خداوند به کسانی کمک می کند که آنها نیز به خودشان کمک کنند
فصل اول: گزارشات و نتایج و اظهارات
در تعالیم مکتب وحی از میان انواع خوراکهای سالم؛ بیشترین خوراک انبیاء و اوصیاء الهی علیهم السلام از بین خوراک پختنی؛ آشها معرفی شده و بر مصرف آن بسیار تاکید شده است. از این رو می بینیم که در فرهنگ تغذیه ای همه ملل جهان از دیر باز آشها جایگاه وپژه ای داشته اند و از بیشترین تنوع برخوردار است. آنچنانکه رایج ترین نوع غذای بشری محسوب می شود؛ بطوریکه از اوایل کودکی تا آخر پیری و پایان زندگانی، در بیماری و درمان و نقاهت و سلامتی، در داری و نداری، همواره مورد مصرف همگان بوده است.
آشها به سبب نحوه پخت و ماهیت همگن نهایی شان، دارای روند هضم و جذب آسانی بوده، بلکه از خاصیت آماده کننده و جدا کنندگی زوائد و سمومات بدن برخوردارند و بدن را قادر می سازند که این اخلاط فاسد را که علت العلل انواع بیماریها هستند به آسانی بیرون بریزند؛ خصوصا آشهای ترش که خواص درمانی شان برای دفع زوائد و پاکسازی بدن بیشتر است و فرد با اجرای این روش در غالب یک برنامه درمانی ساده و کوتاه مدت که اصلش هم نوعی خوراک خوردن است؛ هم سبک شدن را به آسانی تجربه می کند، هم تعدیل مزاج را براحتی موفق می شود و هم به پاکسازی اولیه و عمومی بدنش نائل می شود. اردوی چهل و یکم برنامه اصلاح مزاج و تعدیل وزن و پاکسازی بدن
سلامتجوی اول:شناسه طبی 010254006
انضباط اردو ( ارتباط با متصدی اردو، اجرای توصیه ها ، التزام به برنامه های اردو) ارتباط موثر و خوبی با متصدیان اردو نداشتند
اجرای برنامه ها و عدم رعایتها : اجرای مناسبی نداشتند. مقدار عدم رعایتها زیاد بوده است
تغییرات حاصله بعد اردو ( تعدیل وزن، بهبودی یا رفع ناراحتیها وبیماریها ، بهبود علایم ): عصبانیتم کمتر بود. چشمها شفافتر شده و فقط لکه های زرد کم رنگ کناره های داخلی سفیدی چشم وجود دارد
اظهارات سلامتجو براي بهره اش از اردوها: من مشکلات روحی و جسمی زیادی دارم ولی هر وقت در برنامه های معنوی و معرفتی و طبی اینجا شرکت می کنم آرامش خاصی پیدا می کنم و بسیاری از مشکلات خلقی و جسمی ام رفع می گردد. می دانم که با التزام به این برنامه ها مشکلاتم در تمام جهات رفع خواهد شد. ان شاء الله بتوانم با التزام و جدیت بیشتر؛ به این مهم دست پیدا کنم.
سلامتجوی دوم:شناسه طبی 010242001
انضباط اردو ( ارتباط با متصدی اردو، اجرای توصیه ها ، التزام به برنامه های اردو) خیلی خوب بودند
اجرای برنامه ها و عدم رعایتها : حدود 85 درصد برنامه را رعایت نمودند
تغییرات حاصله بعد اردو ( تعدیل وزن، بهبودی یا رفع ناراحتیها وبیماریها ، بهبود علایم ): مشکل عدم سهولت اجابت مزاج رفع شده، دید بدون عینکم بهتر شده، 4 کیلو کاهش وزن داشته ام. بار زبان کمتر شده. سفیدی چشم شفاف تر شده. 4 کیلو کاهش وزن
اظهارات سلامتجو براي بهره اش از اردوها: در اردوهای سلامت زیادی تا کنون شرکت نموده ام. همچنین در کلاسهای معارف؛ بخاطر همین توفیق داشته ام با برنامه های زیادی در اینجا که بسیار ناب و عالی هم هست آشنا شوم. هربار در برنامه های اردو شرکت کرده ام احساس سبکی و سرجالی خوبی داشته ام. با نشاط بوده ام. من که یبوست مزمن دارم در اردو اجابت مزاجم به سهولت است. حجم ادرارم بیشتر شده و یک شستشو و پاکسازی در بدنم صورت گرفته. بسیاری از برنامه های اردو را در زندگیم پیاده نموده ام.
سلامتجوی سوم:شناسه طبی 010252005
انضباط اردو ( ارتباط با متصدی اردو، اجرای توصیه ها ، التزام به برنامه های اردو) خیلی خوب بودند
اجرای برنامه ها و عدم رعایتها : اجرای خوبی داشته اند
تغییرات حاصله بعد اردو ( تعدیل وزن، بهبودی یا رفع ناراحتیها وبیماریها ، بهبود علایم ): اصلاح وضعیت اجابت مزاج، حالت روحی واعتماد به نفس بهتری پیدا کردم، احساس سبکی وخیلی خوب که وصف ان را نمی توانم بگویم، برطرف شدن خشکی کف دستم و احساس شادابی و قوت در زانو ها . سفیدی چشم شفافتر شده - روی زبان دارای شکافهای متعدد اما کم عمق- بار زبان نداشت. 4 کیلو کاهش وزن
اظهارات سلامتجو براي بهره اش از اردوها: تصمیمم این است که انشاالله حتما در طول روز یک بار یکی از وعده های غذایی ام را سوپ یا آش قرار دهم و چند ماه یک بار این رژیم را پیاده میکنم. این اردوی پاکسازی در واقع به ما یاد داد که میتوان خیلی از خوراکی هایی را که طی روز مصرف میکنیم و بیهوده هستند کنار بگذاریم و با یک خوردن متعدل و درست هم از لحاظ وزن و هم از لحاظ پاکسازی به خودمان کمک کنیم.
سلامتجوی چهارم:شناسه طبی 010263001
اجرای برنامه ها و عدم رعایتها : تقریبا بطور کامل اجرای برنامه ها را رعایت نموده اند
تغییرات حاصله بعد اردو ( تعدیل وزن، بهبودی یا رفع ناراحتیها وبیماریها ، بهبود علایم ): سفیدی چشمها شفاف تر شده و لکه های زرد خیلی کوچکتر شده. 2 کیلو کاهش وزن. تلخی دهانم از بین رفته احساس سبکی در بدن وراحتی معده می کنم. شففیت پوست. برطرف شدن احساس گرسنگی کاذب بی حالی بدن هم خیلی بهتر شده است احساس حرارت در بدن یعنی میکنم .گرمای بدنم زیاد تر شده ولع در خوردن کم شده است
اظهارات سلامتجو براي بهره اش از اردوها: در برنامه های زیادی از اردوهای سلامت؛ گام دوم، گام هفتم، گام هشتم؛ شرکت نموده ام. گام اول سلامت و برخی دیگر از گامها را هم که بطور معمول در زندگی روزمره مان با همسر و فرزندم در حال اجرا هستیم و بهره های زیادی برده ایم. من و خواهرانم بطور خانوادگی و از مدتها قبل یبوست مزمن داریم که با شرکت در اردوها و اجرای برنامه های ان، مشکل یبوستمان رفع می گردد.
سلامتجوی پنجم:شناسه طبی 010251008
انضباط اردو ( ارتباط با متصدی اردو، اجرای توصیه ها ، التزام به برنامه های اردو) خوب بوده
اجرای برنامه ها و عدم رعایتها : بدلیل بنایی و نقاشی در منزل محل سکونت؛ گاها اجرای برخی برنامه های اردو، بطور کامل میسر نبود
تغییرات حاصله بعد اردو ( تعدیل وزن، بهبودی یا رفع ناراحتیها وبیماریها ، بهبود علایم ): من از خیلی قبل و تا یاد دارم مشکل سوء هاضمه و درد معده و نفخ ووو را داشته ام اما در مدت اجرای این گام وضعیت معده ام خیلی بهتر است. رنگ پوست بازتر شده.
اظهارات سلامتجو براي بهره اش از اردوها: خدا را بسیار شاکرم که توفیق حضور در این برنامه ها را پیدا کرده ام و در زندگیم بهره های زیادی برده ام چه از نظر سلامت روح و خُلق و جسم؛ تا حدی که اکثر اوقات فکر می کنم با مشکلاتی که در زندگی دارم اگر با این برنامه ها آشنا نشده بودم در انتخاب روش زندگیم یا به بیراهه رفته بودم یا به ناامیدی وووو
.