توسط pejuhesh237 » چهارشنبه اکتبر 08, 2014 5:46 pm
ثمرى است هندى به قدر آلويى و طعم آن بعضى چاشنىدار و بعضى مايل به ترشى و در جوف بعضى پنج و شش تخم كوچك
و در جوف بعضى زياده به خلاف آلو كه در آن يك تخم مىباشد و درخت آن بعضى خاردار
و بعضى بىخار نيز شبيه به درخت آلو در برگ و شاخ و شايد نوعى از آلو باشد كه در ملك بنگاله به سبب غلظت هوا
و آب چنين مىشده باشد و چون ثمر پخته آن را خواهند تناول نمايند بايد كه آن را خوب بمالند تا نرم شود
و تخمها از لحم آن جدا گردد پس بمكند آن را و الا ترش و عفص مىباشد.کتاب مخزن الادویه طبع قدیم ص 243