8%AE%D ... 8%B1%D8%AF
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 01, 2022 12:06 am

ملاحظات سياسی موجب شل و سفت كردن اجراى قانون حجاب مثل منع ريزش رای رئيسی در انتخابات

افشاگری مسئول سابق ستاد امر به معروف از موضع رئیسی درباره گشت ارشاد

جلیل محبی روایت کرد: سال ۹۸ جلسه‌ای در حوزه ریاست آقای رئیسی برگزار شد و گفتند اگر اقدامات دادسرا و گشت‌ارشاد ادامه پیدا کند رأی ایشان کاهش می‌یابد. جلیل محبی، دبیر سابق ستاد امر به معروف و نهی از منکر در شبکه خبر صداوسیما گفت: سال ۹۸ جلسه‌ای در حوزه ریاست آقای رئیسی برگزار شد و گفتند اگر اقدامات دادسرا و گشت‌ ارشاد ادامه پیدا کند رأی آقای رئیسی کاهش می‌یابد. او در ادامه عنوان کرد: اولویت امر به معروف بنا بر دستور رهبری باید امر به معروف مسئولین باشد نه حجاب.

جلیل محبی دبیر سابق ستاد امر به معروف و نهی از منکر روی خط برنامه آمده و اظهاراتی پیرامون گشت ارشاد بیان کرد. در بخشی از این برنامه که با حضور مسعود پزشکیان نماینده مجلس و صادق کوشکی کارشناس سیاسی پخش شد، جلیل محبی دبیر سابق ستاد امر به معروف و نهی از منکر روی خط برنامه آمده و اظهاراتی پیرامون عملکرد گشت ارشاد بیان کرد.

وی در بخشی از این اظهارات به جلسه در سال ۹۸ در دفتر آیت الله رئیسی رئیس وقت قوه قضائیه، پیرامون گشت ارشاد اشاره کرده و گفت: «در این جلسه راهکارهایی ارائه شد ولی گفتند اگر اقدامات دادسرا و گشت‌ ارشاد ادامه پیدا کند رأی آقای رئیسی کاهش می‌یابد. اگر این برخوردها ادامه پیدا کند رای آقای رئیسی در انتخابات دچار چالش می شود و بر اساس همین رئیس دادسرای ارشاد آن زمان که خیلی خوب هم داشت کار می کرد تغییر کرد».

همچنین محبی ادامه داد: «وقتی سایه سیاست بر سیاست گذاری حاکم است و وقتی اتفاق می‌افتد و شما بر اساس آن اتفاق گفت و گو می‌کنید و تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها در بحران هاست، حرف شنیده نمی‌شود». او در ادامه عنوان کرد: اولویت امر به معروف بنا بر دستور رهبری باید امر به معروف مسئولین باشد نه حجاب.

================

لینک خبر + فیلم :

https://www.farazdaily.com/%D8%A8%D8%AE ... 9%84%D9%85
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 01, 2022 12:23 am

حاكميت در موارد مربوط به افراد خاص خود قانون حجابرا نه تنها ناديده مي گيرد بلكه تخلفاتش را بولد و ويترين مي كند

حجاب، قانونی که دلبخواه اجرا می‌شود؛ چرا در انتخابات یا هر مراسم حکومتی، خبری از گشت ارشاد نیست؟ شل حجاب‌های خودی؟!! یعنی اگر مهسا امینی با حجابی بسیار کم‌تر روز‌های منتهی به انتخابات یا مراسم ۲۲ بهمن به تهران می‌آمد،‌ حتی از او پذیرایی هم می‌شد.

عصر ایران؛ حسن ظهوری _ حجاب مهسا امینی مورد تایید پلیس نبود؟ پس حجاب برخی خانم‌ها که در انتخابات و ۲۲ بهمن شرکت می‌کند چی؟ آن حجاب‌‌ها مورد تایید پلیس امنیت اخلاقی هست؟ آن زمان قانون کاری ندارد. و یا در مراسم تشییع سردار سلیمانی که تصویر دختری خبرساز شد که حجابی بر سر ندارد ولی با او برخوردی هم صورت نگرفت و یا دخترانی که در همان مراسم، خیلی راحت و بدون آن که کسی مزاحم‌شان شده باشد، با حجابی که مورد تایید پلیس امنیت اخلاقی نیست، در مراسم شرکت کرده‌اند و معلوم نیست چرا از نظر مجریان قانون، آنقدرها هم حجاب‌شان بد نیست که دستگیر و به محل کلاس‌های آموزشی وزرا بیاروند. همانطور که مهسا امینی را آوردند.

یعنی اگر مهسا امینی با حجابی بسیار کم‌تر از همین دختران که در مراسم ۲۲ بهمن شرکت کرده‌اند، روز‌های منتهی به انتخابات یا مراسم ۲۲ بهمن به تهران می‌آمد،‌ حتی از او پذیرایی هم می‌شد و هرگز گذرش به وزرا و کلاس‌های آموزشی هم نمی‌افتاد.

شاید همه این گره‌های ذهنی که چرا حجاب این خانم‌ها مشکلی ندارد ولی حجاب مهسا امینی مشکل داشته، برمی‌گردد به این‌که هنوز تعریف درستی از بی‌حجابی یا کم حجابی وجود ندارد. مثلا خانمی که در مراسم تشییع سردار سلیمانی اصلا هیچ پوششی در سر ندارد، حجاب درستی دارد اما مثلا مهسا امینی که چند تار مویش معلوم است و مانتوی بلندی هم به تن دارد نه تنها حجابش کامل نیست که متخلف هم هست.

البته پوشش همه این خانم‌ها از نظر گشت ارشاد فقط در روزهای منتهی به انتخابات و یا مراسم ۲۲ بهمن بلامانع است ولی خود همین خانم‌ها هم می‌دانند که فقط یک روز پس از برگزاری مراسم مثال در روز ۲۳ بهمن با همین پوشش به خیابان بیایند، امکان دارد دچار مشکل شوند و سر از کلاس‌های آموزشی گشت ارشاد در بیاورند.

اما اصرار بر اجرای قانون در ایران عجیب است. مثلا اصرار دارند که قانون حجاب اجرا شود و برایش ساز و کاری مثل گشت ارشاد درست می‌کنند اما این قانون که قیمت‌ها باید به شهریور ۱۴۰۰ برگردد و در مجلس به تصویب رسیده‌است، نه تنها اجرا نمی‌شود که حتی ساز و کاری برای اجرای آن در نظر گرفته نشده‌است. از این دست قوانین کم نیست که اجرا نمی‌شوند اما همه توان با خروارها بودجه و امکانات را در اختیار یک نهاد می‌گذارند که با ون در خیابان‌ها دنبال خانم‌های بی‌حجاب یا کم حجاب بیافتد. البته ون‌هایی که در مراسم خاص خبری از آن‌ها نیست و پلیس‌ امنیت اخلاقی همان غیر اخلاقی را در شرایط خاص اخلاقی و بلامانع می‌دانند. بهتر است دست از این رفتارهای دو گانه بردارید و از قانون به عنوان سپر برای اشتباهاتی که می‌کنید استفاده نکنید.

روایت مدیر عامل ایرنا از علت لغو مصاحبه آیت الله رییسی با CNN

تصوير

مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی در پاسخ به فضاسازی رسانه‌ای خبرنگار CNN، علت انجام نشدن مصاحبه آیت‌الله رئیسی با کریستین امان‌پور را عدم پذیرش پروتکل‌ از سوی این رسانه عنوان کرد. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، «علی نادری» روز پنجشنبه در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: «خانم امان‌پور از cnn قصد مصاحبه با رئیس‌جمهور را داشت اما به علت نپذیرفتن پروتکل که تعیین آن منطقاً حق میزبان است، موفق به انجام این کار نشد».

براساس این گزارش، کریستین امان‌پور که در جریان سفر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی به نیویورک برای حضور در نشست سالیانه سازمان ملل خواستار مصاحبه با رئیس جمهور کشورمان شده بود، پس از لغو این مصاحبه سعی در فضاسازی رسانه‌ای داشت.

و در سفرها هم برخی موارد مصاحبه و ملاقاتها مثل خبرنگار بی روسری امريكايی استثاء بوده و حتى احمدينجاد هم با او مصاحبه كرد اما رئيسی بخاطر عدم روسری مصاحبه نكرد برخلاف موارد مشابه چون بعد از غائله روسری و مهسا نمى شد براى خودش استثنا قائل شود ولذا به خبرنگار گفته بخاطر ماه محرم و صفر روسری بايد باشد و چون نيست مصاحبه هم نيست

تصوير

==============

لینک های خبر و فیلم :

https://www.asriran.com/fa/news/859084/ ... 9%84%D9%85

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1401 ... %D8%A7-cnn
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 01, 2022 12:45 am

برخلاف اظهارات اوليه پدر مهسا = كشف سوابق بيماری مغز اعصاب و غش و بيهوشی مهسا

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، امجد امینی که پیش از این در مصاحبه با فارس و برخی رسانه‌ها اعلام کرده دخترم هیچ سابقه مریضی نداشته و در 22 سال گذشته فقط برای سرماخوردگی به درمانگاه رفته، حالا با مشخص شدن سابقه جراحی مغز وی در بیمارستان میلاد تهران و اظهارات پزشک جراحش به بی بی سی فارسی گفته او سابقه غش کردن نداشته است. چند روز قبل خبرگزاری فارس با روایت کامل ماجرای مهسا امینی از لحظه بازداشت تا بیمارستان، از قول حاضرین به نقل از برادرش آورده بود که وی حداقل 3 مرتبه قبل از این نیز به شیوه مشابه از حال رفته است. البته همانطور که در آن گزارش هم آمده بود، وی در تحقیقات بعدی حرف خود را تغییر داده و این مسئله را تکذیب کرد.

ليست مراجعات پزشكی مهسا در سالهاى گذشته
سند دیگری از خلاف گویی خانواده مرحومه امینی / مراجعه مکرر مهسا امینی به متخصصان مغز و اعصاب + سند

تصوير

خبرگزاری فارس - گروه سلامت: در حالی که خانواده مرحوم مهسا امینی همچنان اصرار دارند سابقه بیماری وی را پنهان کنند، اطلاعات جدیدی از پرونده پزشکی مهسا امینی به دست خبرنگار فارس رسیده است که نشان می دهد وی طی سال های گذشته مکررا به بیمارستان مراجعه داشته است و تحت درمان قرار داشته است. نکته قابل تامل مراجعه مکرر خانم امینی به پزشک متخصص مغز و اعصاب و غدد بوده است.

در ادامه به تعدادی از مراجعات وی به مراکز درمانی مختلف در سال‌های گذشته اشاره شده است. اسناد این موضوع در اختیار خبرنگار فارس است و با مراجعه به سامانه تامین اجتماعی تطبیق این موارد و پزشکان معالج قابل صحت سنجی است.

۱۳۹۴/۹/۱: ویزیت توسط متخصص داخلی در بیمارستان سقز

۱۳۹۵/۹/۱۳ : ویزیت توسط متخصص اطفال بیمارستان سقز

۱۳۹۵/۱۲/۲۴: مراجعه به متخصص جراحی در بیمارستان سقز

۱۳۹۶/۲/۱۹: مراجعه به متخصص داخلی در بیمارستان سقز

۱۳۹۶/۳/۷: مراجعه به پزشک عمومی در شهر سقز

۱۳۹۶/۴/۲۲: مراجعه به متخصص داخلی در بیمارستان سقز

۱۳۹۶/۶/۱۵: مراجعه به متخصص مغز و اعصاب در شهر سقز

۱۳۹۶/۷/۲۲: مراجعه به متخصص جراحی در بیمارستان سقز

۱۳۹۷/۳/۱۷: مراجعه به متخصص داخلی در بیمارستان سقز

۱۳۹۸/۴/۱: مراجعه به متخصص اطفال در شهر سقز

۱۳۹۸/۷/۹: مراجعه به متخصص داخلی در بیمارستان سقز

۱۳۹۸/۷/۲۰: مراجعه به متخصص داخلی مغز و اعصاب در شهر سقز

۱۳۹۸/۹/۲۴: مراجعه به متخصص داخلی مغز و اعصاب در بیمارستان سقز

۱۳۹۸/۱۱/۵: مراجعه به متخصص مغز و اعصاب در بیمارستان سقز

۱۳۹۹/۱/۹: مراجعه به متخصص مغز و اعصاب در بیمارستان سقز

۱۳۹۹/۴/۲۴: مراجعه به متخصص بیماری های داخلی در شهر سقز

۱۳۹۹/۶/۱۰: مراجعه به متخصص مغز و اعصاب بیمارستان سقز

۱۳۹۹/۹/۱۵: مراجعه به متخصص مغز و اعصاب در بیمارستان سقز

۱۳۹۹/۱۰/۲۳: مراجعه به پزشک عمومی شهر سقز

بررسی پرونده بیمار طی سال های گذشته نشان می‌دهد، وی به طور مکرر به متخصصان مغز و اعصاب مراجعه کرده و داروهای تجویز شده برای بیمار، احتمال ابتلای مهسا امینی به بیماری مغزی را افزایش می‌دهد. همچنین بررسی پرونده نشان می‌دهد وی طی سال گذشته چند نوبت به صورت مکرر به شهر تبریز برای درمان توسط متخصص غدد مراجعه کرده است.

پیش از این، پدر مهسا امینی به طور مکرر به رسانه‌ها از جمله خبرگزاری فارس گفته بود، دخترش در 22 سال گذشته سابقه هیچگونه بیماری نداشته و جزء برای سرماخوردگی به پزشک مراجعه نکرده است.گفته می‌شود این خانواده تحت تأثیر دایی آن مرحوم، اطلاعات اولیه‌ای که تأیید می کرد فرزندشان حداقل سه مرتبه پیش از نیز مشابه روز حادثه غش کرده است را تکذیب کردند.

در روزهای گذشته به سبب دروغ‌پردازی‌های رسانه‌های معاند، برخی سلبریتی‌ها و جریانات سیاسی، متأسفانه تعدادی کشته و زخمی شدند. افکار عمومی انتظار دارد پس از خوابیدن این غائله، برخورد با محرکان و صحنه گردان آشکار و پنهان آشوب‌های اخیر و خسارت‌های جانی و مالی ایجاد شده صورت گرفته و بدون اغماض با آنها برخورد شود.

================

لینک خبرها:

https://www.farsnews.ir/news/1401070100 ... 8%A8%D9%87

https://www.farsnews.ir/news/14010701000167/
https://www.rajanews.com/news/360840/
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 01, 2022 5:29 am

تقاضاي خانواده مهسا محاكمه عاملان فوت در ملاعام

پدر مرحومه مهسا امینی در بیان مطالبه خود از دستگاه‌های حاکمه گفت: انتظار خود و خانواده‌ام فقط این است که عاملان و اشخاصی که باعث فوت دخترم مهسا شدند، در ملأعام بازجویی شوند که چرا این کار را کردند و به سزای عمل خود برسند تا خون دخترم پایمال نشود. او تأکید کرد: کسانی که از موضوع مرگ مهسا دنبال سوءاستفاده هستند، هیچ ارتباطی با ما ندارند و ما نیز کاری به آنان نداریم، آن‌ها دلسوز ما نیستند، آن چیزی که واقعیت داشته خودم در مصاحبه‌ها اعلام کرده‌ام، فقط درخواستمان بررسی علت مرگ دخترم و برخورد با بانیان این حادثه بوده و این تنها آرزویمان است.

پدر مهسا امینی: قول رسیدگی آیت‌الله رئیسی قوت قلب ما بود/ سوءاستفاده‌کنندگان دلسوز ما نیستند

امجد امینی می‌گوید: مسئولان کشوری قول پیگیری و بررسی علت فوت دخترم را به ما داده‌اند تا جائیکه آیت‌الله رئیسی در تماس تلفنی که با خودم داشت، گفتند که موضوع به‌جد بررسی می‌شود و این قوت قلب و امیدی برایمان شده است. گروه سیاسی -رجانیوز: امجد امینی می‌گوید: مسئولان کشوری قول پیگیری و بررسی علت فوت دخترم را به ما داده‌اند تا جائیکه آیت‌الله رئیسی در تماس تلفنی که با خودم داشت، گفتند که موضوع به‌جد بررسی می‌شود و این قوت قلب و امیدی برایمان شده است.

به گزارش رجانیوز؛ امجد امینی پدر مهسا امینی در گفت‌وگو با تسنیم در تشریح اتفاق پیش آمده در خصوص درگذشت فرزندش گفت: تا آنجایی‌که می‌دانم دخترم مقابل مترو شهید حقانی دستگیر شده و از آنجا او را بردند، به‌طوری‌که به محض پیاده شدن از مترو او را گرفتند و سوارش کردند. آن زمان مهسا و پسرم از مأموران خواهش کرده و گفته بودند ما بچه شهرستانیم و آدرس بلد نیستیم و پسرم اصرار می‌کند که خواهرم را نبرید اما جوابی نگرفته بودند.

امینی ادامه داد: هفته قبل شمال بودیم و از آنجا به تهران رفتیم که این‌گونه از ما پذیرایی شد. مانتو دخترم مشکلی نداشت و حجابش پوشیده بود. پدر مرحومه مهسا امینی در پاسخ به اینکه از وضعیت پزشکی او چطور مطلع شده و در بیمارستان و پزشکی قانونی به او چه چیزی گفته شده، گفت: پسرم زمانی‌که با من تماس گرفت در هشتگرد بودم و بلافاصله خودم را به بیمارستان رساندم. پزشکش رو پیدا کردم و به گفته پزشک و پرستاران، مهسا دچار مرگ مغزی و ایست قلبی شده بود. به ما گفتند یکسری از اعضای بدنش هنوز زنده است. ما امیدوار بودیم، برگردد ولی هیچ‌نتیجه‌ای نگرفتیم؛ حتی به من گفتند باید برای حفظ کلیه‌ها، مهسا دیالیز شود گفتم هر عمل و کاری برای حفظ جان دخترم می‌توانید، انجام دهید و امضا هم کردم. طرح برخی ادعاها مبنی بر اینکه من اجازه عمل مهسا را نداده‌ام، دروغ بوده و صحت ندارد چراکه همه برگه‌ها را امضا کردم. اما فایده نکرد و دخترم رفت.

پدر مرحومه مهسا امینی در بیان مطالبه خود از دستگاه‌های حاکمه گفت: انتظار خود و خانواده‌ام فقط این است که عاملان و اشخاصی که باعث فوت دخترم مهسا شدند، در ملأعام بازجویی شوند که چرا این کار را کردند و به سزای عمل خود برسند تا خون دخترم پایمال نشود.

امینی با اشاره به تماس مسئولان کشوری با خود گفت: مسئولان کشوری قول پیگیری و بررسی علت فوت دخترم را به ما داده‌اند تا جائیکه آیت‌الله رئیسی در تماس تلفنی که با خودم داشت، گفتند که موضوع به‌جد بررسی می‌شود و این قوت قلب و امیدی برایمان شده است.

او تأکید کرد: کسانی که از موضوع مرگ مهسا دنبال سوءاستفاده هستند، هیچ ارتباطی با ما ندارند و ما نیز کاری به آنان نداریم، آن‌ها دلسوز ما نیستند، آن چیزی که واقعیت داشته خودم در مصاحبه‌ها اعلام کرده‌ام، فقط درخواستمان بررسی علت مرگ دخترم و برخورد با بانیان این حادثه بوده و این تنها آرزویمان است.

=============

لینک خبر و فیلم:

https://www.rajanews.com/news/360846/%D ... 9%86%D8%AF
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 01, 2022 5:31 am

جزئیاتی از تمام ماجرای مرحومه مهسا امینی

روایت‌های ناقص و بعضا مجعول یا متناقض از ماجرای فوت مهسا امینی، افکار عمومی را متاثر کرده است. خبرنگار فارس برای روشن شدن حقیقت، موضوع را از منابع مختلف پیگیری کرده تا به جزئیات و چگونگی وقوع این حادثه دست یابد.

گروه سیاسی _ رجانیوز: روایت‌های ناقص و بعضا مجعول یا متناقض از ماجرای فوت مهسا امینی، افکار عمومی را متاثر کرده است. خبرنگار فارس برای روشن شدن حقیقت، موضوع را از منابع مختلف پیگیری کرده تا به جزئیات و چگونگی وقوع این حادثه دست یابد.

به گزارش رجانيوز به نقل از فارس، روایت‌های ناقص و بعضا مجعول یا متناقض از ماجرای فوت مهسا امینی، افکار عمومی را متاثر کرده است. خبرنگار فارس برای روشن شدن حقیقت، موضوع را از منابع مختلف پیگیری کرده تا به جزئیات و چگونگی وقوع این حادثه دست یابد. حاصل این تحقیقات را در ادامه می‌خوانید.

طبق اطلاع خبرنگار فارس، خانواده مهسا امینی پس از بازگشت از سفر شمال در هشتگرد کرج مهمان دایی او بودند. روز سه شنبه 22 شهریور، مهسا به همراه برادر، پسرخاله و دخترخاله‌هایش به تهران می‌آیند. ظاهرا آنها قصد عزیمت به پارک آب و آتش را داشتند که حدود ساعت ۱۸ پس از خروج از مترو، در ورودی متروی حقانی با تذکر پلیس گشت امنیت اخلاقی مواجه می‌شوند.

همراهان مهسا امینی پس از تذکر پلیس، حجاب خود را اصلاح می‌کنند اما با معیار پلیس نوع پوشش مهسا امینی (شلوار ساپورت و مانتوی جلوباز) بر خلاف دخترخاله‌هایش قابل اصلاح در محل نبوده و باید حتما به مقر پلیس منتقل می‌شده است تا با استفاده از لباس مناسب و پس از اخذ تعهد و آموزش قوانین آزاد شود. پلیس می‌گوید افرادی را که پوشش‌شان با تذکر در محل قابل اصلاح باشد به مقر پلیس منتقل نمی‌کند و همانجا پس از رعایت هنجارها می‌توانند مسیرشان را ادامه دهند.

تحقیقات خبرنگار فارس نشان می‌دهد وی بدون هیچ مقاومت یا جر و بحثی وارد ماشین ون پلیس می‌شود. این خودروی پلیس مهسا امینی و ۵ خانم دیگر را به مقر پلیس اعزام می‌کند. ۳ نفر از این افراد که حاضر به گفت‌وگو در این باره شده‌اند می‌گویند مهسا بدون هیچ مشکلی با پلیس همکاری کرد و حتی در ماشین ون هم حالت مضطربی نداشته و البته چند مرتبه اعلام می‌کند که از شهرستان آمده و اهل تهران نیست.

حدود ساعت ۷ بعد از ظهر افراد به مقر پلیس می‌رسند و جهت شرکت در کلاس آموزشی در سالن حضور می‌یابند. حدود نیم ساعت بعد، همانطور که در فیلم منتشر شده مداربسته هم مشخص است، مهسا امینی پس از صحبت با مامور خانم پلیس از حال می‌رود. تلاش‌های اولیه برای احیای وی در مقر پلیس انجام می‌گیرد اما با توجه به وخامت وضعیت وی، ۱۲ دقیقه بعد با اورژانس به بیمارستان کسری منتقل می‌شود. متاسفانه تلاش‌ها در بیمارستان هم نتیجه بخش نبوده و نهایتا مهسا در روز جمعه فوت می‌کند.

از زمان انتشار خبر به کما رفتن مهسا امینی، رسانه‌های ضدانقلاب و برخی افراد غیرمرتبط بلافاصله پلیس را متهم به ضرب و شتم و شکنجه وی می‌کنند. اما طبق تحقیقات خبرنگار فارس و براساس تصاویر منتشر شده و شهادت سایر حاضران هیچ برخوردی با وی و سایر بازداشت‌شدگان صورت نگرفته است.

از سوی دیگر، بررسی سی‌تی‌اسکن مغزی و سایر سوابق پزشکی وی توسط پزشکان متخصص نشان می‌دهد مهسا امینی قطعا در کودکی (سن ۵ سالگی) جراحی مغز داشته و غده هیپوفیز خود را عمل کرده بود. برادر او نیز در هنگام معاینه اعلام کرده بود که مهسا چند بار (حداقل ۳ بار) به این شیوه قبلا غش کرده اما پس از فوت وی، و در هماهنگی با ادعاهای دایی‌اش، گفته‌های پیشین خود را تکذیب کرد.

پدر وی نیز بر خلاف تمام شواهد پزشکی و احتمالا از روی تألمات این حادثه تلخ، در مصاحبه‌های خود از جمله مصاحبه با خبرگزاری فارس به این موضوع اشاره نمی کند و ادعاهای دایی مهسا را تکرار می‌کند. حتی باوجود انتشار تصاویر متعدد از وضعیت مهسا در بیمارستان، مدعی می‌شود که بدن وی کاملا پوشانده شده بوده تا آثار ضرب و جرح قابل مشاهده نباشد. در حالی که به اذعان پزشکان معالج، بررسی‌های متعدد هرگونه برخورد فیزیکی با وی را رد می‌کند.

برخی پزشکان می‌گویند با اطلاعات موجود می‌توان استرس ایجاد شده مهسا را ناشی از عدم ترشح غده هیپوفیز دانست. البته بررسی های کامل با نمونه برداری‌های مختلف توسط پزشکی قانونی صورت گرفته و احتمالا حدود ۳ هفته دیگر علت دقیق این موضوع نیز مشخص خواهد شد.

===========

لینک خبر:

https://www.rajanews.com/news/360840/%D ... 9%86%DB%8C
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 01, 2022 5:44 am

حمايت سعودی و منافقين و كومله از غائله مهسا

مرگ مهسا امینی یکی از پدیده های سیاسی است که گروهکهای ضد انقلاب داخل و خارج توانستند از ان بهره برداری نموده و بر ان موج سواری نمایند .

یکی از این گروهکها؛ گروهک تروریستی کومله بود که به علت کرد زبان بودن خانم مهسا امینی زمینه را برای موج سواری خود فراهم دید.در اولین روز مرگ خانم مهسا امینی یکی از اعضای شورای رهبری این گروهک یعنی عبدالله مهتدی در توییتی خواستار آن شد که "این بار اعتصاب عمومی به کردستان محدود نماند و تهران و شهرهای بزرگ و کوچک تمام ایران را در بر بگیرد".

شبکه سعودی اینترنشنال نیز با ذوق زدگی مطابق طراحی قبلی اربابان انان؛ آنتن زنده خود را در اختیار این جنایتکار و سایر همکاران وی در کمیته مرکزی این گروهک تروریستی قرار داد تا با دروغ پردازیهای مداوم؛ زمینه‌های شعله ور شدن هر چی بیشتر اتش این فتنه فراهم گردد. شواهد نشان می‌دهد افراد وابسته به گروهک کومله تحرکات زیادی را برای به خشونت کشیدن اعتراضات ارام مردم در شهرهای کردنشین طراحی و عملیاتی کردند. در حالیکه مردم در این شهرها به صورت مسالمت آمیز خواستار رفع ابهام از فوت خانم مهسا امینی بودند؛ افراد آموزش دیده این گروهک تروریستی با میدان داری این تجمعات؛ صحنه را به رویارویی با نیروی انتظامی کشاندند به طوری که در شهر دیواندره برخی افراد به مقر و خودروهای انتظامی حمله و چندین نفر از نیروهای انتظامی را مجروح کردند.

بررسی و تحلیل شرایط داخلی؛ منطقه ای و بین المللی کنونی نشان می دهد که جمهوری اسلامی ایران پس از روی کار آمدن دولت سیزدهم؛ در صحنه داخلی ؛ به‌مرور در حال عبور از مشکلات سیاسی و اقتصادی طراحی شده قبلی است. در صحنه منطقه ای؛ دولت سیزدهم با ارتباط گیری موثر با همسایگان در حال تثبیت شرایط موفقیت امیز خوداست. در موضوعات بین‌المللی نیز با توجه به جنگ روسیه و اوکراین و مشکلات تولید شده برای اروپا و آمریکا از حیث مواد غذایی و انرژی در زمستان فرارو از یک طرف و مقابله موثر و هدفمند و با کیاست ایران در موضوع برجام در قرار دادن توپ در زمین آمریکایی‌ها و تولید و حضور در دسته بندی های جدید به نفع خود از طرف دیگر ؛ توانسته به اهداف خود نزدیک تر شود.

پس استکبار جهانی و رژیم منحوس صهیونیستی با الت دست قرار دادن گروهکهای دست نشانده خود مثل گروهک کومله به این نتیجه رسیدند تا در این برهه حساس زمانی؛ فشار اجتماعی از درون خاک ایران را به بهانه مرگ خانم امینی به حاکمان ایران کلید زده ؛ تا انان را مجبور به دادن امتیاز درسفر رئیس جمهور به نیویورک نمایند.

مرگ خانم مهسا امینی توانست زمینه را برای این گروهک فراهم نماید تا از موج شکل گرفته شده برای دم تکان دادن بهتر برای اربابان خود در واشنگتن و تلاویو بهره برداری نماید.

برای دستگاه های امنیتی جمهوری اسلامی ایران پوشیده نیست که در آذر سال ۱۳۹۷ عبدالله مهتدی سرکرده گروهک تروریستی کومله به همراه صلاح بایزیدی نماینده کومله در آمریکا با وزیر خارجه وقت آمریکا دیدار کردند و به پمپئو گفتند: "ما در کومله و کل احزاب اپوزیسیون؛ اسرائیل را نه تنها دشمن خود نمی‌دانیم بلکه دوست و متحد اصلی خود می‌دانیم واز ابراز این دوستی هیچ واهمه ای نداریم."

از همان روز اخباری از آغاز موج جدیدی از همکاری ها میان رژیم صهیونیستی و برخی گروه های تجزیه طلب و به ویژه کومله شنیده می‌شد. دیدار مهتدی با رئیس میز ایران در موساد با وساطت سعودی‌ها برگزار شد و در آن بر همکاری بین کومله و موساد توافق شد. در اولین اقدام؛ انان توافق کردند تابا معرفی ۱۰ نفر از نیروهای ورزیده کومله به موساد برای آموزش خرابکاری اقدام نمایند. پس باید باور داشت که گروهک تروریستی کومله سالهاست که یوغ بندگی استکبار جهانی و سگ درنده اش یعنی رژیم صهیونیستی را بر گردن خود نهاده و با انان همکاری می نماید.

مروری بر سابقه جنایتکارانه این گروهک تروریستی نشان می دهد که این گروهک که حالا داعیه دار دروغین مردم کرد و مرگ خانم مهسا امینی شده است از ابتدای انقلاب تاکنون همیشه برای رسیدن به اهداف خود اقدام به شهادت رسانیدن شهروندان کرد می نموده است. شهید بزرگوار مصطفی چمران در این باره می‌گوید: "در ۲۳ تیر سال ۱۳۵۸ که صدها نفر از مسلحین جریان چپ وارد مریوان شدند ۲۵ پاسدار کرد این شهر را محاصره کردند و نیمی از آنان را به شهادت رساندند و بقیه را مجروح کردند. یکی از مجروحان پاسدار که سرش را کومله ها با موزاییک بریده بودند شهید "دارا کهنه پوش" بود. همرزمان شهید در مورد نحوه شهادتش می گویند: در تمام مدتی که در محاصره بودیم دارا با روحیه عالی که داشت کمترین هراس را به دل راه نداد و با رشادتی غیرقابل وصف جنگید. وقتی که فرمانده رشید و فداکار انان یعنی عبدالله طرطوسی به شهادت رسید دشمن توانست به داخل مقر نفوذ کند جنگ تن به تن آغاز شد. دشمن با تمام توان تلاش کرد تا دارا را زنده دستگیر کند تا اینکه او را به اسارت درآوردند. گروهک بر اساس کینه بسیاری که از او داشتند تمام بدنش را با سیگار سوزاندند و با سرنیزه زخم های متعددی به بدنش وارد کردند و در نهایت پس از شکنجه های وحشیانه سرش را با موزاییک بریدند و از تن جدا کردند."

============

لینک خبر:

https://basirat.ir/fa/news/340113/%D9%8 ... 9%84%D9%87
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 01, 2022 6:41 am

اعلام صريح برنامه ريزی كومله براى غائله سازى فوت مهسا

تصوير

درحاشیه تجمعات خشونت‌آمیز اخیر؛ تروریست‌ها و ورشکسته‌ها پای کار آشوب و ناامنی/ از مریم رجوی و قاتلان خاشقچی تا کومله و بارزانی

با تاخیری چهار روزه از ماجرای فوت غم انگیز مهسا امینی جریان‌های سیاسی ورشکسته و همچنین گروه‌های تروریستی از خواب بیدار شده‌ و تلاش دارند تا از آب گل‌آلود ماهی بگیرند. گروه سیاسی-رجانیوز: با تاخیری چهار روزه از ماجرای فوت غم انگیز مهسا امینی جریان‌های سیاسی ورشکسته و همچنین گروه‌های تروریستی از خواب بیدار شده‌ و تلاش دارند تا از آب گل‌آلود ماهی بگیرند. این گروه‌ها که فوت مهسا امینی برایشان خالی از اهمیت بوده و جز به منظور پیش‌برد اهداف خود و استفاده‌ی ابزاری از خون آن مرحومه هدف دیگری را دنبال نمی‌کنند، بر این موج سوار شده و مقاصد و اهداف مورد وثوق خود را پیگیری می‌کنند.

جالب آنکه مقامات کشور اولین افرادی بودند که بر طی شدن مسیر پیگیری قانونی و مشخص شدن ابعاد ماجرا تاکید کرده و به این مساله ورود کردند. رئیس جمهور طی تماسی تلفنی با خانواده‌ی آن مرحومه ضمن تسلیت به ایشان اعلام کرد که دستورات لازم برای بررسی موضوع را به صورت ویژه صادر و تا روشن شدن ابعاد آن، این موضوع را از دستگاههای مسئول مطالبه خواهد کرد.

همچنین رئیس قوه‌ی قضائیه نیز به منظور بررسی‌های همه‌جانبه پیرامون موضوع مورد نظر دستورات موردنیاز را صادر و پیگیری‌های لازمه را انجام داد. اما همانطور که گفته شد برخی از گروه‌های داخلی و تروریست‌های خارجی بدون توجه به این موضع‌گیری ارکان نظام جمههوری اسلامی، برای بهره بردن کامل از این ماجرا، بساط استفاده‌ی ابزاری خود را می‌گسترانند

یکی ازاین گروه‌ها حزب دموکرات کردستان عراق و سرکرده‌شان مسعود بارزانی است. بارزانی که خود در اقلیم کردستان پایگاه سیاسی متزلزلی دارد تلاش داشته از احساسات قومیتی سواستفاده کرده و با تماس تلفنی دیرهنگام با خانواده مهسا امینی ماجرا را برای برخی از مردم کردزبان رنگ و بوی دیگر ببخشد.

او در این تماس تلفنی درگذشت مهسا امینی را تسلیت گفته و ضمن ابراز امیدواری نسبت به تحقق عدالت (!) در پرونده درگذشت این دختر کرد، بر همدردی خود با خانواده او نیز تاکید کرد! این اتفاق در حالی است که گروه جدایی‌طلب کومله با سابقه جنایت بار خود در مناطق کردنشین ضمن ظلم ها و رنج هایی که به مردم این منطقه تحمیل کرد، طی دو روز گذشته در قالب توئیت و مصاحبه و بیانیه این مساله را به فاز امنیتی کشانده و با موج سواری از قضایای موجود اهداف جدایی طلبانه‌ی خود را پیگیری کرده و به فوت مهسا امینی به مثابه یک ابزار نگریستند.

تصوير

فراخوان کمیته مرکزی کومه‌له در دعوت از مردم کردستان به اعتصاب عمومی، فراخوان پژاک و کودار برای اعتصاب عمومی و اعتراضات، دعوت حزب کمونیست ایران به حضور در اعتراضات، بیانیه اتحادیه آزاد کارگران چپ ایران و... از مواردی است که اخیرا توسط برخی از جریانات جدایی طلب تروریست وابسته به خارج صورت گرفته است که بنا به اهداف جدایی طلبانه خود، تمامیت ارضی کشور را نیز مورد هدف قرار داده اند.

تصوير

علاوه بر اینها تروریستهایی نظیر منافقین از دیگر جنایت کارانی هستند که در آرزوی چهل ساله دست اندازی به خاک ایران از هر گونه اغتشاش و ناامنی حمایت کرده تا انتقام شکست خود از مردم ایران را بگیرند. در این باره نیز سرکرده‌شان طی توییتی نوشت:«تنها راه مقابله با مزدوران گسیل شده رژیم، همبستگی و گسترش قیام در همه دانشگاه‌ها و شهرهای ایران است.»

تصوير

همچنین پس از آنکه آمریکایی‌ها در این خصوص موضع گیری کرده و حتی جوزف بورل فوت مهسا امینی را «قتل» معرفی کرد، ایلان ماسک هم در توئیتی به منظور راه اندازی اینترنت ماهواره‌ای استارلینک جهت ارائه خدمات در ایران، خواستار معافیت از تحریم‌ها از سوی دولت آمریکا، ‌شد. هر چند به لحاظ فنی این مساله حداقل در کوتاه مدت امکان پذیر نمی‌باشد اما خود گویای آن است که گروه‌ها و افراد با انگیزه های مختلف سعی دارند آتش ناامنی‌های محدود دیروز را گسترش دهند.

در امتداد همین مسئله نیز، شبکه‌های فارسی زبان بیگانه هم تمام همت خود را بر آن گذشته اند تا با اخبار جهت دار، غیرواقعی و گمراه کننده احساسات مردم را بیش از پیش جریحه دار کرده و با تشویش اذهان در فضای غبار آلود موجود، آنها را به اعمال رادیکال تشویق نمایند.

تصوير

اکانت‌های ضدانقلاب در فضای مجازی نیز با آموزش چگونگی ضربه زدن و ضرب و شتم ماموران نیروی انتظامی تلاش دارند تا به گسترش خشونت دامن بزنند. اخیرا هم استاندار کردستان اعلام کرد که «یک شهروند دیوان‌دره‌ای با سلاح جنگی کشته شده که هیچ‌کدام از رده‌های نیروهای مسلح از این نوع سلاح استفاده نکردند. بلافاصله نیز مشخصات و تصویر آن فرد از شبکه‌های معاند پخش شد. فرد دیگری با همان شرایط داخل خودرویی نزدیک بیمارستان سقز رها شده بود. مرگ نفر سوم هم کاملا مشکوک و در دست بررسی است.»

کشته سازی صوری یا عینی، راهبرد نخ‌نما و تکراری این جریانات است که همچنان بر آن پافشاری کرده و از ریخته شدن خون مردم در مسیر مقاصدشان ابایی نداشته و حتی آن را برای خود پله نیز می‌کنند. این تحریکات و حمایت‌های تروریست‌ها و جریانات سودجو که چنین اتفاقاتی را رقم زده و تماما در جهت آزار و اذیت مردم و تهدید جانی و مالی آنها است، نهایاتا منجر به کشته شدن و از دست رفتن این عزیزان توسط خائنین و سگان دست‌آموز غربی آنها در داخل شده است که باب میل این جریانات هم بوده و با تحویل خطیئه‌ی خود به گردن نظام جمهوری اسلامی ایران، به طور اکمل به مقاصد خود نیز دست خواهد یافت.

==========

لینک خبر:

https://www.rajanews.com/news/360865/%D ... %87-%D9%88
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 01, 2022 7:33 am

اظهاربرائت دايی مهسا از قوميت سازی فوت مهسا

دایی مهسا امینی کومله را با خاک یکسان کرد

بعد از مرگ مهسا امینی برخی از فرقه های ضد انقلاب کُرد از جمله کومله سعی کردند از مرگ این دختر جوان بهره برداری سیاسی کنند دایی مهسا امینی به رسانه ها گفت برخی از افراد و گروه ها می خواهند که فوت مهسا را قومیتی کنند و بر طبل جدایی می کوبند و ما کاملاً با این موضوع مخالف هستیم ما هیچ چگونه نگاه قومیتی به مرگ مها نداریم و اگر کسی میخواهد موضوع را قومیتی کند ما به انها میگوییم صد در صد اشتباه می کنید خانواده ما خانواده ایران است و چنین نگاه قومیتی نداریم ما در چند روز اخیر دیدیم مردم شهرهای مختلف از جنوب تا شمال و شرق و غرب با ما همدردی کردند و خود را خانواده ما می دانستند.

دایی مهسا میگوید من به نمایندگی خانواده میگویم که ما کُرد هستیم و از مردم ایران جدا نخواهیم بود و همه ایران خانواده ماست خانواده ما تابع ادبیات فردوسی و مولوی و سعدی و حافظ و شهریار و تمام مشاهیر ایران زمین است و فارس و عرب و ترک همه ما یک قوم هستیم.

دایی مهسا امینی میگوید من اگر آذری بودم با همین زبان حرف می‌زدم. زبان فقط یک حلقه‌ی اتصال است. ما در یک خاک زندگی می‌کنیم و خاک‌مان برای ما مقدس است. از بزرگ و کوچک خانواده ما به این اعتراف می‌کنیم که ما مردم ایران بر هر زبان و هر عقیده،‌ یکی هستیم. ما فکر می‌کنیم مهسا بیشتر از اینکه مال ما باشد، مال همه مردم ایران است».

او افزود: «این نکته هم بسیار حائز اهمیت است که در نگاه قومیتی مخاطب مردم نیست و چه بسا در مواضع و جایگاه دولتی هم زسانه‌های و اشخاصی وجود دارند کسانی که به این موضوع دامن می‌زنند اما دغدغه‌ی مردم ایران مسائل دیگری است و متحد و یکپارچه‌اند»

============

لینک خبر:

https://shaboneh.com/%D8%AF%D8%A7%DB%8C ... %A8%D8%A7/
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 01, 2022 7:40 am

ادعاى عجيب نماینده همدان در گفت‌وگو با رویداد۲۴: یک فرد از کردستان تا تهران در حال فیلمبرداری از مهسا امینی بوده است/ خانواده امینی قربانی سناریو‌ی فتنه‌گران شد.

احمدحسین فلاحی نماینده همدان می‌گوید: خانم مهسا امینی از زمانی که از کردستان به سمت تهران حرکت می‌کند، فردی از او تا تهران و سپس بیمارستان و آی‌سی‌یو فیلمبرداری می‌کند.

تصوير

رویداد۲۴ محمد آیتی: هرچند بسیاری از افراد به عملکرد گشت ارشاد و برخورد‌های نیرو‌های پلیس در خصوص مبارزه با بی‌حجابی انتقاد دارند که اوج آن در قضیه فوت مهسا امینی دختر ۲۲ ساله کُرد دیده شد، اما برخی افراد هم معتقدند، کاری خارج از عرف صورت نگرفته است و این اتفاق یک حاشیه‌سازی سیستماتیک برای نظام است. از جمله این افراد می‌توان به احمدحسین فلاحی نماینده همدان اشاره کرد که می‌گوید: قضیه فوت خانم مهسا امینی این روز‌ها تبدیل به یک بهانه برای افرادی خاص شده است و هیچ ربطی به گشت ارشاد ندارد.

پدر مهسا امینی و پزشکان او دروغ می‌گویند

او به رویداد۲۴ می‌گوید: اگر نگاهی به چند روز گذشته بیاندازیم، می‌بینیم که پزشک مرحومه مهسا امینی مطلبی را به دروغ می‌گوید و سپس منکر آن می‌شود (اشاره به انتشار توییت و سپس پاک‌کردن آن) یا مثلاً پدر خانم امینی می‌گوید دخترش هیچ بیماری زمینه‌ای نداشته است، اما پرونده پزشکی او بیرون می‌آید و می‌فهمیم که بیماری زمینه‌ای داشته است.

مرگ مهسا امینی سناریویی برای ساختن یک ندا آقاسلطان دیگر بود

این چهره اصولگرای مجلس یازدهم می‌گوید: خانم مهسا امینی از زمانی که از کردستان به سمت تهران حرکت می‌کند، فردی از او تا تهران و سپس بیمارستان و آی‌سی‌یو فیلمبرداری می‌کند. از این‌رو من از دستگاه‌های قضایی و امنیتی می‌خواهم فردی که قبل از بروز حادثه روی به فیلمبرداری می‌آورد را بخواهند و از او بپرسند مقصودش چه بوده است. این یک سناریو به مانند موضوع ندا آقا سلطان بوده است. در رابطه با فردی که فیلم‌برداری کرده است نباید مثل قضیه ندا آقا سلطان بشود که آن فرد مرتبط با موضوع از کشور خارج شد.

بیشتر بخوانید: اظهارات جنجالی پزشکیان درباره مرگ مهسا امینی: اگر ریگی به کفشتان نیست، شفاف سازی کنید +فیلم

سران فتنه، منافقین، سلطنت‌طلبان، کومله و دموکرات‌ها می‌خواستند دستاورد اربعین را به حاشیه ببرند. فلاحی می‌گوید: تمام این صحبت‌ها در فضای مجازی منتشر شده است. از طرفی، اظهارات پدر خانم مهسا امینی هم مطرح شده است. در این راستا، هم پزشک و هم پدر خانم امینی خلاف واقع گفتند. هدف از این ماجرا یک برنامه‌ریزی از پیش تعیین شده بود؛ همان‌طور که سران فتنه از قبل شروع کرده بودند به رد و بدل کردن نماد‌های ققنوس و غیره. اکنون هم جریان منافقین، سلطنت‌طلبان، کومله و دموکرات‌ها همه پای کار آمدند تا این بهانه را علیه نظام مطرح کنند که به واسطه آن، دستاورد گسترده نظام و دولت در موضوع پیاده‌روی اربعین و عضویت در گروه شانگهای به حاشیه برود.

خانواده مهسا امینی قربانی سناریو‌هایی شدند که در فتنه ۸۸ هم حضور داشتند

او می‌گوید: ۲۰ میلیون نفر زائر با مدیریتی که با کمترین چالش روبرو بود، راهی کربلا شدند. دولت در عرصه سیاست خارجی موفق عمل کرد و به سازمان همکاری شانگهای پیوست، اما عده‌ای تلاش کردند با این حرف‌ها، نظام را به حاشیه بکشانند. از این‌رو به نظر من، خانواده امینی قربانی سیاست‌بازی‌ها و سناریو‌هایی شدند که در فتنه ۸۸ هم حضور داشتند.

نماینده همدان در پاسخ به اینکه گشت ارشاد باید به کارش ادامه دهد یا نه؟ گفت: گشت ارشاد بر اساس قوانین و ضوابطی که هست، مشکلی ندارد و باید کارش را ادامه دهد. حال اگر گشت ارشاد هم در کارش اشتباهی داشته است باید بررسی و اگر ثابت شد، با عوامل آن برخورد کنند، اما معتقدم که این موضوع، بهانه‌ای بود برای ضربه وارد کردن به نظام.

==============

لینک خبر:

https://www.rouydad24.ir/fa/news/318645 ... 8%B4%D8%AF
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 01, 2022 8:28 am

بخاطر حضور پرشمار بليس اثری از تجمع‌کننده‌ها در خیابان ولیعصر تهران نیست!!؟

تصوير

مشاهدات خبرنگار فارس از خیابان و میدان ولیعصر (عج) تهران حاکی از آن است که حضور پر تعداد نیرو‌های پلیس سبب شده است تا تردد به طور عادی برقرار باشد و اثری از تجمع‌کننده‌ها دیده نشود. به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با وجود فراخوان‌های ضدانقلاب برای تجمعات امشب در میدان ولیعصر و خیابان‌های اطراف آن،‌ بنا به مشاهدات خبرنگار فارس تردد در این معابر عادی است. در ساعات ابتدایی امشب دو سه گروه 10 نفری برای ایجاد آشوب، در حال ورود به خیابان کشاورز و از آن طریق قصد ورود به میدان ولیعصر داشتند با اقدام ماموران فراجا پراکنده شدند. در حال حاضر هیچ اثری از تجمع‌کننده‌ها در خیابان و میدان ولیعصر مشاهده نمی‌شود.

وقتی حضور پرشمار پليس مانع تجمع است اين كار را زودتر انجام دهيد و مملكت و نظام و اسلام ووو را به وهن نكشيد؛ بعد چند روز ول دادن مثل ساير موارد آنها را جمع كنيد پس اين رها كردن براى قدرتنمايی بعد است؛ و چقدر بى مروتيد كه قدرت را به هر قيمت دنبال می كنيد؛ آيا مساجد كه همگی توسط بسيج اشغال شده اند و مسلطند به آنها در اين اوقات آماده باش نداشته كه مساجد را حفظ كنند آتش نزنند.

ظاهرا چند عامل و مرحله در غائله هايى مثل غائله مهسايی همواره وجود دارد:

1- برخوردهاى ناشيانه و غير صحيح حكومتی به اسم گشت ارشاد
2- اطلاع رسانی حكومتی نصفه نيمه و عدم پذيرش اشتباهات فورا و فراهم كردن بستر براى فعال شدن رسانه هاى دشمن
3- ميدان دادن حاكميت به دشمن براى ايجاد غائله از حضور خيابانی وووو
4- فعال شدن عوامل خارجی و داخلی دشمن و هتک حرمت مردم و اموال و ناموس و اماكن مقدس
5- آنوقت ريختن عوامل حكومت و جمع كردن غائله و نمايش قدرت و ثبت حماسه ديگر بعد 9 دی و الان 5 مهر؟
از بديهيات است در وقت زمينه اغتشاشات اگر خيابان خالی است از حضور پرشمار پليس؛ افراد فتنه جو حضور پيدا می كنند؛ و از بديهيات است كه براى هماهنگ كردن اغتشاشات از اينترنت موبايل استفاده می كنند فلذا قطع آن در ساعت عصر تا آخر شب راهكار دم دست و مجرب حاكميت است؛ چرا متصديان اينقدر دير عمل می كنند تا خرابی بشود و فتنه و ناامنی و هتک مؤمنان وووو آيا مربوط به كودنی ذهن است بعيد است؛ پس همان سير مراحل براى رسيدن به پنجمين مرحله است

===========

لینک خبر:

https://www.farsnews.ir/news/1401063100 ... 8%B3%D8%AA
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 01, 2022 8:33 am

تفاوت روش دينى امام موسى صدر و حاكمان ايران

خواهر امام موسى صدر (سیده ربابه صدر) از آموزش در موسسات امام موسی صدر می گوید: ما درس دین را خیلی با ظرافت می دهیم / درس دین ما انسان دوستی است / اگر کسی روسری اش را برداشت کتکش نمی نزنیم، آبرویش را نمی بریم … نمی خواهیم نفرت بگیرند

تصوير

شفقنا – سیده ربابه صدر: نمی خواهیم نفرت بگیرند ….ما خیلی با لطافت خیلی با نرمش و محبت و دوستی کم کم پیش می بریم که حجاب را دوست داشته باشند. ما درس دین را خیلی با ظرافت می دهیم. قصه های قشنگ می گوییم، زحمت می کشیم، جمع آوری می کنیم، می نویسیم، ترجمه می کنیم. اغلب درس دین ما انسان دوستی است. اذیت نکردن است، احترام به بزرگ است، کمک به فقیر، کمک به بیمار است. سیده ربابه صدر، خواهر امام موسی صدر در یک گفت و گوی ویدئویی چگونگی رفتار با دختران و آموزش دین را در موسسات امام موسی صدر تشریح می کند.

به گزارش شفقنا در این ویدئو می شنویم:

اغلب اینها از محموعه ای از خانواده هایی می آیند که در اصل آنها التزام دینی دارند. محیطی که زندگی می کنند محیط متدینی هست. اینها در حالی بزرگ می شوند، می بینند افرادی که در اطراف آنها هستند با حجابند، متدینند. اما این معنی اش این نیست که همه آنها با حجاب می شوند. ما خیلی با لطافت خیلی با نرمش و محبت و دوستی کم کم پیش می بریم که حجاب را دوست داشته باشند.

ما درس دین را خیلی با ظرافت می دهیم. قصه های قشنگ می گوییم، زحمت می کشیم، جمع آوری می کنیم، می نویسیم، ترجمه می کنیم. اغلب درس دین ما انسان دوستی است. اذیت نکردن است، احترام به بزرگ است، کمک به فقیر، کمک به بیمار است.

در این موسسه می آیند و می روند و رفتار ما و معلمشان را با مردم می بینند. در نتیجه یک سلوک عملی در واقع برای دخترها هست. یک وقتی اگر حجاب از سرش در آمد، کتکش نمی زنیم. دعوا نمی کنیم، آبرویش را نمی بریم. از این کارها اصلا نمی کنیم، خیلی با نرمی و محبت جبران می کنیم. ولی کار اسانی نیست. تعریفش آسان است، اما عملا خیلی دقت لازم دارد. ما الان 2022 هستیم. خیلی فرق دارد، رفتار با دخترها تا ده سال پیش. مثلا در گذشته دختران نوجوان، سن 17 یا 18 ساله محسوب می شدند، حالا دختر 8 ساله عین کارهای دختر 12 ساله است می خواهد همان کارها را کند، خودش را درست کند، می خواهد روسری اش را بردارد. به دلیل سوشیال مدیا و فیلم و امثال آن در لینان و کنترل هم در خانه ها کم هست. پس کار سخت است. اگر خدا و اهل بیت کمک نکنند کار سخت و تلخ است. ما نمی توانیم با شدت برخورد کنیم و با آرامی خودمان را می خوریم. بعضی بچه ها خارج از مدرسه حجاب را بر می دارند اما چیزی نمی گوییم، برخورد نمی کنیم. از این حرفها نیست. نمی خواهیم نفرت بگیرند.

=============

لینک خبر:

https://fa.shafaqna.com/news/1451230/
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 01, 2022 10:05 am

خبرگزاری قوه قضائیه: اشنویه در کنترل نیروهای انتظامی است.

میزان نوشت: طی روز‌های گذشته و به طور ویژه شب گذشته بود که رسانه‌های وابسته به جریان معاندین مدعی بروز اتفاقاتی از جمله از دست خارج شدن کنترل شهر اشنویه شدند. در همین رابطه پیگیری‌ها از دادگستری آذربایجان غربی نشان می‌دهد، در روز‌های اخیر اغتشاشگران به ۳ پایگاه بسیج در شهر اشنویه حمله کرده‌اند که در پی این اقدامات ضد امنیتی چندین نفر دستگیر شده‌اند و کنترل شهر به صورت کامل با نیرو‌های انتظامی بوده و شرایط کاملا عادی است.

همچنین صبح امروز ادعای دیگری با عنوان هجوم اغتشاشگران به زندان مرکزی شهر اشنویه و آزاد کردن زندانیان در فضای مجازی منتشر شده که پیگیری‌ها نشان می‌دهد این خبر عاری از صحت است و در حال حاضر شهرستان اشنویه و زندان مرکزی این شهرستان در امنیت کامل به سر می‌برند.

خبرگزاری قوه قضائیه ایران، میزان، گزارش‌های مربوط به خارج شدن کنترل بخش‌هایی از شهر اشنویه از دست نیروهای انتظامی را تکذیب کرده. میزان این گزارش‌ها را «دروغ بزرگ جریان رسانه‌ای معاند» خوانده است.
این خبرگزاری افزوده که پیگیری از دادگستری آذربایجان غربی نشان داده که در روزهای اخیر به سه پایگاه بسیج در شهر حمله شده و چندین نفر هم در این رابطه دستگیر شده‌اند.

میزان، مهاجمان به این پایگاه‌‎ها كه «اغتشاشگر» بوده و «کنترل شهر به صورت کامل با نیروهای انتظامی بوده و شرایط کاملا عادی است.» خبرگزاری میزان همچنین موضوع حمله به زندان اشنویه و آزاد شدن زندانیان را تکذیب کرده و گزارش داده که «در حال حاضر شهرستان اشنویه و زندان مرکزی این شهرستان در امنیت کامل به سر می‌برند.»

الحمدلله رب العالمين
دفع الله شر الفاسدين

==============

لینک خبر:

https://www.khordad.news/fa/news/377951 ... 8%B3%D8%AA
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 01, 2022 10:45 am

گزارش تسنیم ظهر شنبه از اشنویه| شرایط شهر کاملاً عادی است

تصوير

شهرستان اشنویه که شب گذشته به‌دلیل نفوذ برخی عناصر بیگانه وضعیت ناآرامی داشت، از صبح امروز در شرایط عادی و آرام به‌سر می‌برد. به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، شهرستان اشنویه یکی از شهرستان‌های درگیر در اغتشاشات اخیر بود که شب گذشته به‌دلیل نفوذ برخی عناصر وابسته به گروهک‌های منحله شاهد برخی ناآرامی‌ها‌ بود که همین امر باعث سوءاستفاده ضدانقلاب از شرایط شد‌.‌

از صبح امروز اخباری مبنی بر مسدود بودن راه‌های ارتباطی و نیز مختل شدن زندگی در این شهرستان در رسانه‌های ضدانقلاب درج و منتشر شد که حکایت از وجود شرایط ناآرام و نیز عدم وجود شرایط عادی زندگی در شهر داشت، اما با وجود این و مانور گسترده ضدانقلاب‌، تصاویر ارسالی از شهرستان، نشان‌دهنده عادی بودن وضعیت شهر داشت و هیچ ناآرامی و اختلالی در زندگی مردم نبود و امروز در نخستین روز از سال تحصیلی، مدارس این شهرستان باز است و ادارات و سایر مراکز خدماتی نیز به کار خود ادامه می‌دهند. هرچند در این شهرستان، برخی خسارات شدید به بانک‌ها و مراکز خدماتی وارد شده است اما شرایط عادی زندگی مردم نشان‌دهنده ناکامی دشمنان و ضدانقلاب در آشوب‌های خیابانی است.

ويكبپديا هم فقره قبلى (اولين شهر آزاد شد) را كه در بالاي صفحه درج كرده بود حذف كرد و اخر صفحه به ذكر اشوبها اكتفا كرد
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%D8 ... B%8C%D9%87

گزارش شنبه تسنيم خيلی كوتاه و يكنفر عجله اى در شهر می چرخد كه البته همان هم خوب است؛ اما چرا هيچ گزارش رسمی دولتی صدا و سيما از شهر ارائه نشده كه تابلوهای ورودی را نشان بدهد كه بيننده خودش بفهمد وارد اشنويه می شود بعد يک به يک مراكز دولتی رسمی را تابلويش نشان دهد و در هر جايی هم با چند تا مصاحبه كند و سقوط را تكذيب كنند؟
1- شايد بخاطر عدم پاكسازی كامل شهر باشد و مثل 40 سال قبل كه برخی شهرهای كردستان آلوده به تروريستها بود = روزها دست دولت و سپاه بود و شبها دست كومله و دمكرات
2- و تابلوها هم نشان نداده چون پايين كشيده اند
3- آشوبگران چون می خواسته اند فورا اعلام سقوط كنند و تظاهر به تشكيل دولت جديد كنند ظاهر مراكز را حفظ كرده اند و دراماكن اداری رسمی تخريب چندانی نشده است
فلذا حكومت تا وضعيت مستقر گذشته حاصل نشود؛ براى عدم تحريک بيشتر گزارش رسمی تفصيلی نداده تا اينكه شبها تحريک نشوند براى تخريب و حمله به مراكز دولتی سالم

=================

لینک خبر و فیلم:

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1401 ... 9%84%D9%85
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط najm137 در سه شنبه نوامبر 01, 2022 10:53 am .
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 01, 2022 10:49 am

اظهارات فرمانده انتظامی درباره احتمال «سقوط» گیلان به دست معترضان؛ حذف تکذیب شد

بر اساس آن چه در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، عزیزالله ملکی فرمانده نیروی انتظامی استان گیلان در یک گفت‌وگو با سایت گیل‌خبر درباره اعتراضات ضدحکومتی در ایران گفته است: «چند شب است در یک قدمی سقوط هستیم» و «اگر از استان‌های همجوار نیروهای کمکی اعزام نمی‌شد اغتشاشگران پیروز میدان بودند.»

آقای ملکی در این گفت‌وگو که گفته می‌شود پس از مدتی از وب‌سایت گیل‌خبر حذف شده، به وجود «اختلاف‌هایی در بین فرماندهان و نیروهای ناجا در زمینه مقابله با معترضان» اشاره کرده و می‌گوید که «اکثر بازداشت‌شدگان دهه هشتادی هستند». همچنین فرمانده نیروی انتظامی گیلان روز شنبه گفت در اعتراضات هفته گذشته این استان ۷۳۹ نفر در سطح استان بازداشت شدند.

او در یک نشست خبری افزود که از این تعداد ۶۰ نفر زن هستند که «طی این سه روز دستگیر شده‌اند». ملکی در این جا نیز تایید کرد که «اکثر افراد دستگیرشده دارای سنین پایینی هستند» و نیروی انتظامی برای سرکوب اعتراضات از «بسیج و سپاه و نیز قوه قضاییه» کمک گرفت. یک رسانه محلی در استان گیلان انتشار اظهاراتی به نقل از فرمانده نیروی انتظامی این استان درباره نزدیک بودن «سقوط» نیروهای انتظامی و «پیروزی» معترضان را تکذیب کرد.

وب‌سایت گیل‌خبر روز شنبه دوم مهر نوشت: «این رسانه هیچ‌گونه مصاحبه‌ای طی چند ماه گذشته با فرماندهی انتظامی گیلان نداشته» و این گفت‌وگو «توسط برخی از افراد ساخته شده» است.
http://www.akhbar-alkhaleej.com/news/article/1309879

صرفنظر از جزئيات و نهايت كار = اما با توجه به بازداشتهاى صدهانفري آمار رسمي در گيلان نشان مي دهد شرايط بشدت خطيري داشته است

===========

لینک خبر:

http://www.akhbar-alkhaleej.com/news/ar ... 9%E2%80%8F
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 01, 2022 11:48 am

حمله توپخانه‌ای سپاه به مقرهای گروهک‌ تروریستی کومله در اقلیم کردستان

تصوير

مقر گروهک‌های تروریستی مستقر در اقلیم کردستان عراق زیر ضربات توپخانه‌ای نیروی زمینی سپاه قرار گرفت. به گزارش خبرنگار دفاعی ایران اکونومیست، در پی ورود تیم‌های مسلح و حجم بالای سلاح توسط گروهک‌های تروریستی کومله و دموکرات به شهرهای مرزی کشور برای ایجاد اغتشاش و آشوب، نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دقایقی پیش مقرهای این گروهک‌ها در اقلیم کردستان عراق را مورد حمله قرار داد.

به گزارش در این عملیات مقرهای تجمع این گروهک های تروریستی زیر ضربات سنگین یگان‌های توپخانه‌ای نیروی زمینی سپاه قرار گرفته است. آمار حجم دقیق تلفات و خسارات وارده به گروهک‌های تروریستی متعاقبا اعلام خواهد شد.

اطلاعیه سپاه

نیروی زمینی سپاه در اطلاعیه‌ای از آغاز عملیات یگان‌های قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) این نیرو برای انهدام مواضع گروهک های تروریستی و ضد ایرانی وابسته به استکبار جهانی در اقلیم شمال عراق که در روزهای اخیر با عبور از مرزهای جمهوری اسلامی ایران در شمال غرب کشور برخی پایگاه های مرزی کشورمان را مورد حمله قرار داده اند، خبر داد.

حمله توپخانه‌ای سپاه به مقرهای گروهک‌ تروریستی کومله در اقلیم کردستان + اطلاعیه سپاه

متن اطلاعیه به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

در پی تعرضات روزهای گذشته عوامل گروهک های تروریستی و ضد انقلاب وابسته به استکبار جهانی و لانه کرده در اقلیم شمال عراق مبنی بر عبور از مرزهای جمهوری اسلامی ایران و مورد حمله قرار دادن برخی پایگاه های مرزی کشورمان که با پاسخ قاطع رزمندگان اسلام همراه و با برجا گذاردن تلفات ، منجر به فرار تروریست‌های مهاجم شده است ، به استحضار ملت شریف، انقلابی و بیدار ایران اسلامی می رساند‌:
به رغم تذکرات و هشدار های متعدد به مقامات اقلیم در خصوص جلوگیری از استقرار و فعالیت گروهک ها و تروریست‌های مزدور و اجیر شده ضد انقلاب علیه جمهوری اسلامی و قصور و بی توجهی آنان نسبت به اقدامات در خور و پیشگیرانه؛ نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با به کارگیری یگان‌های عملیاتی قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) امروز ( شنبه ) انهدام مقر ها و مراکز استقرار، طراحی و توطئه چینی گروهک های متجاوز تروریستی و ضد انقلاب در آن سوی مرزهای کشور در اقلیم شمال عراق را با عملیات آتشباری و حملات توپخانه‌ای آغاز کردند.

عملیات رزمندگان اسلام در راستای تضمین امنیت پایدار مرزی و تنبیه تروریست‌های جنایتکار متجاوز و مسئولیت پذیر کردن مقامات اقلیم در قبال مقررات بین المللی و وظایف قانونی خود ادامه خواهد داشت. همچنین از مردم و ساکنین محلی عزیز اقلیم شمال عراق نیز درخواست می‌کنیم از نزدیک شدن به مقرها و مراکز مربوط به گروهک‌های تروریستی ضد ایرانی در منطقه خودداری و از محل استقرار تروریست‌ها فاصله بگیرند.
اطلاعات تکمیلی متعاقباً به آگاهی رسانده خواهد شد.

روابط عمومی نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

جزییات اختصاصی : کسب اطلاع خبرنگار حاکیست که این حملات از ساعت 16 امروز آغاز شده و در پی آن سه مقر آموزشی و چند مقرر تجمع تروریست‌های کومله هدف قرار گرفت و خسارات جدی به آنها وارد شد.

در گزارش سپاه جزئياتی درباره موضوع ندارد و نه حتى نام ناحيه كوبيده شده
اما طبق بررسيها:
با دستگيری عناصر فعال اغتشاشات غرب كشور و بازجويی و شناسايی مراكزشان در كردستان عراق - نقاط كشف شده مورد هدف توپخانه قرار گرفته است؛ در شمال استان اربيل كردستان عراق - منطقه سوران - ناحيه سيدكان - ارتفاعات بربزين و هورني و اطراف روستاهاى هورنا و بن برزين و بن برشكين هدف قرار گرفته است؛ در اين عمليات برخى گلوله هاى توپ وخمپاره درباغها و مزارع اطراف روستاها سقوط كرده است بدون اينكه تلفات جانی داشته باشد

============

لینک خبر:

https://36080965.khabarban.com/

https://www.alhurra.com/iraq/2022/09/24 ... 8%A7%D9%82
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 01, 2022 12:54 pm

انقلاب احوال سلبريتيهاى تلويزيونی

همنوایی برخی سلبریتی‌ها با پروژه دشمن/ قوه قضائیه به این پرونده ورود کند

آیا در برابر بدعت تازه سلبریتی‌ها یعنی هم‌صدایی با پروژه دشمن در بی‌ثبات‌سازی، ایجاد آشوب و ناامنی و اخلال در زندگی عادی مردم، باز هم سکوت جایز است؟

خبرگزاری فارس، گروه هنر و رسانه: این روزها همزمان با انتشار بازتاب‌های اخبار مربوط به حضور معارضان و معترضان در خیابان‌ها، اخبار دیگری در فضای مجازی منتشر می‌شود، اخبار سلبریتی‌هایی که جایگاه جانی و قربانی را با سفسطه عوض می‌کنند و بر شعله خشونت‌های خیابانی می‌دمند. اینکه باید روشن شود که بر مهسا امینی چه گذشته است بر کسی پوشیده نیست، این نکته‌ای است که مسئولان نیروی انتظامی و نیز مسئولان قضایی و سیاسی رده اول کشور موکدا موظفند به آن پاسخ دهند و افکار عمومی را در این زمینه اقناع نمایند.

مسئله مهسا یک مطالبه ملی است اما به آتش کشیده شهرها و چادر از سر زنان کشیدن و نیروی انتظامی را سنگ زدن و به شهادت رساندن بحث دیگری است که بی‌شک باعث درنگ و مکث هر عقل سلیمی می‌شود.
رفتارهایی از این دست موجب جریحه‌دار شدن وجدان عمومی شده و افکار عمومی را به حق خواهان پاسخگویی این سلبریتی‌ها و چهره‌های مشهور می‌کند که هم صدا با معاندین جایگاه لیدری اغتشاشات را به دست گرفته‌اند.

اما جنبه دیگر ماجرا به مراتب هولناکتر است و این کنش‌ها را در برابر یک علامت و بلکه چندین علامت سوال بزرگ قرار می‌دهد و اعتبار و حیثیت و نیز صلاحیت سلبریتی‌ها را به جد مورد تردید قرار می‌دهد. آشکارا این حوادث تلخ عمق فساد و تباهی را در چهره‌هایی نشان می‌دهد که تا دیروز خود را نماینده مبارزه با فساد و تباهی معرفی می‌کردند و حالا دستهایشان به تجاوز و جنایت آلوده شده. این دستهای آلوده را به هیچ آبی نمی‌توان شست و تطهیر نمود و در پس هیچ پوششی نمی‌توان پنهان کرد. چرا که از حد و مرزهایی که خداوند معین و مقرر فرموده بارها و بارها آگاهانه و از سر عمد تعدی شده است تا مگر طعم متعفن قدرت بی‌حد و حصر چند روزی بیشتر زیر دندان بماند.

هر آدم عاقلی که اندک سررشته در حساب و کتاب داشته باشد حکما فهمیده است که این همه هزینه سیاسی و حیثیتی فایده دندانگیر و متناسبی در پی نداشته، سهل است گاهی زیان روی زیان بار آورده است. آن هم زیان‌های جبران ناپذیر و به تعبیر کلام الهی خسران. هم خسران دنیا و هم خسران آخرت. آیا در برابر این بدعت تازه سلبریتی‌ها یعنی هم صدایی با پروژه دشمن در بی‌ثبات سازی، ایجاد آشوب و ناامنی و اخلال در زندگی عادی مردم، بازهم سکوت جایز است؟ آیا این همه مفسده جایی برای مصلحت اندیشی‌ها باقی گذارده است؟

باید به انتظار نشست و دید که عاملان این آشوب کی و چگونه معرفی و محاکمه خوهند شد و چه مجازاتی برای آنها در نظر گرفته می‌شود.

===============

مشرق گزارش می‌دهد/ وحشت مهران مدیری با دیدن چند سطل زباله آتش‌گرفته/ مرد هزار چهره باز هم تغییر چهره داد

مهران مدیری آنقدر نقش‌های متفاوت سیاسی برای احزاب مختلف بازی کرده که نقش اصلی خود را گاهی فراموش می‌کند. سرویس فرهنگ و هنر مشرق - مهران مدیری، کارگردان و هنرپیشه صداوسیمای با انتشار ویدئویی در واکنش به حوادث اخیر گفت: در این روزهای پر از اشک و بغض و خشم، تصاویری که در فضای مجازی دیده میشود را باور نمی‌کنیم با مردم خشونت نکنید. با مردم حرف بزنید و ببینید مطالبات آنها چیست.

وی طی یک پیام ویدیویی در «اینستاگرام» خود همچنین اظهار داشت: با مردمی که چهل سال با صبوری بحران‌هایی مانند جنگ، تحریم اقتصادی، هوای پر از سرب، مشکلات معیشتی و هزاران هزار بحران دیگر را تحمل کردند، خشونت می‌کنید.

مدیری افزود: اخیرا اعلام می‌کنند که قرار است ادامه برنامه (شاد) «دورهمی» بعد از ماه صفر (یک هفته آینده) پخش شود. سی چهل قسمت از این برنامه مانده که قرار است پخش شود. دورهمی! شبها تلویزیون را روشن کنیم و بگوییم و بخندیم!؟

او در ادامه پیام خود تاکید کرد: به‌عنوان طراح، سازنده، کارگردان و مجری این برنامه «دورهمی» و صاحب این اثر اعلام می‌کنم نمی‌خواهم حتی یک فریم از تصویر من به هیچ بهانه‌ای در هیچ شبکه‌ای پخش شود. با «دورهمی» نمی‌توان حال مردم را خوب کرد. با مردم خشونت نکنید!

زاویه اول : مدیری در سر لیست هنرمندان حکومتی

هیچگاه در تحلیل‌های ژورنالیستی نباید از عبارت عیان و برهنه «هنرمند حکومتی» هراسید و باید در ادبیات تحلیلی – رسانه‌ای با صراحت بیشتری از آن استفاده کرد. اگر قرار باشد طی چهل و سه سال اخیر یک لیست ۱۰ نفره از هنرمندان حکومتی تهیه کنیم که از مواهب سیستمی بهره‌مند شده ‌اند نفر اول این لیست مهران مدیری است.

سلطان بی‌تاج و تخت سریال‌های ناتمام که سازنده آن از همه مواهب ممکن بهره‌مند شده اما بابت ناقص ماندن آثارش به مخاطبانش پاسخگو نبوده، بهترین و گرانترین آثار را (نسبت به ساختار و محتوا) در سیما تولید کرده و پربیینده‌ترین ساعات پربیننده سیما را در اختیار داشته تا آثارش از این شبکه پخش شود.

او و تهیه‌کننده آثار اخیرش «ناصر قدیرکاشانی» (اول مارکت) طی دهه نود از برکت فضای محدود و سر لیست بوده کارگردان شب‌های برره به ثروت هنگفتی دست پیدا کرده‌اند. سوابق موجود قدیرکاشانی نشان می‌دهد او در دهه هشتاد از یک بنگاه کوچک چگونه صاحب هولدینگ اول مارکت شده و مدیری به دلیل برندینگ انحصاری خود در سیما در دست یافتن به این ثروت هنگفت نقش مهمی داشته است.

پرده دوم: سندروم «وحشت از فردای براندازی»

بسیاری از هنرمندانی که در شرایط ملتهب سیاسی به صورت فرصت‌طلبانه‌ای تابلوی مردمی را در دست می‌گیرند، دلیل این کار ابتلا به یک سندروم سیاسی- اجتماعی تحت عنوان «وحشت از فردای براندازی» است. اغلب سلبریتی‌هایی که در بالای جدول انتفاع از حمایت‌های حکومتی قرار دارند به دلیل ابتلا به سندروم اجتماعی مذکور رنج بیشتری می‌برند.

یکی از ویژگی‌های سندروم مذکور این است که این طیف مشخص از سلبریتی‌ها فضای انحصاری که در اختیارشان دارند را ماحصل شرایط طبیعی و نبوغ فردی خودشان نمی‌دانند و این تصور آینده‌نگرانه مخدوش که فردای براندازی خیالی ممکن است نتوانند برای بهره‌بری از حمایت‌های بی‌پایان حکومتی پاسخی داشته باشند، با آتش گرفتن نخستین سطل زباله در خیابان‌های تهران، سریعا اعلام موضع می‌کنند.

چون برجسته شدن موقعیت آنان به عنوان هنرمند و امکان بهره‌برداری از شرایط انحصاری بیشتر به خاطر توجه ویژه حاکمیتی بوده و استعدادهای آنان در رقابت‌ با حتی چهره‌های هم سطح خودشان نقش خاصی نداشته است.

این سندروم در میان هنرمندان حکومتی این روزها بشدت حاد شده و واکنش‌های اخیر را تشدید کرده است. واکنش غیرطبیعی مهران مدیری، توام با کمی مثلا خشم و بغض سانتی مانتال و عقب نشینی از جایگاه حکومتی‌اش نتیجه حاد شدن سندروم فردی «وحشت از فردای براندازی» است.

پرده سوم : فرار مدیری از ماموریت‌های خاص حکومتی

دی ماه سال ۸۲ و همزمان با ردصلاحیت برخی از نمایندگان مجلس ششم، چهره های ردصلاحیت شده با تحصن در مجلس عملیات روانی علیه شورای نگهبان و دیگر نهادهای قانونی را آغاز کردند. در جریان این تحصن برخی از متحصنین با انتشار بیانیه ای اعلام کردند: «از روز شنبه ۲۷ دی ماه وارد مرحله‌ جدیدی خواهد شد و نمایندگان علاوه بر تحصن، لب بر طعام خواهند بست و به روزه می‌ نشینند.» اما این روزه سیاسی دوام زیادی نیاورد تا اینکه برخی روزنامه های اصلاح طلب نیز در آن ایام با انتشار میز غذای محسن میردامادی و دیگر متحصنین نسبت به آن انتقاد کرده و تیتر «آغاز روزه سیاسی متحصنین» را در کنار تصویر زیر منتشر کردند.

تناقض حرف و عمل نمایندگان موجب شد تا آن شب ها مهران مدیری در سریال نقطه چین به این ماجرا واکنش نشان داده و با آن شوخی کند. قصه این اپیزود خاص از این قرار بود که کاسبی تصمیم می گیرد جزو هیات مدیره صنف خودش باشد اما بعد از ثبت نام صلاحیتش از طرف اتحادیه رد می شود و این فرد به همراه دوستانش تحصن می کند. آنها جلوی چشم خبرنگاران به خودشان سرم وصل می کنند اما وقتی کسی نیست یواشکی غذا می خورند. در آن مقطع زمانی توازنی میان عِده و عُده رسانه‌های محافظه‌کاران و اصلاح‌طلبان وجود نداشت و مدیری از نخستین کسانی بود که با این اپیزود پاچه مخالفان جریان اصلاح‌طلبی را حسابی خاراند.

پرده چهارم: مهران مدیری با هر طیفی از قدرت بنا به مصلحت نشست

بیعت مدیری با چهره‌های در قدرت را می‌توان با چند مثال دیگر ذکر کرد. حضور اسفندیار رحیم‌مشایی معاون اول رئیس جمهور وقت در ماه‌هایی ابتدایی انتخابات ۱۳۸۸ در پشت صحنه سریال قهوه تلخ، حضور دکتر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در پشت صحنه مجموعه «شوخی کردم» نشان از این ارتباط خوش سیاسی با سیاستمدار مد روز است و البته او داوطلب انجام هر گونه انجام کار هنری برای سیاستمدار و طیف سیاسی خاصی است.

به عنوان مثال اپیزود یک فصلی شوخی با کانال‌های فارسی زبان و هجو این شبکه‌ها یکی از ماموریت‌های سیاسی مهران مدیری قلمداد می‌شود که این اپیزود در سال‌های پسا۸۸ تاثیرشگرفی در ریزش مخاطبان شبکه‌های معاند داشت. این تاثیر چنان بود که شهرام همایون به دلیل شوخی مهران مدیری برای مدت‌های طولانی از اجرا در شبکه‌ سیاسی‌اش را رها کرد. از طرفی او با انتقادات آتشین از دولت حسن روحانی در نخستین فصل‌های مجموعه‌ انتقادی دورهمی نشان داد همچنان بیعت خود را با محافظه‌کاران حفظ کرده است.

پرده پنجم : چطور در این سرزمین نفرین شده میلیادر شدید؟

مدیری آنقدر نقش‌های متفاوت سیاسی برای احزاب مختلف بازی کرده که نقش اصلی خود را گاهی فراموش می‌کند. «چطور در سرزمین نفرین شده میلیاردر شدید؟ » این یکی از سوالات مردم از مهران مدیری زیر پستی است که پس از درگذشت علی انصاریان نوشت. او در بخشی از این پست نوشته «سال‌هاست در خود اشک می‌ریزم، دعا می‌کنم، در سرزمینی که مرکز نفرین زمین است». حال ما می‌خواهیم همین سوال مردمی را از مدیری با توجه به انتقادات دوباره‌اش تکرار کنیم.

او که طی این سال‌ها با استناد به بخش‌های پیشین گزارش سوار بر موج‌های سیاسی مختلفی شده و به مقاصد معنوی و مالی فراوانی رسیده، با سیگار مقابل دوربین‌ها ژست ‌گیرد و اشعاری از مولوی را در برنامه دورهمی می‌خواند و آنرا را سروده حافظ شیرازی توصیف می‌کند، علی رغم وابستگی عمیق سیستمی در چنین لحظات حساسی نمی‌تواند به سندروم وحشت از فردای براندازی خود غلبه کند.

پرده ششم: پاسخ مدیری را ضد انقلاب چگونه پاسخ داد؟

یکی از کانال ‌ضد انقلاب و معاند که نقش ویژه‌ در آشوب‌های اخیر دارد درباره این ویدئوی اعتراضی مهران مدیری نوشت : اشتباه نکنید، مهران مدیری با مردم همراه نشده، او وحشت‌زده‌ست. مدیری پس از سال‌ها ارتزاق از سفره‌ی صدا و سیما، صدای انقلاب را شنیده و از ترس جانش بیانیه‌ی ولرم صادر می‌کند.

هیچ کدام از شما مهره‌های نظام دیگر در امان نیستید. در مورد کلیپ مهران مدیری و امثالش من نظرم این است که آپورتونیستها عموما دماسنج خوبی دارند و وقتی اونا شروع می‌کنند از کشتی پیاده شدن، با یه ذره خوش‌بینی می‌شود فکر کرد که یعنی این تو بمیری از اون تو بمیری‌ها نیست. یعنی اگر قرار است که آنارشیست‌ها به مقاصد خود دست پیدا کنند دادگاه فرضی نورنبرگ آنان در صف اول محاکمه خود مهران مدیری را خواهد داشت.

پرده هفتم : دستمزد میلیاردی را گرفته و روغن ریخته نذر کدام ترس شد؟

اما بیست و چهار ساعت از این اظهار نظر مهران مدیری نگذشت که «ناصر قدیرکاشانی» تهیه کننده برنامه دورهمی به اظهارات اخیر مهران مدیری درباره پخش این برنامه واکنش نشان داده و به تسنیم گفت که مدیری همه دستمزد کارش را از پیش دریافت کرده است.

در حالی که مدیری اعلام کردبه هیچ وجه راضی نیست حتی یک فریم از سری جدید برنامه دورهمی او از صداوسیما پخش شودتهیه‌کننده این برنامه گفت که مهران مدیری تمام دستمزد خود بابت تولید برنامه دورهمی را به طور کامل دریافت کرده است و مطالبه‌ای از صداوسیما هم ندارد!

قدیر کاشانی اضافه کرده که مالکیت و تصمیم پخش برنامه در اختیار صداوسیماست و نظر آقای مدیری نظر شخصی است. او در این باره که گفته می‌شود مهران مدیری چندین میلیارد دستمزد دریافت کرده، گفته است که همین حدود است.

مدیری همچنین با دریافت پول میلیاردی از یکی از فروشگاه های زنجیره‌ای اقدام به تبلیغ برای این فروشگاه کرده که تبلیغات وی روزانه چندین بار در پیام های بازرگانی تلویزیون پخش می‌شود و به نظر می رسد از نظر حقوقی در این مورد هم نمی‌تواند دخل و تصرفی داشته باشد و این صحبت های وی بیشتر شبیه به یک شوی تبلیغاتی است.

شیدا اسلامی روزنامه‌نگار در واکنش به این ویدئوی مهران مدیری با تیتر "از جیب خلیفه می‌بخشید، آقای مدیری؟ " در صفحه اینستاگرام خود خطاب به مهران مدیری نوشت: کاش از جیب خودتان مایه می‌گذاشتید و همراه بیانیه تصویری جنجالی‌تان، مستندات زیر را هم به پیشگاه ملت عزیز ایران ارائه می‌کردید:

۱. بند قانونی ملحوظ در تمام قراردادهای منعقده‌تان با صداوسیما یا سازندگان برنامه‌های احتمالی دربردارنده حتی یک فریم از تصویر شما، که در آن حق چنین درخواستی برایتان محفوظ انگاشته و پیش بینی شده باشد.
۲. اقرارنامه رسمی و قانونی جناب عالی مبنی بر لغو یک‌جانبه کلیه قراردادهای تاریخ همکاری‌تان با تلویزیون ضمن پذیرش تعهد بازگرداندن کلیه مبالغ دریافتی از محل قراردادهای یادشده به‌نرخ روز؛ ‌اعم از تولیدات مستقیم جناب‌عالی یا تولیدات دیگر برنامه‌سازان صداوسیما.
۳. اقرارنامه پرداخت کلیه خسارات ناشی از این تصمیم و کان‌لم‌یکن‌شدن تمامی آثار حاوی حتی یک فریم از تصویرتان، در طول تاریخ همکاری شما با تلویزیون، اعم از آثاری که طی قرارداد مستقیم با شما تولید شده یا در زمره تولیدات دیگر برنامه‌سازان صداوسیماست.
۴. توافق‌نامه رسمی و قانونی شما و صاحبان آگهی‌های احتمالی حاوی حتی یک فریم از تصویرتان، مبنی بر پذیرش کلیه عواقب مالی و قانونی و خسارات مترتب بر آن.

با این حال عوارض معترضه سانتی‌مانتال مدیری در حالی که آستانه افکار عمومی تحریک پذیر شده بر جنبه‌های مختلفی از اغتشاشات تاثیر خواهد گذاشت. معترضان به هرج و مرج سراسری پس از نماز جمعه امروز به سندروم فعال شده «وحشت از فردای براندازی خیالی» واکنش نشان دادند و این واکنش باید در امکان‌دهی به افراد نظیر مدیری که از همه مواهب همکاری با ساترا و سازمان صدا و سیما و بنگاه‌های ذیل آن بهره‌مند تاثیر بگذار و نوعی غربالگری در لیست سلبریتی‌های متصل به فضای انحصاری رخ دهد.

برخي زنها كشف حجاب كردند مردها كه صدسال قبل كشف حجاب كرده بودند بناست كشف عورت كنند

=============

لینک خبر:

https://www.farsnews.ir/news/1401070100 ... 9%88%D8%AF

https://www.mashreghnews.ir/news/142045 ... 8%B1%D9%87
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 01, 2022 1:00 pm

واکنش وزیر ارشاد به کشف حجاب برخی بازیگران زن

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به کشف حجاب چند بازیگر گفت: دوره جدید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دوره حاکمیت قانون است؛ ما در خدمت تمامی اهالی فرهنگ و هنر هستیم و چتر دولت و نظام همه اهالی فرهنگ و هنر را در بر می‌گیرد مگر کسانی که خودشان مصر هستند که زیر این چتر نباشند.

محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتگو با فارس، درباره کشف حجاب چند بازیگر زن سینمای ایران گفت: ما از عموم هنرمندانمان تشکر می‌کنیم که واقعاً دلسوزانه از حادثه پیش آمده برای خانم امینی ابراز تاسف کردند.

خود بنده و بالاتر از من شخص آقای رئیس جمهور از این حادثه ابراز تاسف کردند و همگی متأثر از این اتفاق هستیم، اما برخی از حرکات هنجارشکنانه که در تقابل با قانون باشد را نمی‌پسندیم.
وی افزود: دوره جدید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دوره حاکمیت قانون است؛ ما در خدمت تمامی اهالی فرهنگ و هنر هستیم و چتر دولت و نظام همه اهالی فرهنگ و هنر را در بر می‌گیرد مگر کسانی که خودشان مصر هستند که زیر این چتر نباشند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اگر کسی اصرار دارد که از قوانین جمهوری اسلامی تبعیت نکند، ما اصراری بر مجبور کردن آن‌ها به این امر نداریم؛ آن‌ها می‌توانند آزادانه وارد فعالیت‌های دیگری بشوند.

اسماعیلی با بیان اینکه تمامی عزیزانی که در حوزه فرهنگ و هنر تلاش می‌کند مورد احترام و تکریم ما هستند، اظهار کرد: طبیعتاً هر کسی از هنرمندان که تابع قانون باشد و رفتار قانونی داشته باشد، ما خودمان را خادم او می‌دانیم، ولی کسانی که در خارج از این چارچوب باشند، طبیعتاً انتخاب‌شان همین بوده است.

وی ادامه داد: بازیگران زنی که کشف حجاب کردند، به این انتخاب جدید رسیدند که تابع قوانین نباشد. ما در حوزه فرهنگ و هنر در خدمت عزیزانی هستیم که ملزم به قانون هستند. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: طبیعتاً دلسوزی و ابراز تاسف هیچ ایرادی ندارد؛ ممکن است شخصی دلسوزی کند و احیاناً قضاوت اشتباهی نیز داشته باشد؛ خود من نیز ممکن است در صحبت‌هایم ۱۰ بار اشتباه داشته باشم و هر کس دیگر نیز همینطور است، زیرا ما انسانیم و ممکن است یک موقع احساسات بر ما غلبه کند و حرف غلطی را بزنیم.

اسماعیلی با تاکید بر اینکه من غاطبه اهالی فرهنگ و هنر را دلسوز ایران، مردم و فرهنگ و هنر کشورمان می‌دانم، گفت: اکثریت اهالی فرهنگ و هنر همراه با قانون هستند، اما اگر کسی اصرار دارد که به قانون شکنی تجاهر کند، طبیعتاً قانون نمی‌تواند از او حمایت لازم را داشته باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان اظهار کرد: ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ملزم به قانون هستیم، از تمامی اهالی فرهنگ و هنر حمایت و دفاع می‌کنیم، اما کسانی که دوست ندارند در این حوزه باشند و با ما همکاری کنند، این انتخاب خودشان است.

اگر کسی اصرار دارد که از قوانین جمهوری اسلامی تبعیت نکند، ما اصراری بر مجبور کردن آن‌ها به این امر نداریم؛ آن‌ها می‌توانند آزادانه وارد فعالیت‌های دیگری بشوند.

=============

لینک خبر:

https://36077373.khabarban.com/

https://www.jamaran.news/fa/tiny/news-1568320
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 01, 2022 1:04 pm

راه‌هایی برای دور زدن اختلال یا قطع اینترنت

یورونیوز نوشت: در یک هفته گذشته غائله مهسائيه شدت گرفته و مانند آبان‌ماه سال ۱۳۹۸ و دیماه ۱۳۹۶، دسترسی به شبکه اینترنت، مهم‌ترین وسيله رسانه‌ای مديريت معترضان درارتباطابات ميدانى و برای انتقال اطلاعات و تصاویر مختل و محدود شده است. بسیاری در ایران از استقرار یک شبکه اینترنت ملی و اجرای طرح موسوم به صیانت می‌گویند.

اما دغدغه‌ بسیاری از شهروندان پاسخ به این سوال است: آیا با ملی شدن اینترنت، همچنان شهروندان می‌توانند با شبکه جهانی ارتباط برقرار کنند؟ برای فهم و درک بیشتر چالش‌های پیش روی مردم برای دور زدن اینترنت ملی با یکی از متخصصان ایرانی، گفتگو کردیم.

یورونیوز: اما در صورت اختلال و یا کنترل کامل اینترنت،مانند اتفاقی که اين هفته در ایران بوضوح اجرایی شده است چه راه حل‌هایی وجود دارند؟ این متخصص در جواب می‌گوید: «ابتدا باید به روش‌هایی که اطلاعات در بستر اینترنت منتقل می‌شوند بپردازیم که با مفهومی بنام پروتکل‌های ارتباطی در فضای شبکه تعریف می‌شوند.

دو پروتکل‌ معروف و پر استفاده HTTP و HTTPS هستند که بطور روزمره برای دسترسی به محیط وب از آن‌ها در مرورگرها BROWSER استفاده می‌کنیم.» وی اضافه می‌کند: «طبیعتا از این طریق می‌توانیم با جعل آی پی‌ خود به مرورگرهایی مثل «تور» از طریق همین پروتکل‌های HTTP و HTTPS ، که در واقع سیستم رمز نگاری شده‌ای هستند، به دنیای خارج دسترسی داشته باشیم. »

اين نرم افزار نحوه نصب و بكبارگيري ان در لبتاب و گوشي مدتي قبل از قطع نت به همراهان معرفي شد.

وی درباره پروتکل‌های دیگری هم سخن می‌گوید: «پروتکل‌های دیگری هم موجود هستند که اینها در مراحل اولیه اختلال در اینترنت (مسدود کردن) معمولا بسته نمی‌شوند زیرا بسیاری از زیرساخت‌های مالی و نظامی کشور هم روی آن پروتکل‌ها مستقر هستند.

در نتیجه مسدود کردن همه پروتکل‌های ارتباطی برای مدت زمان طولانی امکان‌پذیر نیست. پروتکل‌هایی نظیر FTTP یا FTTPS از جمله این موارد هستند که صرفا برای انتقال فایل استفاده می‌شوند. این دست از پروتکل‌ها می توانند به ما در ارسال فایل‌های ارتباطی کمک کنند.

پروتکل‌های دیگری مانند «آر دی پی» هم موجود است که امکان دسترسی از راه دور به یک کامپیوتری خارج از شبکه ایران را فراهم می کنند. این همان راهی است که خودم در ایران در آبان ۹۸ استفاده کردم. از طریق دسترسی به سروری در خارج از ایران براحتی توسط این پروتکل به اینترنت جهانی متصل شدم.»
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 01, 2022 1:07 pm

استيضاح احمدينجاد توسط مجلس بخاطر مخالفتش با گشت ارشاد

دکتر احمدی‌نژاد در بخشی از پاسخ به سوال مطهری گفت: مگر می‌شود هر زمان که انتخابات یا ۲۲ بهمن است، ما دوربین را روی همه تیپ‌ها ببریم و همه را جلو بیاوریم، اما به محض اینکه این دوران گذشت، یقه همین تیپ‌ها را در آن طرف بگیریم!؟ نمی شود! این یک تناقض است، تناقض بالاخره یک روزی کار دست آدم می دهد. راستی کدامیک از من و شما در زندگی مان گناه نکرده ایم!؟ گناه خیلی بد است، من راضی به هیچ گناهی نیستم اما چه کسی با من و شما برخورد کرده است؟ چون من و شما هستیم، اشکال ندارد!؟ فقط باید با دیگران برخورد شود!؟

به گزارش دولت بهار، ۲۴ اسفندماه ۱۳۹۰ مجلس لاریجانی با طرح ۱۰ سوال، رییس جمهور را به مجلس کشاند که یکی از آن سوالات که علی مطهری قرائت کرد به دلیل انتقاد دکتر احمدی‌نژاد از گشت ارشاد و برخوردهای نادرست درباره حجاب و عفاف بود.

علی مطهری ‌در سوال شماره ۹ از رئیس جمهور گفت: چرا جنابعالی با علم به اینکه انتقاد از برخی مجریان قانون عفاف و حجاب در رسانه‌ ملی موجب کاهش اقتدار نظام در این حوزه و بدتر شدن وضع پوشش اسلامی در جامعه خواهد شد، در برنامه زنده تلویزیونی ضمن متهم کردن برخی مجریان این قانون بر خلاف اجماع فقها بر وظیفه دولت اسلامی در آن مرتبه از امر به معروف و نهی از منکر که نیازمند اعلام قانون است، با اعلام این مطلب که راه حل این مساله منحصر به کار فرهنگی است از دولت سلب مسئولیت کردید و پس از مخالفت گسترده مراجع تقلید، ائمه جمعه،‌ علمای بلاد و نمایندگان مجلس با سخنان شما در مصاحبه زنده تلویزیونی بعدی اعلام کردید که سخن من همان است که گفتم. این رفتار شما چه توجیهی می‌تواند داشته باشد؟

دکتر احمدی‌نژاد در پاسخ به سوال مطهری گفت:

اما سوال ۹؛ که توضیح خوبی هم جناب آقای مطهری دادند، دیدگاه‌هایشان را روشن بیان کردند و از این جهت تشکر می‌کنم. گفتند چرا راجع به عفاف و حجاب نظر دادید!؟ ما چه گفتیم؟ من چند تا حرف روشن دارم، این دیگر حرف بین خودمان است، خودمانی می‌خواهیم از خودمان انتقاد کنیم.

چرا هر زمان که پای فرهنگ وسط می‌آید، ما مردم را متهم می‌کنیم و شروع به برخورد با مردم می کنیم؟ ما گفتیم این ملت با فرهنگ‌ترین ملت‌هاست، متمدن ترین ملت هاست، همه ارزش‌ها، اصول، دین و معنویت را همین ملت حفظ کرده است. چرا تا پای فرهنگ وسط می آید و یک گوشه ای، یک اشکالی به نظر ما می آید، شروع می‌کنیم جوان ها، ملت و همه را زیر سوال بردن!؟ این اشکال دارد؟ حرف های ما اینهاست.

ما می گوییم ملت ایران مومن است، پاک است، خوب است، دوست داشتنی است. من و شما را هم همین ملت سر کار آورده‌ است. ما می‌گوئیم با این مردم خوب برخورد کنید، به مردم توهین نکنید، اینقدر سخت نگیریم. البته اگر به قول برادر عزیزمان آقای مطهری، کسی به صورت سازمان یافته و با برنامه می خواهد تخریب کند و یا آسیب بزند، تکلیفش معلوم است؛ مسئول قوه قضائیه است، با دستگاه‌ها بروند کار اطلاعاتی کنند، شناسایی کنند و کارشان را بکنند. این یعنی برخورد عمومی نداریم، باید حکم قاضی باشد.

ما می گوییم با توده های مردم باید با محبت رفتار شود. مبنای رفتار حکومت با مردم محبت و مهربانی است. کار فرهنگی با برخورد و بگیر و ببند نمی شود. این خیلی روشن است. ما می گوییم آبرو و حقوق مردم محترم است. ما از این دفاع کردیم. این چیز بدی است!؟ ما می گوییم به دخترها و پسرها اینقدر گیر سه پیچ ندهیم، با آنها مهربانی کنیم، بچه های خودمان هستند. من می گویم شما به همین جوان ها و به مردم احترام بگذارید، ببینید همین جوان ها چه می کنند. والله همین جوان های مملکت جنگ و انقلاب را اداره کردند و همیشه هستند.

اما گفتیم شب عید است، اجازه بدهید با هم یک شوخی هم بکنیم؛ مگر می‌شود هر زمان که انتخابات یا ۲۲ بهمن است، ما دوربین را روی همه تیپ‌ها ببریم و همه را جلو بیاوریم، اما به محض اینکه این دوران گذشت، یقه همین تیپ‌ها را در آن طرف بگیریم!؟ نمی شود! این یک تناقض است، تناقض بالاخره یک روزی کار دست آدم می دهد.

حالا باز هم شوخی کنیم؛ راستی کدامیک از من و شما در زندگی مان گناه نکرده ایم!؟ گناه خیلی بد است، من راضی به هیچ گناهی نیستم اما چه کسی با من و شما برخورد کرده است؟ چون من و شما هستیم، اشکال ندارد!؟ فقط باید با دیگران برخورد شود!؟ مرگ خوب است برای همسایه!؟ کاری نکنیم که ملت بگوید " واعظان کین جلوه بر محراب و منبر می کنند، چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند ". حالا ته خط ؛ آیا رئیس جمهور حق اظهارنظر راجع به مسائل کشور را ندارد!؟ باید سوال کنیم چرا این حرف را زده ای!؟ خب اینگونه که استدلال می کنید، راجع به همه می شود گفت؛ آقا شما هم که این حرف را زدید، باعث فلان چیز شدید! مگر مملکت با یک حرف زیر و رو می شود!؟

===============

لینک خبر:

https://dolatebahar.ir/news/42503/%E2%80%8F
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 01, 2022 4:21 pm

بازداشت چند عضو داعش و کومله در درگیریهای اخیر مازندران

دادستان عمومی و انقلاب ساری خبر داد: بازداشت چند عضو داعش و کومله در درگیریهای اخیر مازندران؛ ۴۵۰ نفر دیگر بازداشت شدند. دادستان عمومی و انقلاب ساری از دستگیری چند عضو داعش و کومله در اغتشاشات اخیر مازندران خبر داد.

اعتمادآنلاین: دادستان عمومی و انقلاب ساری از دستگیری چند عضو داعش و کومله در اغتشاشات اخیر مازندران خبر داد و گفت: با دستگیری این افراد و لیدرهای اغتشاشگران، کیفرخواست آنان صادر و پرونده به دادگاه ارسال شده است.

به گزارش ایرنا، محمد کریمی افزود: در ناآرامی‌های چند روز گذشته استان ۴۵۰ آشوبگر بازداشت شدند. وی ادامه داد: با ایجاد شعب ویژه در دادسراهای عمومی و انقلاب استان، تحقیقات حوادث اخیر به سرعت در حال انجام است.

============

لینک خبر:

https://www.etemadonline.com/%D8%A8%D8% ... 8%A7%D9%86
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 01, 2022 4:30 pm

مردان اراذل با لباس زنانه در اغتشاش گوهردشت کرج!

ساعد نیوز: امروز مشخص شد تعدادی ‎مرد در پوشش و گریم ‎ زنانه به‌عنوان لیدر این تجمعات بازداشت شدند. افراد بازداشت‌شده زنان را برای پیوستن به اغتشاشات تحریک می‌کردند.

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز و به نقل از روکنا: گروهی از اغتشاشگران تلاش کردند در لباس زنانه اعتراضات مردم به گرانی را به نفع گروه‌های به اصطلاح اپوزیسیون جهت‌دهی کنند.نوسانات نرخ ارز و تلاطم بازار Store طلا مردم در روزهای اخیر نگرانی‌هایی را برای مردم ایجاد کرده است به طوری که در برخی از شهرها گروهی از مردم در اعتراض به گرانی‌ اقلام مصرفی خود دست به اعتراض‌های مسالمت‌آمیز زدند اما در این میان عده‌ای اغتشاشگر تلاش کردند با جهت‌دهی به این اعتراضات از آب گل آلود ماهی بگیرند.

یکی از این افراد مسیح علی‌نژاد است که سعی دارد القا کند در این اعتراضات زنان پیش‌قدم بوده‌ و در صف اول اعتراضات قرار گرفته‌اند. بر همین اساس دیروز خبری منتشر شد مبنی بر اینکه در تجمعات گوهردشت کرج حضور زنان بیش از حد انتظار بود! اما امروز مشخص شد تعدادی ‎مرد در پوشش و گریم ‎ زنانه به‌عنوان لیدر این تجمعات بازداشت شدند. افراد بازداشت‌شده زنان را برای پیوستن به اغتشاشات تحریک می‌کردند.
روشن شدن حقیقت باعث شد کاربران در فضای مجازی نسبت به این اقدام اغتشاشگران واکنش نشان دهند و با هشتگ #برانداز_ پلاستیکی نظرات خود در این رابطه به اشتراک بگذارند.

=================

لینک خبر:

https://saednews.com/fa/post/mrdani-ba- ... hrdsht-krj
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » سه شنبه نوامبر 01, 2022 4:37 pm

اغتششات تمام‌ می‌شود اما باید نگران طيف بی‌هدف در نسل فعلی بود

همان‌هایی که معترض گشت ارشادند اما همزمان به دختر معترض همردیف خود تعرض می‌کنند یا چشم‌چرانی می‌کنند ... باید نگران همان نسلی بود که زود و بی‌دلیل ازدواج میکند و زود و بی‌دلیل هم طلاق می‌گیرد.
نه کنکور شرکت میکند و درس میخواند و نه کار میکند و پول مستمر درمی‌آورد.‌ مدام یا کف خیابان‌ها هستند یا فضای مجازی یا درحالی گیم زدن؛ نه می‌داند چه می‌خواهد و نه می‌داند چه نمی‌خواهد حالا برخی با تکیه بر چنین نسل بی‌هویتی دم از انقلاب می‌زنند و خوش خیالانه با انقلاب ۵۷ مقایسه می‌کنند که از سال ۴۲ شروع شد. یعنی آن‌ها هم‌ توقع یک حرکت انقلابی مستمر ۱۵ ساله دارند در حالی که ۴۲ سال سابقه براندازی دارند.

تيتر فوق اصلاح شده است و تيتر اصلى تعميم مي دهد به كل نسل جديد كه غلط است و بيشتر نسل جديد با هدف و كوشا و جبهه هاى سازندگي و استقلال و مقاومت در داخل و خارج را رقم مي زنند اما در اين ميان طيفي بي هدف هم هستند كه براى آنها بايد فكر كرد اين طيف فقط بعد 57 نبود و قبل 57 هم بودند اما عمده شان در كوره دفاع مقدس پالايش شدند و البته زمينه پيدايش افراد بي هدف و اتلاف وقتي در عصرجديد بيشتر است چون وسايل سرگرمي و اتلاف وقت بيشتر است

=================

لينك خبر:

https://jahatpress.ir/news/91011
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » چهارشنبه نوامبر 02, 2022 5:43 am

موسسه مطالعات امنیت ملی رژیم صهیونیستی اعتراضات ایران، چالش مهمی برای حکومت ایجاد نمی‌کند

اعتراضات ایران، چالش مهمی برای حکومت ایجاد نمی‌کند، موسسه مطالعات امنیت ملی رژیم صهیونیستی در تحلیل خود برای اعتراضات اخیر ایران می‌نویسد: اعتراضات در این مرحله ایران را دچار چالش نمی‌کند.

به گزارش جهت پرس: موسسه مطالعات امنیت ملی رژیم صهیونیستی طی تحلیلی کوتاه درباره اعتراضات در ایران می‌نویسد اعتراضات در این مرحله چالش مهمی برای ثبات حکومت ایران ایجاد نمی‌کند. نویسنده این تحلیل با ذکر این که واکنش‌های خشمگینانه به درگذشت مهسا امینی دوباره بحث پیرامون «حجاب اجباری» را برانگیخته است می‌نویسد در بافت و زمینه دوری مردم از دین به ویژه در میان نسل جوان، انتقادات که شامل تقاضای برچیدن گشت ارشاد نیز می‌شود افزایش یافته است. از نظر او این روند در عدم رعایت قوانین پوشش اسلامی به وضوح مشهود است.

از نظر نویسنده واکنش‌ها همچنین نشان‌دهنده از دست دادن اعتماد عمومی نسبت به نهادهای دولتی است. چرا که اعلام آغاز تحقیقات درباره فوت این زن جوان و همچنین انتشار تصاویر دوربین‌های مداربسته برای تأیید عدم به‌کارگیری خشونت علیه او نتوانست مردم را متقاعد کند و احساسات عمومی را کاهش دهد.

نویسنده در پایان نتیجه‌گیری می‌کند که ناامیدی فزاینده و شدید و از دست دادن اعتماد عمومی، به اعتراضات دامن می‌زند اما چالش مهمی برای ثبات حکومت ایجاد نمی‌کند؛ با این وجود شکاف بین نهادهای حکومت و نسل جوان در حال عمیق‌تر شدن است.

نویسنده هنگام توضیح فیلم منتشرشده از سوی پلیس از لحظه زمین افتادن مهسا امینی به اشتباه می‌نویسد در این ویدئو امینی هنگام صحبت با «یک مرد» در مقر پلیس دیده می‌شود که نشان‌دهنده اطلاعات نادرست او در این خصوص است. ادعای نویسنده درباره دوری مردم از دین به ویژه نسل جوان نیز به نظر نمی‌رسد مبتنی بر آمارهای درست باشد.

==============

لینک خبر:
https://jahatpress.ir/fa/news/90985
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » چهارشنبه نوامبر 02, 2022 5:51 am

کشف ۹۰۰ دستگاه شوکر آمریکایی از یک اغتشاشگر

فرمانده انتظامی استان کردستان از کشف ۹۰۰ دستگاه شوکر آمریکایی در پی اتفاقات اخیر در بانه خبر داد. سردار علی آزادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بانه، از کشف 900 دستگاه شوکر در پی اتفاقات اخیر در بانه خبر داد و اظهار داشت: بر اساس اطلاعات به‌دست‌آمده مبنی بر ورود یک محموله شوکر برقی از مرزهای غربی برای انتقال به استان‌های مرکزی کشور به‌منظور استفاده در اغشاشات، موضوع در دستور کار مأموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی این شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: این شوکرها ساخت کشور آمریکا است و در یک منزل مسکونی کشف شد. فرمانده انتظامی استان کردستان تصریح کرد: اغتشاشگران و مزدوران ضدانقلاب قصد داشتند از این شوکرها در تجمعات علیه مردم عادی و در راستای ایجاد ناامنی و خدشه به اعتبار پلیس استفاده کنند که با اشرافیت اطلاعاتی این تجهیزات غیرمجاز کشف و ضبط شد و نقشه‌های دشمن ناکام ماند.

وی گفت: در همین راستا یک نفر بازداشت و ضمن تشکیل پرونده به مقام قضایی تحویل داده شد. آزادی ضمن محکوم کردن اغتشاشات اخیر عنوان کرد: پلیس بدون مماشات با اغتشاشگران و کسانی که قصد بر هم زدن امنیت و آسایش مردم را داشته باشند، برخورد خواهد کرد.فرمانده انتظامی استان کردستان هر گونه اغتشاش و هنجارشکنی را خلاف قانون دانست و یادآور شد: خانواده‌ها مراقب فرزندانشان باشند تا خدای ناکرده در دام تبلیغات دروغین و فریبنده رسانه‌های معاند گرفتار نشوند.

=============

لینک خبر:

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1401 ... 9%86%D9%87
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط najm137 در چهارشنبه نوامبر 02, 2022 5:55 am .
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » چهارشنبه نوامبر 02, 2022 5:54 am

مهران مدیری تنها یک روز پیش از صحبت‌هایش (شيرم حلال نمى كنم...) 30 میلیارد از صدا و سیما دریافت کرده

مدیرکل دفتر موسیقی صدا و سیما با انتشار یک پست در توییتر، دستمزد نجومی و آخرین دریافتی مهران مدیری برای برنامه دورهمی را پس از خداحافظی این مجری از تلویزیون در پی مرگ مهسا امینی را فاش کرد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، علیرضا قزوه، مدیرکل دفتر موسیقی صدا و سیما با انتشار یک پست در توییتر، دستمزد نجومی و آخرین دریافتی مهران مدیری برای برنامه دورهمی را پس از خداحافظی این مجری از تلویزیون در پی مرگ مهسا امینی را فاش کرد.

بر اساس افشاگری آقای قزوه، مهران مدیری تنها یک روز پیش از صحبت‌های نالانش در واکنش به فوت مهسا امینی مبنی بر عدم پخش برنامه دورهمی، 30 میلیارد تومان از صداوسیما دستمزد دریافت کرده است. علیرضا قزوه نوشت: «آخرین دریافتی آقای برره یک روز قبل نطق تاریخی‌اش، سی میلیارد تومان از صدا و سیما بوده؛ بعضی‌ها از روی شکم سیری چه نطق‌هایی می‌کنند.»

چندی پیش تهیه کننده دورهمی نیز در مصاحبه با رسانه‌ها اعلام کرده بود مهران مدیری دستمزدش را بابت تولید سری پنجم برنامه دورهمی به طور کامل دریافت کرده است و مطالبه‌ای از تهیه‌کننده یا سازمان صداوسیما برای این فصل ندارد. لازم به ذکر است مبلغ افشا شده از سوی آقای قزوه جدای از مبالغی است که خود مدیری با اسپانسر‌ها به توافق رسیده است.

گفتنی است، مهران مدیری مجری سابق تلویزیون در پی مرگ مهسا امینی ضمن اعلام خداحافظی گفت پخش دورهمی را لغو می‌کند. در حالی که همانگونه که گفته شد تهیه کننده دورهمی گفته است مهران مدیر حق و حقوق خود را کامل دریافت کرده است و مطالبه‌ای برای پخش یا عدم پخش این مجموعه تلویزیونی نمی‌تواند داشته باشد.

=============

لینک خبر:

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1401 ... 8%AF%D9%87
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » چهارشنبه نوامبر 02, 2022 6:07 am

اسرائيل - سعودی - آلبانی - سه مركز عمده نشر توئيتها در غائله مهسائيه

آمارها نشان می‌دهد؛ بیش از چهار میلیون توییت با مبدأ اسرائیل (لانه صهيونيستها)؛ و بیش از دو میلیون توییت با مبدأ سعودی (لانه تكفيريها)؛ و عددی نزدیک به همین مقدار با منشأ آلبانی (لانه منافقين خلق)؛ با هشتگ فارسی مهسا امینی منتشر شده است!

نگاهی به مبدا شکل‌گیری توئیت‌های رادیکال: چه کسانی ماشین تولید خشم در فضای مجازی را ایجاد کردند؟/ ۸ میلیون توییت فارسی با هشتگ مهسا امینی فقط از مبدأ اسرائیل، عربستان و آلبانی، آمارها نشان می‌دهد بیش از چهار میلیون توییت با مبدأ اسرائیل و بیش از دو میلیون توییت با مبدأ سعودی و عددی نزدیک به همین مقدار با منشأ آلبانی با هشتگ فارسی مهسا امینی منتشر شده است!

گروه سیاسی_رجانیوز: محمدحسین آزادی پژوهشگر حوزه رسانه نوشت:
فوت تلخ مهسا امینی دختر ۲۲ ساله کردستانی در روزهای گذشته و پتانسیل ماجرای او از جمله امکان ایجاد شکاف‌های مذهبی، قومیتی، جنسیتی و میان نسلی باعث شد تا دشمن، او را یک سوژه مناسب برای طراحی یک عملیات رسانه‌ای ویژه تشخیص دهد و از این طریق نه برای حمایت از حقوق او بلکه برای رسیدن به اهدافش بهره برداری نماید. به طوری که حجم تولیدات رسانه‌ای دشمن بخصوص صفحات اجتماعی شبکه‌های ماهواره‌ای و چهره‌های اپوزوسیون در این باره حیرت‌آور است.

در این آرایش رسانه‌ای، آنقدر ذهن شهروندان را با اطلاعات رادیکال و احساس برانگیز از جمله خبرهای جعلی بمباران می‌کنند که او از یک شهروند عادی به شهروندی خشمگین تبدیل شود. این روند می‌تواند تا جایی ادامه یابد که شهروند خشمگین برای تخلیه خشم و نفرت درونی راهی جز آشوب خیابانی نداشته باشد.

آمار مراکز داده کاوی و لایک شدن پست‌های مرتبط با هشتگ مهسا امینی نشان می‌دهد محتوای تولیدی رسانه‌های بیگانه و چهره‌های اپوزوسیون در رسانه‌های اجتماعی به عنوان یکی از منابع خبری و تحلیلی نقش مهمی بازی می‌کند. این اتفاق و تغذیه از خط فکری طراحی شده منجر به نهادینه سازی روایت دشمن، رشد رادیکالیسم و نهایتاً خشم و انزجار می‌شود.

تولید خشم که با هدف تحریک به شورش و اغتشاش دنبال می‌شود، بواسطه تحریک احساسات و عواطف در افراد شکل می‌گیرد. برتری یافتن نقش احساسات و عواطف نسبت به واقعیت‌های عینی در شکل گیری افکار عمومی از ویژگی‌های دورانی به نام پساحقیقت است که امروزه به دلیل گسترش فناوری اینترنت و رسانه‌های جدید در آن به سر می‌بریم. سوژه‌ها و موضوعات مرتبط با زنان از پتانسیل بسیار بالایی برای تحریک احساسات عمومی برخوردار است. لذا در ماجرای درگذشت مهسا امینی طراحی دشمن برای تولید خشم در پلتفرم‌های مختلف با موفقیت همراه بوده است. کلیدواژه‌های مرتبط با خشم حتی بارها از زبان گوینده‌ها و کارشناسان شبکه‌های ماهواره‌ای بیگانه تکرار و تأکید می‌شود.

خروجی مراکز داده کاوی آرایش جدید رسانه‌ای دشمن را تأیید می‌کند و از نقش پررنگ مقرهای سایبری که در اصطلاح رسانه‌ای به آن‌ها ترول فاکتوری یا کارخانه ترولی می‌گویند حکایت دارد. آمارها نشان می‌دهد بیش از چهار میلیون توییت با مبدأ اسرائیل و بیش از دو میلیون توییت با مبدأ سعودی و عددی نزدیک به همین مقدار با منشأ آلبانی با هشتگ فارسی مهسا امینی منتشر شده است!

ارتش آمریکا طی گزارشی در سال ۲۰۱۹ از مفهومی به نام «امنیت سایبری اجتماعی» رونمایی کرد و مدعی شد جدیدترین شیوه جنگ به عنوان شاخه‌ای از جنگ‌های ترکیبی یا هیبریدی، استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای دستکاری ذهنی کشورهای هدف است. به گونه‌ای که به‌جای هک رایانه‌ها و زیرساخت‌های فناورانه، این بار خود انسان‌ها هک می‌شوند.

در این شیوه از جنگ که نیروهای دشمن خود را در پوشش حساب‌های کاربری ایرانی جا می‌زنند اقدام به تولید محتوای گسترده به زبان فارسی با شهروندان ایرانی می‌کنند و این روند را تا جایی ادامه می‌دهند که روایت خود را از ماجرا مسلط نموده و دیگران را به پیاده نظام خود تبدیل کنند. پیاده نظام خشمگین نیز انزجار شکل گرفته در ذهن و قلبش را در آشوب‌های خیابانی پی می‌گیرد تا به شکل کاملاً هدایت شده و غیرمستقیم اهداف اولیه طراحان عملیات رسانه‌ای دشمن پیگیری و تأمین شود.

محتوای رسانه‌ای این چند روزه از جمله تصاویر سوزاندن قرآن کریم، مسجد، پرچم ایران، نیروهای پلیس و... نشان می‌دهد هدف دشمنان نه حمایت از مرحومه امینی بلکه سوء استفاده از نام و ماجرای او برای دنبال کردن اهداف خبیثانه از طریق خشمگین کردن مردم است. به طور واضح نیز مشخص است که گروهک تروریستی منافقین، رژیم صهیونیستی و رژیم سعودی و صهیونیستی اکنون به جدی‌ترین فعالان این عرصه تبدیل شده‌اند.

=============

لینک خبر:

https://www.rajanews.com/news/360928/%D ... 8%B3%D8%A7
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » چهارشنبه نوامبر 02, 2022 6:19 am

روش دوگانه حاكميت (در حاليكه برخورد پليس و باز داشت در اين موارد بكار می برد اما در صورتی كه در جهت حاكميت باشد نه تنها بازداشت نمی شوند بلكه توسط رسانه هاى حاكميت قاب هم می شوند)

تصوير

تصوير

تصوير

بعد از غائله مهسائيه و آن همه در ضرورت ورود پليس حرف زدن حالا در تظاهرات تهران باز همان رويكرد دوگانه و متناقض
اگر اينها ناهنجارياست چرا اين موارد را زوم مي كنيد اگر اينها پذيرفته است پس بايد هميشه بپذيريد؛ اين زوم كردنها بعد آن برخوردها قبيح است و دور از شان تيتر شعارها و عنوان راهپيمائيها ووو است خصوصا توسط كساني كه متدين هستند.

=============

لینک خبر و تصاویر بیشتر:

https://www.baharnews.ir/gallery/360394 ... 8%A7%D8%A8
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » چهارشنبه نوامبر 02, 2022 12:31 pm

سپاه حملات توپخانه‌ای و پهپادی به مقر تروریست‌ها در کردستان عراق را از سر گرفت

ادامه حملات توپخانه‌ای و پهپادی سپاه پاسداران به تروریست‌های کومله و دموکرات/ دوران خیانت "قاسملوها" و "کاک فواد ها" به پایان رسیده؛ هر ثانیه تحت رصد و زیر آتش خواهید بود. یگان‌های توپخانه‌ای و پهپادی نیروی زمینی سپاه با به‌ کارگیری تسلیحات هوشمند و نقطه‌زن، مقرهای تجمع و مراکز آموزشی و عملیاتی گروهک‌های تروریستی مستقر در اقلیم کردستان عراق را مورد هدف قرار دادند.

سرویس دفاع و امنیت مشرق _ برای سومین روز پیاپی حملات سنگین توپخانه‌ای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مواضع گروهک های ضد انقلاب و تجزیه طلب در عمق منطقه اقلیم کردستان عراق و نزدیکی مرزهای شمال غربی کشورمان ادامه دارد.

تصوير

بنابر اطلاعیه منتشر شده توسط روابط عمومی سپاه پاسداران (۲ روز قبل) این حملات در پاسخ به حمایت گروهک تروریستی کومله از ناآرامی‌های اخیر و همچنین تلاش برای وارد کردن سلاح داخل ایران بوده است. گفته می‌شود در سومین روز از حملات سپاه به مواضع تروریست‌ها علاوه بر توپخانه، از پهپادهای رزمی نیروی زمینی سپاه نیز استفاده شده است.

بنابر اطلاعیه منتشر شده، در این عملیات یگان‌های توپخانه‌ای و پهپادی نیروی زمینی سپاه با به‌کارگیری تسلیحات هوشمند و نقطه‌زن، مقرهای تجمع و مراکز آموزشی و عملیاتی گروهک‌های تروریستی مستقر در اقلیم کردستان عراق را مورد هدف قرار دادند.

این حملات پس از آن آغاز شده است که دسته هایی از گروهک های تجزیه طلب نظیر کومله و دموکرات با سو استفاده از نا آرامی‌های رخ داده در برخی استان های غربی کشور در تلاش بودند تا با انتقال کادرهای مسلح، هدایت اغتشاشگران در خیابان و به تدریج انتقال سلاح یا مواد منفجره به استان های کردستان و آذربایجان غربی، اقدام به عملیات های تروریستی و ایجاد نا امنی در کشور کنند.

این سومین بار از ابتدای سال جاری هجری شمسی است که مواضع گروهک‌های تجزیه طلب دموکرات و موکله در نزدیکی مرزهای شمال غربی کشور هدف حملات دقیق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار می‌گیرند.در روزهای چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت و سه شنبه ۲۵ مرداد سال جاری نیز توپخانه سپاه، مواضع گروهک های تروریستی را در مناطقی نظیر سیدکان، بربزین، هلگورد و آلانه در استان اربیل عراق هدف قرار داده بود.

پس از اینکه اسفند ماه سال گذشته، نیروی هوافضای سپاه پاسداران عملیات موشکی بزرگی را علیه مقر مخفی موساد در ویلایی نزدیک شهر اربیل عراق انجام داد، مقامات سیاسی و نظامی جمهوری اسلامی ایران بارها به مقامات کرد منطقه اقلیم کردستان عراق هشدار داده بودند که ایران هرگز حضور و فعالیت گروه های تروریستی در نزدیکی مرزهای خود را نخواهد پذیرفت و مسئولیت اخراج این گروه ها از شمال عراق با مقامات منطقه اقلیم کردستان خواهد بود.

اغتشاش خیابانی در ایران؛ فرصتی برای آشتی دوباره

در ماه های اخیر تنش و اختلافات شدید میان گروهک های تروریستی در شمال عراق پدید آمده بود؛ اختلافاتی که پس از جلسه کنگره اخیر گروهک دموکرات و اعلام اتحاد دوباره دو شاخه جدا شده این گروهک یعنی "حزب دموکرات کردستان" و "حزب دموکرات کردستان ایران" موسوم به حدک و حدکا آغاز شد.

تصوير

در جلسات مربوط به این کنگره و روزهای پس از آن، سردمداران گروهک نظیر مصطفی هجری، جملات تندی علیه گروهک منحله کومله بیان کرده بودند.هجری سرکرده گروهک دموکرات چندی پیش در مصاحبه با "ژیار گل" خبرنگار بی بی سی فارسی در خصوص سوابق درگیری میان دموکرات و کومله گفته بود: گروهک کومله عامل اصلی آغاز این جنگ بود که به "جنگ برادرکشی" معروف شده است؛ کومله، حزب دموکرات را حزبی بورژوازی می خواند و خودشان را نماینده طبقه کارگر می دانستند و می گفتند مبارزه با حزب دمکرات، مقدم تر از مبارزه با رژیم اسلامی ایران است.

تصوير

این موضوع موجب خشم شدید فرماندهان گروهک کومله شد؛ رئوف افسایی یکی از تروریست‌های با سابقه عضو کومله در واکنش به سخنان هجری گفت:
_ ما شاهد بودیم و همیشه گفته ایم که رهبری حزب دموکرات کردستان ایران و شخص قاسملو، به امام خمینی، لبیک گفته بودند.
_ هجری در رابطه با جنگ تحمیلی حزب دموکرات علیه کومله کاملا دروغ می گوید؛ رهبری حزب دموکرات و قاسملو، تحمل نقد و آزادی بیان را نداشتند و علیه ما، از زور و اسلحه استفاده کردند.
همچنین هر دو طرف شروع به تبلیغات سنگین بر روی اسنادی کردند که منابع عراقی علیه فعالیت های خائنانه آنها منتشر کرده بودند.

تصوير

اسنادی که نشان می‌داد عبدالرحمان قاسملو سرکرده معدوم گروهک دموکرات در دهه ۶۰ شمسی، با دریافت مقادیر هنگفتی پول (۱۲۵ هزار دلار) از رژیم بعثی صدام، اقدام به همکاری با آنها حتی تا مرحله نفی حملات شیمیایی ارتش بعث علیه مردم بی گناه کردستان کرده است.

تصوير

همچنین رسانه های طرفدار حزب دموکرات نیز اسناد مربوط به همکاری های اطلاعاتی و جاسوسی گروهک کومله با رژیم صدام در دوران دفاع مقدس را منتشر کردند.سندی که به تازگی در رسانه های عراقی منتشر شده است حکایت از دریافت مبالغی از سوی گروهک کومله در ازای فروش اطلاعات به رژیم بعث عراق دارد. اسم مورد اشاره در سند (حسن شمسی) عضو کمیته مرکزی کومله است.

تصوير

در شرایطی که تنش و اختلاف میان دو گروهک به اوج خود رسیده بود، فرصتی مغتنم در اختیار آنها قرار گرفت تا علی رغم میل باطنی و تنها به منظور حفظ ظاهر در میان طرفداران خود، دست به اتحاد موقت و همکاری دوباره بزنند؛ نا آرامی و اغتشاش خیابانی در ایران.

با بهره برداری از مرگ یک دختر جوان و حضور تعداد محدودی از معترضین در خیابان های شهرهای کردنشین غرب کشور، بلافاصله رد پای سمپات ها و کادرهای مسلح دو گروهک در این مناطق دیده شد. علی رغم جمعیت بسیار اندک و فعالیت محدود اغتشاشگران در مناطق، تلاش می شد تا با انتشار تصاویر و ویدئوهای حاوی شعارهای مارکسیستی و تجزیه طلبانه مشهور دو گروه، چنین وانمود شود که تظاهراتی مردمی با رهبری مستقیم این دو سازمان تروریستی در خیابان های شهرهای کردستان و آذربایجان غربی در حال انجام است.

در برخی از این ویدئوها عباراتی نظیر "زنده باد کمونیسم" یا "زنده باد کاک فواد" شنیده می شد که شعارهای فراموش شده گروهک کومله به یاد سرکرده معدمشان "فواد مصطفی سلطانی" را تکرار می کردند. فواد مصطفی سلطانی ملقب به "کاک فواد" نخستین رئیس و از بنیان گذاران اصلی گروهک کومله در سالهای ابتدایی انقلاب اسلامی بود که در شهریورماه ۱۳۵۸ در جاده سنندج _ مریوان در کمین نیروهای انقلابی گرفتار شده و به هلاکت رسید.

تصوير

با فروکش کردن آشوب خیابانی در شهرهای غرب کشور، به نظر می رسد یک بار دیگر فرصت سو استفاده تجزیه طلبان برای اتحاد و همکاری به پایان رسیده و دستگیری تعداد زیادی از کادر سازمانی آنها و حملات سنگین توپخانه ای و پهپادی سپاه پاسداران به مراکز آموزشی و لجستیکی دو گروهک بار دیگر به آنها یاد آوری کرده است که دوران مبارزه خیالی و کاک فواد ها و قامسلوها مدت هاست به سر آمده و خاک ایران هرگز به محلی برای جولان تروریست ها و تجزیه طلب ها تبدیل نخواهد شد.

عليرغم تبليغات سنگين سپاه درباره كوبيدن و انهدام دشمن اما هيچ گزارشی ارائه نمی كند حتى نام مناطق كوبيده شده را ذكر نمی كند؛ يک فيلم هم كه گذاشته سه ثانيه و كوههاى خالی و بی سكنه را گلوله توپ زده؟!؟

تاييد گزارش محلی دولت كردستان كه در بررسيهاى قبلی نقل شد؛ از آنجا كه سری دوم حملات فوق با ذكر كاربرد پهپاد ووو بود ناچار به بررسی شديم تا شايد نشانی از اين همه مراكز منهدمه ووو بدست آوريم؛ در رسانه هاى عراقی و كردستان عراق مناطق مورد بمباران نام برده شده است.

إنّ طائرة إيرانية مسيرة حلقت لأكثر من 20 دقيقة داخل الأجواء العراقية ضمن منطقة جومان الحدودية مع إيران، قبل أن تستهدف موقعين داخل قرية ديكة، ضمن بلدة سميلان بإقليم كردستان العراق. وأكد في تصريح له أنّ القصف استهدف منزلاً ريفياً خالياً ومزرعة، دون أن ترد أي تقارير حول وجود ضحايا جراء القصف.

1- اول پهپاد شناسايی به مدت بيست دقيقه در منطقه مرزی جومان پرواز كرد.
2- بعد دو نقطه در روستای دبكه از توابع شهر سميلان را كوبيد.
3- نقاط كوبيده شده خالی از سكنه و هيچ خسارت بشری يا مالی ايجاد نكرد.
4- فقط بخاطر اينكه بمباران در اين روستا استمرار داشته شورای ده مدرسه روستا را تعطيل كرده كه محصلين در راه رفت و برگشت به مدرسه تركش نخورند.
5- اگر متصديان سپاه واقعا اين حملاتشان آنچنان كه می گويند همه مراكز دشمن را منهدم كرده با همان پهپادها فيلم انهداميش را هم منشر كنند نه اين فيلم كه چند گلوله توپ در سر كوهها می خورد.
6- اين نواحی جزو مراكز اقامت سازمانهاى كوردی عليه ايران است (6 گروه = حدكا - حدک - كومله - بيجاک - خبات - حزب كمونيست كرد ايران)

=================

لینک خبرها + فیلم . دیگر تصاویر:

https://www.mashreghnews.ir/news/142118 ... 8%A7%DB%8C

https://www.alaraby.co.uk/politics/%22% ... 8%A7%D9%82
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » چهارشنبه نوامبر 02, 2022 1:32 pm

حمله ضدانقلاب ها به سفارت ایران در لندن و دفاع سرسختانه پليس بريتانيا ازحريم سفارت ايران

تصوير

شب گذشته گروهی از عناصر ضدانقلاب با حمله به سفارت جمهوری اسلامی ایران در لندن خسارت‌هایی را به ساختمان آن وارد کردند. به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم؛ حسینی متین، کاردار سفارت ایران در پی حمله عناصر ضدانقلاب به ساختمان نمایندگی کشورمان در لندن که در غیاب پلیس این کشور صورت گرفت، گفت: اوضاع سفارت اکنون آرام است. وی ادامه داد: پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی ایران که توسط دشمنان انقلاب مورد اهانت قرار گرفته بود در محل خود نصب شد.

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه در نشست خبری امروز خود در خصوص حمله شب گذشته برخی از عناصر ضدانقلاب به سفارت ایران در انگلیس گفت: «اقداماتی همانند چیزی که در لندن اتفاق افتاد، کاملاً بی‌ارزش است، این که تعدادی حمله کنند و پرچم کشوری را پایین آورند، فی‌نفسه بی‌ارزش است، اما دولت‌ها موظف هستند به مقررات بین‌المللی و کنوانسیون وین پایبند باشند، اتفاقاً کشور انگلیس هم در این زمینه مدعی است و اما ما شاهد هستیم سالهای گذشته نیز سفارت ما مورد حمله قرار گرفته است.» وی ادامه داد: «اگر انگلیس نمی‌تواند امنیت را تأمین کند به ایران اعلام کند. اگر مقابله با خشونت یک اصل است با خشونت‌طلبان برخورد کند و اجازه اقدامات آن‌ها را ندهد.»

فيلم دوم همان اولي است بدون صدا اما اخر فيلم جمعيت را نشان مي دهد كه بليس اين جمعيت را را دفع مي كند؛ اين رويكرد بريتانيا عليرغم موضع جابندارانه اش در اغتشاشات است از مسؤولان تا سفير تران تا بي بي سي ولي سفارت را جزو پروتوكلهاى بين المللي حراست مي كند.

===================

لینک خبر و فیلم:

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1401 ... 9%84%D9%85

https://www.alef.ir/news/4010704026.html
https://www.mehrnews.com/news/5597655/% ... 8%AF%D9%86

https://i361.ir/%D8%A8%D8%B1%D8%AE%D9%8 ... %BE%D9%84/
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » پنج شنبه نوامبر 03, 2022 12:59 am

عصبانیت تل‌آویو از افشاگری مجری الجزیره درباره اغتشاشات در ایران

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، واکنش «جمال ریان» مجری سرشناس شبکه الجزیره قطر به درگذشت مهسا امینی که طی روزهای گذشته تبدیل به دستاویزی برای رسانه‌های معاند، جریان منافقین ، تکفیری‌ها و صهیونیست‌ها شده بود، خشم وزارت خارجه رژیم صهیونیستی را برانگیخت.

جمال ریان (مجرى سرشناس الجزيرة قطر) طی پستی در توئیتر نوشته بود که اعتراضات در ایران، صد در صد ساخته و پرداخته رژیم صهیونیستی و سرویس‌های جاسوسی آن و به طور مشخص واحد ۸۲۰۰، سری‌ترین یگان اطلاعات نظامی اسرائیل دانسته بود.

این پست‌ مجری الجزیره در توئیتر خشم تل‌آویو را برانگیخت و وزارت خارجه رژیم صهیونیستی با انتشار پستی با هشتگ مهسا امینی، به این امر واکنش نشان داد و مدعی شد: «رژیم ایران یک زن جوان را به دلیل نشان دادن موی سرش، به قتل می‌رساند. هزاران ایرانی برای آزادی‌های اولیه خود اعتراض می‌کنند،در حالی که توسط پلیس مذهبی مورد ضرب و شتم قرار می‌گیرند، اما به گفته این روزنامه نگار الجزیره (که توییت را حذف کرده)، اسرائیل مسئول است».

تصوير

جمال ریان نیز در پاسخ به این توئیت وزارت خارجه رژیم صهیونیستی نوشت: «من نمی‌دانستم که مهم و تأثیرگذار هستم تا این‌که وزارت خارجه اسرائیل که با کشته شدن یک ایرانی همدردی می‌کند و با کشته شدن شیرین ابوعقله همدردی نمی‌کند، به من حمله کرد. این امر فرضیه ساختگی بودن تظاهرات #ایران و این‌که اسرائیل به آن تحریک کرده را تایید می‌کند».

تصوير

وی همچنین نوشت که اگر وزارت امور خارجه اسرائیل واقعا در ابراز همدردی با کشته شدن یک شهروند ایرانی صادق است، چه زمانی می‌خواهد به قتل همکار شیرین ابوعاقله اعتراف کند؟ ریان در پاسخ به یکی از کاربران توئیتر که برایش نوشته بود احتمال دارد از سوی صهیونیست‌ها ترور شود، نوشت: من جز از خدا از کسی نمی‌ترسم. پس از این‌که آن‌ها، شهید شیرین ابوعاقله را کشتند، من اولین شهید در شبکه الجزیره نخواهم بود.

وی امروز نیز با انتشار تصاویری از مهسا امینی و شیرین ابوعاقله نوشت: ماشین رسانه‌ای صهیونیستی و بازوهای آن در کشورهای عربی، جهان را برای یک زن قربانی در #ایران زیر و رو کرد و زن قربانی در #فلسطین را فراموش کرد.

تصوير

این در حالی است که وزارت خارجه رژیم صهیونیستی چند روز پیش، همزمان با اغتشاشات در ایران، رسما از این آشوب حمایت کرده و اعلام کرده بود: «ما اعتراضات مردم شجاع ایران که علیه رژیم خشن آخوندها برخاسته‌اند از نزدیک دنبال می‌کنیم»! با گذشت چند روز از ناآرامی‌ها در ایران، رسانه‌های اسرائیلی اعتراف کردند که واشنگتن و تل آویو نتوانستند به اهداف خود از تظاهرات اخیر برسند و مانند همیشه تلاش‌های آن‌ها «در نتیجه قدرت مقامات تهران در مهار رخدادهای امنیتی، سیاسی و وضعیت اجتماعی به سرعت شکست خورد». (جزئیات بیشتر)

===========

لینک خبر:

https://36090247.khabarban.com/
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » پنج شنبه نوامبر 03, 2022 1:19 am

بالاخره عمليات با آثار محسوس

دور جدید حملات سپاه به مقر گروهک‌های تروریستی با موشک‌های نقطه زن و پهپاد انتحاری

از صبح امروز دور جدید عملیات نیروی زمینی سپاه توسط موشک‌های نقطه‌زن و پهپادهای انتحاری علیه مقر گروهک‌های تروریستی در اقلیم کردستان عراق آغاز شده است. به گزارش خبرنگار دفاعی خبرگزاری تسنیم،‌ دور جدید عملیات نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی علیه مقرهای گروهک‌های تروریستی تجزیه‌طلب مستقر در اقلیم کردستان عراق، از صبح امروز آغاز شده است.

به گزارش تسنیم، در این عملیات مقرهای اصلی گروهک‌های تروریستی کومله، دموکرات و پاک (حزب آزاد کردستان) توسط موشک‌های نقطه‌زن و پهپادهای رزمی و انتحاری نیروی سپاه زیر ضربه قرار گرفته است که خسارت و تلفات جدی برای آنها در پی داشته است. سلسله‌عملیات‌های نیروی زمینی سپاه علیه مقرهای گروهک‌های تروریستی از 2 مهر ماه و در پی تلاش این گروهک‌ها برای ایجاد آشوب و ناامنی در شهرهای مرزی کشور آغاز شده است.

تصاویری از مقرهای گروهک‌های تجزیه‌طلب پس از اصابت موشک‌ها و پهپادهای ایرانی

تصوير

تصوير

تصوير

نیروی زمینی سپاه در همین رابطه اطلاعیه‌ای به‌شرح زیر صادر کرده است:

بسم اللّه الرّحمن الرّحیم

ملت شریف و قهرمان ایران اسلامی

همان‌گونه که در اطلاعیه روز شنبه (مورخ 1401/7/2) به آگاهی رسانده شد، پس از هشدار‌های لازم به مقامات اقلیم شمال عراق از طریق مبادی مربوطه مبنی بر برچیدن بساط فعالیت‌های گروه‌های تروریستی ضدایرانی وابسته به استکبار جهانی در منطقه خود و بی‌اعتنائی نسبت به این خواسته مشروع و قانونی که با استمرار حضور گروهک‌های تروریستی و تعرض به مناطق مرزی جمهوری اسلامی ایران و مورد حمله قرار دادن برخی پایگاه‌ها و پاسگاه‌های مرزی کشورمان و همچنین پشتیبانی از آشوب‌های اخیر همراه بوده است، رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهدا علیه السلام نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عملیات آتشباری و حملات توپخانه‌ای خود را نسبت به مقر‌ها و مراکز استقرار آن‌ها در بخش‌هایی از اقلیم آغاز کرد.

از آنجا که طی این مدت بقایای گروهک‌های ضدانقلاب تروریستی پس از تحمل تلفات در منطقه پراکنده و تهدید علیه امنیت و آرامش مردم عزیز کشورمان همچنان باقی است، از صبح امروز (چهارشنبه 1401/7/6) مرحله جدید عملیات رزمندگان اسلام علیه مواضع، مقر‌ها و پادگان‌های گروهک‌های مذکور در عمق اقلیم شمال عراق با بهره‌گیری از یگان‌های موشکی و پهپادی نیروی زمینی سپاه و آتش پرحجم و ترکیبی موشک‌های نقطه‌زن و پهپاد‌های تهاجمی و انهدامی آغاز و ضربات مهلکی به آنان وارد شده است که متعاقباً جزئیات عملیات و تلفات و خسارت‌های وارده به دشمنان ملت ایران اطلاع‌رسانی خواهد شد.

بار دیگر تأکید می‌گردد این عملیات تا دفع مؤثر تهدید و برچیده شدن مقر‌های گروهک‌های تروریستی و اقدام مقامات اقلیم به تعهدات و مسئولیت‌های خود، با قاطعیت ادامه خواهد داشت. سپاه پاسداران دوم مهر امسال عملیات آتشباری و توپخانه‌ای خود را علیه تروریست‌های تجزیه‌طلب آغاز کرده بود.

جزئیات جدید از حملات سپاه به تروریست‌ها در کردستان عراق/ تاکنون ۷۳ موشک بالستیک شلیک شده است

تصوير

فرمانده نیروی زمینی سپاه با اشاره به انهدام دقیق مواضع تروریست‌های ضدایرانی در عمق اقلیم شمال عراق توسط یگان‌های پهپادی و موشکی این نیرو تأکید کرد: تا خلع سلاح کامل گروهک‌های تروریستی ضد ایرانی و تجزیه‌طلب حملات ادامه دارد.

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مرکز هدایت عملیات ضد تروریست‌های ضدایرانی مستقر در اقلیم شمال عراق با اشاره به عملیات امروز (چهارشنبه) رزمندگان قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) گفت: در این عملیات که در عمق اقلیم شمال عراق مورد اصابت قرار گرفت تاکنون 73 فروند موشک بالستیک زمین‌به‌زمین و ده‌ها فروند پهپاد انهدامی به‌طور دقیق به مواضع و اهداف موردنظر در محل استقرار و فعالیت تروریست‌ها اصابت و منجر به انهدام کامل آن‌ها شده است.

وی افزود: در مرحله جدید عملیات این اهداف که در 42 نقطه پراکنده و در مواردی از همدیگر 400 کیلومتر فاصله داشته‌اند بطور قطعی متعلق به گروهک‌های تروریستی ضدایرانی بوده است. فرمانده نیروی زمینی سپاه در پایان با اشاره به لزوم تصمیم‌گیری مقامات اقلیم شمال عراق برای جمع‌آوری بساط گروهک‌های تروریستی ضدانقلاب و توطئه‌گر علیه جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: عملیات رزمندگان اسلام تا خلع سلاح کامل گروهک‌های ضدانقلاب و تروریستی تجزیه‌طلب لانه کرده در اقلیم شمال عراق ادامه دارد.

البته باز با آن همه سروصداها حتى اسم منطقه را ذكر نكرده در رسانه هاى محلي بررسي شد نامش كويسنجق (كويه) است.

تعليق بر گزارشهاى (عمليات موشكباران داخل عراق)

1- شکی نيست كه تعقيب و انهدام پايگاههاى تجزيه طلبان و مفسدين و تروريستها لازم است
2- وقتی كه دولت مجاور مانع آنها نمی شود = اگر در كوه و كمر پايگاهی و مقری داشته باشند زدن با موشک و پهپاد و توپ ووو اشكالی ندارد
3- اما بعد چند روز كوه و بيابان و روستا را بطور كور بمباران كردن، ضعف اطلاعاتى و تجهيزاتی ايران نمی تواند مجوز باشد براى زدن دفاتر آنها ميان شهرهاى مرزی و بلكه در عمق 200 كيلومتری عراق
4- ناامنی و وحشت و تخريب در جو كل آن شهر درست كردن و لو موشک نقطه زن باشد؛ مردم بيچاره شهر كويسنجق با صدهزار جمعيت يكدفعه دهها موشک و پهپاد بخورد؟
5- خصوصا كه اينها كه ايران هدف قرار می دهد عنوان پناهندگان كورد ايرانی (ولو مخالف ايران) آواره داشته باشند و مشتمل بر زن و بچه ووو باشند؛ علاوه بر تبعات و محكوميت بين المللی اين عملياتهاى عليه شهرها
6- بيش از چهل سال است كه مرزهاى غربی مشكل داشته و ماهها و سالهايی تا تجزيه استانها و شهرهاى غربی هم پيش رفته و ما هنوز صدمتر حصار كشی مرزها نداشته ايم؛ با آن همه خطرات نفوذ تروريستها و قاچاق اسلحه در حاليكه تركيه در همين سالهاى اخير به اين امر اهتمام كرده؛ و بخش عمده اى از مرزش با ايران را حصاركشی كرده است.
7- همچنين اشراف محكم امنيتی برمنافذ رخنه تروريستها ظاهرا وجود ندارد؛ كه دهها نفری می آيند داخل و آشوب می كنند و بر می گردند؛ و در برابرشان سيستم امنيتی ناتوان است؛ و می خواهند با زدن دفتر گروهكها ميان شهرهاى عراق جبران ضعف نموده و اقتدار بنمايند
8- اين گروهكها عنوان و نشانشان در كوردستان عراق و مقرهای نظاميشان همه معلوم است؛ عوامل وابسته به ايرن هم كه فراوانند؛ انهدام مقرهايشان بدون نياز به دشت و كوه و شهر را بمباران (توپ و موشک و پهپاد انفجاری) كردن هم عملی است؛ اين نوع بمباران از راه دور مال موردی است كه ايران دسترسی نداشته باشد و عواملی كه بتوانند در عمق دشمن عمل كنند؛ مثل كوبيدن پايگاههاى رسمی امريكايی و اسرائيلی در منطقه و كشورهاى مجاور.

فلذا بايد تدبير جامعى با لحاظ نمونه نكات فوق بذل شود؛ تا هم كشور به آشوب كشيده نشود هم گروهكها دفع شرشان بشود هم محكوميت مردمى (كشور همسايه) و بين المللی ببار نياورد هم مگس را با مشت نكوبيده باشند.

============

لینک خبرها:

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1401 ... 8%B1%DB%8C

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1401 ... 8%B3%D8%AA

لینک گوگل مپ:

https://www.google.com/maps/place/%DA%A ... 44.6199368
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » پنج شنبه نوامبر 03, 2022 1:30 am

درس‌های شهردار و پلیس لندن برای حكومت ایران

صادق خان، شهردار لندن از تجمع اعتراضی براندازان مقابل سفارت ایران در این شهر انتقاد کرده است. او تأکید کرده که حمله این گروه به پلیس و سایر گروه‌های مردمی تحمل نخواهد شد. صادق خان که در رشته توئیتی در توئیتر مطلب نوشته، تجمعات روز شنبه براندازان در لندن را «صحنه‌هایی غیرقابل قبول» خوانده و از تماس خود با نیرو‌های پلیس گفته و تأکید کرده که «آن‌ها از حمایت کامل من برخوردار خواهند بود تا عوامل این بی نظمی را شناسایی کنند.» شهردار لندن همچنین آرزوی بهبود نیرو‌های پلیس لندن را داشته که در درگیری با براندازان ایرانی مقابل سفارت ایران در لندن مجروح شده‌اند. صادق خان گروه تجمع‌کننده را «یک اقلیت خودخواه» نامیده که باید به پیشگاه عدالت آورده شوند. علاوه بر این او از مردم انگلیس خواسته عوامل اغتشاش را معرفی کنند.

در همین رابطه، پلیس لندن تصاویر اغتشاشگران برانداز را که از روی فیلم‌های دوربین‌های مدار بسته گرفته شده، منتشر کرده تا مردم آن‌ها را شناسایی کنند. پلیس لندن در اطلاعیه خود توضیح داده که پنج افسر پلیس به شدت زخمی شده‌اند و این «غیرقابل تحمل» است و افزوده: «ما اکنون هر کاری که می‌توانیم انجام می‌دهیم تا مطمئن شویم که چه افرادی مرتکب این اقدامات شده‌اند تا عاملان جرایم خشونت آمیز به دست عدالت سپرده شوند. این با شناسایی افرادی که سنگ و بطری به طرف پلیس پرتاب کردند آغاز می‌شود. ما برای شناسایی این افراد به کمک و حمایت مردم نیاز داریم.»

در منچستر هم شعارنویسی چند نفر روی دیوار

مرکز اسلامی این شهر با واکنش پلیس مواجه شده و فرد شعارنویس را دستگیر کرده‌اند و گفته‌اند برای انجام «بازجویی» در «بازداشت» به سر می‌برد. برخورد جدی پلیس در لندن و پاریس و منچستر با تجمع کم‌تعداد براندازان مقابل سفارت ایران و مراکز اسلامی در این شهرها، می‌تواند برای ایرانیان نکاتی قابل تأمل برای آموختن داشته باشد. خدشه بر امنیت عمومی جامعه، اتفاقی نیست که از سوی نهاد‌های حافظ امنیت در کشور‌های مختلف تحمل شود. این اولین درسی است که ایرانیان باید بیاموزند تا در چنین مواقعی حامی یگان ویژه و حافظان امنیت باشند.

باتوم، اشک‌آور، اسپری و سگ ابزار‌های پلیس لندن و پاریس برای متفرق کردن براندازان ایرانی بود. از سه ابزار، دو ابزار اشک‌آور و باتوم در دست پلیس ایران برای برخورد با عوامل اغتشاش است که بار‌ها توسط رسانه‌های لندنی مورد انتقاد قرار گرفته است، اما حال که دیدند پلیس لندن و پاریس هم به همان شکل و بلکه شدیدتر برخورد می‌کنند، سکوت پیشه کرده‌اند.

اما دو نکته هم برای مسئولان ایرانی در این اتفاقات می‌تواند قابل تأمل باشد:

اول آنکه پلیس به سرعت بیانیه می‌دهد، توضیح می‌دهد که چه اتفاقی افتاده و به پلیس حمله و پلیس مجروح شده و پلیس عوامل اغتشاش را بازداشت کرده است. علاوه بر این، از اقدام خود در راستای حفظ نظم و امنیت شهر رسماً و صریحاً دفاع می‌کند.

دوم آنکه مسئولان با صراحت و اقتدار از پلیس دفاع می‌کنند و کسی در حمایت از حافظان امنیت لکنت ندارد و محافظه‌کاری و ملاحظات نابجا نمی‌کند. سخنان شهردار لندن را یک بار دیگر بخوانید و فرض کنید این موضع‌گیری تند را شهردار تهران می‌داشت، تهرانی که کلی آسیب مالی از اغتشاشات اخیر دیده است.
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » پنج شنبه نوامبر 03, 2022 1:32 am

قماربازی که به مردم هم باخت!

مهران مديرى یکی از همین سلبریتی‌هاست که درآمد میلیاردی از مجری‌گری در تلویزیون دارد، در ماه‌های اخیر بخش اعظمی از دارایی و اموال خود را در شرط بندی و قمار از دست داده است. گفته شده که وی از گذشته مشهور به «پول‌دوستی» بود، به طوری‌که برای اجرای برخی برنامه‌ها با تهیه‌کنندگان شرط می‌گذاشت که باید حداقل مبلغ ۳۰ میلیارد تومان در حساب شخصی‌اش باشد تا با آرامش ذهنی بتواند برنامه اجرا کند.

به‌رغم این مسئله، اما در ماه‌های اخیر، او درگیر باند‌های قمار و شرط‌بندی شده و به صورت متوالی بخش زیادی از دارایی خود را از دست داده تا حدی که مجبور شده است برخی از اموال خود را که روی آن شرط بسته و قمار کرده بود، بفروشد.

او که به طرز وحشتناکی به بازی پوکر معتاد شده است، طی ماه‌های اخیر به دلیل از دست دادن ثروت و دارایی خود در فضای زندگی شخصی نیز دچار مشکلات عدیده شده بود که برخی اشخاص و چهره‌ها به کمک او آمده و ماهانه مبلغی به وی می‌دادند که این مبلغ نیز چند وقتی است قطع شده و این موارد سبب شده است که او توان عقلانی زندگی را از دست داده و جایگاه خود را تخریب کند.

در عین حال، این بازیگر و مجری از سال ۹۸ تاکنون مواضع تندی در جلسات خصوصی و حتی برنامه‌های تلویزیونی علیه نظام گرفته بود تا حدی که اجرای برنامه‌های خود را پس از اتفاقات آبان سال ۹۸ مشروط به حضور خود و میهمانان برنامه با لباس مشکی در صحنه کرده بود.

برخی منابع رقم قرارداد او با یک فروشگاه معروف برای تبلیغات را ۲۳۷ میلیاردتومان ذکر می‌کنند!

متولیان حكومتى این نوع قرارداد‌ها باید روشن و شفاف درباره آن به مردم گزارش بدهند و معلوم کنند با تبلیغات این افراد چه تغییر یا منفعتی در سازمان و تشکیلات آنان رخ داده است. معلوم است که این نوع قرارداد‌ها پشت‌صحنه‌های فسادآوری دارد. چرا پول مردم را به کسانی می‌دهید تا آن را در قمار به سایت‌های خارج از کشور ببازند و بعد انتقام این آشفتگی در زندگی خود را با دعوت به اغتشاش از مردم بگیرند؟ این یک پرسش ساده است و پاسخ جدی می‌طلبد.
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » پنج شنبه نوامبر 03, 2022 1:43 am

روایت درون اغتشاشات با همراهى آنها در شعار و رفتارهايشان = اسكن عميق ذهنيات و نفسانيات سياهى لشكر اغتشاشگران

وایت خبرگزاری فارس از درون تجمعات در تهران: همگی تقریبا زیر ۱۸ سال هستند / هیچ نسبتی با گروهکی‌هایی که بار‌ها وصف حالشان را شنیده بودیم، ندارند / هیچ تقید دینی و سیاسی ندارند / روحانیت را عامل ناخوشی‌شان می‌دانند.

خبرنگار فارس می نویسد: می توان تصور کرد که هدف مهمی در زندگی به جزء خوش‌گذرانی ندارند که آنهم لابد با توجه به سبک زندگی آنها در کشور ما خیلی بساطش جور نیست! بیشتر من را یاد آن نوجوانی می‌انداختند که چند وقت پیش در اینستاگرام کلیپ‌های مشمئز کننده‌اش با دو دختر کم سن و سال‌تر از خودش خاطر بسیاری از مردم را جریحه‌دار کرده بود.

به گزارش «انتخاب»؛ متن کامل این مطلب در ادامه می آید: فیلم‌های منتشر شده از اغتشاشات و حضور پررنگ نوجوان‌ها در آن برایم عجیب بود. عصر چهارشنبه برای شناخت بیشتر این طیف به میان معترضان رفتم. پیدا کردن‌شان سخت نبود. خیابان‌های منتهی به میدان ولی عصر(عج) اولین جایی بود که توانستم با گروهی حدودا ۱۵ نفره از آنها همراه شوم. آنچه در این گزارش می خوانید حاصل همراهی حدودا ۳ ساعته با دختر و پسرهای جوان و نوجوانی است که شنیده بودم برای خونخواهی مهسا امینی به خیابان‌ها آمده‌اند.

ساعت ۱۷:۳۰ در تقاطع خیابان برادران مظفر و روبه‌روی یک قهوه فروشی با چند دختر و پسر جوان همراه شدم؛ همگی تقریبا زیر ۱۸ سال. تردید داشتم چطور به جمعشان ورود کنم. نگران بودم ظاهر و لباس‌های متفاوتم جلب توجه کند. اما دل به دریا زدم و با اولین شعارها با آنها همراهی کردم و وارد خیابان ولی عصر شدیم. پلیس مانع از تجمع می‌شد. شلیک اولین گاز اشک آور حسابی چشم و گلویم را سوزاند. بعضی‌هایشان فورا سیگار روشن کردند. یک نفرشان به من هم تعارف کرد. سیگار را گرفتم و در جیبم گذاشتم. نگران بودم پوک زدن‌های ناشیانه هویتم را لو دهد.

با حضور پلیس از کوچه‌های فرعی به سمت چهارراه ولی عصر فرار کردیم. برای اینکه جمعیت را گم نکنم یک دختر و پسر جوان را نشان کردم و به دنبال آنها می‌دویدم. اینترنت قطع بود و این افراد با تلفن محل قرار بعدی را مشخص می‌کردند. قرار بعدی سر خیابان وصال بود. با آنها همراه شدم. روال کار به این شیوه بود که ابتدا شعار می دادیم وقتی به حدود ۴۰ تا ۵۰ نفر می رسیدیم با هدایت لیدرهایی که عمدتا موتورسوار بودند و سن های بالاتری داشتند، خیابان را می بستیم.

نوع برخوردها خشن بود. متوجه شدم برخی چاقوی جیبی و اسپری فلفل داشتند. رفتار دخترها هم مثل پسرها بود. در میان راه چند تابلو راهنمایی و سطل زباله را آتش زدند. کرکره مغازه ها غالبا پایین بود. جوانی حدودا ۲۰ یا ۲۱ ساله که سعید صدایش می‌کردند، حس لیدری این جمع را داشت. بقیه هم یکی درمیان به توصیه های سعید گوش می دادند.

قرار بعدی میدان فردوسی بود. در مسیر با هم، کمی هم‌کلام شدیم. همین همراهی در یک ساعت اول و شنیدن نوع حرف‌های آنها مشخص می‌کرد اینها نسبتی با گروهکی‌هایی که بارها وصف حالشان را شنیده بودم، ندارند. با اینکه کار را جدی گرفته بودند اما بعضا برخوردها و شوخی‌های غیراخلاقی و راحت بین دختر و پسرها رد و بدل می‌شد. حتی در شوخی هایشان هم تند و عصبانی برخورد می‌کردند. اصطلاحات و واژه‌هایی به کار می‌بردند که مشخصا ویژه زیست مجازی بود. ادبیات‌شان برای من که فقط چند سالی از آنها بزرگتر بودم خیلی قابل درک نبود.

به وضوح مشخص است هیچ تقید دینی و سیاسی ندارند. می توان تصور کرد که هدف مهمی در زندگی به جزء خوش‌گذرانی ندارند که آنهم لابد با توجه به سبک زندگی آنها در کشور ما خیلی بساطش جور نیست! بیشتر من را یاد آن نوجوانی می‌انداختند که چند وقت پیش در اینستاگرام کلیپ‌های مشمئز کننده‌اش با دو دختر کم سن و سال‌تر از خودش خاطر بسیاری از مردم را جریحه‌دار کرده بود.

قاعدتا از زندگی‌شان احساس رضایت ندارند و هر کس را که عامل این عدم موفقیت بدانند با سخت‌ترین برخوردها و شعارها به او حمله می‌کنند؛ این عامل ناکامی می خواهد دین و قرآن به آنها معرفی شده باشد یا متدینین، بسیجی‌ها، پلیس و... البته در مسیری که من با آنها بودم به جز شکستن شیشه چند مغازه و کندن تابلوها و نرده‌های خیابان، موقعیتی برای سنجش رفتار آنها با افرادی با ظاهرمذهبی یا خانم‌های محجبه پیش نیامد اما کلیپ‌ها و ویدئوهای مختلفی در فضای مجازی منتشر شده بود که این میزان خشونت و تنفر را به وضوح به تصویر می‌کشید.

به میدان فردوسی رسیدیم و در خروجی مترو مستقر شدیم. «نترسید نترسید ما همه با هم هستیم» و «مرگ بر دیکتاتور»، «ای مردم با غیرت حمایت حمایت» از شعارهای اولیه‌ای بود که این گروه می‌دادند. به مرور به وسط خیابان آمدیم و ترافیک سنگین شد. ناگهان چند موتور سوار، هماهنگ با هم خیابان را کاملا بستند. چند زن نقابدار که مسن‌تر بودند وارد جمع ما شدند و میدان‌داری می‌کردند. ماشین‌ها و مردم هم نظاره‌گر بودند.

موتورسوارها که حدودا تعدادشان ۱۰ تا ۱۵ نفر بود شروع به بوق زدن ممتد کردند. بقیه هم مردم را تشویق به همراهی می‌کردند. جو هیجانی خیلی بالا بود. ناگهان سطل زباله را به وسط خیابان آوردند و در کسری از ثانیه آتش زدند. متوجه نشدم چه کسی این کار را کرد؛ گروه جوان همراه ما یا میانسال‌های تازه‌وارد. به‌هر حال، میدان فردوسی از چهار طرف بسته شد. گروه نوجوان‌ها هم چند دقیقه‌ای شعار دادند و به هم ریختند و آتش زدند. رفتارشان مثل قهرمان بازی‌های رایانه‌ای بود. انگار خرابکاری را فقط برای هیجان و لذتش انجام می‌دادند؛ یک جور تخلیه انرژی.

اما در گوشه دیگر میدان، ماجرا فرق می‌کرد. تحرکات لیدرها توجهم را بیشتر جلب می‌کرد. زنان و مردانی که معلوم بود جنسشان با این جوان‌ها متفاوت است. کارشان را کاملا بلدند و برای تک‌تک رفتارشان برنامه دارند. هیچکدام از موتورها پلاک نداشتند. یک زن و مرد یا دو مرد سوار هر موتور بودند. در تاریکی شب متوجه نشدم که مسلح بودند یا نه اما بعدا از همکاران دیگر شنیدم که می‌گفتند در دست برخی لیدرها اسلحه‌هایی دیده‌اند.

چند دقیقه بعد پلیس وارد میدان شد. بلافاصله موتوری ها آدرس محل بعدی تجمع را دادند و تا قبل از رسیدن پلیس محل را ترک کردند. با ورود پلیس به میدان، جوانان شعاردهنده هم متفرق شدند و دوباره قرار بعدی را گذاشتند: زیر پل چوبی! از اینجا به بعد همه چیز تکرار می‌شد. ابتدا شعار می دادند و ترافیک ایجاد می‌کردند. وقتی جمعیت به حدود ۴۰ تا ۵۰ نفر می‌رسید، سر و کله لیدرهای موتورسوار پیدا می‌شد که سن و سال بالاتری داشتند. ناگهان خیابان با یک سطل زباله یا لاستیک شعله‌ور مسدود می‌شد. به محض ورود پلیس، موتورسوارها ناپدید می‌شدند. حالا این جوان‌های هیجان‌زده باقی می‌ماندند و مردم بهت‌زده و پلیسی که باید این صحنه را مدیریت کند!

ظهر پنجشنبه اطلاعاتی از بازداشت شدگان دریافت کردم. همان نوجوانان و جوانان کم سن و سال. در توصیف آنها می گفتند: اکثرا دغدغه معیشتی ندارند. اهل گیم و اینستاگرامند! بدون قید و بند مذهبی. معتقد به آزادی بی حد و حصر رابطه با جنس مخالف. به شدت نسبت به دین بغض دارند. روحانیت و اسلام را عامل ناخوشی‌شان می‌دانند. در اعترافاتشان مشخص شده پیوند خانوادگی شان به شدت ضعیف است و بعضا پدر و مادرهایشان با هم زندگی نمی‌کنند. پلیس می‌گوید بعضی هایشان که پوشش نامناسبی دارند تا هنگامی که خانواده شان لباس مناسب برایشان نیاورند نگه می داریم. مادرانشان که می‌آیند وضع پوششان به گونه‌ای است که باید آنها را نیز نگه داریم اما بعضا اغماض می کنیم! البته حساب اغتشاش‌گران فرق دارد باید بمانند تا محاکمه شوند.

دکتر منوچهر زارعی جامعه شناس آنها را در جرگه وندالیسم دسته بندی می کند و می‌گوید: «وندالیسم» عارضه امروز مدرنیته است. بیماری نوظهوری که تقریبا در همه جوامع به ظاهر توسعه یافته مشاهده می‌شود. کودکانی که در اینستاگرام و فیسبوک پرورش پیدا می‌کنند و در دیسکوها و کازینوها بزرگ می‌شوند. اکثرا هیجانات جوانی را با الکل یا مخدر سرکوب می‌کنند اما هر از چند گاهی به بهانه‌ای به خیابا‌ن‌ها می‌ریزند و با آشوبگری و تخریب اموال عمومی، هیجانات خود را تخلیه می‌کنند. انگار ما هم باید سزای غربی شدنمان را اینگونه بدهیم. سیاست‌های توسعه غربی که دهه ۷۰ پایه‌گذاری کردیم هم اکنون محصولش را درو می‌کنیم. البته که اینها هنوز در اقلیتند و بسیار محدود، اما همین مقدار کم نیز دردآور است. خانواده، آموزش و پرورش و لقمه شبهه‌دار و نحوه تربیت و مصرف رسانه‌ای بیشترین نقش و تقصیر را در این ماجرا دارند.

به نظرم این نوجوان‌ها مراقبت‌های خاص می‌خواهند. شاید باید پس از شناسایی در مدارس خاص ثبت‌نام شوند تا هم آموزش‌های مناسب ببینند و هم بقیه را کمتر آلوده کنند. دکتر زارعی درست می‌گوید؛ انگار به میزان تقلید از غربی‌ها، داریم شبیه آنها می‌شویم لااقل در نابهنجاری‌های فرهنگی. اما یک تفاوت جدی نیز وجود دارد. غربی‌‌‌ها مثل ما این همه دشمن و گروهک تروریستی و معاند ندارند. هیچ کجای دنیا دشمنان قسم خورده که به این میزان دستشان به خون مردم آغشته باشد و رسانه‌های پرشماری که ساعت‌ها برای تهییج مردم و به خشونت کشیدن جامعه وقت بگذارند و هزینه کنند، وجود ندارد.

رسانه هایی که ایجاد یاس و ناامیدی را در برنامه دارند و هنرشان این است تا کوچکترین ایرادی را به نظام سیاسی و دینی کشور منتسب کنند و مردم را به خیابان بکشند. آنگاه با پنهان شدن پشت مردم سپری را برای گروهکی ها و تروریستها ایجاد کنند.

یکی از همکاران که سابقه خبرنگاری در فتنه ۸۸ را نیز دارد می‌گفت: این مسائل برای ما تکراری است. این رسانه ها بیشترین اثر را روی خودشان می گذارند. بیش از ۴۰ سال است که هر بار باورشان می شود که کار نظام تمام است اما باز هم دست از پا درازتر ناکام می مانند و مشغول سناریوسازی دیگری می شوند. البته پشتکار خوبی دارند هر کسی بود تا الان هزار بار ناامید شده بود. انگار به اراده الهی ماموریت دارند تا ما را قوی تر کنند همان کاری که تاکنون کرده اند.

همگی تقریبا زیر ۱۸ سال هستند / اکثرا دغدغه معیشتی ندارند. اهل گیم و اینستاگرامند! بدون قید و بند مذهبی. معتقد به آزادی بی حد و حصر رابطه با جنس مخالف. / می توان تصور کرد که هدف مهمی در زندگی به جزء خوش‌گذرانی ندارند که آنهم لابد با توجه به سبک زندگی آنها در کشور ما خیلی بساطش جور نیست! / بعضا برخوردها و شوخی‌های غیراخلاقی و راحت بین دختر و پسرها رد و بدل می‌شد. حتی در شوخی هایشان هم تند و عصبانی برخورد می‌کردند. اصطلاحات و واژه‌هایی به کار می‌بردند که مشخصا ویژه زیست مجازی بود.

در اعترافاتشان مشخص شده پیوند خانوادگی شان به شدت ضعیف است و بعضا پدر و مادرهایشان با هم زندگی نمی‌کنند. / هیچ تقید دینی و سیاسی ندارند / به شدت نسبت به دین بغض دارند. روحانیت و اسلام را عامل ناخوشی‌شان می‌دانند. / قاعدتا از زندگی‌شان احساس رضایت ندارند و هر کس را که عامل این عدم موفقیت بدانند با سخت‌ترین برخوردها و شعارها به او حمله می‌کنند؛ این عامل ناکامی می خواهد دین و قرآن به آنها معرفی شده باشد یا متدینین، / گروه نوجوان‌ها هم چند دقیقه‌ای شعار دادند و به هم ریختند و آتش زدند. رفتارشان مثل قهرمان بازی‌های رایانه‌ای بود. انگار خرابکاری را فقط برای هیجان و لذتش انجام می‌دادند؛ یک جور تخلیه انرژی. / اما در گوشه دیگر میدان، ماجرا فرق می‌کرد. تحرکات لیدرها توجهم را بیشتر جلب می‌کرد. زنان و مردانی که معلوم بود جنسشان با این جوان‌ها متفاوت است. کارشان را کاملا بلدند و برای تک‌تک رفتارشان برنامه دارند.

دکتر منوچهر زارعی جامعه شناس آنها را در جرگه وندالیسم (اباحيگرى در ادبيات قديم) دسته بندی می کند و می‌گوید: «وندالیسم» عارضه امروز مدرنیته است. بیماری نوظهوری که تقریبا در همه جوامع به ظاهر توسعه یافته مشاهده می‌شود. کودکانی که در اینستاگرام و فیسبوک پرورش پیدا می‌کنند و در دیسکوها و کازینوها بزرگ می‌شوند. اکثرا هیجانات جوانی را با الکل یا مخدر سرکوب می‌کنند اما هر از چند گاهی به بهانه‌ای به خیابا‌ن‌ها می‌ریزند و با آشوبگری و تخریب اموال عمومی، هیجانات خود را تخلیه می‌کنند. انگار ما هم باید سزای غربی شدنمان را اینگونه بدهیم. سیاست‌های توسعه غربی که دهه ۷۰ پایه‌گذاری کردیم هم اکنون محصولش را درو می‌کنیم. البته که اینها هنوز در اقلیتند و بسیار محدود، اما همین مقدار کم نیز دردآور است. خانواده، آموزش و پرورش و لقمه شبهه‌دار و نحوه تربیت و مصرف رسانه‌ای بیشترین نقش و تقصیر را در این ماجرا دارند.

به نظرم این نوجوان‌ها مراقبت‌های خاص می‌خواهند. شاید باید پس از شناسایی در مدارس خاص ثبت‌نام شوند تا هم آموزش‌های مناسب ببینند و هم بقیه را کمتر آلوده کنند.

نكات مهم:

1- اين اولين بار نيست كه چنين گزارهاى تفصيلی ريز و جزئى رفتاری از اين طيفها توسط حاكميت تهيه مى شود اما شايد اولين بار است كه آنرا با افكار عمومى تفصيلا در ميان مى گذارند.

2- قبل از اين عليرغم تهيه و دريافت اين نوع گزارشهاى تخصصى و تفصيلى در مواجه با افكار عمومى به كلى گويي می پرداختند كه مشتی فاسد يا منحرف كه غالبا تعبير خوبی نمی شد و حتى موافقان حاكميت از آن فايده اى نمى بردند. اما نشر نمونه اى از اين گزارشها براى افكار عمومى سبب ارتباط محسوس مردم با ماهيت و واقعيت مشكلات مى شود.

3- اين گزارش مى تواند علاوه بر آشنايى با ماهيت اغتشاشات؛ همچنين تصويرى از علل و عوارض مبتلابه طيفى از نسل جوان ارائه كند = والدين خانواده ها با تدبر عميق در علايم و نشانه ها و مراقبت فرزندان بتوانند رگه هاى اين آلودگیها را رصد كرده و قبل از ريشه دار شدن اين ويروسهاى نفسانى و ذهنى در جان فرزندانشان روح و ايمان و آينده آنها را حفاظت كنند.

4- حاكيمت هم به نشر اين گزارشات براى تاييد برخوردهايش بسنده نكند؛ و برنامه جامع محكم و اصيل جهت بازپرورى افراد آلوده شده در اين حوادث داشته و بى اغماض بكار ببرند؛ چيزى شبيه روش دولت چين در اردوگاههاى بازپرورى افراد دستگير شده در نواحى مرتبط با تروريستهاى چينى، البته با روش معتدل و ايمانى اسلامى نه كمونيستی و بدون انعطاف و توسط برنامه ريزان با اعتقاد اصيل و اراده محكم نه مجريان و كارشناسان سست عنصر كه جزو حزب باد هستند هر وقت بشدت مسلط باشند هيچ فكری جز افكار محدودشان را بر نمى تابند و هر وقت اوضاع كمى به هم ريزد خودشان را باخته و رويكردی شل و سست عقيده را دارند و كسى به آن كارشناسان بايد كمک كنند اعتقادشان را حفظ كنند چه برسد اينكه بخواهند به طيف جوان مزبور كمک كنند؛ ارگانهاى امنيتی هم جوزده رفتار نكنند نه امنيتی صرف نه شل و رها بی برنامه بخاطر شلوغی و بالا بودن آمار بازداشتيها همينطور دنبال رها كردن آنها نباشند و براى آنها برنامه بازپروری واقعی داشته باشند.

5- در اردوگاههايى با برنامه حساب شده براى بازپرورى آن جوانان چه از نظر اخلاقى و نفسى و چه مسؤوليت پذيرى و آموزش مهارت شغل براى زندگى و چه جهت ايمانی و تحكيم پيوندهاى خانوادگى وووو

خداوندا به خانواده ها و حاكميت مسؤوليت پذيرى و تدبير مرحمت فرما و جوانان كشور را از شر شيطان و منحرفان محفوظ بدار

=============

لینک خبر:

https://www.entekhab.ir/fa/news/696589/ ... 9%86%D8%AF
najm137

غائله مهسائیه

پستتوسط najm137 » پنج شنبه نوامبر 03, 2022 6:17 am

در بررسيهاى پزشكى قانونى در علت فوت مهساامينى

یک فرمانده سابق سپاه از گزارش پزشکی قانونی خبر داد: مرگ مهسا امینی «به دلیل آسیب به جمجمه»؛ یکی از فرماندهان ارشد سابق سپاه پاسداران با انتشار فایلی صوتی گفته است که بنا به گفته منابع موثق در پزشکی قانونی ایران دلیل به اغما رفتن و مرگ مهسا امینی «آسیب به جمجمه» تشخیص داده شده است.

محمدباقر بختیار، که در دوران جنگ با عراق از فرماندهان ارشد سپاه بوده است، فایلی صوتی بر یوتیوب همرسانی کرده که در آن حکومت ایران را به تلاش برای لاپوشانی واقعیت مرگ مهسا (ژینا) امینی متهم کرده است.
آقای بختیار می‌گوید: «این اطلاعات به وسیله انسان‌های با وجدان داخل سیستم به بیرون درز می‌کند.»

او گفته «منابع موثقی» که در جریان گزارش پزشکی قانونی درباره مهسا امینی بوده‌اند، گفته‌اند که بنا به این گزارش پس از انتقال او به بیمارستان کسری، در بدو ورود و پس از بررسی‌های بالینی به دلیل «خونریزی داخلی» طحال آسیب‌دیده از بدن خارج شده تا وضعیت او پایدار شود‌. با این وجود به دلیل «آسیب به جمجمه» مهسا امینی به اغما می‌رود و جان می‌بازد. این فرمانده پیشین سپاه با «جاه‌طلب و بی هویت» خواندن حکومت ایران گفته اگر حکومت «عقل سلیم» به خرج می‌داد و با پذیرش مسئولیت در این واقعه، بابت آن عذرخواهی می‌کرد، شاید «تبعات کمتری گریبانشان را می‌گرفت».

با جان باختن مهسا امینی اعتراضات سراسری گسترده و کم‌سابقه در ایران آغاز شده که همبستگی بین‌المللی چشمگیری را هم به همراه داشته است. با گذشت دو هفته، هنوز مقام‌های ایرانی به طور رسمی دلیل مرگ مهسا امینی را اعلام نکرده‌اند.

محمدباقر بختیار صحبت‌های خود را با «نام خدای مظلومان و خدای انتقام‌گیرنده از ظالمان» آغاز کرده و مهسا امینی را «دختر ایران» خوانده است‌. آقای بختیار مرگ مهسا امینی را با «کشته شدن» ستار بهشتی و زهرا کاظمی مقایسه کرده و گفته است حکومت درباره هیچ یک از این موارد مسئولیت را نپذیرفته است. او گفته: «کجا پاسخگو بودند؟ صدها نفر در سال ۸۸، چندین نفر در سال ۷۸، صدها نفر در سال‌های ۹۶ و ۹۸ و مخصوصا پس از آن ماجرای بنزین.»

آقای بختیار حکومت را متهم کرده که «به بهانه توهین به مقدسات دنبال سرکوبند و به دنبال دوقطبی کردن جامعه و مقابل هم قرار دادن اقشار جامعه هستند.» این فرمانده سابق سپاه گفته: «من شرمنده‌ام که در دوره‌هایی که با آرمانگرایی دنبال بقای این نظام بودیم نمی‌دانستیم کسانی می‌آیند و از همه دستاوردهای مردم سوءاستفاده می‌کنند برای خودشان». او با انتقاد از سیاست‌های حکومت گفته است: «مردم رویکردشان مستقیما به رهبری شده، شعارشان علیه رهبری است. مردم شما را نمی‌خواهند. این را بفهمید.»

پیش از انتشار صحبت‌های این فرمانده سابق سپاه گروه هکری «عدالت علی» هم در کانال تلگرام خود مدارکی را منتشر کرده که می‌گوید اسناد مرتبط با علت جان باختن مهسا امینی پس از بازداشت او توسط «گشت ارشاد» است.

در این نامه از قول شاهدان عینی آمده که ساعت ۶ و نیم بعدازظهر ۲۲ شهریور ماه شاهد آن بوده‌اند که دختری هنگام انتقال به خودرو «مقاومت کرده و در اثر کشمکش ایجاده شده سرش به جدول برخورد کرده است.»
خبرگزاری فارس، نزدیک به سپاه پاسداران، بلافاصله پس از انتشار این نامه، اصالت سند را تکذیب کرد و آن را جعلی دانست.

پیش از این خانواده مهسا امینی گزارش‌های اولیه درباره تحقیقات پزشکی قانونی و مطالب منتشرشده در رسانه‌های رسمی درباره سابقه بیماری او را زیر سوال برده‌اند. امجد امینی، پدر مهسا، به بی‌بی‌سی فارسی گفت یکی از مقام‌های پزشکی قانونی به او گفته «هر چه بخواهم(در گزارش) می‌نویسم و به شما ارتباطی ندارد.» او گفت الان هم« آنچه را که دوست دارند در این گزارش خواهند نوشت.»

در زمانه شناسى گزارشهاى محتمل الصدق با منابع نسبتا معتبر را ارائه مى كنيم تا هم آشنايى بافضاى موجود رسانه اى داشته و هم با تحقيق و مرور زمان و از جمع بندى آنها قوه تحليل بدست آوريم

==================

لینک خبر:

https://www.bbc.com/persian/articles/c10p6rd1yg2o

https://twitter.com/i/status/1575454950737514497‏‏

لینک فیلم:

https://www.youtube.com/watch?v=eh7LRK2w8dc
najm137

بعدي

بازگشت به درسهای زمانه شناسی

Aelaa.Net