زمانه شناسی (عمومی - غیرموضوعی)

ارائه موضوعي شمارگان منتشره از{گاهنامه معرفت به زمان}

مدير انجمن: نبض زمان

Re: زمانه شناسی (عمومی - غیرموضوعی)

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:04 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 027
نامزدهاى انتخاباتي در اندونزي؛ بدون شهرت و يا وابستكى به مراكز قدرت،
از سطوح بائين جامعه؛ صرفا با اراده قوى و تلاش شديد
وارد رقابتهاى انتخاباتى مي شوند، وهزينه تبليغات را با بس اندازاز درآمد جزيي و ناجيز خود: مي بردازند
نویسنده,راجا لومبارانو
اندونزی: چطور زنی با نظافت توالت؛ هزینه کارزار انتخاباتی خود را تأمین می‌کند
توضیح تصویر،یونی سری ‌راهایو کارگر خانگی است و می‌خواهد وارد شورای شهر جاکارتا شود
https://ichef.bbci.co.uk/ace/ws/800/cps ... 1.png.webp
من در خانه کوچک یونی سری ‌راهایو در محله شلوغ و پر‌جمعیتی در جنوب جاکارتا هستم. اتاق نشیمن فقط با کمدی چوبی از اتاق خواب جدا شده است.
راهایو که خدمتکار خانگی است به من می‌گوید:« دستم به دهانم نمی‌رسد و به سختی مخارج زندگی را تأمین می‌کنم اما تلاش می‌کنم روحیه‌ام را خوب نگه دارم».
گذران زندگی با درآمد او در پایتخت اندونزی کار آسانی نیست اما او تصمیم دارد به هر قیمتی در انتخابات آینده کشور شرکت کند.
او که پس از جدایی از همسرش به تنهایی سرپرستی چهار فرزندش را بر عهده دارد می‌گوید:« می‌توانی به همه بگویی که هزینه کارزار‌های انتخاباتی‌ام را از نظافت توالت‌ها به دست آورده‌ام».
در انتخابات 2024 قرار است بیش از ۲۰۰ میلیون رأی‌دهنده اندونزیایی پای صندوق‌های رأی بروند تا رئیس‌جمهور بعدی این کشور را انتخاب کنند و در انتخابات منطقه‌ای و محلی هم قرار است نمایندگان و اعضای شوراها انتخاب شوند.
خانم راهایو برای یکی از ۱۰۶ جایگاه در شورای شهر جاکارتا وارد رقابت‌های انتخاباتی شده است و در این راه باید با ۱۸۰۰ نامزد دیگر به رقابت بپردازد.
توضیح تصویر،یونی سری ‌راهایو با موتور خود به دیدار مردم می‌رود
https://ichef.bbci.co.uk/ace/ws/800/cps ... 5.png.webp
بیشتر نامزد‌های دیگر به‌طور‌معمول میلیون‌ها و حتی میلیارد‌ها روپیه اندونزی برای کارزار‌های انتخاباتی خود خرج می‌کنند، خانم راهایو می‌گوید با جمع کردن حقوق ماهانه‌اش توانسته است ۵ میلیون روپیه (۳۱۷ دلار) برای شرکت در رقابت‌های انتخاباتی پس‌انداز کند.
نبرد او مانند نبرد داوود بی‌هیچ ساز‌وبرگی در برابر جالوت با زره و سلاح و قدرت فراوان است و در چنین مصاف نابرابری پیروزی او ناممکن به نظر می‌رسد.
خانم راهایو می‌گوید:« من کاندیدای «ضعفا» هستم». اصطلاحی که اشاره به حاشیه‌نشینان اجتماع و افرادی که از نظر اقتصادی و معیشتی در وضعیت مناسبی نیستند اطلاق می‌شود.
خانم راهایو روزهای نادر مرخصی و فراغت از کار را صرف پرداختن به کارزار‌های انتخاباتی می‌کند و در خیابان‌ها و کوچه‌های باریک و پیچ‌در‌پیچ جاکارتا با موتور‌سیکلت خود خانه‌به‌خانه به دیدار هواداران و رأی‌دهندگان می‌رود.
در این دیدار‌ها یونی سری راهایو خود را معرفی می‌کند و تقویم و سالنامه‌‌ها و برچسب‌هایی با تصویر خودش، میان آنها پخش می‌کند. بر همه آنها لوگوی نارنجی‌رنگ حزب کار که او نمایندگی می‌کند نقش بسته است.
همانطور که اعلامیه‌ها و تقویم‌ها و اوراق دیگر تبلیغاتی خود را میان مردم پخش می‌کند فریاد می‌زند:«التماس دعا! از من پشتیبانی کنید!».
او می‌گوید:«برای به اشتراک گذاشتن پوستر‌های انتخاباتی از شبکه‌های اجتماعی استفاده کردم چون ارزان‌تر تمام می‌شد».
برخی از اهالی بازخورد‌های مثبتی ارائه می‌دهند اما دیگران بی‌تفاوت هستند اما این بی‌تفاوتی خانم راهایو را از تلاش باز‌نمی‌دارد.
او می‌گوید:«کارگران خانگی باید نماینده‌ای در شورای شهر داشته باشند تا بتوانیم سیاست‌ها و قوانینی به نفع آنها تنظیم کنیم».
او که دوره دبیرستان را تمام کرده است قبول دارد که هیچ تجربه کار سیاسی ندارد. اتحادیه او را پیشنهاد داده است تا نامزد انتخاباتی حزب کار باشد.
توضیح تصویر،خانم ‌راهایو سعی می‌کند خانه به خانه با رای دهندگان دیدار کند
https://ichef.bbci.co.uk/ace/ws/800/cps ... 8.png.webp
او می‌گوید:«اول نمی‌خواستم این پیشنهاد را قبول کنم اما آنها ناچار باید ۳۰٪ از نامزد‌ها را از میان زنان انتخاب می‌کردند. من با بی‌میلی وارد جریان ثبت‌نام شدم اما همه مراحل گزینش را با موفقیت پشت سر گذاشتم و قبول شدم».
خانم راهایو که از سال ۲۰۱۸ به کارگری خانگی مشغول است می‌گوید که شاهد تبعیض و بی‌عدالتی و آزار جنسی و خشونت‌های کلامی در محل‌های کار خود بوده است.
بنابر آمار اندونزی بیش از ۱۳۵ میلیون کارگر در اندونزی وجود دارد که ۶۰٪ از آنها در بخش‌های غیر‌رسمی مانند کارگری خانگی کار می‌کنند.
موافقت‌نامه‌ها و قوانین محلی برای حمایت از آنها وجود دارد اما مجلس این کشور لایحه کار کارگران خانگی را تصویب نکرده است، به همین دلیل کارفرمایان به راحتی می‌توانند حقوق این کارگران را زیر پا بگذارند و نادیده بگیرند.
خانم راهایو می‌گوید:«کارگران خانگی در معرض خشونت‌های گوناگونی قرار دارند. برخی از آنها در این کار حتی جان خود را از دست داده‌اند».
«من مواردی را سراغ دارم که یکی را با آب داغ سوزانده‌اند و یکی دیگر دچار برق‌گرفتگی شده است. وضعیت غیر‌رسمی کار برای کارگران زن به‌هیچ‌وجه مناسب نیست».
بر مبنای داده‌های موجود در شبکه ملی حمایت از کارگران خانگی از سال ۲۰۱۲ تا سال ۲۰۲۱ بیش از ۴۰۰ کارگر خانگی با موارد مختلفی از خشونت روبه‌رو بوده‌اند.

شعار حزب كار: «فقط آدم‌های معمولی»
صابون ساز از باها فلج براى نامزديفقرا درانتخابات تلاش مي كند
صد‌ها کیلومتر دورتر از جاکارتا، در شهر سولو در جاوه مرکزی اندونزی، سلامت‌ ویدودو، صابون‌‌ساز ۴۴ ساله هم در رقابت‌های انتخاباتی شورای شهر شرکت کرده است.
آقای ویدودو در حالی که دستش را بر چرخ صندلی چرخدارش گذاشته است، می‌گوید:«به‌نظر می‌رسد که من کاندیدای فقرا باشم چون خودم هم فقیر هستم».
توضیح تصویر،سلامت‌ ویدودو می‌گوید می‌خواهد پیگیر حقوق افراد معلول شود
https://ichef.bbci.co.uk/ace/ws/800/cps ... fabel3.png

اوبه علت ابتلا به بیماری فلج اطفال در کودکی هر دو پایش فلج شده است. سلامت ویدودو زندگی خود را با ساختن و فروختن بطری‌های صابون مایع می‌گذراند.
تبلیغ کارزار انتخاباتی او پخش بطری‌های رایگان صابون مایع با برچسب انتخاباتی خودش روی آنهاست همراه با شماره انتخاباتی و لوگوی حزب عدالت شکوفا که از سوی آن نامزد انتخابات شده است.
سلامت می‌گوید:«من بطری‌های صابون را بین زنان خانه‌دار پخش می‌کنم».
تهیه و چاپ برچسب‌ها و تبلیغات خرج دارد و او پولی در بساط ندارد به همین دلیل فقط می‌تواند هر بار تعداد محدودی چاپ کند.
هر روز او ۱۰٬۰۰۰ روپیه (۰،۶۴ دلار) کنار می‌گذارد و هر وقت به اندازه کافی بتواند پول جمع کند مقداری برچسب سفارش می‌دهد.
او می‌گوید:«هر بار در کار سود ببرم می‌توانم برچسب تبلیغاتی سفارش بدهم. هر وقت پول بیشتری درآورم دوباره سفارش می‌دهم».
توضیح تصویر،سلامت ده سال است در خانه‌اش صابون می‌سازد و می‌فروشد
https://ichef.bbci.co.uk/ace/ws/800/cps ... fabel1.png

شعار کارزار انتخاباتی امسال حزب کار این است:
«نه نام‌آوران، نه افراد مشهور فقط آدم‌های معمولی».
ماجرای خانم راهایو و آقای ویدودو در سیاست اندونزی مانند سوزن در انبار کاه می‌ماند اما آنها در این مسیر تنها نیستند.
در انتخابات سال ۲۰۲۴ بیش از هر زمان دیگری کاندیدا‌هایی با زمینه‌ حاشیه‌نشینی و فقر وارد رقابت‌های انتخاباتی شده‌اند. شعار کارزار انتخاباتی امسال حزب کار این است:«نه نام‌آوران، نه افراد مشهور فقط آدم‌های معمولی».
دامنه و گوناگونی افرادی که به عنوان نامزد‌های ۲۴ حزب سیاسی عرصه سیاست اندونزی وارد کارزار شده‌اند هم وسیع‌تر از پیش است. کاندیدا‌هایی از میان افراد ترنس و جوامع بومی و اقلیت‌های قومی و حتی رانندگان پیک موتوری آنلاین مشاهده می‌شوند.

توضیح تصویر،خیابان‌های جاکارتا پر از تبلیغات انتخاباتی است
https://ichef.bbci.co.uk/ace/ws/800/cps ... 979720.jpg
حوریه، کارشناس امور سیاسی از دانشگاه اندونزی معتقد است احتمال موفقیت این نامزد‌ها در انتخابات به طور «بالقوه پایین» است چون این نامزد‌ها فاقد سه وجهه اساسی برای موفقیت هستند: وجهه مالی، سیاسی و اجتماعی.
جنبه مالی برای سرمایه‌گذاری در فعالیت‌های انتخاباتی که احزاب آن را پوشش نمی‌دهند مانند تبلیغات انتخاباتی، دستمزد‌ها و اطلاع‌رسانی لازم است. جنبه سیاسی هم برای موقعیت استراتژیک کاندیدا روی برگه رأی اهمیت دارد و هرچه این موقعیت بالاتر باشد بهتر است.
خانم حوریه می‌گوید:«جنبه اجتماعی مانند محبوبیت یا شهرت اجتماعی هم اهمیت فراوانی دارد. با محاسبه ریاضی می‌توان دید که احتمال موفقیت نامزد‌های بدون حمایت و پشتیبانی خیلی کم است».
و این موضوعی است که خانم راهایو را هم آزرده کرده است.
او این موضوع را قبول دارد و می‌گوید:«بیشتر اوقات احساس می‌کنم اعتماد‌به‌نفس کافی برای رقابت با کاندیدا‌های دارای پشتوانه‌های مالی، شهرت و شبکه‌های قدرتمند اجتماعی را ندارم».
«می‌دانم که بعضی از کاندیدا‌ها روغن و برنج و مواد غذایی دیگر بین مردم پخش کرده‌اند».
اما خانم یونی سری راهایو باور دارد که شرکت او در این انتخابات تجربه ارزشمندی برای همه کارگران خانگی که پا در راه او بگذارند خواهد بود.
«شاید ۱۰ تا ۱۵ سال طول بکشد تا کارگران و خدمتکاران خانگی بتوانند نمایندگانی توانمند شوند اما راه رسیدن به این هدف از همین جا شروع می‌شود».

هانم راهايو:پس از جدایی از همسرش به تنهایی سرپرستی چهار فرزندش را بر عهده دارد می‌گوید:« می‌توانی به همه بگویی که هزینه کارزار‌های انتخاباتی‌ام را از نظافت توالت‌ها به دست آورده‌ام»
00343179

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 24, 2010 8:32 pm

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:05 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 028
بررسی و تاييد همه وزیران پیشنهادی پزشکیان در مجلس ایران:
پنج نکته جنجال‌برانگیز در پنج روز

روز اول: پزشکیان و همهمه‌های نمایندگان
شنبه ۲۷ مرداد: مجلس ایران کار رسیدگی به صلاحیت وزیران پیشنهادی را آغاز کرد. مسعود پزشکیان به همراه معاون اولش، محمدرضا عارف، و وزیران پیشنهادی، به مجلس رفت.
آقای پزشکیان در سخنرانی‌ برای معرفی سیاست‌های دولتش و درخواست رای اعتماد به وزرای پیشنهادی به مجلس گفت «صدای مردم باید شنیده شود» و «مقصر نارضایتی آنها آمریکا نیست» و اگر حکومت وسیله خدمت نباشد «به اندازه آب بینی بز بی‌مقدار و بی ارزش است.»
در حین این سخنرانی همهمه نمایندگان به حدی بود که او حرفش را قطع کرد و گفت «گویا نمایندگان حوصله حرف‌های مفصل را ندارند.» محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، هم به نمایندگان تذکر داد همهمه نکنند.
این موضوع به مذاق بعضی نمایندگان، به‌خصوص مخالف‌ها، خوش نیامد. حمید رسایی در ایکس نوشت:‌ «آقای پزشکیان خودش حوصله خواندن متن را نداشت، گفت نمایندگان حوصله ندارند.»

روز دوم: برجام و انتخابات ۸۸
یکشنبه ۲۸ مرداد : روز دوم صحبت‌های امیرحسین ثابتی در مخالفت با عباس عراقچی و پاسخ وزیر پیشنهادی خارجه بیش از هر چیز توجه جلب کرد و بحث‌برانگیز شد.

در آن روز فراکسیون «مستقلین» در مجلس خواستار رای اعتماد «یک‌دست» به وزیران پیشنهادی مسعود پزشکیان شد که اعتراض بعضی نمایندگان را برانگیخت.
امیرحسین ثابتی منفرد، نماینده تهران و از مخالفان آقای عراقچی، گفت :«بازی خطرناکی به راه افتاده است. فردی گفته است عباس عراقچی حتما باید وزیر شود. دیروز پیش عزیزی رفتیم؛ می‌گویند به کل وزرا رای بدهید. این چه استدلالی است؟ اگر این طور است مجلس را تعطیل کنید.»
«از اول مجلس را می‌خواهید خلع سلاح کنید؟ این مجلسی بود که امام می‌گفت در رأس امور است؟»
آقای ثابتی، که در دوره انتخابات مشاور ارشد سعید جلیلی بود، برجام را توافقی «پرضرر» خواند و گفت: «چرا مرزبندی عراقچی با ظریف زودتر انجام شد و امروز برای رای اعتماد این حرف‌ها زده می‌شود؟»
او فیلمی هم از آقای عراقچی پخش کرد که از برجام دفاع می‌کرد و گفت او دیپلماتی واقع‌گرا نیست.
آقای عراقچی در دفاع از خود آن فیلم را سند افتخار برای خود خواند و گفت: «من نمی‌گویم مرگ بر وطنی که عراقچی هموطن من باشد.»
«من می‌گویم جانم فدای وطنی که به منتقد دولت اجازه می‌دهد بدون لکنت صحبت کند و حتی ولایت‌پذیری مجلس را زیر سوال ببرد. من به همه منتقدان احترام می‌گذارم.»
بزرگترین مخالفت جناح تندرو مجلس و پایداری‌ها با کسانی بود که در انتخابات پرمناقشه ۸۸ از جریان «فتنه» حمایت کرده بودند و این را هم به‌وضوح نشان دادند. محافظه‌کاران اعتراض‌های بزرگ به نتایج انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ را، که به جنبش سبز» موسوم شد، «فتنه» می‌نامند.
روز دوم دو وزیر پیشنهادی که به نظر می‌رسید جناح تندرو مجلس و پایداری‌ها بیشترین مخالفت را با آنها داشته باشند برنامه‌هایشان را اعلام کردند: محمدرضا ظفرقندی برای وزارت بهداشت، به دلیل موضع گیری‌هایش در جریان حوادث کوی دانشگاه در سال ۱۳۷۸، در انتخابات ۱۳۸۸ و در اعتراض‌های ۱۴۰۱.
مالک شریعتی، نماینده تهران، گفت: «آقای ظفرقندی می‌خواهد از مجلسی رای بگیرد که آن را از سر تا پا مشروع سیاسی نمی‌داند.»
او آقای ظفرقندی را متهم کرد که «انتخابات مجلس دوازدهم را مهندسی شده» خوانده و گفته است انتخابات «از معنی خالی شده است.»
بعضی نمایندگان خواستار اظهار ندامت دکتر ظفرقندی شدند. او در پاسخ به اینکه چرا از عبارت «مهندسی شدن» انتخابات مجلس دوازدهم استفاده کرده است گفت: «اگر کسی را بدون وجه رد کنند انتخابات در آن ناحیه مخدوش می‌شود» و «واقعیت را نمی‌توان کتمان کرد.»
صدای اعتراض نمایندگان در میان صحبت‌های محمدرضا ظفرقندی دائم بلند بود.
احمد میدری، وزیر پیشنهادی تعاون و کار، هم با مخالفت رو‌به‌رو بود؛ به دلیل امضای نامه موسوم به «جام زهر» و عدم پایبندی‌اش به «ولایت فقیه». البته اقای میدری بعدا گفته بود اشتباه کرده و به نظر می‌رسید تندروها هم او را بخشیده‌اند.
اما حمیدرضا گودرزی، نماینده‌ الیگودرز، گفت: «به آقای میدری گفتم آیا قبول دارید اقدام مجلس ششم خلاف و سوءسابقه بود. می‌گویند توبه کرده است اما چرا وزارتخانه به وی بدهند؟ کدام نظام سیاسی حاضر است این پست سیاسی را به او بدهد؟»
نامه موسوم به جام زهر نامه محرمانه‌ای بود که ۱۲۷ نفر نماینده مجلس در اردیبهشت ۱۳۸۱ به علی خامنه‌ای نوشته بودند که محتوای آن فاش شد و در آن آمده بود: «اگر جام زهری باید نوشید، قبل از آنکه کیان نظام و مهم‌تر از آن، استقلال و تمامیت ارضی کشور در مخاطره قرار گیرد، باید نوشیده شود.»
آقای میدری درباره تاریخ ایران هم صحبت کرد که به مذاق بعضی نمایندگان خوش نیامد و او را متهم کردند که انگار به آنها درس تاریخ می‌داده آن هم در حالی که دستهایش در جیبش بوده است.

روز سوم: «احسنت» به صادق
دوشنبه ۲۹ مرداد: روز سوم روز فرزانه صادق بود؛ تنها زنی که مسعود پزشکیان پیشنهاد کرد. او اگر رای اعتماد بگیرد اولین وزیر راه و شهرسازی تاریخ ایران و دومین وزیر در تاریخ جمهوری اسلامی خواهد بود. خانم صادق در صحبت‌هایش از اینکه مسعود پزشکیان اعتمادش به زنان را ثابت کرد تشکر کرد و گفت وابسته به هیچ فرد و جریانی نیست: «وام‌دار کسی نیستم و اگر بودم بایست به سهم‌خواهی‌هایش پاسخ می‌دادم.»
او سوگند خورد که با فساد مبارزه کند و در پایان حرف‌هایش گفت: «صادق‌ بوده‌ام؛ صادق هستم و صادق خواهم ماند.» فریادهای «احسنت» نمایندگان در طول صحبت‌های خانم صادق جلب نظر می کرد و حتی نمایندگانی که در مخالفت با او صحبت کردند تاکید کردند که به حضور وزیر زن در دولت اعتقاد دارند.
فرزانه صادق در ابتدای سخنرانی‌اش از مسعود پزشکیان به خاطر اثبات اعتمادش به زنان تشکر کرد.
او گفت سخنانش را بر خلاف مرسوم، نه با نقد یک طرفه عملکرد پیشینیان بلکه با این شروع می‌کند که تمام دولت‌های پیشین زحمات و تلاش‌های قابل ارائه‌ای کرده‌اند و بهبود میانگین وضعیت حمل و نقل، استقرار جمعیت و سکونت در فضای سرزمینی ایران نشانه آن است.
خانم صادق وعده داد که ساخت مسکن با در نظر گرفتن فضای لازم و سبز را پیگیری خواهد کرد.
او سوگند خورد که با فساد مبارزه خواهد کرد.

روز چهارم: پخش «شبنامه»
سه‌شنبه ۳۰‌ مرداد: روز چهارم تحت‌الشعاع برگه‌هایی بود که در مجلس توزیع شد حاوی اتهام‌هایی به رضا صالحی امیری، وزیر پیشنهادی میراث فرهنگی، که به گفته خودش ۱۰ سال پیش مطرح شده بودند. او این برگه‌ها را «شبنامه» توصیف کرد و محمدباقر قالیباف گفت پخش آنها خلاف آیین‌نامه و مقررات بوده است.
پس از تذکر آقای قالیباف معترضان به جایگاه هیئت رئیسه رفتند و جدل لفظی چند بار سخنان رضا صالحی امیری قطع کرد و او گفت در چنان شرایطی نمی‌توان صحبت کرد.
موضوع مربوط به دوران مدیریت آقای صالحی امیری در اداره کل اطلاعات خوزستان است و انفجار لوله‌های گاز که سبب شد در سال ۱۳۷۶ او زندانی شود و بنابر آنچه در مجلس پخش شد دفتر بازرسی رهبری از او به دادسرای نظامی شکایت کرده بود.
آقای صالحی در پاسخ گفت: «من که در کمیسیون سند ارائه دادم و شما قانع شدید. طرح دوباره در پشت تریبون جز تخریب یک وزیر پیشنهادی چه سودی دارد؟ سال ۷۸ تبرئه شدم ولی امروز می‌خواهند دوباره توضیح دهم.»
او گفت «من سند ارائه کردم و دادگاه قرار منع تعقیب صادر کرد. هیچ کس هم در آن پرونده خودکشی نکرد.»
او حکم دادگاه را در رابطه با پرونده انفجار خوزستان در زمان مدیرکلی اداره اطلاعات خوزستان به ریاست مجلس داد و گفت «کاری نکنید که دیگران حاضر نباشند در این کشور مسئولیت قبول کنند.»
او به نمایندگانی که خواستار برائت او از مطرح کردن موضوع «تقلب» در انتخابات سال ۱۳۸۸ بودند گفت: «من عذرخواهی نمی‌کنم چیزی را که نگفته و شما از من می‌خواهید اعتراف کنم. من به جرم نکرده اعتراف نخواهم کرد، من هیچ وقت نگفتم تقلب شده اگر سند دارید بیاورید.»

روز پنجم: پزشکیان: ما همه با هماهنگی با رهبر اینجا آمده‌ایم
چهارشنبه ۳۱ مرداد: روز آخر فقط دو وزیر پیشنهادی مانده بودند و بیش از همه سروصداها مربوط به همان رای «یک‌دست» و «یک‌جا» بود. فراکسیون مستقلین بار دیگر بیانیه‌ای صادر کرد و خواست به همه وزرای پیشنهادی مسعود پزشکیان رای اعتماد داده شود.
در نهایت هم قرار شد که رای یک‌جا داده شود. بعضی نمایندگان اعتراض کردند و آن را خلاف آیین‌نامه دانستند.
محمدباقر قالیباف در پاسخ به تذکرهای آیین‌نامه‌ای گفت: «این اساس در هیچ جای آیین‌نامه نیامده که رای‌گیری برای وزرا به صورت تک‌تک و جداگانه باشد.»
اما جالب‌توجه‌ترین موضوع پیش از رای‌گیری بود که مسعود پزشکیان از نمایندگان خواست او را وادار نکنند چیزهایی را بگوید که نباید بگوید. اما تاکید کرد «ما با هماهنگی اینجا آمده‌ایم.» این سخنان با کف زدن نمایندگان همراه شد.

آقای پزشکیان گفت عباس عراقچی و فرزانه صادق به تایید رهبر جمهوری اسلامی رسیده‌اند
و عباس صالحی نمی‌خواسته وزارت ارشاد را قبول کند اما «آقا» تلفنی او را وادار کرده است.

خلاصه:
مجلس ایران به همه وزیران پیشنهادی رای اعتماد داد.

ليست كامل كابينه وهيئت دولت بزشكيان
https://president.ir/fa/president/cabinet

بحث روى وزيرآموزش و برورش
علیرضا کاظمی، قائم‌مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ایران، که از سوی مسعود پزشکیان به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس شورای اسلامی معرفی شده وراى آورده،
به حکومتی‌ترین و امنیتی‌ترین لایه‌های جمهوری اسلامی تعلق دارد.
آقای کاظمی برای وزارتخانه‌ای در نظر گرفته شده که در دو دهه اخیر یکی از بی‌ثبات‌ترین وزارتخانه‌ها بوده و در این مدت، اغلب وزرای آموزش و پرورش نتوانسته‌اند دوران چهار ساله خود را به پایان برسانند.
همچنین بسیاری از وزرای پیشنهادی برای آموزش و پرورش در دولت‌های مختلف، رای لازم را برای به دست آوردن این مقام از مجلس کسب نکردند؛ به طوری که تقریبا نیمی از دفعات، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش رای اعتماد مجلس نیاورده است.
رای اعتماد مجلس به کاظمی، او در مجموع هجدهمین وزیر آموزش و پرورش در دوران جمهوری اسلامی خواهد شد.
در دانشگاه فردوسی مشهد زبان و ادبیات انگلیسی خواند و مدرک کارشناسی گرفت. پس از آن، به دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد رفت و رشته فقه و مبانی حقوق را در مقطع کارشناسی ارشد گذراند.
بر اساس گزارش رسانه‌های ایران، کاظمی در مقطع دکتری مدیریت راهبردی در دانشگاه عالی دفاع ملی وابسته به ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی پذیرفته شد، اما تحصیل در این مقطع را ناتمام گذاشته است.
با این حال، برخی رسانه‌های ایران از لقب «دکتر» برای او استفاده می‌کنند.
در اوایل آذر ۱۴۰۱، رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر، نهادی که زیر نظر ریاست‌جمهوری است، کاظمی را به عنوان قائم مقام خود منصوب کرد. او همچنان در این مقام در حال فعالیت است.
چند ماه قبل از آن، در تیرماه همان سال، برادر آقای کاظمی به نام«محمد کاظمی» با حکم فرمانده کل سپاه پاسداران رئیس سازمان اطلاعات سپاه شده بود.
آقای کاظمی وقتی معاون پرورشی وزارت آمورش و پرورش بود، از راه‌اندازی «نرم‌افزار حجاب»، تربیت مامورانی برای اعمال حجاب، برگزاری جشنواره‌هایی مرتبط با حجاب و گنجاندن محتواهایی درباره حجاب در کتاب‌های درسی خبر داد.
همچنین او گفت: «خود من ده‌ها ساعت در تدوین محتوا و دستورالعمل موضوع حجاب وقت گذاشتم. شاید بتوان گفت بیشتر از هر بخش دیگر به این حوزه پرداختیم» و موضوع حجاب «در ۱۱ کتاب درسی و ۲۷ عنوان درس» گنجانده شده است.

امتبازات
1- مشهدى است= و اين شرطدردوره بعد امام مورد توجه بوده و اين شرط را واحد است
2- وابستكي به مراكز امنيتي و نظامى و حتى خويشاونده
3- سوابق شغلى و تخصصي امنيتى درزمينه اعتياد و مبارزه با اغتشاشات ضدحجاب = بخاطر اينكه مشكل اعتياد و حجاب در برهى نوجوانان

اهتمامات و رزومه كاري عليرضا كاظمي در وزارت آموزش و برورش
از علاقه‌مندان به گسترش بسیج دانش‌آموزی بوده و بر استفاده از ظرفیت‌های داخل و خارج از مدارس برای این منظور تأکید داشته است. او مهم‌ترین رسالت این وزارتخانه را توسعه فرهنگ نماز و قرآن اعلام کرده و خواهان این است که روحیه اسکتبارستیزی، فرهنگ شهادت، روحیه ولایت‌مداری و ولایت‌پذیری در میان دانش‌آموزان تقویت شود او از طرفداران و تلاشگران ایجاد طرح‌های عزاداری گروهی و آنلاین دانش‌آموزان که می‌توان از طرحی بنام احلی من العسل برای عزاداری گروهی دانش‌آموزان در سالگرد کشته شدن امام سوم شیعیان یاد کرد.
= اما عليرغم اين اهامامات وتلاش وهزينه شدن بودجه سنكين در اين موارد
ولي نتيجه و محصول كار او در ميندانش آموزان بققدرى نبود كه بحرانهاى دوساله اخير درميان دانش آموزان و معلمان رخ ندهد وشاهد دانش آموزان و معلمان مؤمن و انقلابى باشيم
= اما از آنجا كه شعارمدارى حاكم است نه نتيجه و كاركرد سنجي به محصول كار او توجهي نشد
و با راى آورد

موافقتها و مخالفتها با انتخاب کاظمی
حامیان آقای کاظمی می‌گویند که او سوابق طولانی در وزارت آموزش و پرورش دارد و سلسله مراتب را در این وزارتخانه طی کرده است.
اما منتقدان می‌گویند که انتخاب او برای تصدی وزارت آموزش و پرورش به معنی ادامه وضعیت موجود در این وزارتخانه است.
همچنین برخی با اشاره به سوابق امنیتی از جمله مقام کنونی‌اش در ستاد مبارزه با مواد مخدر، نسبت به آینده وزارت آموزش و پرورش ابراز نگرانی کرده‌اند.
طاهره نقی‌ئی، دبیر کل سازمان معلمان که یکی از اعضای کارگروه انتخاب گزینه پیشنهادی وزیر آموزش و پرورش بود، به خبرگزاری مهر گفت که آقای کاظمی «هشتمین گزینه پیشنهادی» این کارگروه به مسعود پزشکیان بود.
نرگس ملک‌زاده، از فعالان حوزه آموزش و حقوق معلمان، پس از اعلام نام آقای کاظمی به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: «کاظمی گزینه مورد انتظار معلمان در دولت پزشکیان نبود.»
او با توجه به اعتراضات سال‌های اخیر معلمان در سراسر ایران افزود وزیری که «پشتش خالی از حمایت سرمایه انسانی و سرمایه‌های اجتماعی وزارتخانه خود باشد زنگ خطر جدی برای او خواهد بود.»
به گفته این فعال صنفی، «معلم در هر دولتی مطالبه‌گر حق است مخصوصا دولت پزشکیان که قول همراهی در مسیر مطالبه‌گری را داده بود.»
علی پورسلیمان، مدیر وبسایت «صدای معلم» نیز به رویداد۲۴ گفته که آقای کاظمی «شخصیت دگمی» دارد و «نقدپذیر و تحول‌خواه نیست».

ولى نهايتا ديده شد و بسنديده شد

مشكلات و بحران هاى اين مسؤوليت و وزارتخانه
آقای کاظمی باید میراث به‌جا مانده آموزش و پرورش دولت سیزدهم را تحویل گرفته و با انبوهی از مشکلات ریز و درشت در نظام تعلیم و تربیت از مشکلات کوتاه‌مدت مانند مقدمات بازگشایی مطلوب مدارس در اول مهر و کسری بودجه امتحانات گرفته تا معضلات میان‌مدت این نظام از اجرای ناشیانه و بدون زیرساخت و سردرگمی دانش‌آموزان و اولیا و بحران افت میانگین نمرات امتحانات نهایی، طبقاتی شدن آموزش و پرورش، ضعف مفرط مدارس عادی دولتی و بسیاری از مسائل را با درایت و اولویت‌بندی خود و مدیران ارشد حل و فصل کند.
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:06 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 029
تفاوت ارزش نهادن و بشتيباني حكومت اسرائيل با حكومت ايران براى جنكجويان جه برسد فرماندهان عالى
در اسرائيل حتى به فكر برداشتن اسبرم و نطفه مقتولين (فاقد نسل) براى باقى ماندن نسل آنها هستند،
كاررسانه اى وايجاد موج زنان جوان داوطلب جهت باردارشدن از اين نطفه ها و ايجاد فورى نسل آنها
آيا جنين اهتمامى در ايران براى حفظ نسل رزمندكان دفاع مقدس و مدافعان حرم و يا مجاهدان محورمقاومت يا فرماندهان تا جه برسد شخصيتهاى علمى و نوابغ... كشور هست؟
اين كزارش نمونه اى از مسائل اجتماعى اسرائيل است اما نكته هاى آموزشي در جهت تيترهاى فوق دارد:

تعداد والدین داغ‌‌دیده اسرائیلی که درخواست برداشت اسپرم از اجساد پسرانشان و انجماد آن را دارند، روز به روز بیشتر می‌شود.
اغلب آنها خانواده‌های سربازان اسرائیلی هستند که در جنگ غزه کشته شده‌اند. قوانین و مقررات مربوط به این کار، بعد از حملات ۷ اکتبر اسرائيل به غزه، تا حدی تسهیل شده،
اما خانواده‌ها همچنان از فرایندهای قانونی طولانی و پیچیده برای تعیین نحوه استفاده از اسپرم فرزندانشان، ناراضی و خشمگین هستند.
آوی هاروش می‌گوید در روزهای قبل از آن که افسران نظامی در خانه‌شان را بزنند، حس کرده بود که «اتفاق وحشتناکی» در حال رخ دادن است.
او با صدایی لرزان لحظه‌ای را به یاد می‌آورد که از کشته شدن پسر ۲۰ ساله‌اش ریف در جنوب نوار غزه باخبر شد.
افسری که به خانه آوی مراجعه کرده بود، همانجا او را در موقعیت تصمیم‌گیری قرار داد: «آن‌ها گفتند ریف در محدوده زمانی قرار دارد که اجازه برداشت اسپرم از او را می‌دهد، و پرسیدند که آیا ما می‌خواهیم این کار را بکنیم یا نه».
پاسخ آوی فوری بود. او می‌گوید ریف «عاشق زندگی بود. با وجود این فقدان وحشتناک، ما زندگی را انتخاب کردیم».
«ریف عاشق کودکان بود و می‌خواست خودش بچه داشته باشد. درباره این موضوع هیچ تردیدی نداشتیم».
ریف نه همسر داشت و نه دوست دختر (موقت). اما وقتی آوی داستان پسرش را در فضای مجازی به اشتراک گذاشت، چند زن با او تماس گرفتند و پیشنهاد دادند که حاضرند کودک ریف را به دنیا بیاورند.
او می‌گوید این ایده «پشتوانه‌ای به ما می‌دهد که به آن تکیه کنیم… این اکنون ماموریت زندگی من است».
آنها یکی از خانواده‌هایی هستند که از زمان حملات ۷ اکتبر اسرائیل به فزه، که در آن حدود ۱۲۰۰ نفر کشته و ۲۵۱ نفر به عنوان اسير به غزه برده شدند، اسپرم پسران خود را منجمد کرده‌اند.
در واکنش به آن حمله، اسرائیل یک عملیات نظامی بزرگ در غزه آغاز کرد که به گزارش وزارت بهداشت حماس، بیش از ۴۰ هزار فلسطینی در آن کشته شده‌اند. حدود ۴۰۰ اسرائیلی نیز در این جنگ کشته شده‌اند.
به گفته وزارت بهداشت اسرائیل، از روز ۷ اکتبر، اسپرم حدود ۱۷۰ پسر جوان -هم غیرنظامی و هم سرباز- استخراج شده است. این رقم تقریبا ۱۵ برابر دوره مشابه در سال‌های گذشته است.
این روند شامل ایجاد برشی در بیضه و برداشت یک قطعه کوچک از بافت است که بعد از جدا کردن سلول‌های زنده اسپرم، آن را در آزمایشگاه منجمد می‌کنند.
بهترین زمان برای برداشت این سلول‌ها تا ۲۴ ساعت پس از مرگ است، هرچند سلول‌ها می‌توانند تا ۷۲ ساعت زنده بمانند.
بعضی کشورها، از جمله فرانسه، آلمان و سوئد، این کار را به صورت کامل ممنوع کرده‌اند، در حالی که کشورهای دیگر قوانین سخت‌گیرانه‌ای درباره نیاز به رضایت صریح فرد متوفی، قبل از مرگ دارند.
در ماه اکتبر، وزارت بهداشت اسرائیل نیاز به دریافت حکم دادگاه برای درخواست این فرایند را لغو کرد. ارتش اسرائیل می‌گوید که در سال‌های اخیر در ارائه این گزینه به والدین داغ‌دیده فعال‌تر شده است.
در حالی که فرآیند انجماد اسپرم آسان‌تر شده، اما هم‌زمان سوالات پیچیده اخلاقی و قانونی نیز در این زمینه بیشتر شده است.
بیوه‌ها یا والدینی که می‌خواهند از اسپرم کشته‌شدگان برای بارداری استفاده کنند باید در دادگاه نشان دهند که مرد متوفی خواهان داشتن فرزند بوده است. این روند می‌تواند سال‌ها طول بکشد، به ویژه برای والدینی که پسرشان را از دست داده‌اند.
اولین والدینی که در اسرائیل اسپرم پسر کشته‌شده خود را نگه داشتند و استفاده کردند، راشل و یعقوب کوهن بودند که پسرشان، کیوان، در سال ۲۰۰۲ با شلیک یک تک‌تیرانداز فلسطینی در نوار غزه کشته شده بود.
اوشر، نوه آن‌ها که از اسپرم پسرشان به دنیا آمده، اکنون دختری ۱۰ ساله است.
راشل لحظه‌ای پس از مرگ کیوان را به یاد می‌آورد که حضور او را احساس کرده بود: «رفتم سراغ کمد او. می‌خواستم بوی او را حس کنم. حتی کفش‌های او را بو کردم… او از داخل عکسش با من صحبت کرد. از من خواست مطمئن شوم که فرزندانی خواهد داشت».
راشل می‌گوید آن‌ها با «مخالفت‌های زیادی» روبرو شدند و «خیلی‌ها بودند که از خواسته ما حمایت نمی‌کردند یا درکی از آن نداشتند».
اما عزم و اراده او نهایتا به یک حکم قانونی پیشرو و تعیین‌کننده منجر شد،‌ و پس از آن او یک آگهی در روزنامه منتشر کرد تا مادری بالقوه برای فرزند پسرش پیدا کند.
ایریت -که برای حفظ حریم خصوصی، خواست نام خانوادگی‌اش منتشر نشود- یکی از ده‌ها زنی بود که به راشل پاسخ داد.
او مجرد بود. می‌گوید یک روانشناس و یک مددکار اجتماعی شرایط او را ارزیابی کردند و سپس با تایید دادگاه، مراحل باروری را آغاز کرد.
«بعضی می‌گویند ما داریم نقش خدا را بازی می‌کنیم، اما من این طور فکر نمی‌کنم».
او می‌گوید: «بین کودکی که پدرش را می‌شناسد و کودکی که از طریق اهدای اسپرم به دنیا می‌آید، تفاوتی وجود دارد».
اوشر می‌داند که پدرش در ارتش کشته شده است. اتاق او با عروسک‌های دلفین‌ تزئین شده و می‌گوید که می‌داند پدرش عاشق آن‌ها بوده است.
«می‌دانم که اسپرم او را برداشتند و دنبال بهترین مادر گشتند تا من را به دنیا بیاورد».
ایریت می‌گوید اوشر پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها، عموها و عمه‌ها و پسرعموها و دخترعموهایی از هر دو طرف دارد و در فضایی «طبیعی» بزرگ می‌شود تا «به چشم یک یادبود زنده به او نگاه نکنند».
«ما مرتب به او یادآوری نمی‌کنیم پدرش که بود، اما او می‌داند از کجا آمده و والدینش چه کسانی هستند».
دکتر ایتای گات، مدیر بانک اسپرم در مرکز پزشکی شمیر که خود عمل جراحی برداشت اسپرم را انجام می‌دهد،‌ می‌گوید: «حفظ اسپرم زنده پسری که کشته شده، معنای زیادی دارد. این آخرین فرصت برای حفظ گزینه تولید مثل و باروری از او در آینده است».
او می‌گوید اخیرا «تغییر فرهنگی قابل توجهی» به سمت پذیرش بیشتر این روند صورت گرفته است، اما قوانین فعلی در مورد مردان مجرد با مشکلات و تضادهایی روبرو است.
دکتر گات می‌گوید در اغلب موارد سند و مدرک واضحی از رضایت متوفی وجود ندارد. این مسئله خانواده‌هایی را که با غم از دست دادن فرزندشان روبرو هستند، در «شرایط بسیار دشواری» قرار داده است؛ اسپرم پسرشان منجمد شده اما نمی‌توانند از آن برای باروری استفاده کنند.
او می‌گوید «این فرآیند شبیه اهدای قلب یا کلیه برای نجات یک فرد نیست. ما درباره تولید مثل صحبت می‌کنیم، آوردن یک پسر یا دختر به دنیا... که می‌دانیم یتیم خواهند بود، بدون پدر».
او می‌گوید در بیشتر موارد، مرد متوفی قبل از مرگش، زنی را که بعدا از اسپرم او باردار شده، نمی‌شناخته است، و طبعا تمام تصمیم‌های مربوط به کودک، آموزش و آینده او را مادرش خواهد گرفت.
دکتر گات می‌گوید که قبلا مخالف نگهداری اسپرم بود، مگر اینکه رضایت صریح از مرد متوفی وجود داشته باشد، اما دیدگاه او از زمانی که با خانواده‌های داغدار در جنگ ملاقات کرده، نرم‌تر شده است.
«می‌بینم که تا چه حد برای آنها مهم است، و چگونه می‌تواند به آنها تسلای خاطر بدهد».
خاخام یووال شرلو، یک خاخام لیبرال مشهور که ریاست «مرکز اخلاقیات یهودی زوهار» در تل آویو را بر عهده دارد، می‌گوید که این مسئله، پیچیده و حساس است.
«از نظر اخلاقی، هدف ما این است که مردی را بدون رضایت او، حتی پس از مرگش، مجبور به پدر شدن نکنیم».
او می‌گوید که دو اصل مهم در قانون یهود نیز در این موضوع مطرح است: ادامه نسل مرد و دفن بدن به صورت کامل.
او توضیح می‌دهد که برخی خاخام‌ها می‌گویند که ادامه نسل آن‌قدر مهم است که ارزش آسیب به بافت جسد را دارد، در حالی که دیگران معتقدند که چنین کاری به هیچ وجه نباید انجام شود.
مقررات فعلی در این زمینه، دستورالعمل‌هایی است که دادستانی کل اسرائيل در سال ۲۰۰۳ منتشر کرده، اما در قانون تثبیت نشده‌ است.
قانون‌گذاران اسرائیلی تلاش کرده‌اند تا لایحه‌ای برای وضع قوانین شفاف‌تر و جامع‌تر تهیه کنند، اما این تلاش‌ها به جایی نرسیده است. افراد نزدیک به این روند به بی‌بی‌سی گفته‌اند که در مورد سطح رضایت صریحی که باید از متوفی به جا مانده باشد، و اینکه آیا کودک از مزایای مربوط به فرزندان سربازان کشته‌شده در حین خدمت بهره‌مند شود یا نه، اختلاف نظر وجود دارد.
به گزارش رسانه‌های اسرائیلی در مورد این موضوع هم توافق وجود ندارد که اگر بیوه یک سرباز نخواهد از اسپرم او برای بچه‌‌دار شدن استفاده کند، چه اتفاقی می‌افتد. گروهی مخالف آن هستند که والدین سرباز اختیار استفاده از اسپرم را به دست بگیرند و بتوانند زن دیگری را برای باروری با آن انتخاب کنند.
کسانی که اسپرم پسرانشان را منجمد کرده‌اند نگران هستند که اگر قانونی در این زمینه تصویب شود، عطف با ما سبق نشود و آن‌ها را از روبرو شدن با مبارزات طولانی حقوقی در دادگاه حمایت نکند.
برای آوی، در غم و اندوه،‌ عزم و اراده‌ای نهفته است.
او یک جعبه مقوایی پر از دفترچه خاطرات، آلبوم‌ و یادگاری‌های پسرش را نگاه می‌کند.
آوی می‌گوید تا زمانی که نتواند برای ریف یک فرزند بیاورد، آرام نخواهد گرفت: «این اتفاق خواهد افتاد... و این جعبه به فرزندان او خواهد رسید».
كزارش مایکل شُوال از بيت المقدس

توضيح:
شبيه اين اقدام را خنواده هاى فلسطين يا قاجاق نطفه مجاهدان فلسطيني در زندانهاى اسرائيل براى حفظ نسل از زندانيان فلسطين انجام داده اند
نمونه كزارش:
فقط چند ثانیه‌ از عمرش می‌گذره، اما همین حالا هم صدای بلندی داره. به نظر نمی‌رسه مهند زیبن در حالی که ماما او رو از مچ پا گرفته و بالای سر مادرش نگهش داشته و بند نافش رو می‌بره همچین خوشحال باشه.
او مرداد گذشته در بیمارستان العربیه نابلس به دنیا آمد.
بعد از چند ساعتی در آغوش مادرش دلال آرام گرفته بود. اما پدرش آنجا نبود.
عمار زیبن به اتهام دست داشتن در بمب‌گذاری‌های ١٩٩٧ بیت‌المقدس به ٣٢ سال حبس محکوم شده و دوران زندانش را سپری می‌کند.
دلال می‌گوید با اسپرم شوهرش که از درون زندان به طور قاچاقی به بیرون فرستاده شده، باردار شده است.
دلال به بی‌بی‌سی گفت: "مهند هدیه‌ای از خدا است. اما شادی من تا وقتی که شوهرم کنارم نباشد کامل نیست."
از طرف رسانه‌ها توجه زیادی به داستان دلال جلب شد.
بعد از آن، بی‌بی‌سی با دو متخصص نازایی در کرانه باختری گفتگو کرده که می‌گویند حدود ١٠ زن فلسطینی هستند که با اسپرم‌های قاچاق‌شده از زندان‌های اسرائیل حامله شده‌اند.
دکتر سالم ابوخیزران، یکی از این دو دکتری که به این زنان کمک می‌کند، می‌گوید: "راستش را بگویم، من نمی‌دانم چه طور این کار را می‌کنند و نمی‌خواهم هم که بدانم."
او می‌گوید: "من نمی‌خواهم وارد مسائل سیاسی بشوم. من این کار را تنها به دلایل انسانی انجام می‌دهم، تنها برای این که به این زنان کمک کنم. همه توجه زیادی به خود زندانی‌ها می‌کنند، اما این زنان هم رنج زیادی می‌کشند."
دکتر ابوخیزران می‌گوید این زنان اسپرم را هر طور که بشود، در بطری کوچک یا لیوان پلاستیکی، به مطب او می‌آورند.
به گفته او اسپرم در بهترین حالت ممکن است تا ٤٨ ساعت پیش از منجمد شدن به منظور لقاح مصنوعی زنده بماند.
او راغب نیست که این شیوه بارداری را در اختیار زنانی قرار دهد که فرزندان زیادی دارند یا شوهرانشان به حبس‌های کوتاه محکومند.
پیش از انجام لقاح مصنوعی دکتر از اعضای هم خانواده زن و هم خانواده شوهر می‌خواهد که شهادت دهند اسپرم واقعا به شوهر او متعلق بوده است.
همچنین به این زنان توصیه می‌شود خبر کاری را که قصد انجامش را دارند به گوش بقیه برسانند.
دکتر ابوخیزران می‌گوید: "وقتی همه اهالی ده می‌دانند شوهر فلان زن ١٠ یا ١٥ سال در زندان است، نباید یک دفعه او را با شکم بالاآمده در خیابان ببینند."
"برای همین به آنها توصیه می‌کنیم که به گوش همه برسانند که قصد دارند در چند ماه آینده از طریق لقاح مصنوعی حامله شوند."
به گفته او از این طریق جلوی شایعاتی که ممکن است درباره خیانت به همسر زندانی بپیچد، گرفته می‌شود.

حلقه تنگ امنیتی
سازمان زندان‌های اسرائیل نسبت به ادعای قاچاق اسپرم ابراز تردید کرده است.
سیوان وایزمن، سخنگوی سازمان زندان‌های اسرائیل در بیانیه‌ای گفته: "نمی‌توان با قطعیت گفت که چنین اتفاقی نیفتاده است. با این حال با توجه به حلقه امنیتی تنگ و اقدامات مراقبتی شدیدی که به هنگام ملاقات‌های زندانیان امنیتی انجام می‌گیرد، باور وقوع این امر دشوار است."
"پیش از انجام لقاح مصنوعی دکتر از اعضای هم خانواده زن و هم خانواده شوهر می‌خواهد که شهادت دهند اسپرم واقعا به شوهر او متعلق بوده است."
او می‌گوید به غیر از ده دقیقه‌ای که کودکان زیر ٨ سال برای وقت گذاشتن با پدرانشان دارند، هیچ تماس فیزیکی دیگری میان زندانیان و خانواده‌هایشان مجاز نیست.

اين كزارش مال 2013 است و معلوم نيست آيا هنوز قاجاق نطفه اسراى فلسطينى و نسلدار شدن آنها ادامه دارد يانه؟

نوضيح تصوير:
خانم دلال مادرمهند زين فرزند مجاهد فلسطيني همار الزين كه از طريق انتقال نطفه از زندان باردار شده و در بيمارستاني در نابلس بدنيا آورده و نوزادش را در آغوش كرفته است
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:08 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 030
جانشین فرمانده سپاه قدس:
ترور 280 شخصیت مقاومت به دست اسرائیل تا كنون
 اسرائیل تاکنون ۲۸۰ شخصیت مقاومت را ‌با ترور به شهادت ‌ر‌سانده‌اند و آخرین نفر هم شهید هنیه بود.
https://www.asriran.com/fa/news/991860/
اين آمار بجز آمار فرماندهان جزء و رزمندكان و كاركزاران مقاومت است
كه نه انتقام واقعي آنها كرفته شده
و نه ايمني و حفاظت بقيه فرماندهان و شخثيتهاى محور مقاومت تامين يا جبران شده است
و اين سلسله آسيبها متاسفانه ادامه دارد
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:08 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 031
چین در حال برنامه‌ریزی برای استخراج منابع معدنی ماه است
برنامه اصلی دانشمندان در این طرح بلندپروازانه، استخراج هلیوم‌ــ۳، یک ایزوتوپ موجود در سطح ماه، است که به منظور حل بحران انرژی در زمین استفاده خواهد شد
دانشمندان چینی می‌گویند قصد دارند یک دستگاه فضایی مغناطیسی به ارزش ۱۸ میلیارد دلار بسازند که هدف آن پرتاب منابع معدنی از ماه به زمین است.
به گفته آن‌ها، این دستگاه که پژوهشگران موسسه مهندسی ماهواره‌ای شانگهای آن را طراحی کرده‌اند، می‌تواند به حل بحران انرژی در زمین کمک کند.
به گزارش نیویورک‌پست به نقل از روزنامه ساوت چاینا‌ مورنینگ‌پست، دانشمندان می‌گویند این یک روش کم‌هزینه برای آوردن منابع معدنی ماه به زمین است. این طرح ممکن است با پروژه فضایی مشترک چین و روسیه مرتبط باشد که بر اساس آن، این دو کشور ساخت یک ایستگاه تحقیقاتی در قطب جنوب ماه تا سال ۲۰۳۵ را پیشنهاد داده‌اند.
به باور دانشمندان، هلیوم‌ــ۳ راهکاری امیدوارکننده برای تولید انرژی هسته‌ای از طریق همجوشی هسته‌ای به شمار می‌رود که روشی پاک‌تر برای تولید انرژی هسته‌ای است. به گفته پژوهشگران، تنها ۲۰ تن از این عنصر می‌تواند برای تامین برق چین به مدت یک سال کافی باشد.

اختراع برتابكر مواد صادراتى ماه به زمين
این پرتاب‌کننده مواد معدنی برای عملکردش تنها به برق نیاز خواهد داشت که این برق می‌تواند از منابع خورشیدی و هسته‌ای تامین می‌شود
و این تجهیزات به هیچ نوع سوختی نیاز ندارد.
این دستگاه با استفاده از خلا و جاذبه کم ماه قادر خواهد بود روزی دو بار محموله‌های معدنی استخراج‌شده از ماه را با هزینه‌ای تقریبا ۱۰ درصد هزینه‌های حمل‌و‌نقل کنونی، به زمین پرتاب کند.
به گفته دانشمندان، در طراحی آن برای پایداری و دوام ۲۰ ساله روی سطح ماه برنامه‌ریزی شده است.
این دستگاه ۸۰ تنی می‌تواند با استفاده از موشک لانگ‌مارچ۹ چین به فضا منتقل شود.
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:09 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 032
بنیان‌گذار تلگرام افشا كرد:
«واتس‌اپ بخشی از یک برنامه جاسوسی است »
نقص‌های امنیتی در واتس‌اپ نشان از همکاری فیسبوک با سازمان‌های اطلاعاتی و دولتی دارد
آنتونی کاتبرتسون 
پاول دوروف ، بنیان‌گذار تلگرام گفت:
«مطمئن باشید، نقصی امنیتی در این مقیاس حتما مورد سواستفاده قرار خواهد
یک نقص فنی امنیتی جدی در واتس‌اپ مدرک دیگری دال بر این است که آژانس‌های جاسوسی دائما در حال استفاده از این برنامه به عنوان یک ابزار نظارتی هستند.
پاول دوروف برای اثبات ادعای خود به یکی از نقص‌های اخیر واتس‌اپ اشاره کرد که احتمالا باعث به مخاطره افتادن پیام‌های خصوصی و عکس‌های کاربران این برنامه شده است،
لازم به ذکر است که کشف این نقص درست چند ماه بعد از آن اتفاق افتاد که نقص امنیتی مشابه دیگری نیز در واتس‌اپ شناسایی شده بود.
پیشتر در سال جاری میلادی، این کارآفرین روسی به سیل انبوه منتقدان از برنامه واتس‌اپ پیوست که متعلق به کمپانی فیسبوک است و افشا کرد این برنامه هرگز واقعا امن نخواهد بود.
او به شناسایی نقص‌های پی در پی این برنامه اشاره کرد که مداوم؛ امنیت اطلاعات خصوصی کاربران را به دست هکرها یا سازمان‌های اطلاعاتی و دولتی به مخاطره انداخته است.
آقای دوروف با ادامه دادن انتقادات در آخرین پست تلگرام خویش، واتس‌اپ را به «اسب تروآ» تشبیه کرد که برای جاسوسی از عکس‌ها و پیام‌های کاربران در سراسر اپ‌های دیگر نیز استفاده می‌شود.
او نوشت: «فیسبوک مدت‌ها پیش از خرید واتس‌اپ بخشی از برنامه‌های نظارت بر شهروندان بوده است. ساده‌لوحانه است که بپنداریم این شرکت بعد از خرید واتس‌اپ خطی مشی خود را عوض کرده است.»
او با اشاره به اظهارنظرات برایان اکتون، یکی از بنیان‌گذاران واتس‌اپ، درباره فروش اپ به فیسبوک، از قول وی گفت: «من حریم خصوصی کاربران خویش را برای کسب منفعت بیشتر فروختم.»
فیسبوک ادعا کرده است هیچ مدرکی وجود ندارد که نقص فنی اخیر توسط هکرها مورد سو استفاده قرار گرفته باشد و در بیانیه‌ای گفت: «هیچ دلیلی وجود ندارد که معتقد باشیم کاربران تحت تاثیر این نقص فنی قرار گرفته باشند.»
آقای دوروف عدم وجود مدرک مبنی بر به مخاطره افتادن کاربران را «خوش‌باورانه» نامید و گفت عدم ذخیره اطلاعات در سرورها به این معنی است که حتی اگر از چنین نقصی سواستفاده هم شود غیرممکن خواهد بود که آن را شناسایی کرد.
او گفت: «مطمئن باشید، نقصی امنیتی در این مقیاس حتما مورد سواستفاده قرار خواهد گرفت.»
استمرار شناسایی نقص‌های امنیتی در واتس‌اپ اشاره به همکاری ضمنی فیسبوک با سازمان‌های اطلاعاتی و دولتی دارد.
 او نوشت: «ممکن است واتس‌اپ کاملا به طور تصادفی این نقص‌های امنیتی مهم را هر چند ماه در سراسر اپ‌های خود جا می‌گذارد. اما من بدان شک دارم.
تلگرام که در پیچیدگی مشابه واتس‌اپ است، از زمان به راه اندازی از ۶ سال پیش تاکنون حتی یک تهدید امنیتی به شدت واتس‌اپ نداشته است.
خیلی غیرمحتمل است که کسی بتواند به طور تصادفی اما منظم، مرتکب اشتباه امنیتی فاحشی شود که از قضا راست کار نظارت بر شهروندان است.»
دوروف نوشته خود را این گونه پایان داد:
«مگر این که شما با این مساله مشکلی نداشته باشید که تمام پیام‌ها و عکس‌های‌تان روزی به نمایش عموم درآید،
باید همين حالا واتس‌اپ را از گوشی خود پاک کنید.»
https://www.asriran.com/fa/news/992270/
اکنون متا می‌گوید هکرهای ایرانی به حساب‌های واتس‌اپ چندين مقام آمریکایی بريتانيايي اسرائيلى حتى فلسطيني ايراني....رخنه كرده اند
چنین تلاش‌های هکری روی مقامات سیاسی و دیگر شخصیت‌های عمومی، ازجمله برخی اعضای دولت جو بایدن، رییس‌جمهوری آمریکا، و همچنین دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری پیشین این کشور، متمرکز شده است.
روش هك كردن:
پیام‌هایی جعلی ارسال کرده‌اند که وانمود می‌شد این پیام‌ها را گوگل، یاهو یا مایکروسافت ارسال کرده‌اند
تا با کلیک روی لینک‌ها اجازه دسترسی هکرها به تلفن همراه این افراد داده شود.
https://www.independentpersian.com/site ... 920__0.jpg
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:09 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 033
 کشته شدن سازنده سلاح‌های حماس در غزه؛
https://www.amad.com.ps/ar/post/540501
https://alsiasi.com/%D8%AC%D9%8A%D8%B4- ... %84%D9%82/
وى با همسر و بنج فرزندشان كشته شدند
ارتش اسرائیل روز شنبه اعلام کرد که در یک حمله هوایی طه ابوندا، عضو گروه حماس، را هدف قرار داده و او را کشته است.
به گزارش تایمز اسرائيل، ارتش اسرائیل اعلام کرد که این حمله براساس اطلاعات ارائه‌شده نهادهای اطلاعاتی این کشور انجام شده و دقیقا محل زندگی ابوندا را هدف گرفته است. در این بیانیه اشاره شده که طه ابوندا یکی از عوامل ستاد ساخت سلاح‌های حماس بوده و مسئولیت تولید مهمات نظامی و تجهیزات تسلیحاتی را برعهده داشته است.
ارتش اسرائیل همچنین افزود که روز جمعه در عملیاتی دیگر «زیرساخت‌های تروریستی» را در شهر غزه هدف گرفته و موفق شده است «هم تروریست‌های حماس و هم زیرساخت‌های آنها» را نابود کند.
طه ابوندا پس از کشته شدن محمد صلاح، از فرماندهان ارشد حماس، در ماه ژوئن هدف قرار می‌گیرد و ارتش اسرائیل مدعی است که او از عوامل مهم در ساخت سلاح‌های حماس است.

مممولا اين نوع فرماندهان در تونلهاى غزه بسر مي برند
اينكه رويزمين و در ساختمان ارودكاه كشته اند بايد نفوذي محلي فعال مطلع (بروز و ساع و دقيقه) بكاركرفته شده باشد
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:10 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 033
براى اطلاع مستقيم از احوال مردم غزة بدون واسطه رسانه ها
= آكهى طلب رحمت براى خانواده ها كه هر روز به آسمان مى روند - اطفال كمشده - اطلاع رسانيهاى فيمابين و روحيه هاشان و تسلى دادنهايشان ووووووكويا همه تصميمكرفته اند كه اكرلازم باشد تقديررا بذيرفته و بمانند ولو خانواده ها دستهدسته شهيد و مجروح ومعلول و كرسنه و خانه ها ويران و و بشود وفقط شكر كنند...

اين نمونه مال اردوكاه النصيرات در مركز غزه
https://www.facebook.com/Nuseirat103

اين نمونه مال خان يونس در جنوب غزه
https://www.facebook.com/Alwstaa100
https://www.facebook.com/profile.php?id=61550847997546

براى مطالعه فارسى آنها كليك راست روي صفجه وانتخاب زبان فارسي با ترجمه كوكل ببينيد

حتى بيج زدنش هم حال وهواى آنجا را مستقيم منتقل مى كند
و در دعاها عميقا دعا كنيد

تصوير از بازى كودكان در بازار نصيرات فزة
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:13 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 034
درباره عمليات "يوم الأربعين" حزب الله" در يكشنبه
- مقدارعمليات
- محدود شدن عمليات بخاطر خبردادن سفير ايران در لبنان به اسرائيل يكساعت قبل از شروع حملات كه بنا بود وسيع باشد و بعد لو رفتن و بمباران برتاببكرها عمليات از سوى حزب الله محدود شده است
- نصراله درخواست تحقيق از اين دييلمات ايراني

1- عمليات انجام شده:
https://www.mehrnews.com/news/6207151/
https://www.tabnak.ir/fa/news/1255903/
https://www.mashreghnews.ir/news/1636839/
https://www.aparat.com/v/rdd6ag3
مصحلت ندیدیم عملیات حزب‌الله به تأخیر افتد
دبیرکل حزب‌الله لبنان:نتانیاهو شروط جدیدی دارد و آمریکا با او همراه است و همه آنها وقت کشی است و دلیلی برای تأخیر عملیات نمی‌دیدیم.
نتیجه بررسی و مشورت‌ها تصمیم گرفته شد که عملیات خود را به شکل جداگانه انجام دهیم به خاطر ملاحظاتی که وجود داشت.
این مذاکرات طولانی است و افق مبهمی و پیچیدگی‌های متعددی دارد. اگر آمریکایی‌ها در توقف جنگ جدی هستند می‌توانند این کار را انجام دهند اما آنها در جنگ شریک نتانیاهو هستند.
به عنوان مقاومت مصحلت ندیدم پاسخ به تأخیر بیفتد. به خاطر ملاحظاتی که در خصوص لبنان، مقاومت، اوضاع مردم و شرایطی که وجود داشت و جنگ روانی بسیاری که به راه انداختند.
سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان: از نظر ما با عملیات پیروزمندانه امروز، انتقام شهید فواد شکر گرفته شد. لبنانی‌ها می‌توانید به‌خانه‌هایتان باز گردید
 سید حسن نصرالله: آسیب‌های رسیده به اهداف اصلی را بررسی می‌کنیم؛ اگر راضی کننده نبود، برای خود حق حمله مجدد قائلیم

اخبار منتشره در كانال خبررسان شبکه یک وابسته به‌صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران:
فوری فوری: مقاومت اسلامی حزب الله طی بیانیه ای اعلام کرد که در روز اربعین حسینی در پاسخ اولیه به شهادت فواد شکر، برخی سایت های نظامی رژیم صهیونسیتی را مورد هدف قرار داده است و این عملیات مدت زمان زیادی طول می کشد.
رسانه های دشمن: حدود ۲۰۰ موشک و پهپاد از صبح امروز از جنوب لبنان شلیک شده است.
تقابل شدید راکت های حزب الله و سامانه های پدافندی رژیم صهیونسیتی
انتظار می رود با اتمام ذخایر موشک های پدافندی، حملات موشکی حزب‌الله آغاز شود.
حیدرررررررررررررررررررررر
حزب‌الله:
 مرحله اول شامل هدف قرار دادن پادگان‌ها و مواضع دشمن برای تسهیل عبور پهپادها به سمت هدف مورد نظر در عمق رژیم صهیونیستی بود
منابع رسانه‌ای اسرائیلی:
 ارزیابی‌ها در اسرائیل حاکی از آن است که حزب‌الله خود را برای شلیک حدود ۱۰۰۰ موشک به عمق اسرائیل آماده کرده است
متاسفانه رسانه‌های رژیم صهیونیستی دقایقی قبل در ادعاهای تایید ناشده گفتند به‌رغم شلیک حدود ۳۰۰موشک و پهپاد حزب‌الله، تا این لحظه صهیون‌ها تلفات نداشتند و تنها یک چوپان عرب از ناحیه کتف ترکش خورده و زخمی است
این اقدام شجاعانه که حزب‌الله آغاز کرد، اگر با شلیک موشک‌های سجیل ایرانی پشتیبانی نشود، بعید است تاثیری استراتژیک داشته باشد
حزب‌الله: سایت هایی که به یاری خداوند متعال هدف قرار گرفتند و آسیب دیدند:
۱- پایگاه نظامی میرون
۲- سکوی شلیک موشک نافیه زیف
۳- پایگاه جعتون
۴- الزاعوره
۵- پایگاه السهل
۶- مقر نظامی کیلع در جولان اشغالی سوریه
۷- مقر نظامی یو أف در جولان اشغالی سوریه
۸- پایگاه نفاح در جولان اشغالی سوریه
۹- پایگاه یاردن در جولان اشغالی سوریه
۱۰ - پایگاه عین زی تیم
۱۱- پادگان راموت نفتالی
 اذعان BBC به هدف قرار گرفتن پایگاه جاسوسی و محرمانه رژیم صهیونیستی در عمق ۱۱۰ کیلومتری اسرائیل توسط حزب‌الله لبنان!
 نفیسه کوهنورد، خبرنگار ارشد بی‌بی‌سی:
 حزب‌الله لبنان یک مرکز اطلاعاتی اسرائیل را در عمق ۱۱۰ کیلومتری هدف قرار داده که سید حسن نصرالله امروز آدرس دقیق این پایگاه پنهان را در سخنرانی خود داد!

تحليل الجزيره = عليرفم موفقيت عمليات اما ناجيزبود و در حد انتقام از ضربات اسرائيل به حزب الله نبوده و موجب بازدارندكي نشده است
https://www.aljazeera.net/opinions/2024 ... 8%BA%D9%85
كليك سمت راست و مطالعهبا ترجمه به فارسى كوكل

2- محدود شدن عمليات بخاطر خبردادن سفير ايران در لبنان به اسرائيل يكساعت قبل از شروع حملات كه بنا بود وسيع باشد
نتانیاهو شخصاً در حال نظارت و مدیریت حمله پیش‌دستانه به حزب الله بود
تنها ساعتی پیش از شروع عملیات گسترده و قهرمانانه حزب‌الله، دهها جنگنده رژیم صهیونیستی مواضع اصلی پرتاب موشک حزب‌الله را مورد تهاجم قرار دادند
هنوز روشن نیست زمانبندی شروع عملیات حزب‌الله که قرار بود غافلگیرانه باشد، چگونه و از کجا درز کرد که باعث اقدام پیش‌دستانه صهیون‌ها شد
جا دارد مسئولین حزب‌الله و نیروی قدس این موضوع را به‌صورت دقیق بررسی کنند تا در موج‌های بعدی حمله، از درز اطلاعات استراتژیک پیشگیری شود
مدیرکل روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام: وزارت خارجه موضع‌گیری کند/ چگونه رژیم صهیونیستی نیم‌ساعت پیش از عملیات گسترده امروز حزب‌الله، از جزئیات خبردار شد؟

چرا آقای سفیر به‌رغم ضوابط عدم استفاده از گوشی، آن تماس را گرفت؟ چرا سیم‌کارت را از بین برد؟
جعفر عزیزی:
سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان ساعاتی پیش در سخنرانی خود تاکید کرد عملیات «اربعین» که امروز صبح با شجاعت انجام شد، موفق بود، اما نیم ساعت پیش از شروع عملیات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی حملات گسترده‌ای به‌مواضع حزب‌الله انجام دادند
مقامات ارتش جنایتکار اسرائیل هم گفتند که عملیات حزب‌الله قرار بود با ۱۰۰۰ موشک از انواع مختلف انجام شود، اما بر اساس «اطلاعاتی که از یک منبع مشخص به‌اسرائیل رسید»، ما موفق شدیم تنها ۱۵دقیقه پیش از شروع آن، با ۱۰۰جنگنده بیشتر سکوهای پرتاب موشک را منهدم کنیم، در نتیجه حزب‌الله تنها موفق به‌پرتاب حدود ۳۰۰موشک کاتیوشا شد
بنده درباره ابعاد این عملیات اظهارنظری نمی‌کنم، چون تخصص من نیست؛ اما آنچه هم در صحبتهای سیدحسن نصرالله و هم مقامات ارتش صهیونیستی آزاردهنده است، درز اطلاعات عملیاتی است که قرار بود به‌کلی سری و تماما غافلگیرانه باشد = توسط سفيرايران
▪️آنطور که مقامات حزب‌الله گفته‌اند، به‌جز خود سید حسن، تنها ۳تن از فرماندهان ارشد حزب‌الله و تنها چند مقام ارشد ایرانی از زمانبندی و چگونگی عملیات خبر داشتند
به‌جز این حلقه محدود، تنها یک نفر از جزئیات و زمانبندی عملیات خبر داشت و آنهم آقای مجتبی امانی، سفیر ایران در بیروت بود که جهت هماهنگی‌های لازم میان حزب‌الله و نیروی قدس سپاه، در جریان قرار گرفته بود
(وقتي خودفرماندهان نيروي قدسدر اتاق فرماندهي عمليات حزب الله هستند ديكر سفير ايارن اينوسط جه ضرورت دارد بداند!!! = احتمالا عمليات مهنسدي شده و اطلاع به اسرائيل جزوبرنامه بوده است)
اما بر اساس گزارش یکی از دوستان مستقر در سفارت کشورمان در بیروت، ایشان که در بخش مطبوعات سفارت مسئولیت دارد، از پنجره اتاق خود در طبقه چهارم، آقای امانی را دیده که به‌رغم ممنوعیت تماس مقامات سفارت از طریق گوشی‌های همراه (به‌علت خطر رهگیری دشمن)، ساعت ۴ و ۵۷دقیقه بامداد، به‌بالکن اتاق خود در طبقه دوم سفارت رفته و با یک گوشی همراه تماسی کوتاه گرفته و بدون صحبت، چیزی را تایپ می‌کند. سپس سیم‌کارت را درآورده و با آتش فندک آن را می‌سوزاند
البته بنده نمی‌خواهم از این حادثه نتیجه‌ای بگیرم. ای کاش تمامی نگرانی‌ها و حدس و گمان‌ها اشتباه باشد. اما اینکه چگونه یکی از «سری‌ترین»‌ عملیات جبهه مقاومت که قرار بود در «غافلگیری کامل» صورت گیرد و خسارات جبران ناپذیری به‌دشمن جرار وارد کند،‌ تنها نیم ساعت پیش از شروع با جزئیات در دست مقامات اسرائیلی باشد، با هیچ منطقی جور در نمی‌آید
ما از موضع مجمع تشخیص مصلحت نظام از وزارت خارجه می‌خواهیم در اینباره روشنگری کند تا اذهان بیش از این مغشوش نشود. در صورت عدم پاسخگویی، شاید لازم باشد اطلاعات سپاه با احضار سفیر، موضوع را کندوکاو کند
محمد فتحعلی، دیپلمات: موضوع درز اطلاعات عملیات «اربعین» حزب‌الله در همان بستر درز اطلاعات محل شهید هینه رخ داده
من به وزارت خارجه هشدار داده بودم آقای امانی برای سفارت مناسب نیست، اما توجهی نشد
سفیر اسبق ایران در بیروت:
از دیروز صبح بسیار روشن بود اطلاعات عملیات گسترده اربعین حزب‌الله که باید در غافلگیری تمام انجام می‌شد، از طریقی به‌دست رژیم صهیونیستی رسیده است
چگونه نیم ساعت پیش از شروع عملیات، ارتش اسرائیل با دهها جنگنده با داشتن مختصات بیشتر مواضع آتش، آنها را خنثی‌سازی می‌کند؟
شب گذشته که آقای عزیزی، مدیرکل روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت از قول یکی از کارکنان سفارت کشورمان در بیروت گفت که آقای مجتبی امانی را دیده که ساعت ۴ و ۵۷ در بالکن محل کار تماسی سریع با گوشی می‌گیرد و بعد سیم‌کارت را می‌سوزاند، برایم مسجل شد داستان چیست
در سال ۱۴۰۱ که آقای فیروزنیا قرار شد سفارت را تحویل سفیر جدیدی بدهد و آقای امانی کاندید این منصب شد، بنده در نامه‌ای به آقای فیروزنیا و شهید امیر عبدالهیان مخالفت خودم را ابراز کردم
در آن نامه تاکید کردم با توجه به تجارتی که آقای امانی در چند کشور اروپایی و اندونزی دارد، از طرفی سرویس‌های جاسوسی غرب و موساد هم یکی از شگردهایشان خریدن افراد از طریق همین تجارتهای خارجی است، ما داریم ایشان را وارد یک تور خطرناک می‌کنیم
متاسفانه به‌عللی که بنده متوجه آن نشدم، به‌رغم این هشدار آقای امانی به‌سفارت بیروت انتخاب شد و اکنون باید بشنویم که به‌جز سطوح ارشد، تنها کسی که از جزئیات و زمانبندی عملیات خبر داشت (برای هماهنگی با تهران) ایشان بود اما یک ساعت قبل از شروع، اطلاعات به‌دست اسرائیلی‌ها افتاد
به‌نظر بنده آقای مجتبی امانی حتما باید بازجویی شود، اما آن دسته در وزارت خارجه هم که به‌رغم هشدارها بر سفارت ایشان تاکید داشتند، باید بازجویی شوند
معاون هماهنگ کننده اطلاعات سپاه: موضوع درز اطلاعات عملیات اربعین حزب‌الله را جدی می‌گیریم
آقای مجتبی امانی برای بازجویی به‌ایران فراخوانده شده، اما متاسفانه طی ۲۴ساعت گذشته در دسترس نیست

3- و بعد لو رفتن و بمباران برتاببكرها عمليات از سوى حزب الله محدود شده است

4- نصرالله درخواست تحقيق از اين دييلمات ايراني
سردار محمد تولایی در گفتگو با خبرنگار شبکه یک لحظاتی پیش:
اطلاعات سپاه با قدرت جلوی هرگونه درز اطلاعات سری از طریق شبکه نفوذ دشمن را خواهد گرفت. برای اطلاعات سپاه سطح و مواضع کاری افراد نمی‌تواند مانعی در تحقیقات جدی داشته باشد
در موضوع درز اطلاعات عملیات اربعین که منجر به حمله پیش‌دستانه و البته جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به‌سکوهای پرتاب موشک حزب‌الله شد، سید حسن نصرالله از ما درخواست تحقیق جدی کرد
ما تماس آقای مجتبی امانی سفیرمان در بیروت، تقریبا یک ساعت پیش از شروع عملیات را جدی می‌گیریم. آقای امانی می‌داند که مدتهاست تماس در سطح سفیر و فرماندهان منطقه‌ای به‌وسیله گوشی همراه اکیدا ممنوع است!!!! چرا که عامل رهگیری است
اما اینکه ایشان بدون اطلاع قبلی، تنها ساعتی پیش از شروع عملیات، به‌تنهایی به‌بالکن سفارت رفته و متنی را با طرفی ناشناس چت می‌کند، بعد هم سیم‌کارت را می‌سوزاند، برای ما موضوعی جدی است.
فعلا ایشان به‌کشور فراخوانده شدند و در اسرع وقت مورد بازجویی قرار خواهند گرفت. هر چندطی ۲۴ساعت گذشته موفق به‌تماس با ایشان نشدیم که شاید به‌خاطر وضعیت اختلال در ارتباطات است یا مواردی دیگر که نمی‌خواهم پیش‌داوری کنم

نكات نفوذيه:
وقتي مرحم حاجاقا مصطفى خمينيشهيد شدمعلوم شد نفوذ دشمن تا شطوح بيت و اطرافيان وامام خميني در نجف كهبعضا بعدجمهوري شدن ايران به مقاماتي هم رسيدند = ولذا امام اجازه كالبدشكافي ندادند جون بعدش بررسي وشناخت عامل ياواسطه مسمويت مطرح مي شود ولازمه اش سستي حلقهاطرافيان امام مطرح است ووووو هم لازم مي شد

وقتي مرحومان بهشتي و72 تن از مقامات كشوري شهيد شدند
مردم ساده لوح براى اظهار قدرت ناجاري شعار مي دادند كه
دشمن ما در جه فكريه = ايران بر از بهشتيه!!!
و نيز وقتي مرحومان رجايي و باهنر رئيس جمهور و نخست وزير ايران شهيد شدند
مردم ساده لوح براى اظهار قدرت ناجاري شعار مي دادند كه
دشمن ما در جه فكريه = ايران بر از رجائيه!!!
با اينكه اكر مثل رجايي و با هنر باز هم بوده اند وهنوزهم كم نيستند
اما مثل بهشتي نه تنها ايران زياد ندارد و بر از بهشتي نيست
حتى ايران يكدانه بهشتي ديكر هم نداشته است
و الا وضعيت حاكميت به وضعيت سي و بنج ساله اخير و الان منتهى نمي شود

الان شعار صحيح و بدون كزاف بايد همه شعار دهند
دشمن ما در جه فكريه = ايران بر از نفوذيه!!!

5- نتايجو جمع بندى
اينكه عمليات انتقامى حزب الله از صد به يك تقليل يافته مسلم است
اينكه اين تقليل عمليات بخاطر عمليات بيشدستانه اسرائيل به برتابكرهاى حزب الله است هم مسلم است
اينكه اين تقليل عمليات بوسيله خبر دادن عاليترين مقام سياسي ايران به اسرائيل بوده نيز مسلم است
اينكه اين خبر دادن به دشمن خود افتضاح نظامي امنيتي بزركي براى حزب الله و ايران شده است نيز مسلم است
اينكه مجموع اينكه ....ها تاثير منفى براى وجهه حزبالله وايران ميان محورمقاومت شده هم مسلم است
اينكه ...شكست حزب الله در اجراى عمليات به حجم و وسعت اصلى موجب جري ترشدن دشمن است نيز مسلم است
حالا فقط بايد فهميد واكرباهوش باشيم خودمان بفهميم و به نتيجه برسيم كه:
آيا خبردادن سفير ايران به اسرائيل ؛ صرفا يك رخنه امنيتي در سطوح بالاي حكومت ايران است
يا اينكه اين امر برنامه ريزي شده در حاكميت ايران و حزب الله است
و اقدامي مشابه مثل اطلاع دادن حاكميتايران بطور رسمي بهترامبدر عليات انتقام سخت خون سردار سليملني و حمله مضحكانه به بايكاه الاسد
و ياعمليات وعده صادق انتقام ايران از اسرائيل با بشكه هاى غولبيكر خالى از مواد منفجره و خوردن به بياباتن و بيرو نبايكاه و حاشيه باند بايكاه هوايي وووو
البت اين وجه هم خودش دو احتمال دارد
احتمال اول: تصميم ايران و حزب الله براى اينكه هم عمليات شده باشد برسر و صدا هم منجربه واكنش شديدتراسرائيل نشود
احتمال دوم: مهندسى ايران تنهايي بدون اطلاع حزبالله خصوصا كه حزب الله اعلام كرده ما تصميم كرفتيم بدون ايران و مستقلا و تنها عمل كنيم = كه خوب مهندسي ايران هشداري به حرب الله هم هست
خلاصه = نرمش قهرمانانه يا عقب نشيني تاكتيكى

تحليل واشنكتن بست
= جه حمله حزب الله جه حمله بيشكيرانه اسرائيل = درجارجوب = نه سيخ بسوزد نه كباب بود
اسرائیل و حزب الله چگونه از «آستانه جنگ همه جانبه» عقب نشینی کردند؟
تحلیلگران به واشنگتن پست گفتند که تبادل آتش در مرز اسرائیل و لبنان اقدامی برای هر دو طرف است که امکان عقب نشینی از آستانه درگیری گسترده تر بین اسرائیل و حزب الله را فراهم می کند.
Gettyimages.ru
اگرچه دو طرف بیش از ده ماه است که هر روز بمباران می‌کنند، اما اخیراً پس از ترور فؤاد شکر، فرمانده برجسته نظامی حزب‌الله در حمله اسرائیل در حومه جنوبی بیروت در 30 ژوئیه، سطح تنش افزایش یافته است. سپس چند ساعت بعد در تهران با حمله ای منسوب به اسرائیل، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، اسماعیل هنیه را به قتل رساند.
ادامه مطلب
یک کارشناس حقوقی راه های خنثی کردن جنگ بین حزب الله و اسرائیل را توضیح می دهد
حماس و ایران اسرائیل را به "کشتن هنیه" متهم کردند و متعهد شدند که پاسخ دهند، اما طرف اسرائیلی مسئولیت آن را برعهده نگرفت یا رد کرد.
صبح روز یکشنبه، اسرائیل اعلام کرد که "بخش بزرگی از حمله" حزب الله را خنثی کرده است و خاطرنشان کرد که حملات پیشگیرانه انجام داده است، در حالی که این حزب تأیید کرد که عمدتاً یک پایگاه اطلاعاتی نظامی را در نزدیکی هدف قرار داده است. تل آویو در واکنش به ترور شکر.
ارتش اسرائیل در مورد تلفات این حمله صحبتی نکرد و به "خسارت بسیار جزئی" و کشته شدن یک سرباز بر اثر اصابت موشک رهگیر اسرائیلی اشاره کرد.
پس از پایان تشدید تنش ها که چند ساعت به طول انجامید، تبادل آتش بین اسرائیل و حزب الله به سطح معمول روزانه خود بازگشت.
یک دیپلمات ارشد از خاورمیانه که با گفتگوهای منطقه ای آشناست به واشنگتن پست گفت: «هر دو (حزب الله و اسرائیل) از نتایج خرسند هستند، که احتمال لغزش به سمت جنگ همه جانبه را کمتر می کند.
هریسون مان، تحلیلگر سابق خاورمیانه در آژانس اطلاعات دفاعی گفت: «اگر این پاسخ کامل حزب‌الله باشد، این آخرین شواهدی است که نشان می‌دهد این گروه لبنانی به دنبال اجتناب از تشدید تنش با اسرائیل به هر قیمتی است».
یک مقام اسرائیلی به نوبه خود گفت: این یک موضوع مشترک بین حزب الله و اسرائیل است. از غیرنظامیان محافظت کرد.»
این دیپلمات توضیح داد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل باید به رای دهندگان اطمینان دهد که "با وضعیت شمال هماهنگ است"، در حالی که حزب الله به "انتقام علنی" برای ترور فواد شکر نیاز دارد.
یک منبع لبنانی نزدیک به حزب الله گفت که این حزب به ارزیابی نتایج این حمله ادامه خواهد داد، اما آماده است تا به نقش خود به عنوان "جبهه پشتیبانی" بازگردد و تا زمانی که اسرائیل به حملات خود ادامه دهد، به فشار بر اسرائیل در شمال ادامه دهد. به گزارش واشنگتن پست، جنگ با حماس در نوار غزه.
در همین زمینه، یکی از نزدیکان حزب‌الله با اشاره به اولین دسته موشک‌هایی که این گروه مسلح یک روز پس از حمله حماس به اسرائیل شلیک کرد، گفت: «به عملیات‌های معمولی که از 8 اکتبر آغاز شده بود ، بازگشته‌ایم ».
به گفته این مقام اسرائیلی، انتظار سه هفته‌ای برای حملات مورد انتظار حزب‌الله که موجب تشویش غیرنظامیان در دو طرف مرز شد، به اسرائیل اجازه داد تا «آماده‌تر» شود.
ارتش اسرائیل "فرصتی برای آزمایش سناریوهای حمله متعدد و جمع آوری اطلاعات کافی برای آگاهی از پرتاب قریب الوقوع صبح یکشنبه" داشت.
تحلیلگران به واشنگتن پست گفتند که خطر یک جنگ منطقه‌ای گسترده‌تر فقط به تعویق افتاده، نه از آن جلوگیری شده است و تا حد زیادی به پیشرفت مذاکرات آتش‌بس در غزه بستگی خواهد داشت.
منبع: "واشنگتن پست"

خبرجديد:
«لبانس گوو»، خبرنگار مشهور لبنانی در شبکه ایکس خود نوشت:
«سفیر ایران درلبنان به اسرائیل گریخت!»
https://t.me/tv1irib_sima/19526

ولاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:16 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 035
نمایش فیلم کارتونی ساخت ایران در سینماهای اسرائیل جنجالی شد
در پی جنجال خبری بر سر اکران انیمیشین بلند ایرانی با عنوان «بچه زرنگ» در سینماهای کودک اسرائیل، شرکت پخش‌کننده فیلم مجبور به واکنش شد و ایرانی بودن این محصول را زیر سؤال برد.
به گزارش رسانه‌های اسرائیل، پس از انتشار مطلبی از یک پژوهشگر دانشگاهی این کشور در مورد این‌که «کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ایران» در ساخت این فیلم نقش داشته و قرار است یک درصد از درآمد فیلم صرف کودکان غزه شود، شرکت پخش‌کننده فیلم این ادعا را «سراسر هذیان» خواند و مالزی را به‌عنوان مبدأ اصلی ارسال فیلم معرفی کرد.
این فیلم، ساخته بهنود نکویی، هادی محمدیان و محمدجواد جنتی و محصول سال ۱۳۹۷، در ایران «محصول مشترک کانون پرورش فکری و گروه هنر پویا» معرفی شده است.
انیمیشن «بچه زرنگ» که قبلاً در ایران به عنوان یکی از «پرفروش‌ترین» انیمیشن‌های تاریخ سینمای ایران معرفی و در شماری از کشورهای دیگر نیز اکران شده، از دو هفته پیش در فهرست اکران سینماهای اسرائیل در سئانس‌های کودکان و خانواده‌ها قرار گرفته است.
انیمیشن «بچه زرنگ» در اسرائیل با نام «ببر سخنگو» به روی اکران رفته است.
سینماهای اسرائیل در این فصل از سال که آخرین روزهای پیش از گشایش سال تحصیلی تازه است، مورد استقبال زیاد خانواده‌ها و کودکان قرار دارد.
یک ماه و نیم پس از حمله اسرائيل به غزه و گروه حماس كه درآن كودك و زن كشى اسرائیل در جنگ غزه به اوج رسيده و شهرت جهانى حاصل كرد،
روزنامه فرهیختگان در ایران در روز ۳۰ آبان سال گذشته نوشت که انیمیشن به تهیه‌کنندگی حامد جعفری تا آن روز بیش از ۳۷ میلیارد تومان فروش داشته است.
این تهیه‌کننده همچنین وعده داده بود که یک درصد از درآمد آن «به کودکان غزه و ایران» اختصاص یابد.
به نوشته شبکه کان اسرائیل، این فیلم انیمیشن تاکنون بیش از ۱۵ میلیون دلار درآمد داشته و غیر از ایران و اسرائیل، در ترکیه و روسیه نیز اکران شده است.
به نوشتهٔ تامار گیندین، پژوهشگر اسرائیلی دانشگاه حیفا، «بچه زرنگ»
در دو روایت تهیه شده؛
نسخه‌ای برای اکران در ایران که «پیام‌های شیعی» را دربر می‌گیرد،
و نسخه‌ای دیگر برای سایر نقاط جهان.
پیشتر محمدجواد جنتی، یکی از سازندگان این انیمیشن، ساخت دو نسخه از این فیلم را تأیید کرده و گفته بود «یک سری مسائل در نسخه داخلی داریم که در نسخه خارجی وجود ندارد و البته یک سری مسائل هم در نسخه خارجی وجود دارد که در نسخه اکران داخلی وجود ندارد».
او همچنین تأکید کرده بود که تفاوت‌های نسخه داخلی و خارجی این فیلم «به دیالوگ‌ها و شوخی‌ها مربوط می‌شود».
این در حالی است که نسخه خارجی فیلم «محصول کشور مالزی» معرفی می‌شود و حتی شخصیت ببر داستان نیز به‌عنوان «ببر مالزی» معرفی می‌شود.
شرکت پخش محصولات سینمایی با نام «رد کیپ» در واکنش به جنجال ایجادشده تأکید کرد که یک شرکت فرانسوی که در کار توزیع فیلم شهرت دارد، این انیمیشین را از مالزی خریداری کرده است.
این شرکت در بیانیه خود همچنین اشاره کرده است که مالزی به خاطر خدمات انیمیشن خود در جهان آوازه دارد و شرکت‌های بسیاری در اروپا و آمریکا به همکاری با آن علاقه دارند.
«رد کیپ» بدون اشاره به نام ایران در ساخت انیمیشن افزوده است که
ادعاهای مطرح‌شده در حد توهم است که ریشه در عدم درک از نحوه توزیع و اکران فیلم‌ها در اسرائیل دارد.
این شرکت تأکید کرده که تمامی درآمد فیلم در اسرائیل استفاده خواهد شد و به سینماهایی که آن را اکران می‌کنند و به شرکت توزیع‌کننده تعلق می‌گیرد و هر نوع ادعای دیگر به کارکنان و تیم‌های اسرائیلی لطمه می‌زند.
این شرکت اضافه کرد که با «عشق فراوان» فیلم‌های زیادی را در ماه‌های اخیر برای کودکان آواره جنگی اسرائیلی اکران کرده است.
اشاره این شرکت به کودکان خانواده‌هایی است که خانه خود را در شهرهای شمالی اسرائیل ترک کرده یا هزاران کودک اسرائیلی که مدت زیادی از خانه‌های خود در جنوب اسرائیل دور بودند و به تازگی بخشی از آن‌ها به شهر محل زندگی خود بازگشته‌اند.
با این حال، برخی رسانه‌های اسرائیل از توضیحات «رد کیپ» قانع نشده‌اند.
شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل نوشت فیلم ایرانی که درآمد آن برای غزه است، در اسرائیل به روی اکران است. روزنامه «مکور ریشون» نوشت انیمیشن ایرانی با پیام‌های «مملو از خشونت» به سینمای اسرائیل رسوخ کرده است. سایت «سروگیم» اکران فیلم ایرانی در اسرائیل را باعث «حیرت» نامید.
واکنش تند این رسانه‌ها به اکران یک فیلم ایرانی در اسرائیل در حالی است که با وجود ۴۵ سال دشمنی جمهوری اسلامی با اسرائیل، فیلم‌های زیادی از ساخته‌های کارگردانان ایرانی مانند محسن مخملباف، مجید مجیدی، اصغر فرهادی و دیگران همواره در اسرائیل اکران می‌شد و با استقبال گسترده منتقدان و سینماروهای این کشور روبه‌رو می‌شد.
محسن مخملباف که نخستین فیلم‌هایش در زمان اقامت او در ایران در اسرائیل اکران شد، بعدها خود به اسرائیل نیز سفر کرد.

صحنه اى از فيلم كارتونى ساخته مالزي كه توسط جندايراني نسخه ايرانيآنر اتوليد كرده اند
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:17 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 036
جزئیات هیجان انگیز پرونده ای که دنیا را گیج کرد... حل معمای ناپدید شدن هواپیمای مفقود شده مالزیایی!
یک دانشمند استرالیایی اعلام کرد که "محل اختفای عالی" را برای ناپدید شدن پرواز MH370 خطوط هوایی مالزی پیدا کرده است و راه حل معمایی را که سال ها جهان را گیج کرده بود، اعلام کرد.
هواپیمای خطوط هوایی مالزی پس از برخاستن از کوالالامپور در سال 2014 با 239 سرنشین از جمله 6 استرالیایی از صفحه رادار ناپدید شد.

کتابی جدید درباره ناپدید شدن مرموز پرواز MH370: «ممکن است اشتباهاً با موشک نظامی سرنگون شده باشد»!
ده سال پس از ناپدید شدن هواپیما، محقق وینسنت لاین معتقد است که مکان هواپیما را کشف کرده است، زیرا مقاله تحقیقاتی او در سال 2021 در مجله ناوبری پذیرفته شد.
لاین در به اشتراک گذاری این خبر در لینکدین ادعا کرد که هواپیما به عمد سقوط کرده است و گفت: این تحقیق داستان ناپدید شدن هواپیمای MH370 را از یک داستان بی اساس با کمبود سوخت در قوس هفتم و سرعت بالا تغییر می دهد. سقوط، به یک خلبان ماهر که آن را اجرا می کند.» یک ناپدید شدن کامل در جنوب اقیانوس هند
وی افزود: در واقع اگر برخورد بال راست MH370 با موج و کشف ارتباطات منظم بازجویی از طریق ماهواره توسط Inmarsat نبود، این طرح می‌توانست به نتیجه برسد، کشف قابل توجهی که در 2017 نیز اعلام شد. مجله ناوبری."
لاین که در موسسه مطالعات دریایی و قطب جنوب در دانشگاه تاسمانی کار می‌کند، گفت که آسیب به بال‌ها، بال‌ها و بال بالایی هواپیما نشان می‌دهد که این هواپیما در یک فرود اضطراری برنامه‌ریزی‌شده مشابه آنچه برای کاپیتان چسلی «سالی» رخ داده است، دخیل بوده است. سولنبرگر در رودخانه هادسون در سال 2009.
وی افزود: «این ادعای اولیه را که بر اساس تحلیل‌های درخشان، ماهرانه و بسیار دقیق از آسیب‌های آوار، توسط لری ونس، محقق سابق سوانح هوانوردی کانادایی انجام شده بود، بدون تردید معقول توجیه می‌کند، مبنی بر اینکه MH370 دارای سوخت و موتورهای در حال کار بوده است. «فرود اضطراری».
منطقه جستجو برای پرواز MH370 خطوط هوایی مالزی ناپدید شده در 20 مارس 2014.
وی خاطرنشان کرد که مکان پرواز MH370 "جایی است که طول فرودگاه پنانگ (به ویژه باند فرودگاه) مسیر شبیه ساز خانه خلبان را قطع می کند که توسط FBI کشف شد و توسط مقامات به عنوان "بی ربط" رد شد.
این دانشمند استرالیایی ادامه داد: این سایت منحصر به فرد و از پیش برنامه ریزی شده حاوی یک دهانه بسیار عمیق به طول 6000 متر در انتهای شرقی Broken Ridge در یک محیط اقیانوسی بسیار ناهموار و خطرناک است که به دلیل ماهیگیری وحشی و اعماق جدید شناخته شده است. گونه های آبی با اضلاع افراطی "شیب ها باریک هستند، توسط تپه های بزرگ و دیگر حفره های عمیق احاطه شده اند. آنها پر از رسوبات ریز هستند. این یک مکان ایده آل است."
وی افزود: "جستجو یا نشدن آن به مقامات و شرکت های جستجو بستگی دارد، اما تا آنجا که به علم مربوط می شود، می دانیم که چرا جستجوهای قبلی شکست خورده است و علم به صراحت به محل پرواز MH370 اشاره می کند. به طور خلاصه، معمای پرواز MH370 حل شد." به طور کامل از طریق علم!"
ادعاهای این محقق ماه ها پس از آن مطرح می شود که شرکت اکتشافات اعماق دریا مستقر در ایالات متحده اعلام کرد که توانایی انجام جستجوی جامع تری برای هواپیمای گم شده را دارد.
منبع: نیویورک پست
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:20 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 037
اخوان المسلمین مصر از مقامات مصری درخواست «عفو» می کند...
اخوان المسلمین مصر از مقامات مصری درخواست عفو در ازای كناره گيری از کار سیاسی کرد، مشروط بر اینکه تمامی اعضای بازداشت شده آن آزاد شوند.
اخوان المسلمین در بحبوحه حرکت آنکارا به سمت نزدیکی با قاهره بیانیه ای درباره ترکیه صادر کرد.
ماجد عبدالله، روزنامه نگار اخوان در بیانیه های تلویزیونی فاش کرد که «حلمی الگزار، معاون دکتر صلاح عبدالحق، که به عنوان مرشد و رهبر این گروه عمل می کند، رسماً از او خواست پیامی را از طریق کانال خود مخابره کند که در آن از مقامات مصر این گروه را در ازای كناره گيری کامل از سیاست و آزادی اعضای بازداشت شده این گروه در زندان های مصر عفو می کنند.
عبدالله گفت: «الجزار از او خواست که به قول خودش اعلام کند که این گروه آماده آشتی با مقامات و نیروهای سیاسی مصر است و ابتکار آنها را برای آشتی بپذیرد، و متعهد شد که این گروه برای دوره‌هایی از فعالیت سیاسی دست بکشد. بین 10 تا 15 سال، و آنچه را که طی 11 سال گذشته از زمان سرنگونی حکومت این گروه در تابستان 2013 گذشته است، فراموش کنید.
از سوی دیگر، مصطفی بکری، روزنامه‌نگار و نماینده پارلمان مصر در پاسخ به این درخواست گفت: این ابتکار توسط حلمی الگزار، معاون المرشدالعام اخوان‌المسلمین در لندن و توسط ماجد عبدالله، یکی از رسانه‌ها ارائه شد.
کادرهای این گروه که از مقامات مصری می خواهند که محکومان به اعدام را عفو کنند،
اعضای این گروه در ازای بازنشستگی از سیاست، جنجال و اختلاف نظر شدیدی را در میان اعضای گروه به راه انداختند
و در اینجا به تعدادی بسنده می کنم. از امتیازات
وی در پست وبلاگ خود در سایت ایکس افزود:
این نکات به شرح زیر است:
1- «راه اندازی این ابتکار گواه این است که گروه به مرحله ناامیدی رسیده است
2- و پروژه ای که با تلاش دهها سال برای بازگشت به قدرت داشت را پایان رسانده است.
3- از دست دادن حمایت مردمی و درک این موضوع که پروژه انقلاب علیه رژیم حاکم در مصر شکست خورده است و اعتماد عمومی به همه تزهای آنها تقریباً وجود ندارد.»
وی ادامه داد: این تماس با توجه به تشدید اختلافات بین صفوف اخوان المسلمين در خارج از کشور انجام شده است
اختلاف بین جبهه لندن و جبهه ترکیه
و آگاهی و اطمینان آنها از شکست پروژه اسلام سیاسی در منطقه،
پس از تجربیات تلاش براى حکومت (اخوان المسايمن) در مصر، تونس، لیبی، مراکش و سودان».
بکری گفت: «فشارهایی که محکومان به زندان برای پذیرش هرگونه راه حلی اعمال می‌کنند منجر به عفو آنها می‌شود
و به نظر می‌رسد این ابتکار باعث تشدید شکاف درون گروهی می‌شود
که اوضاع را بین آنها پیچیده‌تر می‌کند.
در مقابل این به معنای یک پیروزی جدید برای دولت مصر، نهادهای آن، رهبری آن و نیروهای ثابت ملی آن مى باشد.»
منبع: RT
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:20 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 038
دستگیری گدایی که ساعتی ۱.۶ میلیون درآمد داشت
asriran.com/004AR0
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:21 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 039
راز موفقيت اسرائيل در هدف قرار دادن ننيروهاى مؤثر حماس در بمبارانها و ياترورها بعد از تقدير و حفظالهى = تنها يكجيز است = عدم استفاده از وسايل الكترونيكي و اكتفا به ارتباطات بيغامى شخصى / استفاده از وسايل الكترونيكي كه موجب شكار توسط اسرائيل شده و ى شود
نشریه نیویورک تایمز در مقاله‌ای با اشاره به نتیجه مصاحبه با چندین مقام امنیتی آمریکایی و اسرائيلی نوشت که
ایالات متحده از مدتی قبل برای کمک به یافتن سنوار در تونل‌های غزه، راداری با قابلیت نفوذ به زمین در اختیار اسرائيل گذاشته است
و برای نفوذ به راه‌های ارتباطی او با سایر اعضای حماس نیز ادامه دارد
در ماه ژانویه، مقامات اسرائیلی و آمریکایی فکر کردند که در شکار یکی از تحت تعقیب ترین مردان جهان وقفه ای گرفته اند.
به گفته مقامات آمریکایی و اسرائیلی، کماندوهای اسرائیلی در 31 ژانویه بر اساس اطلاعاتی مبنی بر اینکه یحیی سنوار، رهبر حماس، در آنجا مخفی شده بود، به یک مجموعه تونل مفصل در جنوب نوار غزه حمله کردند.
او بوده است، معلوم شد. اما آقای سینوار تنها چند روز پیش از این پناهگاه را در زیر شهر خان یونس ترک کرده بود و اسناد و پشته‌هایی از شیکل‌های اسرائیلی را که مجموعاً حدود یک میلیون دلار می‌شد، به جا گذاشته بود. شکار با کمبود شواهد محکم در مورد محل نگهداری او ادامه یافت.
از زمان حملات مرگبار 7 اکتبر در اسرائیل که او برنامه ریزی و کارگردانی کرد، آقای سینوار چیزی شبیه یک روح بوده است: هرگز در انظار عمومی ظاهر نمی شود، به ندرت پیام هایی را برای پیروان خود منتشر می کند و سرنخ های کمی در مورد جایی که ممکن است باشد ارائه می دهد.
اما به نظر می‌رسد سنوار از سال‌ها قبل استفاده از لوازم الکترونیکی را کنار گذاشته و برای انتقال پیام‌هایش تنها از انسان‌ها استفاده می‌کند.
اعتقاد بر این است که او از طریق شبکه ای از پیک های انسانی با سازمانی که رهبری می کند در تماس است. نحوه عملکرد آن سیستم همچنان یک راز باقی مانده است.
در هفته‌های اول جنگ، مقامات اطلاعاتی و نظامی اسرائیل بر این باورند که آقای سینوار در تونل‌هایی در زیر شهر غزه زندگی می‌کرده است.
در جریان یک حمله اولیه به تونلی در شهر غزه، سربازان اسرائیلی ویدیویی - که چند روز قبل فیلمبرداری شده بود - از آقای سینوار در میان انتقال خانواده اش به مخفیگاه دیگری در زیر شهر پیدا کردند. مقامات اطلاعاتی اسرائیل معتقدند که آقای سینوار خانواده خود را حداقل در شش ماه اول جنگ نزد خود نگه داشته است.
در آن زمان، آقای سینوار هنوز از تلفن های همراه و ماهواره ای استفاده می کرد - که توسط شبکه های تلفن همراه در تونل ها ممکن شده بود - و هر از چند گاهی با مقامات حماس در دوحه صحبت می کرد. آژانس‌های جاسوسی آمریکا و اسرائیل توانستند برخی از این تماس‌ها را رصد کنند، اما نتوانستند مکان او را مشخص کنند.
با کم شدن سوخت غزه، آقای گالانت به دنبال ارسال محموله های جدید به غزه برای ژنراتورهای برق مورد نیاز برای فعال نگه داشتن شبکه های سلولی بود تا شنود اسرائیل ادامه یابد - به دلیل مخالفت اعضای راست افراطی دولت اسرائیل که خواهان ارسال محموله سوخت بودند. برای مجازات ساکنان غزه قطع شد.
در این دوره، سازمان های جاسوسی اجمالی از زندگی زیرزمینی او، از جمله مصرف بی رویه او از رسانه های خبری اسرائیل و اصرار او برای تماشای اخبار ساعت 8 شب در تلویزیون اسرائیل، به دست آوردند.
در ماه نوامبر، یک گروگان اسرائیلی آزاد شده توضیح داد که چگونه آقای سینوار تعداد زیادی از اسرای اسرائیلی را چندی پس از حملات 7 اکتبر مورد خطاب قرار داده است. آقای سینوار هنگام صحبت به زبان عبری که در سالهای حضور در زندان اسرائیل آموخته بود، به آنها گفت که در جایی که هستند در امان هستند و طبق روایت گروگان هیچ آسیبی به آنها نخواهد رسید.
مقامات اسرائیلی گفتند که تمامی عوامل حماس که در زیر زمین پنهان شده اند، حتی آقای سینوار، باید گهگاه به دلایل بهداشتی از تونل ها خارج شوند. اما شبکه تونل آنقدر وسیع و پیچیده است - و جنگجویان حماس اطلاعات خوبی در مورد محل اختفای سربازان اسرائیلی دارند - که آقای سینوار گاهی اوقات می تواند بدون اینکه کشف شود از روی زمین بیاید.
مقامات اسرائیلی و آمریکایی معتقدند که آقای سینوار در نهایت به سمت جنوب به خان یونس، شهری که در آن متولد شد، نقل مکان کرد و احتمالاً گاهی از آنجا از طریق یک تونل به شهر رفح سفر می کرد.
مصاحبه با بیش از بك دوجین مقام در اسرائیل و ایالات متحده نشان می دهد که هر دو کشور منابع گسترده ای را برای یافتن آقای سینوار صرف کرده اند.
مقامات اسرائیلی گفتند زمانی که پناهگاه خان یونس در 31 ژانویه مورد حمله قرار گرفت، آقای سینوار فرار کرده بود.
او یک قدم جلوتر از تعقیب‌کنندگانش می‌ماند، که گاهی اظهارنظرهای فخر‌آمیز درباره نزدیکی پیدا کردن او می‌کردند. در اواخر دسامبر، زمانی که واحدهای نظامی اسرائیل حفاری تونل‌ها را در یکی از مناطق شهر آغاز کردند، آقای گالانت به خبرنگاران لاف زد که آقای سینوار "صدای بولدوزرهای ارتش اسرائیل را بالای سرش می‌شنود و به زودی با لوله‌های تفنگ‌های ما روبرو خواهد شد."
به نظر می رسد که آقای سینوار با عجله از پناهگاه خان یونس فرار کرد و انبوهی از شیکل های اسرائیلی را پشت سر گذاشت.
علایق مشترک
تقریباً بلافاصله پس از حملات 7 اکتبر، اطلاعات نظامی اسرائیل و شین بت، سرویس امنیت داخلی اسرائیل، یک سلول در داخل مقر شین بت با مأموریت منحصر به فرد یافتن آقای سینوار ایجاد کردند.
سیا همچنین یک گروه ضربت ایجاد کرد و پنتاگون نیروهای عملیات ویژه را به اسرائیل اعزام کرد 
جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، گفت: «ما تلاش‌ها و منابع قابل‌توجهی را به اسرائیلی‌ها اختصاص داده‌ایم تا به دنبال رهبری ارشد، به‌ویژه سینوار باشیم». ما افرادی را در اسرائیل داشته‌ایم که در اتاق نشسته‌اند و اسرائیلی‌ها این مجموعه مشکلات را حل کرده‌اند. و بدیهی است که ما تجربه زیادی در شکار اهداف با ارزش داریم."
به ویژه، آمریکایی‌ها رادار نفوذی زمینی را برای کمک به نقشه‌برداری صدها مایل از تونل‌هایی که فکر می‌کنند در زیر غزه هستند، با تصاویر جدید ترکیب شده با اطلاعات اسراییلی جمع‌آوری‌شده از جنگجویان اسیر حماس و مجموعه‌ای از اسناد به کار گرفته‌اند تا تصویری کامل‌تر از آن بسازند. شبکه تونل
یکی از مقامات بلندپایه اسرائیل گفت که حمایت اطلاعاتی آمریکا "بی ارزش" بوده است
مقامات یک واحد ویژه را در داخل مقر شین بت، سرویس اطلاعات داخلی اسرائیل ایجاد کرده اند و آژانس های جاسوسی آمریکا وظیفه شنود ارتباطات آقای سینوار را بر عهده گرفته اند. ایالات متحده همچنین رادار نفوذی زمینی را در اختیار اسرائیل قرار داده است تا در شکار او و دیگر فرماندهان حماس کمک کند.
به نوشته نیویورک‌تایمز، واحدی ویژه در ساختمان مرکزی شین‌بت اسرائيل با همکاری سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا ماموریت یافتن سنوار را برعهده گرفته‌اند
اما یکی از افراد آشنا با ترتیبات اشتراک اطلاعات، که به شرط ناشناس ماندن در مورد آن بحث کرد، آن (كمكهاى امريكايى) را اغلب «بسیار کج‌سویه» توصیف می‌کند – که آمریکایی‌ها بیشتر از آنچه اسرائیلی‌ها در ازای آن می‌دهند به اشتراک می‌گذارند. این شخص گفت، گاهی آمریکایی‌ها اطلاعاتی درباره رهبران حماس ارائه می‌دهند به این امید که اسرائیلی‌ها بخشی از منابع اطلاعاتی خود را به سمت یافتن گروگان‌های آمریکایی هدایت کنند.
و فقط در ماه ژانویه بود که توانستند یکی از مخفیگاه‌های سنوار را در تونل‌های زیرزمینی خان‌یونس کشف کنند اما او چند روز پیش‌تر آن محل را ترک کرده بود.
مقامات اسرائیلی، قطری، مصری و آمریکایی گفتند که ارتباط با آقای سینوار دشوارتر شده است. او طی چند روز به پیام‌ها پاسخ می‌داد، اما مسئولان می‌گویند در ماه‌های اخیر پاسخ‌گیری از او بسیار طول کشیده است و برخی از معاونانش در برخی مواقع در این بحث‌ها نیابتی او بوده‌اند.
به نوشته این نشریه ميرور، درباره اهمیت امنیت یحیی سنوار، جایگزین اسماعیل هنیه به‌عنوان رهبر سیاسی حماس، در مذاکرات قاهره نیز بحث شده است و اعضای حماس خواستار تضمین حفاظت از جان او در برابر اسرائیل شدند. به گفته یک مقام مصری، یحیی سنوار به مذاکره‌کنندگان تاکید کرده است که امنیت جانی و رفاه او باید تامین شود.
این درخواست پس از آن مطرح شد که نیروهای اسرائیلی با شناسایی محل اختفای سنوار در شبکه تونل‌های زیرزمینی غزه، به آنجا حمله کردند اما نتوانستند او را دستگیر کنند. آن‌ها اعلام کردند وقتی به محوطه زیرزمینی محل اختفای سنوار رسیدند، «قهوه هنوز داغ بود» اما رهبر حماس باز هم توانسته بود فرار کند.
در همین حال به نوشته میرور، برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که این مرد ۶۱ ساله در روزهای اخیر از تونل‌های زیرزمینی بیرون آمده است.
یکی از مدیران سابق شین‌بت درباره یحیی سنوار گفت که او هر بار بیش از ۲۴ تا ۳۶ ساعت در تونل‌های زیرزمینی نمی‌ماند و مدام تغییر مکان می‌دهد.
او تاکید کرد: «سنوار می‌داند که ما می‌توانیم چنین مکان‌های زیرزمینی را از طریق فناوری پیشرفته پیدا کنیم. او می‌داند که اگر اشتباهی مرتکب شود بلافاصله دستگیر خواهد شد؛ بنابراین مدام در حرکت است تا اشتباهی کشنده مرتکب نشود.»
یک مقام آگاه اسرائیل نیز به ساندی اکسپرس گفت: «ما با استفاده از فناوری به دنبال سنواریم و معتقدیم که او در شرایط فعلی احتمالا خود را در میان مردم پنهان می‌کند.»

منابع و افراد تهيه كننده اين كزارش:
آدام راسگون در تهیه گزارش از اورشلیم مشارکت داشت.
مارک مازتی یک گزارشگر تحقیقی مستقر در واشنگتن دی سی است که بر امنیت ملی، اطلاعات و امور خارجی تمرکز دارد. او کتابی درباره سیا نوشته است. 
رونن برگمن ، نویسنده کارکنان مجله نیویورک تایمز، مستقر در تل آویو است. آخرین کتاب او "برخیز و بکش اول: تاریخ مخفی ترورهای هدفمند اسرائیل" است که توسط Random House منتشر شده است. 
جولیان ای. بارنز آژانس های اطلاعاتی ایالات متحده و مسائل امنیتی بین المللی را برای تایمز پوشش می دهد. او بیش از دو دهه در مورد مسائل امنیتی نوشته است.
آدام گلدمن در مورد اف بی آی و امنیت ملی می نویسد. او بیش از دو دهه است که روزنامه نگار بوده است.

درباره رادارهای نفوذ به زمین (GPR)
https://maktabkhooneh.org/mag/what-is-gpr/
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:23 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 040
با فشار امريكا؛ پاکستان پول برق و نفت وارداتی از ایران را «مسدود» کرده است
پاکستان پول برق و نفت وارداتی از ایران را «مسدود» کرده است
یک عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی زاهدان می‌گوید پاکستان پول برق و محصولات نفتی وارداتی از ایران را بلوکه کرده است.
امان‌الله کهرازهی روز چهارشنبه ۷ شهریور به خبرگزاری ایلنا گفته است سایه سنگین «تسلط آمریکا بر دولت پاکستان» سبب شده روابط اقتصادی دولت ایران با این همسایه شرقی جریان مطلوب را نداشته باشد و پول فروش نفت و برق ایران به پاکستان در این کشور بلوکه شود.
ایران سالانه ۵۰۰ گیگاوات ساعت برق به پاکستان صادر می‌کند که قیمت آن در بازارهای منطقه‌ای حدود ۶۰ تا ۷۰ میلیون دلار است.
آمارهای اتاق بازرگانی ایران نیز نشان می‌دهد پارسال حدود ۷۰ میلیون دلار گاز مایع (پروپان و بوتان) به پاکستان صادر شده است که نوعی محصول نفتی خام است.

ایران همچنین صادرات مازوت به پاکستان دارد، اما هیچ گزارشی دربارهٔ حجم و ارزش آن منتشر نشده است.
بر اساس آمارهای اتاق بازرگانی، در مجموع کل صادرات غیرنفتی ایران به پاکستان در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ میلیارد دلار بوده است.
بیشتر در این باره:پاکستان همچنان نگران تحریم‌های غرب درباره واردات گاز ایران است
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی زاهدان در ادامه دربارهٔ احتمال ایجاد بانک مشترک بین ایران و پاکستان نیز گفته است راه‌اندازی این بانک هنوز در حد حرف باقی مانده است

او توضیح داده است: «مشکل اصلی در این است که آمریکا حضور قدرتمندی در پاکستان دارد؛ بنابراین این موضوع بر هر گونه رابطه دولت‌های دو کشور ایران و پاکستان تأثیرگذار است و ایجاد بانک مشترک هم از این قاعده مستثنی نیست این موضوع حتی سبب شده پاکستان نتواند پول برق و نفتی که از ایران خریده را تسویه کند و مبالغ آن در این کشور بلوکه شده است».
ناتوانی ایران در دریافت پول برق و محصولات نفتی صادراتی به پاکستان در حالی است که طی چند سال گذشته دولت تهران همسایه شرقی خود را تحت فشار گذاشته تا طبق قراردادی که در دوران ریاست‌جمهوری محمود احمدی‌نژاد امضا شده، واردات گاز از ایران را آغاز کند.
پاکستان طبق قرارداد می‌بایست از سال ۲۰۱۵ سالانه ۷ میلیارد متر مکعب گاز از ایران بخرد که قیمت آن در بازارهای منطقه‌ای حدود ۲ میلیارد دلار است.
این در حالی است که پول برق و گاز صادراتی ایران به عراق نیز سالها است که به خاطر تحریم‌های آمریکا مسدود است و ایران تنها می‌تواند برای خرید کالاهای انساندوستانه از خود عراق، از این وجوه استفاده کند.
آمریکا تابستان پارسال به ایران مجوز داد که پول مسدود شده خود در عراق را برای خرید کالاهای انساندوستانه از دیگر کشورها نیز استفاده کند، اما پول مسدود شده ایران در بانک تجارت عراق، با دینار عراقی است و این ارز استفاده چندانی در کشورهای دیگر ندارد.
در مورد پاکستان نیز واردات این کشور از ایران سه برابر صادراتش به جمهوری اسلامی است و دست ایران در استفاده از منابع مالی حاصل از فروش برق و محصولات نفتی به پاکستان برای واردات کالا نیز بسته است.
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:24 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 041
نزاع بين شبكه ها و سايتهاى وابسته به سباه باسداران و كانالهاى تلكرامي تلويزيون شبک یک صدا و سیما
= برسر اخبار بيشتر از راديو و لو ناجيز از واقعيات جارى كشور و جهان
و خصوصا موضوع نفوذ
= كه اخيرا مواردي با ضايعات سنكين داشته (انفجارها وحملات اسرائيل به مراكز سباه و كنسولى ايران در سوريه
سفوط بالكرد
نفوذهاى موجب حمله هاى باستوريزه
خبردادن سفير ايران در لبنان به اسرائيل و عدم انجام حمله اصلى حزب الله و كريخنن سفير به اسرائيل
با اينكه وى شخصي باسابه امنيتي و معرفي سبه و در دولت سيزدهم و وزيرخارجه انقلابى ووو
و همه عوامل در دوران سلطه انقلابيون در سيزدهم و مواضعى كنترلش به دست سباه بوده رخ داده است
تهدیدهای آقای امیرحسین ثابتی اینبار علیه شبک یک صدا و سیما/ یا سانسور کنید یا سانسور می‌شوید!
ماجرای بگو مگوی نماینده مجلس با قائم مقام شبکه یک چه بود؟
دو روز پیش (۶شهریور) جلسه‌ای در ساختمان صدا و سیما با حضور دو نماینده مجلس (آقایان رسایی و ثابتی) برگزار شد.
در این جلسه آقای ثابتی که خود را «نماینده طیفی در مجلس»‌ در این جلسه می‌نامید، از شبکه یک،‌ به‌ویژه کانال‌های آن در تلگرام و ایتا خواست از درج هرگونه اخبار مربوط به «نفوذ»‌ خودداری کنند چرا که این اخبار در تعارض با «امنیت ملی»‌ است
آقای پژمان محمدی (قائم مقام شبکه یک) ضمن مخالفت به‌این دو بزرگوار توضیح داد که این رویه بر خلاف دستور آقای جبلی است،‌ به‌ویژه چنین روشی نه‌تنها کارساز نیست، بلکه مردم و نیروهای مخلص نظام را به‌سمت شبکه‌ها و ماهواره‌های معاند سوق می‌دهد
از طرفی آقای محمدی تاکید داشت درج اخبار مربوط به‌ «نفوذ» که مورد تایید شورای عالی امنیت ملی هم هست، باعث هوشیاری طیف نیروهای انقلابی شده و آنها را نسبت به‌ غافلگیری در برابر نفوذی‌های موساد و منافقین حساس می‌کند
اما آقای ثابتی تهدید کرد: هرگونه اخباری از این دست نباید در صدا و سیما و شبکه‌های اجتماعی آن درج شود
و گرنه طی مطالبی در تسنیم، فارس و کیهان، پروژه «اعتبارزدایی»‌ از شبکه یک کلید می‌خورد
این افراد پس از اینکه پاسخ قاطع رد از سوی آقای محمدی دریافت کردند،‌ متاسفانه به وعده خود مبنی بر شانتاژ علیه شبکه یک جامه عمل پوشانده در برخی رسانه‌های نزدیک به‌طیف خود، مطالبی درج می‌کنند که فلان شبکه انقلابی نیست؛ و تلاش می‌کنند صحت مطالب شبکه یک را زیر علامت سوال ببرند

اما شبکه یک بر اساس دستور آقای جبلی، برای مقابله با خط نفوذ و خرابکاری دشمن، اخبار را بدون سانسور بازتاب خواهد داد تا جامعه و امت اسلامی را نسبت به‌‌خطر «نفوذ» هوشیار سازد

ناگفته هم نماند که موضع آقای ثابتی که به‌شدت خواهان درز گرفتن و سانسور اخبار «نفوذ دشمن» است، مشکوک و شایان پیگیری از سوی اطلاعات سپاه است
https://t.me/tv1irib_sima
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:24 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 042
چرا روابط ترکیه و جمهوری آذربایجان ماكهان سرد شد؟ و بوتين هم بعد آن به باكو سفر كرد؟
سفر وزیر خارجه جمهوری آذربایجان به ترکیه در حالی انجام شد که رسانه‌های رسمی و نزدیک به دولت جمهوری آذربایجان، در تحلیل‌ها و مقالات خود از دولت ترکیه انتقاد می‌کردند و درباره سرد شدن روابط آنکارا و باکو گزارش می‌دادند.
این انتقادها در رسانه‌های جمهوری آذربایجان و همین طور اظهار نظرهای مکرر درباره سرد شدن روابط دو طرف در رسانه‌های ترکیه، بعد از اظهار نظری از رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، درباره قره‌باغ شروع شد که در هشداری درباره اسرائیل گفته بود «همان‌طور که وارد قره‌باغ و لیبی شدیم، می‌توانیم همین کار را با آنها بکنیم».
اما ناظران می‌گویند که ریشه سرد شدن روابط عمیق‌تر از آن است که به نظر می‌رسد.
سفر وزیر خارجه جمهوری آذربایجان به ترکیه در حالی انجام شد که رسانه‌های رسمی و نزدیک به دولت جمهوری آذربایجان، در تحلیل‌ها و مقالات خود از دولت ترکیه انتقاد می‌کردند و درباره سرد شدن روابط آنکارا و باکو گزارش می‌دادند.
این انتقادها در رسانه‌های جمهوری آذربایجان و همین طور اظهار نظرهای مکرر درباره سرد شدن روابط دو طرف در رسانه‌های ترکیه، بعد از اظهار نظری از رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، درباره قره‌باغ شروع شد که در هشداری درباره اسرائیل گفته بود «همان‌طور که وارد قره‌باغ و لیبی شدیم، می‌توانیم همین کار را با آنها بکنیم».
اما ناظران می‌گویند که ریشه سرد شدن روابط عمیق‌تر از آن است که به نظر می‌رسد.
اردوغان در نشست غیررسمی سران سازمان دولت‌های ترک در شوشا، که در ابتدای ماه ژوئیه برگزار شد، شرکت نکرد. رسانه های دولتی جمهوری آذربایجان گزارش دادند که او به الهام علی‌اف، رئیس جمهوری آذربایجان توصیه کرده بود که به جای سفر به شوشا، برای تماشای مسابقه فوتبال به آلمان برود!!.
المان فتاح، تحلیلگر سیاسی می‌گوید: «شرکت در چنین رویداد مهمی نمی‌تواند به خاطر یک مسابقه فوتبال یک‌چهارم نهایی به تعویق بیفتد، و نباید هم به تعویق بیفتد».
هر چند غیبت اردوغان در نشست سران دولت‌های ترک توجه عمومی زیادی را به خود جلب نکرد، اما اشاره او به جنگ دوم قره‌باغ در سخنانش در اواخر ماه ژوئیه، بحث‌های زیادی را در جمهوری آذربایجان و ترکیه برانگیخت.
البته بعد از این سخنان، اردوغان برای قدردانی از کمک جمهوری آذربایجان در مقابله با آتش‌سوزی‌ جنگل‌های ترکیه، با الهام علی‌اف تماس گرفت.
اما پیش از آن، مقاله‌ای در روزنامه رسمی جمهوری آذربایجان منتشر شده بود که در آن ضمن انتقاد از ترکیه، به نوعی به اظهارات اردوغان پاسخ داده شده بود.
اردوغان چه گفته بود؟
روز ۲۸ ژوئیه، رجب طیب اردوغان، در یکی از جلسات شاخه‌های محلی حزب حاکم عدالت و توسعه در ریزه، شهر خانوادگی‌اش، در حالی که از اسرائیل انتقاد می‌کرد، سخنانی را بیان کرد که حاکی از مشارکت نزدیک ترکیه در جنگ دوم قره‌باغ بود.
او در آن سخنرانی با انتقاد از اسرائیل، ادعا کرد ارتش ترکیه می‌تواند وارد غزه شود و گفت: «همان‌طور که وارد قره‌باغ و لیبی شدیم، همین کار را با آن‌ها هم خواهیم کرد، هیچ دلیلی ندارد که این کار را انجام ندهیم».
این سخنان خشم رسانه‌های حامی جمهوری آذربایجان را برانگیخت که سال‌ها بود از اردوغان انتقاد نمی‌کردند.
«سربازان جمهوری آذربایجان وارد قره‌باغ شدند»
مقاله‌ای در روزنامه رسمی «آذربایجان» با این سرخط منتشر شد که «پیروزی قره باغ را فرمانده معظم کل قوا و ارتش آذربایجان رقم زد» و این مطلب چندین روز در رسانه‌های ترکیه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در این مقاله با حروف بزرگ نوشته شده بود: «فقط و فقط سربازان جمهوری آذربایجان به فرماندهی قهرمانانه الهام علی‌اف وارد قره‌باغ، آغدام، فضولی، لاچین، جبرائیل، زنگیلان، قبادلی، کلبجر، شوشا، هادروت، خوجالی، آغ‌دره، آسکران و خان‌کندی شدند!»
در این مقاله‌، که رنجش از ترکیه در آن برجسته شده بود، این پیام نیز آمده بود که «جمهوری آذربایجان تمام کمک‌های نظامی ترکیه در جنگ دوم قره باغ را تا آخرین قران آن پرداخت کرده است».
موضوع اسرائیل در روابط ترکیه و جمهوری آذربایجان
ترکیه و جمهوری آذربایجان پیوندهای فرهنگی و سیاسی نزدیکی دارند و توافق کرده‌اند که در سیاست‌ خارجی مواضع مشابهی در پیش بگیرند. اما در یک مساله موضع این دو کشور به شدت متفاوت است، و آن هم اسرائیل است. با این که هر دو فلسطین را به عنوان یک کشور به رسمیت می‌شناسند، اما جمهوری آذربایجان با اسرائیل روابط نزدیکی دارد و در جنگ دوم قره‌باغ، علاوه بر ترکیه، از اسرائیل نیز تسلیحات زیادی خریداری کرد و همچنان نیز می‌خرد. علاوه بر این اسرائیل بزرگ‌ترین خریدار نفت جمهوری آذربایجان به حساب می‌آید.
اوایل سال جاری میلادی، گروهی در استانبول در اعتراض به «فروش نفت به اسرائیل» به دفتر شرکت آذربایجانی «سوکار ترکیه» حمله کردند. سوکار گفت که به طور مستقیم به اسرائیل نفت نمی‌فروشد و در تصمیم‌‌گیری شرکت‌هایی که این کار را می‌کنند، دخالت نمی‌کند.
جملات انتقادی و تهدیدآمیز اردوغان درباره جنگ اسرائیل در غزه، با بیانیه‌های ملایم جمهوری آذربایجان برای دعوت به صلح، تفاوت بسیاری دارد.
مساله ارمنستان در روابط ترکیه و جمهوری آذربایجان
بعد از جنگ دوم قره‌باغ، ترکیه سیاستی هماهنگ با جمهوری آذربایجان علیه ارمنستان در پیش گرفت. با وجود این در اواخر ماه ژوئیه سردار کیلیچ و روبن روبینیان، نمایندگان ویژه ترکیه و ارمنستان در روند عادی‌سازی روابط، بار دیگر در گذرگاه علیجان-مارگارا در منطقه مرزی دو کشور با یکدیگر دیدار کردند.
سایت قفقاز‌ اینفو، نزدیک به دولت جمهوری آذربایجان، در مقاله‌ای با ابراز نارضایتی‌ از این دیدار نوشت: «تا دیروز، گشایش روابط ترکیه و ارمنستان به موازات مذاکرات صلح جمهوری آذربایجان و ارمنستان پیش می‌رفت. پیشبرد این روند به این شکل، با ذهنیت 'یک ملت، دو دولت' هم‌خوانی داشت و مفید بود. تا دیروز، ترکیه در برابر پیشنهاد بازگشایی راه‌آهن قارص-گیومری مقاومت می‌کرد و 'نه' می‌گفت».
این سایت در ادامه نوشت: «برای تغییر این موضع، ارمنستان از ادعاهای ارضی خود نسبت به ترکیه صرف نظر نکرده، از اتهامات نسل‌کشی دست برنداشته و دالان زنگزور را هم باز نکرده است. این چه حماقتی است، این چه عجله‌ای است، این چه کار غیر اصولی است؟»
جیحون بایراموف، وزیر خارجه جمهوری آذربایجان، در سفر خود به ترکیه، این مساله را به صورت غیرمستقیم به آنکارا گوشزد کرد.
او در حالی که درباره نقش ترکیه در جنگ دوم قره‌باغ صحبت می‌کرد، روی موضوع «حمایت سیاسی و معنوی» آنکارا تاکید ویژه‌ای کرد و همین طور مدعی شد که در قانون اساسی ارمنستان، ادعاهای ارضی علیه جمهوری آذربایجان مطرح شده است.
پیام ضمنی سخنان جیحون بایراموف این است که بدون تغییر قانون اساسی ارمنستان، جمهوری آذربایجان از نزدیکی ترکیه به ارمنستان خشنود نیست.
او همچنین درباره «مسلح‌ کردن» ارمنستان صحبت کرد و گفت که امور مربوط به ارمنستان در روابط بین جمهوری آذربایجان و ترکیه، به صورت «هماهنگ» انجام می‌شود.
هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه، که مدت‌ها است پیام جمهوری آذربایجان را دریافت کرده، گفت که ترکیه «در کنار برادر» ایستاده و خواهد ایستاد. اما درباره قانون اساسی ارمنستان و ادعاهای مربوط به تسلیح ارمنستان اظهار نظر مشخصی نکرد.
اکنون باید دید آیا تا زمانی که توافق صلح بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان امضا نشده یا ارمنستان در قانون اساسی خود تغییری نداده، آیا آنکارا به سیاست نزدیکی به ایروان ادامه خواهد داد یا نه.
«ترکیه به اروپا نگاه می‌کند، جمهوری آذربایجان به پوتین»
با وجود آن که ترکیه مدتی است که منتظر سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به آنکارا است، اما پوتین به طور ناگهانی در سفری رسمی به باکو رفت.
این سفر در زمانی انجام شد که روزنامه‌های رسمی جمهوری آذربایجان، از ترکیه و همین طور اردوغان انتقاد می‌کردند.
بلافاصله پس از پایان سفر پوتین، جمهوری آذربایجان اعلام کرد که برای عضویت در گروه بریکس درخواست داده است.
المان فتاح، تحلیلگر سیاسی، معتقد است که دلیل سرد شدن روابط آنکارا و باکو «جهت‌گیری ترکیه به سوی غرب» است. او می‌گوید به نظر می‌رسد که اردوغان دیگر به اتحاد کشورهای آسیای مرکزی «علاقه‌ای نشان نمی‌دهد».
«... اخیرا ترکیه در این موضوع بسیار سرد به نظر می‌رسد. به عبارت دیگر به نظر می‌آید ترکیه به جهت‌گیری سیاست خارجی سنتی خود بازمی‌گردد و سعی دارد روابط خود با غرب را بهبود بخشد».
المان فتاح می‌گوید: «دولت جمهوری آذربایجان توانسته حکومت اقتدارگرای خود را در طول ۱۰ سال گذشته، هم به لطف پوتین و هم به لطف اردوغان، تقویت کند». او معتقد است که در حال حاضر یکی از این ستون‌ها، یعنی حمایت ترکیه، در حال تضعیف است.
اما کاکیشم، تحلیلگر ترک، با نظر همتای آذربایجانی‌ خود درباره دلیل وضعیت فعلی روابط دو کشور موافق نیست.
او می‌گوید: «ترکیه قبلا هم سیاستی غرب‌گرا داشته و مذاکرات با اتحادیه اروپا را ادامه داده است. اما در آن زمان روابط با جمهوری آذربایجان سرد نبود، بلکه روابط نزدیکی داشتند. بنابراین من این نظر را قبول ندارم که برای داشتن روابط خوب با غرب، باید روابط با آذربایجان را خراب کرد. در این میان، عنصری مانند اسرائیل هم وجود دارد. مشخص است که روابط آذربایجان با اسرائیل چقدر نزدیک است. یعنی ناراحتی آذربایجان از ترکیه به دلیل نزدیکی ترکیه به غرب، به نظر من واقعیت ندارد».
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:25 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 043
عربستان سعودی، دومین کشور برتر برای مهاجرت شغلی در جهان / رشد مستمر عربستان = پیش از این در رتبه چهاردهم قرار داشت.
نتایج یک نظرسنجی جدید درباره مهاجرت شغلی، عربستان را بعد از دانمارک در جایگاه دوم محبوبیت قرار داد
نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که تغییر و تحولات گسترده سال‌های اخیر در عربستان سعودی سبب شده است این مملكت به عنوان دومین کشور برتر جهان برای مهاجرت شغلی انتخاب شود و نسبت به ایالات متحده، بریتانیا و بلژیک در جایگاه بهتری قرار گیرد.
به گزارش عرب نیوز، در آخرین نسخه نظرسنجی اکسپت اینسایدر (Expat Insider)، از نظر شاخص کار در خارج از کشور، عربستان بعد از دانمارک دوم شد و بیش از نیمی از پاسخ‌دهندگان به بازار کار این مملكت امتیاز مثبت دادند. این نتیجه، نشان‌دهنده رشد مستمر عربستان است زیرا پیش از این در رتبه چهاردهم قرار داشت.
نظرسنجی اکسپت اینسایدر کشورها را در چهار زیرمجموعه چشم‌انداز شغلی، درآمد و امنیت شغلی، اوقات فراغت و رضایت شغلی رتبه‌بندی می‌کند. برای تعیین میزان این شاخص‌ها از پرسش‌شوندگان درباره عواملی مانند بازار کار محلی کشورهای مختلف، فرصت‌های شغلی، شرایط اقتصادی و همچنین عادلانه‌بودن دستمزد، ساعات کار و تعادل بین کار و زندگی، نظرسنجی می‌شود.
در تازه‌ترین جمع‌بندی از پاسخ به این پرسش‌ها، عربستان از نظر آینده شغلی در رتبه اول قرار گرفت و از ایالات متحده و امارات متحده عربی هم پیش افتاد.
این نظرسنجی همچنین نشان داد که ۷۵درصد از مهاجران در عربستان موافق‌اند که این مهاجرت آینده شغلی آن‌ها را روشن‌تر می‌کند و ۶۲درصد هم فرصت‌های شغلی‌شان را مثبت ارزیابی می‌کنند.
علاوه بر این، ۸۲درصد افرادی که برای کار به عربستان مهاجرت کرده‌اند، از وضعیت اقتصاد محلی بسیار راضی‌اند و از حقوق و امنیت شغلی هم رضایت دارند.
عربستان از نظر شاخص تسهیل مهاجرت متخصصان اکسپت اینسایدر هم در میان ۱۰ کشور برتر قرار گرفت. این شاخص مواردی ازجمله سهولت دریافت ویزا، افتتاح حساب بانکی برای مهاجران، مسکن، کارایی زبان بین‌المللی، خدمات دیجیتال و دسترسی به اینترنت را ارزیابی می‌کند.
در این بررسی که جامعه جهانی مهاجران بین‌المللی آن را انجام داد، عربستان با پیشی‌گرفتن از کشورهایی مانند سنگاپور، مکزیک، اندونزی و کنیا در رتبه ششم جهان قرار گرفت.
عربستان چشم‌انداز ۲۰۳۰ را در سال ۲۰۱۶ با هدف تنوع‌بخشیدن به اقتصادش برای دوران «پس از نفت» و تقویت حضور جهانی‌اش طراحی کرد. این برنامه‌ به تنوع‌بخشیدن به منابع درآمد، تقویت بخش‌های خدمات عمومی مانند بهداشت و آموزش‌‌و‌پرورش و تقویت نوآوری و سرمایه‌گذاری نظر دارد که به ورود نیروهای ماهر و متخصص نیز منجر شده است.
موسسه اعتبارسنجی «فیچ» در میانه نوامبر گذشته، رتبه اعتباری صندوق سرمایه‌گذاری عمومی، صندوق ثروت ملی عربستان، را آ مثبت (A+) و با چشم‌اندازی باثبات ارزیابی کرد. این صندوق از بزرگ‌ترین صندوق‌های ثروت ملی در جهان محسوب می‌شود و رتبه‌ و ارزیابی موسسه فیچ از موقعیت نیرومند و مدیریت موثر آن صندوق حکایت دارد.
موسسه مودیز، شرکت خدمات مالی و تجاری آمریکایی، هم پیش‌بینی کرده است که اقتصاد عربستان در سال ۲۰۲۴ حدود ۴.۶درصد و در سال پس از آن نیز چهار درصد بیشتر رشد کند.
00343179

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 044
اسرار نقاشی صخره‌ای عظیم؛ اسطوره‌شناسی نخستین بومیان آمازون
دکتر رابینسون گفت: «این بافتار نشان‌دهنده پیچیدگی روابط آمازونی‌ها با حیوانات است، هم‌ به‌عنوان منبع غذایی و هم به‌عنوان موجوداتی تقدیس‌شده که ارتباط‌های فراطبیعی داشتند و مستلزم گفت‌و‌گوهای پیچیده با متخصصان آیینی بود.» 
ویشوام سانکاران
باستان‌شناسان یک تخته‌سنگ عظیم در بخش آمازون کلمبیا کشف کرده‌اند که حاوی نقاشی‌های اخرایی‌رنگ فراوانی از حیوانات است که قدمت آن به ۱۲ هزار و ۵۰۰ سال قبل بازمی‌گردد، کشفی که زوایای جدیدی از اسطوره‌شناسی و برنامه غذایی اولین انسان‌های این قاره را روشن می‌کند.
تپه سرو ازول (Cerro Azul) در سرانیا دلا لیندوسا واقع در کلمبیا میزبان مجموعه‌ خیره‌کننده‌ای از نقاشی‌هایی است که طیفی از موجودات، از جمله حیوانات و انسان‌هایی که به یکدیگر تبدیل می‌شوند، به تصویر می‌کشد.
این تخت‌تپه مجزا میزبان ۱۶ «صفحه» از نقاشی‌های اخرایی‌رنگ است، که دسترسی پژوهشگران به برخی از آن‌ها فقط پس از صعودی دشوار ممکن بوده است.
بر اساس پژوهش جدیدی که در «نشریه باستان‌شناسی انسان‌شناسانه» (Journal of Anthropological Archaeology) منتشر شده است، این نقاشی‌های صخره‌ای تماشایی، که احتمالا به‌مدت هزاران سال یک گالری عظیم برای مردم دوران باستان بوده‌اند، نشان‌دهنده اسطوره‌شناسی غنی است که راهنمای نسل اندر نسل بومیان آمازون بوده است.
مارک رابینسون، یکی از نویسندگان این پژوهش از دانشگاه اکستر، گفت‌: «این محوطه‌های هنر صخره‌ای قدیمی‌ترین شواهد حضور انسان‌ها در آمازون غربی است که قدمتش به ۱۲ هزار و ۵۰۰ سال قبل بازمی‌گردد.»
پژوهشگران بقایای حیوانی به‌دست‌آمده از محوطه‌های نزدیک را ارزیابی کردند و آن‌ها را با موجوداتی که در این هنر صخره‌ای به تصویر کشیده شده‌اند مقایسه کردند.
دانشمندان به‌خصوص بر جزئیات دقیق شش صفحه متمرکز شدند، از تخته‌سنگی در ابعاد ۴۰ متر در ۱۰ متر حاوی بیش از ۱۰۰۰ تصویر گرفته تا صفحه‌ای بسیار کوچک‌تر با مساحت ۶۰ متر مربع که دارای ۲۴۴ نقاشی قرمز‌رنگ است که به‌خوبی حفظ‌ شده‌اند.
در مجموع، پژوهشگران با استفاده از پهپاد و عکاسی سنتی، بیش از ۳۲۰۰ تصویر نقاشی‌شده روی صخره را به‌صورت مستند ثبت کردند،
که بیشتر آن‌ها مربوط به حیواناتی نظیر گوزن، پرندگان، گراز بدبو (پکاری)، مارمولک، لاکپشت، و تاپیر است.
آن‌ها دریافتند که آمازونی‌های باستان برنامه غذایی متنوعی داشتند که ماهی، انواع پستانداران کوچک و بزرگ، و همین‌طور خزندگان از جمله لاکپشت، مار و تمساح را شامل می‌شد.
در حالی که ماهی در بقایای باستان‌شناسی به‌وفور یافته شده است، حضور آن‌ها در هنر صخره‌ای محدود به فقط دو صفحه بود.
از آن‌جا که نسبت استخوان‌های حیوانات [به‌دست‌آمده] با تصویرگری حیوانات در این هنر صخره‌ای مطابقت ندارد، دانشمندان احتمال می‌دهند که این هنرمندان فقط آنچه را که می‌خوردند نقاشی نمی‌کردند. 
غیبت گربه‌های بزرگ در نقاشی‌ها، به‌رغم جایگاهشان در راس شکارچیان این منطقه، نیز نکته‌ای قابل توجه بود.
دکتر رابینسون گفت: «این بافتار نشان‌دهنده پیچیدگی روابط آمازونی‌ها با حیوانات است، هم‌ به‌عنوان منبع غذایی و هم به‌عنوان موجوداتی تقدیس‌شده که ارتباط‌های فراطبیعی داشتند و مستلزم گفت‌و‌گوهای پیچیده با متخصصان آیینی بود.» 
برخی تصاویر که ترکیبی از ویژگی‌های انسانی و حیوانی‌اند به اسطوره‌شناسی پیچیده‌ای از تغییرشکل میان حالت‌های حیوانی و انسانی اشاره دارند، باوری که همچنان میان جوامع آمازونی امروزی وجود دارد.
این نقاشی‌ها نشان‌دهنده شناخت گسترده مردم باستان از طیفی از زیستگاه‌های منطقه شامل ساوانا (گرم‌دشت)، جنگل‌های سیلابی و رودخانه‌‌ها است.
خاویر آسیتونو، نویسنده دیگر این پژوهش از دانشگاه مدئین در کلمبیا، گفت: «آن‌ها دانش عمیقی از زیستگاه‌های گوناگون منطقه داشتند و از مهارت‌های مرتبط برای ردیابی و شکار حیوانات و برداشت گیاهان از این زیستگاه‌ها، به‌عنوان بخشی از یک راهبرد گسترده بقا، برخوردار بودند.»
خوزه ایریارته، یکی از نویسندگان این پژوهش از دانشگاه اکستر، گفت: «اگرچه نمی‌توانیم با اطمینان بگوییم این تصاویر چه معنایی دارند، بی‌تردید جزئیات بیشتری به درک و شناخت ما از قدرت اسطوره‌ها در جوامع بومی می‌افزایند.»

یکی از صفحه‌هایی که در مطالعه هنر صخره‌ای آمازون بررسی شد‌
00343179

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 045
چگونه اندونزی پایتخت عظيم جديد خود را دوساله ساخت و به دل جنگل (12 هزار كيلومتر از بايتخت فعلى) الان منتقل می‌کند؟
نوسانتارا به‌عنوان شهری سبز و پیشرفته طراحی شده که طبیعت را با زیرساخت‌های کلان‌شهر مدرن ترکیب می‌کند. بیش از ۶۰ درصد از مساحت کل آن، که دو برابر نیویورک است، به فضای سبز و مسیرهای پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری اختصاص دارد
جاکارتا، پایتخت اندونزی، سریع‌ترین شهر در حال غرق شدن در جهان است. به همین دلیل، دولت این کشور تصمیم گرفت پروژه‌ای جسورانه را آغاز کند و در وسط یک جنگل، از صفر پایتختی جدید بسازد.
https://www.vijesti.me/data/images_inte ... 2ba1cd.jpg
این طرح بلند‌پروازانه قرار است بزرگ‌ترین میراث جوکو ویدودو، رئیس‌جمهوری فعلی اندونزی، باشد که در ماه اکتبر قدرت را به پرابوو سوبیانتو تحویل خواهد داد. 
اولین بار سال ۲۰۱۹ اعلام شد که ساخت شهر جدید اواسط سال ۲۰۲۲ آغاز می‌شود. این پایتخت جدید به‌زودی پذیرای اولین ساکنانی خواهد بود که آماده می‌شوند طی چند هفته آینده 2024، به این شهر نقل مکان کنند.
= تفاوت توانايي مهندسى اندونزى باايران (مسكن ملي 45 سال است شروع شده اما هنوز ناتمام است و تا 40 سال ديكر هم تامين نمي شود) = بخاطر لاف زني دولتها و مهندسان ايراني و... آن هم ساختمانهايي بوشالي كه در اولين زلزله و حتى در افتتاح دولتى فروريخته است
ویدودو، رئیس‌جمهوری اندونزی، هفته گذشته در اولین جلسه کابینه در پایتخت جدید گفت: «نوسانتارا، پایتخت جدید، همچون بوم نقاشی‌ است که می‌توان آینده را روی آن ترسیم کرد. همه کشورها فرصت و توانایی ساخت یک پایتخت از صفر را ندارند.»
https://www.vijesti.me/data/images_inte ... 88d494.jpg
جاکارتا، پایتخت قدیمی اندونزی از زمان دوران استعمار هلند در قرن هفدهم، به طور قابل‌توجهی شلوغ، به‌شدت پرترافیک و هم‌زمان سریع‌ترین شهر در حال غرق شدن و یکی از آلوده‌ترین شهرهای جهان است.
۴۰ درصد مساحت این کلانشهر که ۱۰.۵ میلیون نفر آنجا زندگی می‌کنند، به دلیل فرونشست زمین اکنون پایین‌تر از سطح دریا قرار دارد. 
نوسانتارا به‌عنوان شهری سبز و پیشرفته طراحی شده است که طبیعت را با زیرساخت‌های یک کلان‌شهر مدرن ترکیب می‌کند. بیش از ۶۰ درصد از مساحت کل آن، که دو برابر نیویورک است، به فضای سبز و مسیرهای پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری اختصاص خواهد یافت.
عكس هوايي قبل ساخت 2022
https://www.vijesti.me/data/images_inte ... 197c17.jpg
عكس هواييدر حال ساهت اوايل امسال2024
https://www.vijesti.me/data/images_inte ... 197c17.jpg
بخش اعظم شهر همچنان در دست احداث است. خبرنگار سرویس جهانی که اخیرا از این مکان بازدید کرده، از فعالیت هزاران کارگری خبر می‌دهد که شبانه‌‌روز مشغول کارند و برای ساختن بناهای ناتمام شتاب می‌کنند و کامیون‌ها و بولدوزرها کنار جاده‌‌ پردست‌انداز حسابی فعالند. 
مقدار ساخته شده فعلى
https://www.independentpersian.com/site ... k=AyYX8JL2
این پروژه در پنج مرحله برنامه‌ریزی شد. قرار بود مرحله اول در اوت ۲۰۲۴، هم‌زمان با جشن روز استقلال اندونزی، تکمیل شود، اما افتتاح نهايي  به پایان سال ۲۰۲۴ منتقل شد.
هزینه تکمیل کل شهر ۳۵ میلیارد دلار است که دولت تنها یک‌پنجم آن را تامین می‌کند و فراهم کردن مابقی سرمایه‌ از منابع خصوصی، تامين مي شود . ویدودو برای جذب سرمایه‌گذاران مشوق‌هایی، از جمله حق مالکیت زمین تا ۱۹۰ سال، ارائه کرده است.
نوسانتارا، پایتخت جدید اندونزی، در ۱۲ هزار کیلومتری جاکارتا، در جزیره جاوه قرار دارد.
این شهر بخشی از جنگل شرق کالیمانتان بورنئو است که به دلیل خطر کمتر بلایای طبیعی مانند سیل و زلزله انتخاب شده است.
موقعیت مکانی نوسانتارا راهبردی است و به لحاظ جغرافیایی در مرکز اندونزی واقع شده است.
این شهر بزرگ دو هزار و ۵۰۰ کیلومترمربع مساحت دارد و چهار برابر جاکارتا  بايتخت فعلى است.
انرژی موردنیاز این شهر از منابع تجدیدپذیر تامین می‌شود و به سیستم دفع هوشمند زباله مجهز خواهد شد.
هدف شهر جدید این است که تا پایان سال ۲۰۴۵ آلایندگی کربن خالص (انتشار گازهای گلخانه‌ای) را به صفر برساند که از اهداف زیست‌محیطی اندونزی ۱۵ سال جلوتر خواهد بود. 

ساکنان آینده 
اندونزیایی‌ها از جمله ساکنان آینده نوسانتارا همچنان شک و تردیدهایی دارند با این حال انتظار می‌رود گروه اول ساکنان نوسانتارا حدود ۱۰هزار کارمند دولت باشند و در ماه سپتامبر به این شهر نقل‌مکان کنند.
به گفته کارشناسان، نوسانتارا با فناوری پیشرفته می‌تواند شهری برای افراد نخبه بسازد،  

كزارش ويديويي ازمراحل ساخت بايتخت جديد ساخت شده دوساله
https://www.youtube.com/watch?v=Y7WY5mOwfiU

اندونزی؛ معجزه اقتصادی آسیا
isna.ir/xdNVqx

تلاش اندونزی برای رسیدن به رتبه چهارم اقتصاد جهانی
https://economic.mfa.gov.ir/portal/newsview/694832

داستان توسعه اندونزی : چگونه به رتبه هفتم دنیا در "قدرت خرید" رسیدند؟
https://www.asriran.com/fa/news/946010/

بجز توانايي مهندسى و فدرت اجرا وصدق وعده حكومت اندونزى
= بي شعار دادن 45 ساله ايران =
درسهايى كه ايران بايد از اندونزى بكيرد
 سیاست خارجی اندونزی به نحوی است که در بلوک‌بندی‌های جهانی قرار نگیرد و همین دلیل باعث شده است که در همسایگی خود کشور چین را به عنوان شریک تجاری نخست و همچنین بهترین روابط را با اروپا و آمریکا داشته باشد. اندونزی مطمح نظر و عرصه رقابتی آمریکا و چین به عنوان دو اقتصاد بزرگ دنیاست؛ ولی این کشور به نوعی سیاستگذاری کرده است که هم چین و هم آمریکا را داشته باشد و از منافع روابط با هر دو برخوردار شود.
در سال های اخیر اندونزی جایگاه ویژه‌ای در سیاست خارجی آمریکا برای مهار چین پیدا کرده است، ولی نوع سیاست اندونزی به شکلی است که قربانی تقابل آمریکا و چین نشود.
در کل، علت توسعه اندونزی را می‌توان در خلق بسترهای مطلوب و ضروری توسعه صنعتی در این کشور دید. در اندونزی بسترها برای تحقق توسعه صنعتی فراهم است، اما در ایران فراهم نیست. برای اینکه توسعه صنعتی در کشوری اتفاق بیفتد، صرف وجود سندنویسی کافی نیست
(منظور نوشتن سند جشم انداز و طرح جندم توسعه و امضا كردن سند تفاهم با كشورها ووو) ،
بلکه ابتدا به حکمرانی توسعه‌محور 
و سپس به بسترسازی و فراهم کردن بسترها وابسته است.
در این کشور این اتفاق افتاده و شرایط توسعه که مهم ترین آن حکمرانی اقتصادمحور است شکل گرفته است.
اقتصاد اندونزی بین المللی شده و می تواند با صنایع جهان کار کند و آنها را وارد بازار کند.
این بسترها چه در بعد سیاست داخلی و چه در بعد خارجی فراهم است.
ولی بیشتر این بسترها در ایران فراهم نیست. به همین علت است که توسعه صنعتی در ایران اتفاق نیفتاده است.
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:26 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 046
مشكلات بزركترين وزارتخانه دولت ايران = آموزش‌ و پرورش
بابک نگاهداری، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، از کمبود دست‌کم ۱۷۶ هزار معلم در مدارس ایران خبر داد و گفت تا شهریور سال جاری ۷۲ هزار معلم دیگر نیز در ایران بازنشسته خواهند شد.
نگاهداری که در صحن علنی مجلس و در جریان بررسی گزارش جدید وزیر آموزش‌ و پرورش سخن می‌گفت، از اینکه در دو دهه گذشته جذب و استخدام معلمان وضعیت «بسامانی» نداشته‌ است، انتقاد کرد و افزود: «بی‌توجهی به توسعه ظرفیت‌های دانشگاه فرهنگیان و انحلال یا تضعیف و مراکز تربیت‌ معلم و مجموعه قوانین تعیین تکلیف استخدامی معلمان از سال ۱۳۸۸ تا ۱۴۰۰ سبب بحرانی شدن وضعیت نیروی انسانی در وزارت آموزش و پرورش شد.»
او همچین گفت که سرانه متوسط فضای آموزشی در ایران تنها ۵.۲۸ متر مربع است، در حالی که سرانه استاندارد فضای آموزشی باید ۸.۵ متر مربع باشد و البته تاکید کرد که در ۱۱ استان ایران، متوسط فضای آموزشی کمتر از متوسط سرانه فضای آموزشی در کل کشور است.
به گفته رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، ۱۰۴ هزار کلاس در ایران از سال‌های قبل تاکنون همچنان فرسوده و برای امنیت جانی دانش‌آموزان خطرناک و نیازمند تخریب، بازسازی یا مقاوم‌سازی‌اند. استان کردستان با ۳۸.۷ درصد، آذربایجان شرقی با ۳۸.۶ درصد و تهران با ۲۸.۱ درصد، سه استانی‌اند که بیشترین کلاس‌های ناامن را دارند.
بر اساس این گزارش، ۷۹ هزار کلاس درس هم در ایران به لوازم گرمایشی یا سرمایشی نیاز دارند. به گفته بابک نگاهداری،
اعتبار موردنیاز برای افزایش سرانه فضاهای آموزشی در ایران ۱۶۰ هزار میلیارد تومان،
اعتبار موردنیاز برای تخریب یا بازسازی کلاس‌های ناامن ۱۵۰ هزار میلیارد تومان
و بودجه لازم برای تامین یا تعمیر دستگاه‌های سرمایشی و گرمایشی ۷.۷ هزار میلیارد تومان است
که دولت و مجلس از تامین آن ناتوان‌اند و در بودجه امسال آموزش‌ و پرورش نیز اعتبارات لازم برای برطرف کردن این مشکلات در نظر گرفته نشده است.
مردم و رسانه‌ها در سال‌های اخیر، بارها با مقایسه بودجه سالانه نهادهای حکومتی، نظامی و عقیدتی با بودجه وزارتخانه‌ها و سازمان‌های حیاتی مانند آموزش‌ و پرورش، سازمان محیط زیست یا وزارت ورزش، مقام‌های ارشد و رهبر و حتى آسمان وزمين راجمهوری اسلامی را بابت تخصیص بودجه‌های هنگفت به حوزه‌های دلخواهشان شماتت کرده و این نوع سیاست را دلیل اصلی افزایش چشمگیر بحران‌های آموزشی، اجتماعی و فرهنگی در ایران دانسته‌اند.
رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی گفت:‌ «در سال تحصیلی ۱۴۰۴‌ــ۱۴۰۳ حدود ۱۷۶ هزار نفر کمبود معلم داریم و البته این کمبود با فرض اعمال سیاست‌های انقباضی شدید در تخصیص نیروی مدیریت، کیفیت‌بخشی به مدارس و استفاده از بازنشستگان و شاغلان حق‌التدریسی است. پیش‌بینی می‌شود که حدود ۷۱ هزار معلم هم تا مهر ۱۴۰۳ بازنشسته شوند که این امر، تامین نیروی انسانی را برای وزارت آموزش و پرورش سخت‌تر می‌کند. پیشنهاد ما این است که در فرایند گزینش تسریع شود تا معلمان قبل از ابتدای مهر تعیین تکلیف شوند و به منظور آماده‌سازی و آموزش معلمان برای اول مهر فرصتی حداقل یک‌ ماهه فراهم شود.»
او افزود: «متاسفانه در سال ۱۴۰۲ زمان‌بر شدن این فرایند موجب شد که نتایج نهایی آزمون استخدامی معلمان در هفته ابتدایی مهرماه اعلام شود و آموزگاران بدون آنکه حتی یک روز آموزش ببینند، وارد کلاس شدند.»
بابک نگاهداری در بخش دیگری از سخنانش، با اشاره به اینکه مجموع مطالبات فرهنگیان ایرانی در حال حاضر به بیش از ۷۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد، توضیح داد که شهروندان تحصیلکرده به دلیل پایین بودن حقوق معلمی، هزینه بالای مسکن در شهرهای بزرگ یا بی‌نظمی‌ها در پرداخت اضافه‌کاری معلمان و حق‌التدریسی‌ها، از ورود به شغلی معلمی سر باز می‌زنند، به‌ نحوی که در آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲ در کلان‌شهر تهران ظرفیت یک هزار و  ۵۷۸ نفر برای معلم مرد با ۲۰۰ نفر کمبود متقاضی مواجه شد.
رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با اشاره به «پدیده هم‌زمانی کمبود و مازاد نیروی انسانی»، افزود: «به‌ دلیل برخی قوانین و مقررات و نبود سامانه آمایش و پایش دقیق وضعیت‌سنجی نیروی انسانی موردنیاز آموزش و پرورش، برخی استان‌ها کمبود شدید نیروی انسانی دارند، در حالی که در استان‌های دیگر مازاد شدید وجود دارد. این وضعیت حتی بین شهرستان‌های یک استان یا مناطق مختلف یک شهرستان هم قابل‌مشاهده‌ است.»
بخاطر همين مشكلات است كه وزير جديد آموزش‌ و پرورش
بجاى داراى تحربه تخصصي مديريتي در موضوع آموزش‌ و پرورش
= اين نكته لحاظ شده كه حتما قبلا رئيس مبارزه با مواد مخدر بوده باشد!!
جرا؟ جه ربطي دارد تخصص در مديريت وزارتخانه آموزش‌ و پرورش با مبارز هبا مواد مخد؟
جون اين وضعيت وزارتخانه موجب مي شود كه
متصديان و كارمند و معلمان و دبيران و نيز دانش آموزان از شدت تالم سراغ مواد مخدربروند
براى همين لازم است كه وزيرآموزش‌ و پرورش = سابقه مبارزه بامواد مخدر داشته باشد
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:27 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 047
اولين خبر حمايتى از طالبان در براير طالبانيهاى تهديدكننده ايران
بازداشت عبدالحمید خراسانی فرد هتاک به ایرانیان
منابع آگاه خبر دادند که «عبدالحمید خراسانی» فرمانده جنجالی قطعه بدری (انتحارى) طالبان، به دستور مستقیم ملا حسن آخوند، نخست‌وزیر طالبان، بازداشت و سلاح‌هایش ضبط شده است.
گفتنی است، خراسانی چندی پیش در ویدیویی اظهاراتی تند را علیه دولت و مردم ایران مطرح کرده که ذبیح الله مجاهد سخنگوی طالبان در واکنش به این اظهارات وی را «خانه به دوش» خوانده بود
https://www.youtube.com/watch?v=rEKh6km0aEQ
khabaronline.ir/xmBMf
https://www.entekhab.ir/003PXk
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:27 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 048
موضع محمدرضا شاه بهلوى در برابر اسرائيل
به نقل انقلابى ترين كانال محور مقاومت به زبان فارسي
بالاخره بعد 45 سال جورسانه اى انقلابى برعكس = معلوم شد
از مصاحبه محمدرضا شاه با روزنامه‌نگار لبنانی در ۱۹۷۳ (چاپ ترجمه در اطلاعات ۳ و ۴ آذر ۱۳۵۲):
گفتم: اعلیحضرتا حقوق ملت فلسطین چه میشود؟
فرمودند: اگر حقوق ملت فلسطین تامین نشود صلحی در منطقه وجود نخواهد داشت.
فلسطینی‌ها قبل از هر کس دیگر حق دارند در مورد سرنوشت خود تصمیم بگیرند.
پرسیدم، شهر بیت‌المقدس چه خواهد شد، آیا موضوع آنرا با کیسینجر در میان گذاشتید؟
شاهنشاه فرمودند: بصراحت بوی گفتم ممکن نیست اماکن مقدسه اسلام بدست غیرمسلمانان سپرده شود. این سیاست را ما از سال ۱۹۶۷ اتخاذ کردیم و سیاست جدیدی نیست.
از مذاکره با کیسینجر توانستید بفهمید که آمریکا چگونه اسرائیلی میخواهد؟ اسرائیل بعنوان یک موجودیت دینی نژادی و پلیس منطقه و یا اسرائیل پناهگاه یهودیان.
شاهنشاه فرمودند: اسرائیل دیگر نمی‌تواند پلیس منطقه باشد، ...
منبع:  @BisimchiMedia
مواضع ديكر شاه دربرابر اسرائيل و لابي يهودي حاكم بر ايران
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=6u5lAaZLOdE
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=g_f-nwmRyRE
https://meidaan.com/archive/61978
https://x.com/fariba312/status/1629533199851307008

نتيجه
البته مواضع و اقدامات ديكري شاه به نفع اسرئيل داشته
اما همان موضع رسمي علني براى عبرت كرفتن شاهوللاهيها و حمايت از محورمقاومت كافي است

خلاصه:
حتى اكر وابسته به شاهوللاهي ها هم باشيد (سلطنت طلبها و بهلوي...ها) بايد حامى محور مقاومت باشيد

كفته مى شود مواضع صريح شاه عليه اسرائيل و به حمايت از فلسطين
به دنبال نامه درخواست آيت الله حكيم مرجع بذيرفته شده ازسوى شاه به عنوان مرجع كل شيعيان بوده است
نامه تاریخی آیت‌الله حکیم به شاه ایران درباره فلسطین+ عکس
اردیبهشت ۱۳, ۱۳۹۹ آخرین اخبار, حکومت و قانون
آیت‌الله سید محسن حکیم (ره) سالها پیش در نامه‌ای خطاب به محمد رضا شاه پهلوی از او خواسته بود تا در قضیه فلسطین دخالت، و از فلسطینیان در برابر متجاوزان صهیونیستی حمایت کند.
http://ijtihadnet.ir/%D9%86%D8%A7%D9%85 ... %B1%D8%A7/
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:28 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 049
مبارزه زنان غزه با نسل كشي فلسطينيان توسط اسرائيل
https://www.youtube.com/watch?v=yen-vuVuqcI
ميان جنك و بمباران و كشتار زنان و كودكان و كرسنكي و تشنكي و فقدان امنيت و عدم امكانات بهداشتي ووو
= آمار ولادت در غزه بحدى بالاست كه تعداد نوزادان در ايام جنك عليه غزه بيشتر از تعداد شهداى غزه است
- هر ده دقيقه يك نوزاد جديد در غزه بدنيا مى آيد
https://www.youtube.com/watch?v=O31P2yDrTeg
بزركترين فداكاري زنان غزه عليرغم شرايط سخت بي آب وبي غذايي وبي امكانات درماني سلامت و بهداشت
ماشاء الله به مادران غزه = بهترين راه مبارزه و ايستادكي در برابر دشمن اسرائيلى = دعاى اختصاصى لازم دارند

خداوند هر وقت بخواهى بركت را از خانه برى ولادت را در آن خانه قطع مى كني
هر وقت خداوند بخواهد قومي را هلاك كند ديكر صداى كودكان را در آن قوم نمي شنويد

خداوندا معرفت و عزم مؤمنان و مؤمنات ملت ايران را براى بدنيا آوردن نوزادان مؤمن بالا ببر و بحد لازم برسان
و از اتفعال توسط جو لائيك و نكاههاي ضعيف نجات بده
آمين رب العالمين

https://ichef.bbci.co.uk/ace/ws/800/cps ... af64c5.jpg
https://ichef.bbci.co.uk/ace/ws/547/cps ... af64c5.jpg
https://ichef.bbci.co.uk/ace/ws/515/cps ... af64c5.jpg
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:29 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 050
مدیرعامل سازمان آتش نشانی تهران هشدار داد؛۸۰درصد ساختمان‌های دولتی در تهران ناایمن است
www.irna.ir/xjRsQK
00343179

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 051
به مناست سالكرد فقدان امام موسى صدر
ببینید: سفر بی بازگشت «امام موسی صدر» / همه روایت ها از ناپدید شدن امام موسی صدر
https://www.entekhab.ir/fa/news/813275/
00343179

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 052
مستند پرونده ناتمام =درباره سهولت نفوذ در ميان سران نظام و شهادت بي در بي سران كشور
https://www.aparat.com/v/f367u0k
ماجرای ارادت ویژه شهید رجایی به قاتل خود = این مستند حاصل بیش از 5 سال پژوهش درباره پیچیده‌ترین پرونده امنیتی تاریخ انقلاب اسلامی است. ...
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:30 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 053
فرياد كشيدن وزير دفاع اسرائيل بر سر نتانياهو
اختلاف بین بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل و یوآو گالانت، وزیر دفاع وی، در جریان نشست «کابینه» عصر دیروز و در پس زمینه مذاکرات آتش بس و رای دادن به ارتش اشغالگر به وجود آمد.
و اينكه ارتش صهيونيستها در محور "فیلادلفیا" باقی بماند.
به گفته رسانه‌های اسرائیلی، پس از آنکه نتانیاهو نقشه‌های استقرار نیروهای اسرائیلی در فیلادلفیا را به عنوان بخشی از هرگونه معامله آتی به وزیران کابینه ارائه کرد،
این دیدار شاهد «فریاد بی‌سابقه‌ای بین نتانیاهو و گالانت» بود،
زیرا گالانت سپس گفت: «شما این نقشه ها را به ارتش تحمیل کردید»
ونتانیاهو در پاسخ گفت: «بحث با آنها نیست، بلکه با سینوار است».
این جواب باعث عصبانیت نخست وزیر شد و گفت: «فوراً نقشه ها را بیاورید تا رأی دهید!»
گالانت گفت: «شما هم می توانید به کشتن همه افراد ربوده شده رأی دهید
گالانت پاسخ داد که: «بزرگ شدم، بزرگ شدم و عادت کردم... نه اینکه مجروح را پشت سر بگذارم (...) چه بلایی سرمان آمد؟
ما در مورد افرادی صحبت می کنیم که از خانواده های خود ربوده شده اند و هنوز زنده هستند. ما در مورد چه چیزی صحبت می کنیم؟ ما می‌توانیم هر لحظه به محور فیلادلفیا برگردیم (...) 6 هفتهرها ردن آنجا برای ما خطری ایجاد نمی‌کند و سپس برمي كرديم مانند معامله اولين توافق به مبارزه برمی‌گردیم.»
گالانت خطاب به وزرا گفت: "اگر متوجه شویم که دو گزینه پیش روی ما وجود دارد: ماندن در فیلادلفیا یا آزاد کردن آدم ربایان، آیا تصمیم می گیرید در فیلادلفیا بمانید؟" آیا این برای شما منطقی است؟ اینجا افرادی زنده هستند. وی مجدداً خواستار «حرکت به سمت دستیابی به توافق در اسرع وقت» شد و با توجه به اینکه این توافق «تنها مربوط به گروگان‌ها نیست، بلکه یک نقطه عطف استراتژیک برای اسرائیل است»، افزود: «این امر باعث کاهش تنش‌های منطقه‌ای با ایران می‌شود. و حزب الله (...) یا اجازه می دهد با تغییر تمرکز به دیگر تهدیدات منطقه ای.
گالانت همچنین به وزرا ابراز عقیده کرد که "تصویب تصمیم کابینه در مورد باقى ماندن نیروها در فیلادلفیا به رهبر حماس نفوذ بیشتری در مذاکرات می دهد."
وی در پایان گفت: اسرائیل باید بین کریدور فیلادلفیا و گروگان‌ها یکی را انتخاب کند و نمی‌تواند هر دو را داشته باشد.
در همان جلسه، هرزی هالیوی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح هشدار داد که این تصمیم «در پرتو وضعیت پیچیده معامله گروگان‌ها، دشواری‌ها را تشدید می‌کند»،
در حالی که دیوید بارنیا، رئیس موساد از رأی‌گیری امتناع کرد و گفت که «در حال حاضر غیرضروری است.
وی با اشاره به اینکه تمرکز مذاکرات بر محور فیلادلفیا نیست، بحث سر لیست گروگان ها و زندانیان است.
https://al-akhbar.com/Palestine/386377/
https://fa.alalam.ir/news/6938653/
https://ecoiran.com/fa/tiny/news-70405
http://www.irna.ir/xjRsTr
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:30 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 054
جولان دلالان ساخت و سازمسكن مهر (مسلط شده در دولت سيزدهم):
دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان وضعیت کنونی نهضت ملی مسکن را مثبت ارزیابی نمی‌کند.
فرشید پورحاجت در گفت‌وگو با تسنیم از وجود رانت در طرح نهضت ملی مسکن خبر و توضیح داد: شوربختانه امروز مشاهده می‌کنیم که پروژه‌های نهضت ملی مسکن طی یک رانت و تحت عنوان کارگزاری از سوی برخی شرکت‌ها در بین سازندگان توزیع می‌شود.
وی ادامه داد: اشخاصی که اهلیت آنها مشخص نیست!! (اما زمام ساخت مسكن مهر كه دولتى است دستشان است) تحت عنوان کارگزار توزیع کار نهضت ملی مسکن را انجام می‌دهند
که لازم است برای بررسی دقیق این فرآیند عجیب نهادهای نظارتی ورود سریع و جدی داشته باشند.
وی افزود: فردی به بنده پیام داده که در شهر دزفول می‌تواند 400 تا 4000 واحد نهضت ملی مسکن را بدون بورکراسی‌ها معمول واگذار کند!!!.
وی تصریح کرد: این اشخاص چه کسانی هستند؟
وقتی از شخص پیشنهاد دهنده این سئوال را پرسیدم که شما تحت چه عنوان در حال توزیع واحدهای نهضت ملی مسکن هستید؟، به نظر می‌رسد دلال هستید؟
فقط خندید.
دبیر کانون سراسری انبوه‌سازان با طرح این پرسش که:
بر اساس چه متر و معیاری واحدهای نهضت ملی مسکن (كه دولتى است و در اختيار دولت است) برای توزیع به فرد یا شرکتی واگذار شده است؟،
اضافه کرد: شرکتی که با بنده تماس گرفت، تحت عنوان کارگزاری در حال توزیع ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن در بازار است.
پورحاجت با بیان این‌که از وزیر راه و شهرسازی می‌خواهیم خیلی سریع به این موضوع رسیدگی کند، یادآور شد: شرکت کارگزار بابت واگذاری هر واحد نهضت ملی مسکن یک میلیون تومان پول می‌گیرد.

توضيح:
اين افشاكري مي فهماند كه
1- مشكل ساخت مسكن مهر كه سالهاست روي هم تلنبار شده و به سرعت لاكت بشت و حلزون جلو مى رود از داخل خود سيستم دولت است
2- احتمالا اين روند غيرفانونى و فاسد توسط حواشي متصديان دولتي مسكن مهر ايجاد شده است
3- اين مشكل از ميراث دولت سيزدهم براى دولت بزشكيان است.

مشكلات دولت جهاردهم براى حل مشكل كمبود و كران شدن مسكن و اجاره ها
https://saebtabriznews.ir/?p=15501
از اشتباهات فضاسازى شده در كزارش فوق
البته اين كارشناس نفي مشاركت شركتهاى خارجي در مسكن سازى را به بهانه قيمت مشابه ايرانى بودن رد مي كند
= در حاليكه توجه نمي كند انحصار در بخش مسكن ايراني جوابكوي توليدسريع مقدار مورد نياز فعلى مسكن نيست
و سازندكان ايراني توانايي تامين نياز فعلى كشوررا ندارند
علاوه بر ناتوانائيهاي ديكرسازندكان ايراني از
كيفيت بايين
و تقلب
و كندي
كه سازندكان خارجي كه جندين برابره سرعت ساخت (باكيفيت) دارند
خيلي فرق است ميان يكماهه ساختن برجهاى مرتفع توسط جين؛ و جندساله ساختن وووو يكخانه دوسه طبقه
انحصاري كردن بخش ساخت و ساز در جهت سودجويي شركتها و برخلاف مردم بي خانمان ايران است
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:31 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 055
نتیجه یک مطالعه: گونه‌ای از میمون‌ها {ميمون داروينى = از مسوخ} همدیگر را نام‌گذاری می‌کنند و یکدیگر را با اسم صدا می‌زنند
(اين تحقيقات توسط دانشكاه اسرائيل انجام شده است كه سابقه تاريخي وقوع مسخ در بني اسرائيل را داشته است)
جزئيات توضيجى داخل برانتزها (بخاطر جهات حيثيتي) در اعلاميه دانشكاه اسرائيل ذكر نشده است، اما بلحاظ سوابق بعيد نبوده و محتمل است.
https://www.entekhab.ir/003PfK
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:32 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 056
یک مقام شرکت گاز می‌گوید ایران چهار برابر ترکیه «بدمصرف» است
یک مقام شرکت ملی گاز ایران بدون اشاره به تنوع انرژی در ترکیه گفت که ایران در مصرف گاز چهار برابر ترکیه «بدمصرف» است.
رضا نوشادی، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، در گزارشی که روز شنبه دهم شهریور در خبرگزاری وزارت نفت منتشر شد، مصرف انرژی در ایران را «لجام‌گسیخته» خواند.
به گفته این مقام شرکت ملی گاز، «ایران در رده نخست بدمصرف‌ترینِ انرژی در دنیاست» و بین ۷۰ تا ۷۵ درصد انرژی کشور از محل گاز طبیعی تأمین می‌شود.
اظهارات این مقام وزارت نفت در حالی بیان شده که برای نمونه، سرانه مصرف گاز آمریکا با ایران برابری می‌کند و در مجموع، سرانه مصرف انواع انرژی در ایالات متحده دو برابر ایران است.
علاوه بر آمریکا، سرانه مصرف انرژی در شمار زیادی از کشورها بالاتر یا چندین برابر ایران است؛ از جمله این کشورها می‌توان به کانادا، فنلاند، سوئد، هلند، نروژ، کشورهای عربی حوزه خلیج فارس، ترکمنستان، استرالیا، کره جنوبی و سنگاپور اشاره کرد.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران همچنین گفته است که ایران در مصرف گاز نسبت به ترکیه «چهار برابر بدمصرف‌تر است».
مصرف گاز در ترکیه حدود یک‌چهارم ایران، و مصرف محصولات نفتی در آن حدود ۶۰ درصد ایران است؛ با این حال در ترکیه تولید انرژی خورشیدی و بادی حدود ۳۰ برابر، مصرف زغال‌سنگ حدود ۲۲ برابر، و تولید برق آبی بیش از پنج برابر ایران است.
ترکیه اخیرا آزمایش‌های ابتدایی برای راه‌اندازی اولین راکتور نیروگاه اتمی «آک‌کویو» را آغاز کرد و از سال آینده تولید برق اتمی در این کشور از ایران پیشی خواهد گرفت و پیش‌بینی می‌شود تولید برق آن طی سه سال آینده به حدود پنج برابر نیروگاه بوشهر برسد.
(تركيه ديرتر از ايران و ظرف مدت كوتاه نيروكاه اتمي ساخته اما مفيد براى مردم ساخته
ولي در ايران ددها سال طول كشيده ساخته اما نفع جنداني براى رفع كمبود برق نداشته
صرفا براى شعار ....حق مسلم.... و سوء ظن جهان به ايران و هجوم تحريمها بر سر ملت ايران)
ياد آن سفيهي مي افتيم كه بر شاخه اى نشسته و بادست خودش شاخه را مي بريد!!!
ایران همچنین تنها در مرحله تولید و انتقال، ۲۹ میلیارد متر مکعب تلفات گاز دارد که معادل ۶۰ درصد از کل گاز مصرفی ترکیه است.
آقای نوشادی همچنین گفته است برای جلوگیری از پدیده «گاز دزدی»، دولت در نظر دارد کنتورهای هوشمند نصب کند و تحقق آن نیاز به چهار میلیارد دلار سرمایه‌‎گذاری دارد.
او درباره چگونگی تامین این مبلغ توضیحی نداد.
مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران همچنین اشاره‌ای به هدررفت بالای گاز در مرحله تولید و انتقال، که برآورد می‌شود حدود ۶۰ درصد از کل گاز مصرفی خانوارهای ایرانی باشد، نکرد.

تاملات و راه حلها بجاى شماتت ملت:
1- البته بايد بررسي شود مردم تركيه براى مصرف كرمايشي جقدرذغال سنك مصرف مي كنند (كه منبع اصلى مصرف آنهاست) ؟
2- و جقدر براى طبخ از اجاق برقي مصرف مي كنند (كه در آنجا رايج است)؟
3- و جقدر هدررفت كاز بخاطر ضعف سيستم دولتي كازرسان ايراني و.... است؟
4- اين كزارشهاى براى هشداراجمالى خوب است اما براى قضاوت خوب نيست
5- همينطور يك عدد مصرف خانكي را نمي شود ملاك قضاوت قرار داد
6- همجنين بايد بررسي شود وسائل كازسوز بازار ايران جقدر استاندارجهاني كيفيت مصرف دارد؟
7- شبيه اين كزارشها در باره برق هم مطرح است و مرتبا فشار برمردم است به اسم آن كران مي كنند در حاليكه مقدار هدر رفت برق بخاطر كهنكي سيستم برق رساني دوبرابر مصرف خانكي است.
8- نهايتا و بعد از رفع اشكالات فوق؛ بايد "مصرف بهيه مصرف كاز طبق آخرين استاندار جهاني" را به مردم آموزش داد؛
بجاى هر جند دقيقه تبليغ فروشكاههاى وابسته به دولت (سراى ايراني - كوروش و...)
9- كران كردن جاره نيست فقط سوء استفاده حكومت براى فشار بيشتر به مردم است
جون آنكه در مصرف بي مبالات است هفت دهك محتاج جامعه نيستند و مسرفين بيشتر در ميان سه دهك متمكن است و ادارات دولتي؛ كه انها با كرانتر شدن بي مبالاتيشان برطرف نمي شود فقط به اسم عدالت و ملت آنها را بيشتر زجركش مي كنيد
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:32 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 057
«ایرانیان خارج از کشور و افغان‌هاى مقيم ايران؛
بیشترین متقاضیان سرمایه‌گذاری در ایران هستند»
عضو هیات رئیسه انجمن سرمایه‌گذاری مشترک ایرانی و خارجی گفت:
براساس آخرین داده‌هایی که در انجمن سرمایه‌گذاری مشترک ایرانی و خارجی ارائه شده اکنون بیشترین تقاضای خارجی برای سرمایه‌گذاری در ایران از سوی:
1- ایرانی‌هایی صورت می‌گیرد که در خارج از کشور اقامت دارند و این افراد با سرمایه‌ای بین ۱۰ تا ۳۰ میلیون دلار در ایران سرمایه‌گذاری می‌کنند. علاوه بر این گروه؛
2- افغانستانی‌ها هم از ۲۰۰ هزار دلار تا حداکثر ۱۵ میلیون دلار در ایران سرمایه‌گذاری می‌کنند
و البته آن‌ها این کار را با هدف دریافت مجوز اقامت در ایران انجام می‌دهند؛ = (كه طبق قانون ايران براى همه خارجيان است) = بس اين نوع افغانيها سربار نيستند و ارباب رونق اقتصاد ايران هستند
غیر از این موارد تاکنون شاهد تقاضا برای سرمایه‌گذاری خارجی بیشتر و با ارقام بالاتری در ایران نبوده‌ایم
يعني جشم براه خارجيهايي كه يا نظاره كر فلاكت ايران هستند يا عليه ايران تحريم و جنك راه انداخته اند نباشيد
و همينها كه به نظر حقارت نكاهشان مي كنيد را قدر بدانيد
https://www.entekhab.ir/003PfL
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:33 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 058
فـاجعه بی‌‏سوادی در ايران؛ از هر ۲۰ نفر ۵ نفر سواد ندارند = سند جشم انداز.... برنامه هفتم توسعه.... وزير اموز ش برورش ازستاد مبارزه با مواد مخدر
https://www.entekhab.ir/003Pg9
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:33 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 059
نخستین گفت‌وگوی زنده تلویزیونی پزشکیان/ اولين سغر خارجي به عراق و قصداصلى سفر = زيات مولا عليه السلام
اولین گفتگوی تلویزیونی رئیس جمهور با مردم انجام شد. مجری برنامه در بخشی از این گفتگو در مورد سیاست خارجی دولت چهاردهم و دلیل انتخاب کشور عراق به عنوان اولین مقصد دیدارهای دیپلماتیک خود سوال پرسید که پاسخ پزشکیان در نوع خود جالب توجه بود.
پزشکیان دلیل اصلی سفر خود به عراق را زیارت مرقد مطهر امیرالمومنین علی (علیه السلام) بیان کرد و گفت: «راستش را بخواهید زودتر میخواستم به عراق بروم برای اینکه به نجف و زیارت امام علی علیه السلام بروم.»
رئیس جمهور در ادامه افزود: «دلم می‌خواست بروم اما نگذاشتند، گفتند فعلا صلاح نیست تا اینکه گفتند بالاخره ....می‌شود»
ایشان در پاسخ به سوال خبرنگار که پرسید پس یک بُعد این سفر زیارت است؟،
بیان داشت: «اصل قضیه این بود که برویم آن‌جا و بگوییم در این مسیر خواهیم ماند».
پزشکیان در ادامه تاکید می‌کند: «ولی خب طبیعتا در آنجا که حالا داریم می‌رویم مجبوریم یک سری دیپلماسی هم داشته باشیم...»!

مقطع درباره انكيزه اصلي در اولين سفر خارجي:
https://telewebion.com/episode/0xebdb002
خداوند حفظش كند ادب و معرفتش به حضرت را بطور آموزنده و علمى بيان كرد
و به شيعه آبرو داد
شايد اولين مسؤول شيعه باشد در اين سالها .... كه جنين معرفتي را در صحبتها و تفكرش نشان مي دهد

ويديوي كل مصاحبه
https://www.aparat.com/v/elbf1qw

متن مصاحبه از سايت بزشكيان
https://drpezeshkian.ir/ID/5261/
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:34 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 060
رسوایی دولت سیزدهم در پرداخت وامهای سرسام آور به کارمندان بانکهای دولتی/ 91 هزار میلیارد تومان بخودشان تسهیلات دادند
khabaronline.ir/xmBVY
asriran.com/003ZRo
https://www.rokna.net/fa/tiny/news-1036051
پارتی بازی بانک ها برای کارمندان؛ ماجرای وام های میلیاردی چیست؟
asriran.com/004AEM
 کیهان: تسهیلات بانک‌ها به خودشان بیش از 2 برابر وام‌های ساخت مسکن است
 اعتماد: بانک ها با پول های خود چه کرده اند که رئیس بانک مرکزی می گوید نقدینگی ندارند؟ / وام‌پاشی ۵۰۰۰ میلیاردی با سود صفر
 هم میهن : اختلاس گران و مفسدان اقتصادی چه می کنند که دولت متوجه خلاف شان نمی شود/ جز این است که خود دولت در آن سهیم است؟
تسهیلات پرداختی به کارکنان، مدیران و اعضای هیأت مدیره بانک‌ها و مؤسسات اعتباری در سال ۱۴۰۲
hamshahrionline.ir/x9tJD
بریز و بپاش به سبک بانک‌های ایرانی
https://fararu.com/fa/news/638548/
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:35 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 061
ميزان نفوذ طريقتهاى عرفانى در انتخابات رياست جمهورى و حكومت فعلى الجزائر
بيشتر از نفوذ احزاب سياسي و اسلام سياسى ها و سلفيها
الجزاير  با 2.5 میلیون شاگرد. و مريد و تابع 30 طريقت با بيش از 1600 زاويه (محل تجمع عرفانى)
دستورات صوفیانه چه تأثیری بر انتخابات ریاست جمهوری الجزایر دارد؟

تذكر: اين كزارش از شبكه الجزيره (تابع حومت باكرايش وهابى است كه دشمن صوفيه و شيعه است) و طبيعي است كه با نكرش كمى دشمنانه نوشته شده باشد) اما به هرحال اطلاعات مفيدي براى ايرانيها (با حكومت ضد تصوف و عرفان) درباره انتخابات الجزائر مي دهد
https://www.aljazeera.net/wp-content/up ... quality=80
دفتر مرکزی زاویه البلقیدی در قلب پایتخت الجزایر توسط خزانه داری دولتی با هزینه 34 میلیون دلار ساخته شده است (الجزیره)

عبدالحکیم حذاقة نويسنده كزارش
2/9/2024
الجزایر -
بنا به دلایل تاریخی، الجزایر به دلیل گسترش چشمگیر طريقت های صوفیانه در تمام استان های آن مشهور است،
زیرا تعداد آنها از حداقل 30 طريقت فراتر می رود،
اگرچه اکثر آنها از طریقت های اصلی این کشور منشعب می شوند که عبارتند از: الرحمانیه، التیجانیه، القادریه، البلقیدیه، الشادلیه، و العلویه.

اگرچه فعالیت‌های طريقت ‌های صوفی عمدتاً آموزشی و اجتماعی دينى است و فقط برای پیروان خود در بیش از 1600 زاويه (محل تجمع ديني) در سراسر کشور هدایت می‌شود، و محدود به ذكر و دعا مى باشد
اما طبق برآوردهای بطور غیررسمی، مردان دولتی و مصادر امور براى داشتن موقعيت اجتماعى؛ شیوخ آن‌ها ارتباط نزدیکی با دارند، و وظایف خود را از جنبه دینی و مقدس به سیاسی.و... به حاكمان منتقل می‌کنند.

همچنین، بسیاری از مقامات رسمی در الجزایر با توجه به نفوذ بخش‌های اصلی قدرت تصمیم‌گیری، به‌ویژه در دهه‌های اخیر، چه به دلیل اعتقادات مذهبی و چه برای درخواست حمايت مذهبی اكثريت مردم الجزائر كه صوفي هستند، به منظور تحکیم موقعیت‌های دولتی خود با افراد برجسته طريقتهاى صوفی مرتبط هستند. .

این درهم تنیدگی صوفیانه با دستگاه دولتی، از طریق معرفی وابستگان و دوستان خود به عضویت در نهادهای ملی مرتبط با حوزه دینی مانند وزارت امور دینی، «شورای عالی اسلامی» و «شورای عالی اسلامی»، حضور سیاسی و نفوذ اداری را فراهم خواهد کرد. مثلا «ریاست مسجد الجزیره» که در حال حاضر توسط شیخی از زاویه با درجه وزیر اداره می شود.
مامون القاسمی، شیخ طريقت الرحمانیه زاویه، ریاست مسجد الجزیره را با درجه وزیری بر عهده دارد (الجزیره نت)

نقش سیاسی پنهان
اهمیت نفوذ صوفیانه در نهادهای دولتی با انتصاب مشاوری به ریاست جمهوری در مسؤولیت‌های ویژه و مدارس قرآنی و همچنین مداخله آن در انتصاب افراد نزدیک به آن در کارمندان دولتی و مناصب ارشد برجسته می‌شود.

محمد بن بریکا، محقق دانشگاهی، بر اساس شاخص هایی که در دایره المعارف معروف بین المللی خود در 21 قسمت گنجانده شده است، حامیان طريقت های صوفی در الجزایر را حداقل 2.5 میلیون نفر تخمین می زند و این امر تأثیر آنها را در رقابت های انتخاباتی چشمگیر می کند.

در همین راستا، خلافت عمومی طريقت التیجانیه - در یکی از فراگیرترین دستورات در کشور - از مردم الجزایر خواست تا در انتخابات ریاست جمهوری 7 سپتامبر آینده شرکت کنند و درباره "پروژه الجزایر جدید" تجمع کنند. بیانیه ای به امضای خلیفه اعظم شیخ علی بلعربی التیجانی.اعلام شد

به نوبه خود، طريقت الطیبیة التهامیة الجزایرية که در غرب این کشور متمرکز است نیز حمایت خود از رئیس جمهور عبدالمجید تبون را تأیید کرد .
پیش از این، مشیخه عام و کل فروع القادریه در الجزایر و سراسر آفریقا؛ از مشارکت خود در "تلاش های رئیس جمهور با هدف اتحاد و اتحاد همه مردم الجزایر" خبر داده بود.

فیصل ایزدران، پژوهشگر جامعه شناسی سیاسی، در مورد توانایی زاویه ها و بزرگان آنها در تأثیرگذاری بر افکار عمومی انتخابات و هدایت آن به نفع نامزدها، می گوید که طريقت های صوفی «نهادهای مذهبی، آموزشی، تبلیغی و در کلیت خود هستند. و اجمالا اصلاح طلب هستند، اما پروژه سیاسی یا حتی گفتمان سیاسی ندارند و نمی تواند آن را فرموله کنند، ولى دارای اقتدار دینی و نمادین است که بر پیروان خود تأثیر می گذارد.»

این تحلیلگر - به الجزیره نت - تأیید می کند که طريقت های صوفی "پشت پرده" در ساختار صحنه سیاسی الجزایر نقش دارند و توضیح می دهد که "اقتدار از دهه 1990 از آنها برای مقابله با جنبش های اسلامی (سلفى وهابي اخواني) استفاده کرده است که ایده های آنها از خارج از مرزها (سعودى تركيه خليجي و...) الهام گرفته شده است. به قول او، میل آنها را برای جارو کردن فضای اجتماعی (از رشد  سياسى آن كروهها) در همه زمینه ها محدود کرده است.
(خلاصه ناراحت از عدم تاثير احزاب سياسي و تندروي متاثر از خارج است)
ایزدران افزود که رئیس جمهور فقید عبدالعزیز بوتفلیقه نيز از شاگردان بالقيدی و زاویه اش بود و دوره حکومت او نقش مؤثری را برای دستورات صوفی در بسیج وفاداری به قدرت سیاسی مشاهده شد.
 رئیس جمهور عبدالمجید تبون همچنین بارها از اهمیت زاویه (مراكز عرفانى) در زندگی اجتماعی تمجید کرد و آنها را به خاطر حفظ هویت فرهنگی و مذهبی الجزایری ها و کمک به مبارزه با افراط گرایی و انحراف (سلفى وهابي و تروريستي) دانست.

بنابراین تحلیلگر معتقد است که طریقت های صوفیانه دارای اقتدار اخلاقی و نمادین هستند و آنها را قادر می سازد تا به رقبا گواهی رضایت دهند
و تنها کاری که جویندگان باید انجام دهند این است که از گزینه زاویه (مراكز عرفانى) یا طریقت پیروی کنند.
با این حال، نفوذ آن همچنان منوط به ملاحظات جغرافیایی و شهری است،
«زیرا نفوذ آن را در شهرهای داخلی غرب الجزایر، فلات‌های مرتفع و مناطق بیابانی، به دلیل ساختار سازمانی فشرده و منابع مادی و معنوی قابل توجه، بر خلاف حوزه های شهری.»
بر اساس مطالعات دانشگاهی، بیش از 30 طريقت صوفی در الجزایر در بیش از 1600 زاویه (مركز دينى) توزیع شده و 2.5 میلیون شاگرد دارد (الجزیره نت).

رابطه تاریخی
بوحنیه قوي = پژوهشگر الجزائر؛ نقش سیاسی فرقه های صوفی در سواحل آفریقا، در مورد نامزدی که به احتمال زیاد از پایگاه مردمی صوفی در انتخابات ریاست جمهوری آینده سود می برد، تأیید کرد که انتخاب های الجزایری ها کنترل شده و به دو متغیرمرتبط است.
اولی، دیدگاه و استراتژی شیخ طريقت است که به نهادهای سلسله مراتبی (دستگاه اداری سلسله مراتبی) نزدیک است، زیرا به دستورات و رهنمودهاى رهبری پایبند است.
در مورد متغیر دوم که زوایا و خانقاههای محلی از آن منحرف نمی‌شود، دیدگاه رسمی دولت است
که با توسل به تبعيت از رهبری عالی و سیاست‌های عمومی که در تاریخ‌های انتخابات موجب مى شود كه دیدگاه ملت نسبت به حاکميت نزدیک‌تر بشود، ارزيابي سياسي نشان داده می‌شود. كه نكاه ملت به سوي صحت ديدگاه حاكميت و بهترين گزينه‌هايي كه ثبات و تداوم را تضمين مي‌كند، است .
بوحنیه در همین زمینه توضیح داد که
رابطه تاریخی بین نظام سیاسی و خانقاه و زاویه، به ویژه در دو دهه اخیر،
با ظهور رسانه ای چشمگیر و قابل توجه طريقتهای صوفی در کشور،
پایدار و تقریباً عاری از درگیری است
که منجر به انتصاب ریاست «بنیاد مسجد الجزیره» به شیخ الرحمانیه زاویه با مقام وزیری (با اشاره به شیخ محمد المامون القاسمی الحسنی) داده شود.

این تحلیلگر ایده خود را اینگونه برجسته کرد که
گفتمان صوفیانه در الجزایر از سال 1962 همواره با مدیریت سیاسی كشور آشتی و تسالم داشته است و همچنین تمایل به آرامش و رويه غیرانقلابی (غير شورش سياسى) دارد و بنابراین با پروژه «اسلام سیاسی» (كروههاي ديني كه دنبال سلطه سياسي بركشورند) سازگاری ندارد. بلكه برعليه آنست
بر این اساس، خانقاهها در الجزایر ممكن نيست همسو شوند الا با گزینه‌های ملی الجزاير همسو شود، «تا اطمینان حاصل شود که خطر حمایت از جنبش‌های سياسى اسلامی را که رفتارشان دهه‌ها با طريقتها غیردوستانه بوده است، نمی‌پذیرد».

در مورد منطقه قبيله نشين الجزائر كه با سيستم قبابلی اداره مي شود که خانقاه ها و زاویه هاى تاریخی زیادی را در در طول قرنها در بر می گیرد و تأثیر زیادی بر وجدان جمعی مردم الجزایر دارد،
فرزند منطقه قبايلى الزائر يعنى یوسف عوشیش، نامزد انتخاباتی، در سخنرانی های خود با آن جريانات سياسي ديني توجهى نكرد و جز گذرا به موضوع دینی نپرداخت. همانطور که خود تحلیلگر بیان می کند، در سخنرانی خود در مورد "اسلام شمال آفریقا". هم درباره آنها سخنى نكفت مكر بطور عبورى

بنابراین، این کارشناس انتظار ندارد که زاویه و خانقاههاى طريقتي منطقه قبايلي} از کاندیدای جبهه نیروهای سوسیالیست (رقيب انتخاباتي رئيس فغلىالجزائر) به شیوه ای مؤثر حمایت کند، به خصوص که عبدالمجید تبون اخیراً یک بازدید تاریخی از استان تیزی اوزو داشته است.

رئیس جمهور تبون در هنگام پذیرایی از شیخ طاهر عثمان رهر طريقت تيجاني نيجريه كفت من از خانقاهها جمايت مى كنم

اولین ذینفع از اين وضعيت
از سوی دیگر، بوحانیه قوی تاکید می‌کند که رئیس‌جمهور فعلى كانديد ‌شده به دلیل ملاحظات متعدد، استفاده مى كند قبلاً به صراحت گفته بود: «من از خانقاهها و زاویه‌ها حمایت می‌کنم»،
در حالی که از هيجكدام نامزدهاى احزاب سياسي مثل سوياليستها ووو «ما چیزی در حمايت طريقتها تا اين ساعت نشنیده‌ایم». نامزد دیگری که تاکنون به این زبان (حمايت از طريقتهاى صوفي) صحبت می‌کند.»
به گفته محقق، با توجه به جایگاه رئیس‌جمهور نامزد‌شده كه پیام اعتماد و اطمینان به قشر عظيم جند مليون اتباع خانقاه ها داده با رفتار رأی‌دهی آنها مواجه خواهند شد.

وی افزود که تبون به دلیل تبار جنوبی خود از استان النعامه و گسترش جغرافیایی آن در صحرای بزرك آفريقا و نيز روابط ویژه ای با صوفیان دارد، ع
تبون در طول سال‌های کارش ارتباط خود را با سرشناسان طريقت‌های صوفیانه تقویت کرد. سیگنالی با بعد استراتژیک، جه برسدبه اينكه رئيس جمهور فعلى خود یک زاویه و خانقاه باستانی است که از سلاله و ذريه روستاى بن سمغون (از مراكز مشايخ نامدار طريقت تيجانيه) بوده و به آن مكان منتسب مى شود.

از دیدگاه محقق همه این عوامل به طريقت‌های ریشه‌دار الجزایر را به صف بندى دور او روى  می‌آورند تا به صراحت و بدون محابا به او رأي دهند همانطور که در حال حاضر در راهپیمایی‌های انتخاباتی مشاهده می‌شود، قبل از اینکه شنبه آینده از طریق صندوق‌های رای مشخص شود، كه با رئیس‌جمهور تبون هماهنگ شوند.

منبع : الجزیره

توضيح:
در براير بيروان طريقت هاى صوفيانه؛  اتباع احزاب سياسي با كرايش سوسياليستي و ملي و نيز مسلمانان تابع حركتهاى سلفي و متاثراز وهابي  و نيز اتباع اسلام سياسي (مثلاخوان المسلمين هستند)
اما ظاهر بنابر كزارش فوق برنده صوفيان هستند؟
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:35 pm

درسهاى زمانه شناسي صفر الخير 1446 شماره 062
اسوشيتدبرس امريكا به نقل از كارشناسان نظامى در توان سنجى قدرت موشكى ايران:
ايران درحمله اول (وعده1) اقدامش نمادين نبود و واقعا قصد انهدام و زدن مراكز اسرائيل را داشت = اما نتوانست
اسوشیتدپرس: ضریب خطای پیشرفته‌ترین موشک ایران ۱۲۰۰ متر است (يعنى 1200 متر ان طرفتر از هدف اصابت مي كند = در تبليغ فروش نظامي كفته مي شود با ضريب خطاى 50 منر!!!)
اسوشیتدپرس در ابراز تردید نسبت به توانایی جمهوری اسلامی برای حمله به اسرائیل
علاوه بر ضریب خطای موشک‌ها
به فاصله هزار کیلومتری ایران با اسرائیل
و ناوگان نیروی هوایی فرسوده ایران اشاره می‌کند
که با اف-۳۵‌های پیشرفته اسرائیل قابل مقایسه نیست
چهارشنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۳ برابر با ۴ سِپتامبر ۲۰۲۴ ۲:۰۰
اسوشیتدپرس با اشاره به تهدید جمهوری اسلامی به حمله به اسرائیل برای گرفتن انتقام ترور اسماعیل هنیه در تهران نوشت، برآوردهای کارشناسان نشان می‌دهد که دقت یکی از پیشرفته‌ترین موشک‌های ایران بسیار کمتر از چیزی است که پیش‌تر تصور می‌شد. براساس این گزارش دایره خطای احتمالی موشک عماد که در حمله به اسرائیل استفاده شد بیش از دو برابر چیزی است که قبلا تصور می‌شد و بین هدف و محل برخورد موشک به‌طور میانگین هزار و ۲۰۰ متر فاصله است.
اسوشیتدپرس با اشاره به موشک‌پرانی قبلی جمهوری اسلامی به سمت اسرائیل نوشت: اغلب این موشک‌ها را ائتلاف به رهبری آمریکا سرنگون کردند و برخی دیگر هم در زمان شلیک دچار نقص فنی شدند و آنهایی هم که به اسرائیل رسیدند به هدف برخورد نکردند.
سم لیر، محقق مرکز مطالعات منع اشاعه جیمز مارتین که در تحقیق درباره دقت موشک‌های ایران نقش داشته است، می‌گوید: حمله قبلی جمهوری اسلامی نشان داد که مقداری توانایی، برای حمله به اسرائیل دارد اما اگر به جای رهبر جمهوری اسلامی بودم، کمی ناامید می‌شدم.
به گفته او، اگر موشک‌ها نتوانند به هدف برخورد کنند، نقش اصلی‌شان را بازی نمی‌کنند و در عملیات نظامی ارزشمند به‌شمار نمی‌روند و شاید به عنوان سلاح برای ترور ارزشمند باشند.
جمهوری اسلامی ۱۳ روز پس از حمله اول آوریل منتسب به اسرائیل به ساختمان مجاور سفارت جمهوری اسلامی در دمشق که در آن تعدادی از فرماندهان سپاه کشته شدند، صدها موشک و پهپاد به سوی اسرائیل پرتاب کرد.
اسرائیل می‌گوید ۱۷۰ پهپاد، ۳۰ موشک کروز و ۱۲۰ موشک بالستیک پرتاب شدند. آمریکا می‌گوید دست‌کم ۸۰ پهپاد و شش موشک بالستیک را در مسیر سرنگون کرده است. گفته می‌شود که گنبد آهنین اسرائیل نیز ۹۹ درصد موشک‌ها و پهپادها را ساقط کرده است.
فابین هینز، کارشناس موشک در موسسه بین‌المللی مطالعات استراتژیک می‌گوید که هدف تهران اقدام نمادین و جلوگیری از آسیب نبوده است. جمهوری اسلامی واقعا تلاش کرده بر سیستم دفاعی اسرائیل غلبه کند.
این در حالی است که مقامات آمریکایی می‌گویند ۵۰ درصد موشک‌ها یا در زمان شلیک یا پس از شلیک منفجر شدند یا سقوط کردند.
تحلیلگران مرکز منع اشاعه جیمز مارتین که حمله جمهوری اسلامی به پایگاه هوایی نواتیم در صحرای نقب را بررسی کردند.
در این حمله از موشک عماد که نسخه‌ای از شهاب ۳ است استفاده شد.
میانگین خطای دایره‌ای محتمل این موشک در فاصله بین انبارهای نظامی تا محل برخورد حدود ۱.۲ کیلومتر است!!.
این در حالی است که‌ پیش‌تر ضریب خطای دایره‌ای موشک عماد براى اسرائيليها ۵۰۰ متر برآورد شده بود.
جمهوری اسلامی پس از لغو تحریم‌های تسلیحاتی در سال ۲۰۲۰، برای تبلیغ فروش این موشک ادعا می‌کند که ضریب خطای دایره‌ای آن ۵۰ متر است!!.
اما حمله‌های ماه آوریل نشان داد که این ادعا با آنچه پیشرفته‌ترین موشک ایران در عمل انجام می‌دهد فاصله زیادی دارد.
براساس برآورد کارشناسان، این ضریب خطا می‌تواند ناشی از جنگ‌افزارهای الکترونیکی برای سردرگم کردن سیستم دفاع موشکی، خرابکاری، طراحی بی‌کیفیت موشک و فاصله زیاد بينمبدا و مقصد باشد.
اسوشیتدپرس در ابراز تردید نسبت به توانایی جمهوری اسلامی برای حمله به اسرائیل علاوه بر ضریب خطای موشک‌ها به فاصله هزار کیلومتری ایران با اسرائیل و ناوگان نیروی هوایی فرسوده ایران اشاره می‌کند که با اف-۳۵‌های پیشرفته اسرائیل قابل مقایسه نیست.

سخنگوی ارتش اسرائیل در کنار موشک بالستیک ایران (موسوم به دودكش اغظم) سقوط کرده در جنوب اسرائیل = از معدود موشكهاى ايران است كه به اسرائيل رسيده وبسلامت هم رسيده و هيج مورجه اى هم طوريش نشده است
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:36 pm

درسهاى زمانه شناسي ربيع الأول 1446 شماره 001
فقير زاده اى که توانست ۷۲ مدرسه بسازد! = زنده‌یاد حسنعلی علیپور، خیر مدرسه‌ساز اردبیلی؛
در سال‌های آشوب‌زده بعد از جنگ جهانی دوم در روستای زادگاهش دیجویجین اردبیل گذشت که در آن زمان فقر و بی‌کاری در میان دهقانان مناطق شمال‌غرب کشور بیداد می‌کرد.
مرادعلی پدر حسن‌علی هم از این اوضاع بد بی نصیب نمانده بود و خیلی زود ورشکسته شد و تمام اموالش را فروخت.
حسنعلی به درس و مکتب علاقه داشت اما وضع اقتصادی خانواده طوری نبود که او بر این خواسته‌اش اصرار بورزد. بنابر این، یک سال قبل از این که دیپلم خود را بگیرد، ترک تحصیل کرد و پای در بازار کار گذاشت.
در جوانی، اول به نیروی هوایی رفت و به عنوان تکنیسین هواپیما شروع به کار کرد، اما بعد از مدتی متوجه ‌شد که این شغل با روحیه‌اش سازگار نیست و خود را بازخرید کرد. او در طول دوران نوجوانی و جوانی، بین اقوام و آشنایان به امانتداری و صادق بودن معروف بود، از طرف یکی از آشنایان که در آلمان به تجارت فرش مشغول بود دعوت به کار ‌شد. 
سریع این پیشنهاد را ‌پذیرفت، چون احساس کرد کار در یک کشور دیگر فرصت تجربه‌اندوزی به وی می‌دهد. حسنعلی در کشور آلمان با سرمایه‌ای که اندوخته بود، مغازه‌ای اجاره کرد و خیلی زود اعتماد تاجران فرش را به خود جلب کرد، به طوری که میلیون‌ها فرانک فرش و عتیقه را بدون دادن ضمانت به آنها برایشان می‌فروخت و به این ترتیب رونق کارش افزایش یافت. این کسب و کار موفقیت‌آمیز او ادامه داشت تا این‌که بعد از ۴۰ سال زندگی در اروپا، موقعی که انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷ به پیروزی رسید، او به همراه خانواده و یکی دو هفته پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به کشور بازگشت و مرحله تازه‌ای از زندگی‌اش را شروع کرد که این مرحله با اقدامات نیکوکارانه او در امر مدرسه‌سازی در مناطق محروم گره خورده است.
شروع کار خیر با ساخت مسجد
حسنعلی در ابتدا با ساخت یک مسجد در روستای زادگاهش گام به وادی فعالیت‌های خیرخواهانه گذاشت و پس از آن به مدرسه‌سازی روی آورد. نیت او ساخت ۷۲ مدرسه به یاد ۷۲ شهید دشت کربلا بود اما ۵۲ مدرسه که ساخت تقریبا دیگر سرمایه‌ای نداشت. تنها یک خانه برایش در ولنجک تهران باقی مانده بود که با همسرش در آن زندگی می‌کردند. با همسرش، مانده بودند چه کند که هر دو تصمیم گرفتند خانه را بفروشند اما اطرافیان مانع شدند و به هر نحوی بود این مسیر را کامل کردند تا سرانجام ۷۲ مدرسه ساخته شد.
او به یاد ۷۲ شهید واقعه عاشورا، ۷۲ مدرسه در مناطق محروم کشورمان بسازد و به عنوان باقی‌الصالحات از خود برای فرزندان ایران‌زمین به یادگار بگذارد.
حسنعلی بعد از اين مدرسه سازيها؛
زمانی که از بیماری قلبی رنج می‌برد، برای پرداخت هزینه عمل جراحی قلب تمکن مالی نداشت و این هزینه توسط دیگران تامین شد.
سرانجام حسن‌علی علیپور تیر سال ۱۳۸۹ به علت سکته مغزی در زادگاه خود درگذشت. همسر زده‌یاد علیپور، «سَریه بایرامی چکان» هم مانند او به امور خیریه علاقه‌مند است. آن‌ها هیچوقت صاحب فرزندی نشدند اما همه دانش‌آموزانی که در مدارس آن‌ها درس می‌خوانند را فرزندان خود ‌دانسته و به آن افتخار کرده‌اند.
رحمت الله عليهما
https://www.shia-news.com/fa/news/297558/
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:37 pm

درسهاى زمانه شناسي ربيع الأول 1446 شماره 002
دخالت و خشونت طلبی گروه های مسلح تکفیری پاکستانی-افغانستانی
در اختلافات ارضی و مذهبی ناحیه کرم ایجنسی (پاراچنار)
عليه شیعیان پاراچنارموجب حداقل ۳۵ کشته و ۱۶۶ زخمی به جای گذاشته است.
https://www.shia-news.com/fa/news/295977/
https://www.shia-news.com/fa/news/296080/
https://www.shia-news.com/fa/news/296075/
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:37 pm

درسهاى زمانه شناسي ربيع الأول 1446 شماره 003
النصلة؛ صخره مرموز در شمال غرب عربستان که 400 مليون سال قدمت دارد
كه:
1- از وسط دو نصف شده است بطورى آنقدر دقيق كه فقط با ليزر و اره هاى سنكبري عظيم فناورى جديد مى شود آنرا بريد
2- و اين دو نيمه با فاصله كمي از يكديكر قرار كرفته اند
3- اما سطح اتكايشان يك هشتم طول صخره است
4- عجيب است كه جطو تعادلش را حفظ كرده است
5- اين صخره در 245 كيلومتري شهر تبوك شمالغرب عربستان واقع است
6- در اعتقاد عاميانه اين شكاف با برق آسماني ايجاد شده است
7- جون اين صخره جدا افتاده از كوه است وسط بياباني است يه آن در زبان عربي نصلة مي كويند
8-روي صخره نقوش دوران قوم ثمود دوران حضرت صالح نبي عليه السلام همانها كه از حضرتش آيت الهى خواستند و بخاطركشتن ناقه (شتر ماده عظيم الجثه) هلاك شدند
تاريخ اين نقوش براساس محاسبات جديد بيش از 15هزار سال است
https://web.archive.org/web/20230505013 ... format=jpg

9- مردم محلي معتقدند اين منطقه از سرزمين قوم ثمود بوده است و ناقه صالح از ميان آن ظاهر شده است بدون اينكه شكاف باز شود!!!

10- جالب است كه جنس صخره بسيار شكننده است این صخره‌ از ماسه سنگ ساخته شده‌، لایه‌لایه و نسبتا شکننده است!!!

11- البته در صحراى اطراف و نه جندان دور صخره هايي داراى فرسايتش هاى تدريجي وجود دارد ولى به اين قدر خاص و غير متعارف نيست
https://www.salghasham.com/2021/09/blog-post_9.html

12- از آنجا كه دانشمندان جديد به خودشان خيلي معتقدند
و همه موارد ناشناخته را هم على الحساب كشف شده مي دانند ولو نتوانند كامل توضيح دهند
نظريات زيررا داده اند
براى اينكه اين صخره خيلي هم طبيعي است
هم شكاف به اين صاف و باريك
هم 400 مليون سال سرباست با بايه هاى نامتناسب
و بوسيله حركت بوسته زمين ايجاد شده
وبا عبور باد بطور عمودي شكاف و برش انجام شده است
وووو
= اكر از صحت مطالب سردرنياورديد
مي توانيد كمي تفريح كنيد و بخنديد:
بر اساس اطلاعات وب‌سایت «علم زمین‌شناسی» (Geology Science) که اخبار و روندهای زمین‌شناسی را پوشش می‌دهد، محققان در مورد این فاصله میان دو صخره چندین نظریه ارائه داده‌اند که یکی از آن‌ها این احتمال را مطرح می‌کند که این شکاف به دلیل فعالیت‌های تکتونیکی صفحات زمین ایجاد شده است.
به گزارش این وب‌سایت، محققان می‌گویند ممکن است یک حرکت ناگهانی در پوسته زمین باعث جابه‌جایی و شکسته شدن النصلة شده باشد. از آنجا که این صخره‌ از ماسه سنگ ساخته شده‌، لایه‌لایه و نسبتا شکننده است. با این حال باید عاملی شکاف را چنین صیقل داده باشد، زیرا یک شکاف ناشی از حرکت صفحات زیرین زمین به‌ندرت می‌تواند این‌قدر صاف و هموار باشد.
زمين گاهی دچار تغییرات تکتونیکی می‌شود. به گزارش این وب‌سایت، محققان می‌گویند ممکن است یک حرکت ناگهانی در پوسته زمین باعث جابه‌جایی و شکسته شدن النسا شده باشد.
از آنجا که این صخره‌ از ماسه سنگ ساخته شده‌، لایه‌لایه و نسبتا شکننده است. با این حال باید عاملی شکاف را چنین صیقل داده باشد، زیرا یک شکاف ناشی از حرکت صفحات زیرین زمین به‌ندرت می‌تواند این‌قدر صاف و هموار باشد.
به گفته محققان، هزاران سال پس از شکاف خوردن سنگ، باد و آب بر هر دو نیمه تاثیر گذاشته‌اند و احتمال دارد که شکاف ایجادشده مانند کانالی برای عبور بادهای حامل ماسه و دیگر ذرات ساینده عمل کرده باشد که به‌تدریج هر دو طرف سنگ را ساییده‌ و این‌طور صاف کرده‌اند. 
نظریه دیگری هم می‌گوید که این شکاف در پی یک «درز» به وجود آمده، به این معنا که سنگ به‌طور طبیعی شکافته، اما کاملا از هم جدا نشده است.
به گزارش موسسه فناوری فدرال سوییس در زوریخ (ETHZ)، درزها می‌توانند به دلیل فعالیت‌های تکتونیکی منطقه‌ای یا به دلیل سرد شدن سنگ ایجاد شوند. درزها اغلب باعث می‌شوند که سنگ‌ها در امتداد خطوط مستقیم شکسته شوند، اما مشابه نظریه قبلی، فرسایش می‌تواند در هموار کردن شکاف نقش داشته باشد.
نظریه‌ سومی هم وجود دارد که بر اساس آن، النصلة به دلیل یخ زدن آب و انبساط آن و ایجاد ترک‌های کوچک درون سنگ به دو نیم تقسیم شده است. این ترک‌های کوچک ممکن است در نهایت به یکدیگر پیوسته و شکاف مستقیمی را که امروز می‌بینیم، ایجاد کرده باشند. 
در این حالت، صخره پس از پایان یک دوره‌ سرما که ممکن است هزاران یا میلیون‌ها سال پیش رخ داده باشد، با آب شدن یخ‌های درون آن به دو بخش جداگانه تقسیم شده است.
https://ar.wikipedia.org/wiki/%D8%B5%D8 ... 105005.jpg

13- اين صخرة از معالم سياحتي منطقه العلا (قوم ثمود) در شمال غرب عربستان است
و بيوسته سياحاني از سراسر جهان به ديدن آن مي روند
https://www.sada-tabuk.com/news/s/67523
https://www.salghasham.com/2021/09/blog-post_9.html

14- ويديويي از اين صخره
https://www.youtube.com/watch?v=8vAO4gYm5Zg
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:38 pm

درسهاى زمانه شناسي ربيع الأول 1446 شماره 004
رشتهٔ «ایران» در یکی از دبیرستان‌های اسرائیل تدریس می‌شود = اين مدرسه زبر نظر مراكز امنيتي و بخش 8200 مخصوص عليه ايران است و هدف آن تربيت جاسوس عليه ايران بخصوص در ميان اسرائبليهاي ايراني تبار
در رسانه هاى داخلي بطور اشاره نقل كرده بودند و فقط برخي سايتها ويديويي را درج كرده بود
https://fararu.com/fa/news/771818/
https://www.mashreghnews.ir/news/1639568/
https://tn.ai/838972
و از نحوه انعكاس موضوع هم معلوم مي شود ساده لوحاه برخورد كردهو آن را علامت اقتار ايران تلفي كرده اند در حاليكه نوعي قدرت نمايي دشمن است آن هم بعد دهها موفقيت عليه ايران
فلذا براى توجه به خطر آن؛ اين كزارش (نسخه كمي با شرح آن) نقل مي شود

یکی از شهرهای مرکز اسرائیل در فاصله نزدیک به تل‌آویو، در سال تحصیلی جدید، رشته‌ای با نام «ایران» را در یکی از مدارس دبیرستانی خود تدریس می‌کند.
شهر خولون، که در گذشته دارای جمعیت زیادی از ایرانی‌تباران بود، اعلام کرده که موضوع ایران را به عنوان یکی از رشته‌های تحصیلی اصلی به دانش‌آموزان دبیرستان «ناوُون» پیشنهاد کرده و در حال حاضر برای آن «۱۵ دانش‌آموز ممتاز» را پذیرش کرده است.
به نوشته رسانه‌های اسرائیل، تدریس در اموری چون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، «جمعهٔ سیاه» (17 شهريور = یکی از روزهای تظاهرات مخالفان شاه در زمان اعتراضات ضد حکومت پهلوی در تهران كهمعروفبود اسرائيل در آن جنايت نقش داشته است)، سیاست‌های رهبر کنونی جمهوری اسلامی ایران، مسائل جمعیتی مثل شیعیان و سنی‌های ایران و زبان فارسی در این رشته به دانش‌آموزان تدریس خواهد شد.
برنامه‌ریزان این رشته امیدوارند که دانش‌آموزان در پایان سال تحصیلی، همچنین درک عمیقی از موضوعات امنیتی و اطلاعاتی اسرائیل در ارتباط با ایران!!! به‌دست آورند
تا در دوره‌های بعدی زندگی خود برای گردآوری اطلاعات در مورد ایران، شناسایی تهدیدها، مبارزه با تروریسم و ارزیابی منابع اطلاعاتی به نهادهای امنیتی اسرائیلی کمک کنند.
مدیر دبیرستان «ناوون» گفته که این دانش‌آموزان در دوره سربازی نیز به احتمال زیاد در خدمت یگان ۸۲۰۰ خواهند بود. این یگان واحد شنود و رصد در «امان»، سازمان اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل است.
روزنامهٔ یدیعوت آحرونوت که عکسی از مسئولان دبیرستان «ناوون» با ۹ تن از ۱۵ دانش‌آموز پذیرفته شده در رشتهٔ ایران را در کنار رایانه دستی آن‌ها منتشر کرده، اضافه کرده که
عبارت دیگر برای این رشته، «امنیت و تحقیق» است
که در وضعیت کنونی اسرائیل که نام ایران با تهدیدها علیه موجودیت اسرائیل گره خورده، اهمیت دارد.
این گزارش حاکی است مدرسان این رشته خود عمدتاً نیروهای پیشین موساد، سازمان امنیت داخلی و یگان ۸۲۰۰ هستند.
جزئیات بیشتری در مورد مدرسین ارائه نشده، اما تدریس مقوله‌های امنیتی در مدارس اسرائیلی از سوی نیروهای پیشین سازمان‌های اطلاعاتی اسرائیل سابقه دارد.
این نیروها از جمله طی چند دهه، در تدریس امور مرتبط با فلسطینیان شراکت داشتند و شماری از دانش‌آموزانی که زبان عربی و امور فلسطینیان را آموختند، بعداً در دوره سربازی خود نیز در خدمت یگان اطلاعاتی ارتش بودند.
رسانه‌های اسرائیل پیشتر تأکید داشتند که علاقه و اشتیاق دانش‌آموزان اسرائیلی به آموختن زبان عربی و امور مرتبط با دنیای عرب به شدت کاهش یافته، چراکه جوانان اسرائیلی به مسائلی چون اقتصاد و فناوری توجه بیشتری نشان داده و بیشتر مایل به آشنایی با دنیای غرب هستند نه دنیای عرب و خاورمیانه.
این موضوع باعث شده که ارتش برای کارهای اطلاعاتی خود ناچار به تدریس زبان و امور مرتبط به سربازان پیش از پذیرش آن‌ها در نهادهای اطلاعاتی شود.
در طول سال‌های گذشته رسانه‌های اسرائیل و برخی رسانه‌های بین‌المللی گزارش‌های متعددی در خصوص نحوهٔ آموزش زبان فارسی و موضوعات مربوط به ایران برای سربازان، در بدو ورود آن‌ها به ارتش منتشر کردند.
آن گزارش‌ها حاکی از این بود که سربازانی که برای کارهای رصد و شنود در یگان ۸۲۰۰ پذیرفته می‌شوند، در طول خدمت خود نیز پیاپی در کلاس‌های مرتبط با ایران آموزش می‌بینند؛ کلاس‌هایی که در آن حتی زبان کوچه و خیابان ایران و ترانه‌خوانی به فارسی تدریس می‌شود.
بسیاری از این سربازان از خانواده‌هایی بودند که ریشه و تبار ایرانی نداشتند به ویژه که مهاجرت از ایران به اسرائیل در دو دهه اخیر تقریباً متوقف شده است.
زبان فارسی در دهه‌های گذشته در شماری از دانشگاه‌های اسرائیل تدریس شده است. {در حاليكه آموختن زبان عبرى در ايران حتى براى محققان تاريخ اديان نه تنها امتياز نيست بلكه جه بسا موجب حساسيت و تعقيب امنتي بشود = نمونه اى از نكاه سطحى شعاري به موضوعات}
دانشگاهی مانند تل‌آویو دارای بخش ایران است
و دانشگاه حیفا از سال‌ها پیش در «مرکز خلیج فارس» به نام «عزری»، یکی از سفیران وقت اسرائیل در ایران زمان سلطنت پهلوی، فارسی و امور ایران را تدریس می‌کند.
درس «ایران، امنیت و اطلاعات» نیز در کنار زبان فارسی سال‌ها یکی از موضوعات پیشنهادی برای دانشجویان در دانشگاه بن‌گوریون در جنوب اسرائیل بوده است.
با این حال، ظاهراً به نظر می‌رسد این نخستین‌بار است که رشته‌ای به نام ایران در سطوح مدارس دبیرستانی اسرائیل تدریس می‌شود. دلیل انتخاب دبیرستان «ناوون» در شهر خولون برای این رشته اعلام نشده است. (حتما بخاطر محيط مردمفاري زبان مناسب تمرين فارسي است)
ایران فروردین امسال برای نخستین بار از خاک و آسمان خود به اسرائیل باسخ نظامی (نمايشي) داد تا به کشته شدن یکی از فرماندهان ارشد نظامی خود در سوریه در اقدام منتسب به اسرائیل پاسخ داده باشد.
در یک ماه اخیر نیز و پس از کشته شدن اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس، در شمال تهران ، احتمال تکرار حمله نظامی ایران به این حكومت غاصب و اشغالكر مي رفت كه با تاخير بسيارانجام حمله و نشرخبرهايي درباره مذاكرات بشت برده جو افكار عمومى جهاني به سمت توخالي بودن اين وعده دوم هم تقويت شده است.

اين موضوع در كزارش ديكرى درراديو امريكا نشان مي دهد كه بنج سال است جنين مدارسي با كنجايش 900 نفر ايجاد شده است!! اين كزارش با اين تيتر منشتر شده است
به‌روزشده| تنها دبیرستان اسرائیل که در آن فارسی آموزش داده می‌شود نوجوانان را برای کار اطلاعاتی نظامی آماده می‌کند
بخش فارسی صدای آمریکا نخستین رسانه فارسی زبانی است که توانسته است به تنها مدرسه اسرائیل در نزدیکی تل‌آویو که در آن به نوجوانان اسرائیلی خواندن، نگارش، و گویش به زبان فارسی آموزش داده می‌شود،‌ دسترسی پیدا کند. حدود بیست و چند تن از دانش‌آموختگان این مدرسه برای ایفای نقش‌های مهم اطلاعاتی در ارتش اسرائیل، واجد شرایط شناخته شده‌اند.
اسرائیل می‌خواهد با اجرای پروژهٔ یک ژنرال بازنشستهٔ اسرائیلی، که رسالت تازه‌ای را در کلاس درس پیدا کرده است، تعداد کارشناسان فارسی زبان خود را که سیاست‌های دشمن قدیمی‌اش، یعنی ایران، را درک می‌کنند، افزایش دهد.
سرتیپ (بازنشسته) پینی اشمیلوویچ از سال ۲۰۱۴ تاکنون مدیریت برنامه ایران در دبیرستان بن‌گوریون در شهر مرکزی شهر پتاح تیکوا را برعهده داشته است.
این دبیرستان که به نام دیوید بن‌گوریون، اولین نخست وزیر اسرائیل، نام‌گذاری شده، تنها دبیرستان دولتی اسرائیل است که یک دوره تخصصی را برای شناخت مردم ایران و گردانندگان اسلام‌گرای آن کشور که خواستار از میان بردن کشور یهود هستند، برگزار می‌کند.
در حدود پنجاه دانش‌آموز در این مدرسه به صورت داوطلبانه در این برنامه مورد تایید دولت موسوم به برنامه «ایران، امنیت، و اطلاعات» شرکت کرده‌اند. همه نهصد دانش‌آموز این مدرسه به رایگان و بدون پرداخت شهریه در آنجا تحصیل می‌کنند.
دانش‌آموزان هفته‌ای پنج ساعت خواندن، نگارش، و گویش به زبان فارسی را فرا می‌گیرند. آنها در هر دو هفته پانزده واژه را از بر می‌کنند تا به این ترتیب در پایان این دوره دو ساله بتوانند مکالمات ابتدایی را به زبان فارسی انجام دهند.
در این برنامه هفته‌ای سه ساعت نیز به آموزش نوجوانان ۱۶ و ۱۷ ساله درباره پشتیبانی ایران از گروه‌های ستیزه‌جوی دشمن اسرائیل و ریشه‌های مداخله ایران، کشوری با اکثریت شیعه، در مناقشه‌های منطقه‌ای با همسایگان عرب سنی خود، اختصاص دارد.
زبان عربی معمولا تنها زبان انتخابی است که در سطح دبیرستان در اسرائیل ارائه می‌شود. در این دبیرستان شهر پتاح تیکوا نیز در حدود پنجاه دانش‌آموز برای یادگیری زبان عربی نام‌نویسی کرده‌اند. فراگیری زبان انگلیسی برای همه دانش‌آموزان اجباری است.
در بازدید اخیر بخش فارسی صدای آمریکا از این دبیرستان برخی دانش‌آموزان گفتند که آنها به این دلیل در کلاس مربوط به ایران شرکت کرده‌اند که می‌خواهند بخت خود را برای انجام کارهای ارزشمند اطلاعاتی به عنوان بخشی از دوران سربازی اجباری‌شان پس از فارغ‌التحصیلی، افزایش دهند.
یکی از پسران دانش‌آموز به نام یوتم گفت: «من حالا دانش بهتری درباره زبان‌ها دارم و در مورد کاری که انجام می‌دهم، جدی هستم. وقتی شما وارد امور اطلاعاتی می‌شوید، باید صادق باشید و بدانید که باید راز نگهدار نیز باشید. و من فکر می‌کنم که از پس آن برمی‌آیم.»
اشمیلوویچ که در شین‌بت - آژانس امنیت داخلی اسرائیل که وظیفه آن مقابله با تهدیدهای تروریستی و جاسوسی است - خدمت می‌کرد، طی چهار سال شاهد دانش‌آموختگی پنجاه دانش‌آموز از این برنامه متمرکز بر ایران بوده است. او گفت که در حدود بیست تن از آنها وارد یگان‌های اطلاعاتی نظامی شده‌اند و به باور او در آن‌جا می‌توانند آموخته‌های‌شان را مورد استفاده بهینه قرار دهند.
اشمیلوویچ گفت: «من نمی‌دانم چه زمانی بین ما و ایران صلح برقرار خواهد شد، و آیا اصلا چنین اتفاقی خواهد افتاد یا نه. اما فکر می‌کنم برای اسرائیل داشتن تعداد کافی از افرادی که بدانند ایران چیست و بتوانند در زمینهٔ رابطه بین ایران و اسرائیل تاثیرگذار و کنشگرا باشند، بسیار مهم است.»
اسرائیل از معدود کشورهایی است که در آنها خدمت سربازی برای مردان و زنان اجباری است. مدت خدمت اجباری، که از سن هجده سالگی آغاز می‌شود، برای مردان دو سال و هشت ماه، و برای زنان دو سال است. کسانی که با داشتن مهارت‌های زبان فارسی به کارهای اطلاعاتی می‌پردازند، آموزش‌های زبانی بیشتری را از سوی ارتش خواهند دید تا دانش زبان فارسی‌شان به سطح بالاتری ارتقاء پیدا کند.
گالری عکس:گزارش تصویری: مدرسه اسرائیلی که به دانش آموزان فارسی می‌آموزد
حنا جهان‌فروز، یک خواننده و آموزگار اسرائیلی متولد ایران، در دبیرستان بن‌گوریون زبان فارسی و فرهنگ ایرانی را آموزش می‌دهد. او گفت که از نگاه او هیچ‌گونه تضادی میان تمرکز او بر آموزش فرهنگی، و تاکید بخش‌های دیگر این دوره بر آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ایفای نقش‌های نظامی، وجود ندارد.
جهان‌فروز گفت: «نخست آن که من می‌خواهم اسرائیل ایمن باشد. و دوم آن که اگر ما در اسرائیل بتوانیم برای ایرانیان داخل ایران کاری کنیم که آنها به آزادی دست یابند، و دانش‌آموزان نیز بتوانند از (این برنامه برای دستیابی به آن هدف) استفاده کنند، من هم با آن مشکلی ندارم؛ چون مردم در ایران شایستهٔ آزادی هستند و این برنامه می‌تواند خارق‌العاده باشد.»
یکی دیگر از شاگردان او به نام نداف گفت که این دوره بر اهداف او در زمینه خدمت نظامی تاثیرگذار بوده است.
او گفت: «با توجه به همه مشکلاتی که ما با ایران، با اعراب در اسرائیل، و با کشورهای همسایه داریم، من می‌خواهم بیشتر با استفاده از زبان فارسی به اسرائیل، در دستیابی به صلح کمک کنم و قصد بدی ندارم.»
جهان‌فروز گفت که او می‌خواهد با مفرح کردن روند یادگیری زبان فارسی، از جمله با به‌کارگیری سرود و ترانه، کاری کند تا شاگردانش مردم ایران را دوستان خود بدانند؛ اگرچه برخی از این شاگردان حاضرند به جمع‌آوری اطلاعات درباره دولت آن کشور بپردازند.

https://voa-video-ns.akamaized.net/pang ... download=1

تاملات:
1- كزارش براى آنها كه وقتي در كتابهاى درسي ايران جند تيتر وصفحه درباره اسرائيل وفلسطين مي بينند سؤال برايشان بيدا مي شود = عبرت آموز است
2- اين اقدام اسرائيل مي توانست مخفيانه باشد؛ اما انعكاسرسانه اي آن نوعي ابراز قدرت در برابر ايران است، خصوصا بعد تكرار صعفهاى مكرر در مكرر سيستم امنيتي ايران كه موجب خسارات بزركي شده است از حذف دانشمندان و شخصيتهاى مهمهستهاى موشكي كرفته تا سرداران مهم مقاومت در ايران و عراق و سوريه و لبنان و حتى رهبر فلسطين در مراسم ديبلماتيك و نيز باسخ نمايشي به امريكا و اسرائيل و تاخير آخرين باسخ وكريخيتن سفير ايران در لبنان به اسرائيل ولو دادن عمليات وسيع حزب الله به اسرائبل و لغو شدن عمليات وسيع ووو
3- انقلابي بودن خوب است
بيشتاز مبارزه با استكبار بودن خوب است
اما هوشمندانه و بيشرو در فتح
نه با اتاق فكر شعارمدار
(كه بعد فتح خرمشهر برخلافنظر امام خبيني؛ هفت سال ايران را به دام جنكي بي موفقيت؛ بجز مليونها شهيد فروبرد
و آخر كار كفت اكر هزاران هوابيما و تانك و بمب اتم ووووداشته باشيم ميتوانيم بر عراق غالب بشويم
كه نهايتا مرحوم امام را به نوشيدن جام زهر مجبور كرد و همه نقاط فتح شده را دستي بس داد)
حالا در اين دوره هم همان اتاق فكر به اسم مبارزه فراسرزميني با دشمن به ايران و انقلاب را به دام ديكري برده كه از ضعفهاى بزرك اخير بايد قطعنامه 598 دوم و نوشيدن جام زهر ديكرى را منتظر بود؟
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:40 pm

درسهاى زمانه شناسي ربيع الأول 1446 شماره 005
خبررسان شبکه یک = وابسته به‌صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
هکرها ۲۰ بانک ایرانی را هک کردند و برای منتشر نکردن اطلاعات مشتریان بانک‌ها، سه میلیون دلار باج گرفتند!
پولتیکو به نقل از منابع مطلع گزارش داده که حمله سایبری ماه گذشته که تهدیدی برای ثبات سیستم بانکداری ایران بود موجب شد که شرکت دولتى تامین کننده خدمات الکترونیکی برای بانک‌های ایران (شرکت توسن) به هکرها میلیون‌ها دلار باج پرداخت کند.
براساس این گزارش، این شرکت ایرانی تحت فشار دولت دست‌کم سه میلیون دلار به عنوان باج پرداخت کرد تا از انتشار داده‌های ۲۰ بانک ایران و اطلاعات حساب میلیون‌ها ایرانی جلوگیری کند. (هكرها كه كارش سرقت است جه مانعي دربرابرشان دارند كه هم مليونها دلار بكيرند وهم منتشر كنند)
به گزارش پولتیکو، این بدترین حمله سایبری به بانک‌های ایران به‌شمار می‌رود و گروهی تحت عنوان «آی‌آر‌لیکس» (IRLeaks) که سابقه هک بانک‌های ایران را دارد، احتمالا پشت این حمله قرار دارد. این گروه هکری در ماه دسامبر نیز اطلاعات بیش از ۲۰ شرکت بیمه و اسنپ فوود را هک کرده بود.
https://t.me/tv1irib_sima/19721
نشریه آمریکایی درباره حمله هکر‌ها به چند بانک ایرانی: یک شرکت ایرانی میلیون‌ها دلار به هکر‌ها باج داد
asriran.com/004AuA
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:40 pm

درسهاى زمانه شناسي ربيع الأول 1446 شماره 006
خاطرات مرحوم رفسنجاني از ميزان اختيارات واقعى رئيس جمهور و محلس (حتى در جزئيات داخلى) در دوره امام و بعد امام
_ آقای زواره ای به امام پیغام دادند که ۲۷۰ پوزبند بفرستند به مجلس.
 _  حالا هم همینه و آقا یه دستوری که میدن مجلس نمیتونه چیزی بگه.
asriran.com/004AuB
https://www.aparat.com/v/ppc9chs
شرح ماجرا نشان مي دهند كه مصدر امور در واقع فرزند امام بوده كه تابع فرمانده سباه باسداران بوده است
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:41 pm

درسهاى زمانه شناسي ربيع الأول 1446 شماره 007
نیروگاه اتمی امارات تکمیل شد/ تامین ۲۵ درصد برق امارات
ما جند ده سال است به موضوع اتمي مشغوليم و با هزينه تحريم (فلجى كشور) جقدر برق كشور تامين شده است؟
https://www.asriran.com/fa/news/995290/
فرق است ميان تدبير تا تدبير
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:42 pm

درسهاى زمانه شناسي ربيع الأول 1446 شماره 008
در ساعات آخر تحويل دولت به بزشكيان؛ تصويب و ابلاغ شده است:
وام ۱۰ میلیاردی هیات مدیره بورس به خودشان ؛ سود ۴ درصد، بازپرداخت ۱۰ ساله و ضمانت چک شخصی (+سند) 
۵ عضو هیات مدیره سازمان بورس در مجموع حدود ۱۰ میلیارد تومان به خودشان وام داده اند. با سود ۴ درصد، بازپرداخت ۱۰ ساله و با ضمانت چک شخصی به مبلغ اصل وام.
asriran.com/004AtT
کیهان: تسهیلات بانک‌ها به خودشان بیش از 2 برابر وام‌های ساخت مسکن است
این وام‌ها حتی اگر به حق هم باشد، حاصل فقدان نظارت از سوی نهاد ناظر بر شبکه بانکی یعنی بانک مرکزی است. زیرا بررسی‌ها نشان می‌دهند که بخش بزرگی از وام‌ بانک‌ها به کارکنان خود از منابع قرض‏‌الحسنه بانک‌ها پرداخت می‌شود.
«بانک‌های خصوصی و دولتی در سال ۱۴۰۰ (سيزدهم = رئيسي) بیش از ۱۴۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات به کارکنان خود پرداخت کرده‌اند. بانک صادرات با ۲۸ هزار و 200 میلیارد تومان، بانک تجارت با ۱۷ هزار و 200 میلیارد تومان و بانک ملت با ۱۴ هزار و 900 هزار میلیارد تومان بیشترین میزان وام به پرسنل خودشان را داشته‌اند. کاش به جوانان و مستاجران هم همین‌جوری حاتم‌بخشی می‌کردند.»
asriran.com/003jN9
پیش از این شبکه شرق تصویر نامه‌ای به تاریخ دهم شهریور ماه را منتشر کرده بود که در آن‌ سازمان بازرسی کل کشور، زیرنظر قوه قضائیه، از وزیر اقتصاد دولت چهاردهم خواسته بود مصوبه «حاشیه‌ساز» شورای عالی سازمان بورس در روزهای آخر دولت سیزدهم و وام‌های پرداخت شده را پیگیری کند.
بر اساس این مصوبه که در نامه سازمان بازرسی فاش شده بود، خرداد ماه امسال و در حالی که دولت سیزدهم بعد از کشته شدن ابراهیم رئیسی در سانحه سقوط بالگرد، با کفیل رباست‌جمهوری اداره می‌شد، دستور پرداخت وام و تسهیلات به پنج عوض هیئت مدیره سازمان بورس با نرخ ۴ درصد و بازگشت ۱۰ ساله از محل منابع داخلی این سازمان در تیر ماه اعلام شده بود.
در این مصوبه اعتبار این وام در مجموع ده و نیم میلیارد تومان تعیین شده بود.
بر اساس رونوشت نامه‌ای که شبکه شرق منتشر کرد، این پنج نفر مجید عشقی، رئیس هیئت مدیره، علیرضا ناصرپور، نایب رئیس و رضا عیوضلو، مهرداد مسعودی‌فر و حسن فرج‌زاده دهکردی سه عضو هیئت مدیره سازمان بورس بوده‌اند که مجید عشقی ۲.۷ میلیارد تومان و بقیه هر کدام ۱.۹ میلیارد تومان وام دریافت کرده‌اند.
پرداخت وام میلیاردی با سود بازپرداخت چهار درصدی با واکنش‌هایی در شبکه‌های اجتماعی مواجه شده است.
مجید عشقی، رئیس هیئت مدیره سازمان بورس، در واکنش به این گزارش‌ها پرداخت وام به خود و سایر اعضای هیئت مدیره را «دروغ بزرگ» خواند.
او در گفت‌وگو با تلویزیون ایران با اشاره به این که پرداخت این تسهیلات «بر اساس مصوبه شورای عالی بورس و بر قوانین و مقررات» بوده است، گفت که «این مصوبه صرفا برای اعضای هیئت مدیره نبوده؛ بلکه برای کل کارکنان سازمان بورس و اوراق بهادار است.»
رئیس سازمان بورس ایران همچنین افزود به دلیل «شرایط خاص و محدودیت‌های متعدد» که برای کارکنان و مدیران این سازمان وجود دارد، لازم بود این تسهیلات پرداخت شود.
آقای عشقی درباره این شرایط و محدودیت‌ها توضیح بیشتری نداد.
پس از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری و پیروزی مسعود پزشکیان و در دورانی که دولت چهاردهم هنوز رسمیت نیافته بود، برخی حامیان او از احتمال اقداماتی مانند صرف بودجه یا استخدام افراد جدید ابراز نگرانی می‌کردند که در واکنش به آنها، اعلام شد محمد مخبر، کفیل ریاست‌جمهوری، خرداد ماه بخشنامه‌ای در این زمینه صادر کرده است.
احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد دولت رئیسی، نیز روز ۱۸ تیر با تأیید این مسئله گفت: «بر اساس این ابلاغیه، تمامی دستگاه‌های اجرایی موظفند تا زمان استقرار دولت چهاردهم از هرگونه تغییر در ساختارهای سازمانی، جابه‌جایی نیروی انسانی و نقل و انتقال اموال دولتی، اعمال آیین‌نامه جدید، تغییر در تعرفه‌ها و عوارض و هرگونه اقدامات خارج از ضوابط و مقررات، خودداری نمایند.»
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:42 pm

درسهاى زمانه شناسي ربيع الأول 1446 شماره 009
حمله داعش به یک خانواده شیعه در نیجریه
گروه تروریستی داعش با صدور بیانیه ای، مسئولیت حمله به یک خانه شیعیان نیجریه و سوزاندن خانه و به شهادت رساندن چهار نفر را بر عهده گرفت.
https://www.shia-news.com/fa/news/297377/
اعلام نابودي داعش در سال 1396
https://www.aparat.com/v/s401aad
سؤال بعد سخنراني = داعش تمام شده؟
سليماني = نه شروع شده!! يك بخش سختش تمام شده
= مجبوري بكويي كل كره خاكي؟
كه كار عظيم انجام شده را هم تضعيف كنيد؟
همان وقت در سرتاسر دنبا داعش فعال بود و هنوز هم بخش مهمي از خاك سوريه (ولو به اسم ديكر= النصرة) در اشغال است و در عراق هم همين هفته فعاليتشن رسانه اى شد
و كسترش داعش تا افغانستان و باكستان هم كه مدتهاست داير است و ان همه كشتارها
ودر همين اخر صفر در غرب كابل
و نيز اين خبر كه به نيجريه هم رسبده است
البته بر اين سرداران خرده اى نيست اما بالادستيهابايدبدانند كه كزارشهاي آنها جقدر حباب دارد و روي ان نمي شود امو كل مملكت و جندين كشوررا برنامه ريزي كرد
به اصطلاح مغروف = شنوند ه بايد عاقل باشد
طبيعي است وقتي كودكي نزدبدرش كارش را كزارش كند طوري مي كويد كه كويا دنبا را جابجا كرده
بدرش نبايد توى دوقش بزند بلكه تشكر هم بكند اما روي آن هم نبايد برنامه ريزي كرد
بيشتر اسيبهاى ما از همين نوع مراعات نكردن است
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:43 pm

درسهاى زمانه شناسي ربيع الأول 1446 شماره 010
جرا امريكا و اسرائيل از باسخ نظامي (وعده2) ايران؛ خيالشان راحت شده است؟
اورشلیم‌پست: حمله اسرائیل به سامانه اس-۳۰۰ ایران مانع حملات بعدی تهران و حزب‌الله شد
«نمایش ماه‌های گذشته قدرت نظامی اسرائیل علیه ایران و حزب‌الله احتمالا اهداف تهاجمی آنها را تا حد قابل توجهی از بین برده است»
رسانه اسرائیلی اورشلیم پست روز دوشنبه دوم سپتامبر (۱۲ شهریور) در گزارشی به نقل از منابع آگاه نوشت که به احتمال زیاد، حمله اسرائیل به سامانه اس‌ــ۳۰۰ ایران باعث شد که جمهوری اسلامی و متحدش حزب‌الله لبنان از حملات بعدی و اقدام‌های تلافی‌جویانه منصرف شوند.
به نوشته اورشلیم پست، منابع بلندپایه گفته‌اند که حمله ارتش اسرائیل به سامانه موشکی ضدهوایی اس‌ــ۳۰۰ ایران در روز ۱۹ آوریل که به‌عنوان انتقام از پرتاب بیش از ۳۰۰ موشک و پهپاد هوایی به سمت اسرائیل در روزهای ۱۳ تا ۱۴ آوریل انجام شد، تاثیرش را به جا گذاشت و در این تصمیم جمهوری اسلامی و حزب‌الله که از حملات انتقامی بابت کشته شدن فواد شکر و اسماعیل هنیه منصرف شوند، به میزان قابل‌توجهی اثر داشت.
این منابع افزودند که نحوه بازدارندگی حملات پیشین اسرائیل برای تهران و حزب‌الله متفاوت بود اما در نهایت سبب شد هر دو برای اجرای حملات تلافی‌جویانه محتاط‌تر شوند.
پس از کشته شدن اسماعیل هنیه در تهران در روز ۳۱ ژوییه که جمهوری اسلامی آن را به اسرائیل نسبت می‌دهد و بارها وعده «خون‌خواهی» رهبر سیاسی حماس را مطرح کرده، جمهوری اسلامی هنوز علیه اسرائیل اقدام نظامی انجام نداده است.
اورشلیم پست درباره اقدام نکردن تهران نوشت که منابع آگاه معتقدند رهبر جمهوری اسلامی ایران، پس از حمله اسرائیل به سامانه اس‌ــ۳۰۰ متوجه برتری نظامی تل‌آویو شد. در همین حال او و نیروهای مسلحش از این غافلگیری و اینکه مطمئن نیستند اسرائیل چگونه آن حمله را انجام داده است، بیشتر آشفته شده‌اند.
به نوشته این رسانه، اهمیت حمله به سامانه ضدموشکی اس‌ــ۳۰۰ تنها این نبود که یک دهه طول کشیده بود تا روسیه این سامانه را به تهران بدهد یا اینکه جهش بزرگی در قابلیت‌های ضدهوایی جمهوری اسلامی بود، بلکه موضوع مهم‌تر این بود که این سامانه در نزدیکی تاسیسات هسته‌ای نطنز و همچنین یک پایگاه نظامی کلیدی قرار داشت.
به گفته منابع آگاهی که اورشلیم‌پست در گزارش از آن‌ها یاد کرده، پس از آن حمله بود که رهبر ايران به‌وضوح دریافت تل‌آویو اگر بخواهد، می‌تواند مکان‌های راهبردی بسیار مهم ایران را هم به‌راحتی نابود کند. (آنكه هنبه را زد رؤساى ايارن را هم مى تواتد بزند)
افزون بر این، زمانی که اسرائیل و ائتلاف متحدانش ۹۹ درصد از تهدیدهای هوایی تهران را خنثی کردند، جمهوری اسلامی دریافت که محاسباتش برای حمله به اسرائيل اشتباه بوده است.
در این گزارش اشاره شد که با توجه به نمایش قدرت تهاجمی و دفاعی اسرائیل در ماه‌های گذشته، می‌بینیم که پس از هفته‌ها سخنرانی مقام‌های مختلف جمهوری اسلامی درباره انتقام از اسرائيل بابت کشته شدن اسماعیل هنیه در تهران، هنوز پس از ۳۰ روز تلافی انجام نگرفته و همه نشانه‌ها حاكی از آن است كه رهبر ايران احتمالا تصميم به عقب‌نشينی اساسی گرفته است.
درباره حزب‌الله لبنان نیز وضعیت به همین شکل است و این متحد ایران که می‌خواست بابت کشته شدن فواد شکر، فرمانده نظامی خود، انتقام سختی بگیرد، در نهایت گزینه محدودتری را برای انتقام از اسرائیل انتخاب کرد و به جای شروع یک جنگ کامل علیه اسرائیل، به پرتاب شش تا هشت هزار موشک در روز بسنده کرد و به جای شلیک پیشرفته‌ترین موشک‌های دقیق دوربردش به سمت غیرنظامیان در تل‌آویو و حیفا، به پرتاب چند صد راکت به چند مقر نظامی رضایت داد.
منابع آگاه به اورشلیم پست گفتند که این تغییر در طرح حزب‌الله‌ــ به دلیل ترس از آنچه اسرائیل ماه آوریل مقابل ایران انجام داد‌ــ نه‌تنها از یک جنگ عمومی جلوگیری کرد، بلکه از نظر تاکتیکی هم به اورشلیم دست بالا را داد.
به اعتقاد آن‌ها، اگر حزب‌الله از همه راکت‌ها و موشک‌های دقیقش استفاده می‌کرد و مراکز عمده جمعیتی اسرائیل را نشانه می‌گرفت، ارتش اسرائیل نه‌تنها به جنوب لبنان بلکه به بیروت، بعلبک و دره بقاع حمله می‌کرد.
در حالی که در اقدام پیشگیرانه کنونی، ارتش اسرائیل مجبور نبود بیشتر نیروی هوایی‌اش را روی اهداف دورتر و دشوارتر متمرکز کند و توانست به اهداف نزدیک در جنوب لبنان حمله کند.
این بدان معنا است که ارتش اسرائیل می‌تواند برای حفاظت از روستاهای شمال اسرائیل در برابر راکت‌های کوتاه‌برد انرژی بیشتری صرف کند. در حالی که در یک جنگ بزرگ‌تر، نیروی هوایی احتمالا بیشتر روی دفاع از تل‌آویو و مرکز اسرائیل تمرکز می‌کرد و روستاهای شمالی آسیب‌پذیرتر می‌شدند.
به نوشته اورشلیم‌ پست، منابع آگاه می‌گویند که در مجموع، قدرت تهاجمی و دفاعی اسرائیل در ماه آوریل در برابر ایران، همراه با حمله پیشگیرانه آن به حزب‌الله در ۲۵ اوت، به احتمال زیاد به اهداف آن‌ها برای ایجاد کابوسی برای اورشلیم پایان داد یا آن‌ها را به میزان قابل‌توجهی از بین برد.

ناتوانی ایران و حزب‌الله در برابر اسرائیل؛
تهران بلوف می‌زند؟
«حزب‌الله و جمهوری اسلامی می‌گویند که در تدارک حمله تلافی‌جویانه به اسرائیل‌اند اما واقعیت این است که هر دو آشکارا از قدرت تل‌آویو می‌ترسند»
وبسایت نیویورک پست روز سه‌شنبه ۲۷ اوت (ششم شهریور) به اقدام پیشگیرانه اسرائیل در برابر حمله حزب‌الله در روزهای گذشته پرداخت و نوشت که ناتوانی این گروه شبه‌نظامی و متحد جمهوری اسلامی ایران، بار دیگر ثابت شد.
در این مطلب اشاره شده است که «تبادل آتش آخر هفته گذشته اسرائیل و حزب‌الله بار دیگر ثابت کرد که گروه حزب الله مستقر در لبنان و سایر گروه‌های نیابتی مورد حمایت جمهوری اسلامی ایران اگرچه در کلام، تهدیدهای بزرگی را علیه اسرائیل مطرح می‌کنند اما به عرصه عمل که می‌رسد، نمی‌توانند کاری انجام دهند.»
به نوشته نیویورک پست، روز یکشنبه، ارتش اسرائیل در عملیاتی پیشگیرانه شش هزار موشک حزب‌الله را منهدم کرد و به گروه تحت رهبری حسن نصرالله اجازه نداد که به وعده‌های تلافی‌جویانه‌ او جامه عمل بپوشانند. این در حالی است که حزب‌الله بارها وعده داده بود پس از کشته شدن فواد شکر، از رهبران این گروه؛ انتقام سختی از اسرائیل بگیرد.
به اعتقاد نویسنده این مطلب، ناتوانی حزب‌الله و ترس و عقب کشیدن این گروه از انجام عملیاتی در مقیاس بزرگتر پس از حمله ناموفق روز یکشنبه،
باید درس مهمی برای دولت جو بایدن باشد.
افزون بر آن، جمهوری اسلامی ایران نیز در واکنش به قتل اسماعیل هنیه، رئیس سیاسی گروه حماس که در تهران ترور شد، وعده‌های تلافی‌جویانه زیادی داده اما هنوز اقدامی نکرده است.
شاید پاسخ ندادن تهران را بتوان به این دلیل دانست که یک بار سعی کرد به اسرائیل حمله کند و ۳۲۰ موشک و پهپاد در ماه آوریل (فرودین) به سمت تل‌آویو پرتاب کرد،
اما عملیاتش بدون نتیجه ماند.
در واکنش به عملیاتی که اسرائیل در هفته‌های گذشته انجام داده و مقامات ارشد حزب‌الله را هدف گرفته است،
هم این گروه شبه‌نظامی و هم جمهوری اسلامی ایران تاکید می‌کنند که در تدارک اقداماتی برای تلافی‌اند،
اما مرور آنچه رخ داده است این نتیجه را به ذهن می‌رساند که هر دو آنها آشکارا از قدرت اسرائیل می‌ترسند.
گفته می‌شود که حزب‌الله لبنان از زرادخانه‌ای قوی برخوردار است و ۱۵۰ هزار موشک دارد.
همچنین حسن نصرالله ادعا می‌کند که یکصد هزار جنگجو دارد که حاضرند برای اهداف این گروه بجنگند. با این حساب، این گروه احتمالا می‌تواند در یک جنگ تمام‌عیار با اسرائیل خسارات زیادی وارد کند؛
اما آنچه در مقابل مشخص است این است که آسیب‌های جبران‌ناپذیری از سوی تل‌آویو دریافت می‌کند و حملاتش چندین برابر پاسخ خواهد گرفت.
جمهوری اسلامی ایران نیز در سال‌های اخیر به توانایی‌های نظامی گسترده‌ای دست پیدا کرده است،
با این حال قدرتی که جمع‌آوری کرده با اسرائیل همخوانی ندارد و می‌داند که احتمالا در ازای حمله‌ای که انجام دهد، صنعت نفت ایران ویران خواهد شد.
نیویورک پست در ادامه نوشت: همه اینها در شرایطی است که ایالات متحده آمریکا از همه این گروه‌ها و دولت‌های نام‌برده‌شده قوی‌تر است.
اما مشکلی که وجود دارد این است که دولت بایدن و معاون او کامالا هریس به تهدیدها و حتی حملات جمهوری اسلامی ایران از ترس تشدید درگیری‌ها پاسخ جدی نمی‌دهد.
از این رو، بر اثر کم‌کاری دولت ایالات متحده در برخورد جدی با ایران، محور مقاومت مورد حمایت جمهوری اسلامی به تنش‌زایی در منطقه ادامه می‌دهد؛ از جمله آن که حوثی‌های یمن امنیت دریای سرخ را به خطر انداخته‌اند و دست‌نشانده‌های جمهوری اسلامی در ماه ژانویه سه سرباز آمریکایی را کشتند. در برابر همه اینها، دولت بایدن واکنشی درخور نشان نداد، کاخ سفید حتی از اسرائیل خواست که به رگبار موشکی ایران پاسخ ندهد.
در پایان این مطلب تاکید شده است که «مشخص نیست سرانجام چه زمانی واشنگتن قرار است رویکرد اسرائیل را تقلید کند و دریابد که جمهوری اسلامی ایران بیش از هر چیزی بلوف می‌زند؟ به نظر می‌رسد این اتفاق نه در زمانی که بایدن در دفتر بیضی شکل حضور دارد رخ خواهد داد و نه اگر کامالا هریس جایگزین او شود.»

جمهوری اسلامی به‌جای پاسخ به اسرائیل به دنبال معامله با غرب است
جمهوری اسلامی پیشنهاد واشینگتن را مبنی بر «به تعویق انداختن پاسخ تا زمانی که مذاکرات درباره آتش‌بس در نوار غزه ادامه دارد»، گزینه‌ای مناسبی برای خود و حزب‌الله می‌داند
پس از ترور قاسم سلیمانی، فرمانده پیشین سپاه قدس و یکی از مهم‌ترین شخصیت‌های جمهوری اسلامی، رژیم ایران برای انتقام خون سلیمانی، به هدف قرار دادن پایگاه عین‌الاسد واقع در استان انبار عراق بسنده کرد. پاسخی که جمهوری اسلامی به آمریکا داد، عملا محدود و متواضعانه بود.
سپس به دنبال ترور اسماعیل هنیه در مهمانسرای سپاه پاسداران در تهران ، هیاهو و تهدیدها برای لزوم دادن پاسخ کوبنده به اسرائيل افزایش یافت. رسانه‌ها و گروه‌های شبه‌نظامی وابسته به جمهوری اسلامی شروع به تهدید کردند که «اسرائیل را با حملات دردناکی که بر زیرساخت‌ها، فرودگاه‌ها و پایگاه‌های نظامی تاثیر می‌گذارد، نابود خواهند کرد».
علاوه‌بر آن، گروه‌های مسلح یادشده تهدید کردند که نیروگاه‌های برق، سامانه‌های آب‌رسانی و تاسیسات مخابراتی اسرائيل را هدف قرار خواهند داد.
با وجود گذشت بیش از یک ماه از ترور اسماعیل هنیه و ادامه هیاهو برای انتقام‌جویی از اسرائيل، سرانجام برای همه مشخص شد که انتقام سخت جمهوری اسلامی از اسرائيل از چارچوب تهدید لفظی و جنگ تبلیغاتی پا فراتر نمی‌گذارد. 
اظهارات امیرعلی حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران جمهوری اسلامی، مبنی بر اینکه «دستمان برای حمله مستقیم به اسرائيل بسته است» هم می‌تواند بیانگر این نکته باشد.
سازمان حزب‌الله لبنان نیز به پیروی از جمهوری اسلامی با راه‌اندازی تبلیغات گسترده، آمادگی‌ برای حمله تلافی‌جویانه به اسرائيل را اعلام کرد، اما پاسخ به ترور فواد شکر، اقدامی نمایشی و بی‌نتیجه بود. پهپادها و موشک‌های حزب‌الله به هیچ هدفی اصابت نکردند و تنها هدفی که در این حمله بزرگ تلافی‌جویانه تخریب شد، یک مرغداری در غرب الجلیل در شمال اسرائيل بود که به سوژه طنز کاربران شبکه‌های اجتماعی تبدیل شد. از سوی دیگر، پیش از حمله حزب‌الله به اسرائيل، ارتش اسرائيل با راه‌اندازی یک حمله پیشگیرانه به پایگاه‌ها حزب‌الله، هزاران سکوی پرتاب موشک را منهدم کرد.
اکنون این پرسش مطرح می‌شود که اسرائیل و آمریکا چگونه در آخرین لحظات از حمله حزب‌الله مطلع شدند؟ آیا این نشت اطلاعاتی ناشی از نفوذ در شبکه‌های اطلاعاتی حزب‌الله بود یا اینکه جمهوری اسلامی اطلاعات موردنظر را در اختیار واشینگتن قرار داد تا پاداش این خوش‌خدمتی را در مذاکره با غرب دریافت کند؟ درست همان‌گونه که در ۲۵ فروردین گذشته آمریکایی‌ها را از زمان و مکان دقیق پاسخ نمایشی خود مطلع کرد.
اظهارات حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان، مبنی بر اینکه رفتن به سمت جنگ کار آسانی نیست و نیاز به دوراندیشی و مطالعه بسیار دارد، نشان می‌دهد که حزب‌الله هم برای گسترش دامنه جنگ با اسرائيل تصمیمی نداشت و هدف از حمله نمایشی‌ به اسرائيل تلاش برای حفظ آبرو و اعاده حیثیت این حزب بود.
چرا رژیم ایران از حمله تلافی‌جویانه به اسرائیل خودداری کرد؟
خودداری جمهوری اسلامی از پاسخ به اسرائيل عوامل متعددی دارد که از جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
ادامه مذاکرات آتش‌بس غزه در دوحه و قاهره، مسیر خروج جمهوری اسلامی و حزب‌الله را از بن‌بست هموار کرد و باعث شد واشینگتن مدعی شود که مذاکرات پیشرفت کرده و به نتایج رضایت‌بخشی دست یافته است. افزون بر آن، آمریکا با اعزام ناوگان‌ها، ناوهای جنگی، زیردریایی‌های هسته‌ای و هواپیماهای جنگی پیشرفته به خاورمیانه سعی کرد با تهدید به استفاده از زور، مانع حملات تلافی‌جویانه جمهوری اسلامی و حزب‌الله به اسرائيل شود و از وقوع جنگی گسترده و ویرانگر در منطقه جلوگیری کند.
عامل دیگری که جمهوری اسلامی را از حمله به اسرائيل بازداشت، نگرانی از حملات متقابل اسرائيل بود؛ به‌ويژه اینکه پس از حمله فروردین رژیم ایران به اسرائيل و حمله پهپادی حوثی‌ها به تل‌آویو، اسرائيل پایگاهی نظامی در اصفهان و بندر حدیده یمن را به‌شدت بمباران کرد. از سوی دیگر، جمهوری اسلامی از ضعف شدید نیروی هوایی‌اش آگاه است.
علاوه بر آن، سرگئی شویگو، دبیر شورای امنیت ملی روسیه، در سفر به تهران گفت که روسیه از نظر «سیاسی» و در دفاع از خاک ایران کنار آن می‌ایستد، اما از حمله جمهوری اسلامی به اسرائيل حمایت نمی‌کند. این دلیل دیگری بود که رژیم ایران را به خودداری از حمله به اسرائيل واداشت.
از طرفی عراق هم اعلام کرد که در صورت حمله جمهوری اسلامی به اسرائیل، بغداد به نیروهای حشدالشعبی اجازه نخواهد داد از رژیم ایران حمایت کنند.
پاداش خودداری از حمله به اسرائيل
هرچند رژیم ایران مقابله با اسرائيل را به جنگ فرسایشی شبه‌نظامیان نیابتی محدود کرده بود، حمله به خاک ایران و ترور رهبران گروه‌های شبه‌نظامی در این کشور رژیم ایران بر آن داشت تا در راهبرد مقابله با اسرائيل بازنگری کند؛ زیرا با ادامه وضعیت فعلی، جنگ فرسایشی جاری به‌ جای تضعیف اسرائيل، به تضعیف روزافزون رژیم جمهوری اسلامی منجر می‌شود.
از سوی دیگر، هدف از انتصاب پزشکیان به‌عنوان رئیس‌جمهوری و تعیین عباس عراقچی در سمت وزیر امور خارجه، تلاش برای گشودن باب مذاکره با دولت دموکرات آمریکا قبل از پایان دوره ریاست‌جمهوری بایدن بود. بنابراین، هرگونه حمله به اسرائيل این روند را تضعیف و احتمال دستیابی به چنین معامله‌ای را کم می‌کرد؛ به‌ویژه اینکه دولت کنونی آمریکا به دنبال تضمین پیروزی کامالا هریس در انتخابات ریاست‌جمهوری است.
با توجه به نکات یادشده، جمهوری اسلامی پیشنهاد واشینگتن را مبنی بر «به تعویق انداختن پاسخ تا زمانی که مذاکرات درباره آتش‌بس در نوار غزه ادامه دارد»، گزینه‌ای مناسبی برای خود و حزب‌الله می‌داند. به همین دلیل، جمهوری اسلامی با این ادعا که پاسخ به اسرائيل را به آینده موکول می‌کند، تا مذاکرات آتش‌بس در نوار غزه خدشه‌دار نشود، سعی کرد از یک سو ناتوانی‌اش را بپوشاند و از سوی دیگر خود را برای مدتی از مخمصه پاسخ به اسرائيل نجات دهد. اما واقعیت این است که جمهوری اسلامی به‌جای پاسخ به اسرائيل، به دنبال معامله با غرب است.
سؤال و تاملات:
جرا بايد دشمن اينطور فكر كند؛ آيا خود ايران با ضعف رويكرد در اين نكاه دخيل است؟
اكر بناست آخرش اينطور بشود
جرا تاب و توب از اول؟ كه عامه مردم بي عقيده بشوند؟
سوريه سالهاست در مواردي كه توان باسخ ندارد؛ همين طور عمل ميكند
اما بدون توب و تاب و لاف زدن كه بعدا شرمنده نشود
= فقط سكوت مي كند و بقدر توانش حرف ميزند
وضمنا هم سرجايش در طول هفتاد ساله تعديات حكومت صهيونيستي ايستاده است
ومحور مقاومت را هم تقويت و حفاظت مي كند
= جون مي داند يك كشور تنها نمي تواند در برابر كل استكبار بايستد ولذا فقط توانش را تقوبت مي كند بي رجز خواني كه نهايتا موجب خجالت نشود و كشورش را حتى الإمكان دركير جنك نابود كننده ننمايد
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:43 pm

درسهاى زمانه شناسي ربيع الأول 1446 شماره 011
حضور گسترده شیعیان غنا در پیاده روی اربعین حسینی دربايتخت غنا
کشور غنا در قاره آفریقا شاهد راهپیمایی اربعین حسینی بود و خیل عظیمی از شیعیان اهل بیت علیهم السلام اعم از زنان، مردان، جوانان و کودکان در این مراسم شرکت کردند.
https://www.shia-news.com/fa/news/297236/
ارزشمند است اما نفوذ جريان انحرافي ايران و مخلوط كردن موسيقي ضربي با عزارداري هم به آنجا رسيده است و هنوز هدايت نشده از روش اصيل ديني عزاداري به انحراف كشيده شده است
خداكند اين موسيقي در هنكام نشر ويديو افزوده شده باشد و در اجراى مراسم بخش نشده باشد
https://www.aparat.com/v/MRr5E
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:44 pm

درسهاى زمانه شناسي ربيع الأول 1446 شماره 012
حکومت ایران و طالبان در پرونده مربوط به حملات ١١ سپتامبر به پرداخت ۱۴۵ میلیارد دلار محکوم شدند
براى طالبانيها جاى نكراني ندارد جون سرمايه اي در امريكا واروبا ندارند
= اما ايران جندين برابر اين مبلغ املاك و اموال بلوكه شده در امريكا و اروبا دارد
در آستانه بیست و سومین سالگرد حملات تروریستی ١١ سپتامبر در ایالات متحده، یک دادگاه فدرال در نیویورک، جمهوری اسلامی ایران و طالبان را به پرداخت مجموع ۱۴۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار به هزاران زخمی و یا کسانی که عضوی از خانواده‌شان کشته شد، محکوم کرد.
قاضی جورج دانیلز این جریمه سنگین را پس از آن صادر کرد که متهمان در دادگاه‌های ایالات متحده به دفاع از خود نپرداختند.
قاضی دانیلز در احکامی که روزهای ششم و هفتم شهریور صادر کرد، با اشاره به احکام صادر شده در گذشته، گفت دادگاه‌های فدرال با استفاده از صلاحیت خود می‌توانند طالبان و حکومت ایران را مسئول این حملات تروریستی بدانند.
احکام صادر شده علیه جمهوری اسلامی ایران و طالبان دربرگیرنده شکایات ۶ هزار تن در پرونده موسوم به «بورنت در برابر بانکداری و سرمایه‌گذاری البرکه» است که در تابستان سال ۲۰۰٢ میلادی علیه ده‌ها دولت، بانک، شرکت و موسسه خیریه خارجی ثبت شد که متهم به حمایت از گروه القاعده بودند.
احکام روزهای اخیر علیه حکومت ایران و طالبان جدیدترین نمونه از مجازات‌های نقدی تعیین‌شده در این دعوای حقوقی است.
جری گولدمن، وکیل گروهی از شاکیان این پرونده، تخمین زده که در جریان وکالت او در این پرونده طی چند سال گذشته، احکامی به ارزش میلیاردها دلار علیه حکومت ایران صادر شده و از اموال ايران مصادره است.
00343179

پست جديدتوسط 00343179 » شنبه ژانويه 11, 2025 2:45 pm

درسهاى زمانه شناسي ربيع الأول 1446 شماره 013
دستور طالبان به کوچ اجباری ده‌ها خانواده شيعه در ولسوالی ناور ولایت غزنی و مصاذره اراضي واملاك و اموالشان
https://jumhurimudara.com/da/news/525
https://af.shafaqna.com/FA/611667
00343179

قبليبعدي

بازگشت به درسهای زمانه شناسی

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: ClaudeBot و 5 مهمان

Aelaa.Net