احوال نابساماني در حكومت

ارائه موضوعي شمارگان منتشره از{گاهنامه معرفت به زمان}

مدير انجمن: نبض زمان

Re: احوال نابساماني در حكومت

پستتوسط 00343179 » جمعه آپريل 19, 2024 8:37 pm

ویدئویی که پس از سالها بارها بازنشر شد


رئیس دولت یازدهم و دوازدهم، در جریان مناظرات انتخاباتی 1400، با استناد به سخنان نامزدهای انتخاباتی به لزوم مذاکره، یادآور شد که راه «مذاکره» است
این روزها که صحبت مذاکرات و توافق حسابی داغ شده است ویدئویی از صحبت‌های حسن روحانی در خرداد ۱۴۰۰ درباره مذاکرات و کنایه به رنگ عوض کردن مخالفان برجام به موافقانش، در فضای مجازی دست به دست می‌شود.
روحانی در آن مقطع گفته بود:
همه امروز به تعامل سازنده افتخار می‌کنند،
کسی نیست که بگوید تعامل سازنده خوب نیست،
هیچ‌کس از تقابل با دنیا استقبال نمی‌کنند
الحمدالله، امروز همه بحث مذاکره می‌کنند
حتی بعضی‌ها می‌گویند ما بیاییم بهتر مذاکره می‌کنیم.
الحمدالله
پس مذاکره را قبول کردید و می‌گویید ما بیاییم بهتر مذاکره می‌کنیم،
اهلاً و سهلاً، شما تشریف بیاورید،
برای ما آن مهم نبود
مهم این بود که بفهمید راه، مذاکره است،
بفهمید راه تعامل با جهان است
این مهم بود
و الحمدالله این را در این ۸ سال فهمیدید.

https://static0.moniban.news/servev2/WR ... %DB%8C.mp4
00343179
 
پست ها : 2529
تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 24, 2010 8:32 pm

Re: احوال نابساماني در حكومت

پستتوسط 00343179 » جمعه آپريل 19, 2024 8:51 pm

ادامه راه امام = آخرين فرمانهاى امام قبل رحلت =


انحلال و ادغام سپاه در ارتش +

محاکمه و اعدام فرماندهان ارشد سپاه = كه با فوت امام توسط حاكم بعدي ملغا شد


قطعيت اين فرمانها مسلم است سؤال اين است كه اكر اين فرمانها مصلحت نبوده و باطل؛ ساير فرامنهاي قبل آن هم زيرسؤال است، و اكر صحيح بوده دوران بعد امام با تخلف از فرمان امام شروع شده است
اين فرمانها رسما اعلام نشد و در منازعات سباه و رفسنجاني فاش شد


در مرداد ۱۳۹۳، انتشار یک مصاحبه از یحیی رحیم‌صفوی، فرمانده اسبق سپاه پاسداران در مورد اختلافات بر سر جنگ ایران و عراق و نحوه پایان دادنش سبب شد تا موضوع اعدام فرماندهان سپاه در همان سال‌ها هم افشا شود.
رحیم صفوی در آن مصاحبه گفته بود که «هاشمی (رفسنجانی) به فکر قدرت بعد از امام بود و می‌خواست بعد از امام کشــور را اداره کند. لذا می‌خواست قدرت را در دست داشته باشد و شاید پیش خود فکر می‌کرد در این جنگ نباید همه چیز از بین برود. این برای حفظ قدرت خود و ادامه حکومت خودش بود که نمی‌خواست همه منابع کشور از بین برود.»
واکنش دفتر اکبر هاشمی رفسنجانی به این اظهارات، مطلبی بود با تیتر «هاشمی کدام فرمانده سپاه را از اعدام نجات داد؟». در این مطلب از یحیی رحیم صفوی به دلیل نقشش در ناکامی‌های جنگ و از دست رفتن فاو به عنوان یکی از سه فرمانده‌ای نام برده شد که قرار بود محاکمه و اعدام شوند.
پس از شکست‌های ایران در سال‌های پایانی جنگ ایران و عراق و به‌ویژه پس از واگذاری فاو، روح‌الله خمینی دو فرمان درباره سپاه صادر می‌کند که اجرای آن‌ها به منزله پایان کار سپاه پاسداران بود.

اولین فرمان، یک ماه پیش از انتشار نامه خمینی برای پذیرش قطع‌نامه ۵۹۸ شورای امنیت سازمان ملل برای انتصاب هاشمی رفسنجانی به عنوان جانشین فرمانده کل قوا صادر شد. در این فرمان خمینی از رفسنجانی می‌خواهد تا به نیابت از او، با تشکیل یک ستاد فرماندهی کل و تمرکز اختیارات تبلیغی، نظامی، لجستیکی و پشتیبانی، کار «حذف یا ادغام سازمان‌ها و تشکیلات تکراری و غیرضروری» را به سرانجام برساند.
دومین فرمان هم در همین حکم انتصاب آمده است. خمینی از رفسنجانی می‌خواهد تا با برپایی دادگاه‌های نظامی برای محاکمه فرماندهان خاطی در همه رده‌ها به شکل «درست و قاطع» از «قوانین دادگاه‌های نظامی در زمان جنگ» برای تنبیه متخلفان استفاده شود.
به بیان دیگر، دو فرمان خمینی یکی محاکمه فرماندهان خاطی سپاه و دیگری انحلال و ادغام این نیرو در تشکیلات نظامی رسمی یعنی ارتش بود.
تنها سه هفته پس از حکم آیت‌الله خمینی برای هاشمی رفسنجانی در خرداد ۱۳۶۷، وی طی حکم مخصوص دیگری در مردادماه همان سال، از «علی رازینی»، رییس وقت سازمان قضایی نیروهای مسلح، خواست که «دادگاه ویژه تخلفات جنگ را در کلیه مناطق جنگی تشکیل دهید و طبق موازین شرع بدون رعایت هیچ یک از مقررات دست و پاگیر به جرایم متخلفان رسیدگی نمایید». خشم آیت‌الله خمینی از فرماندهان وقت سپاه به حدی زیاد بود که در آن نامه، مشخصا به رازینی اعلام می‌کند که «هرعملی که به تشخیص دادگاه موجب شکست جبهه اسلام و یا موجب خسارت جانی بوده و یا می‌باشد، مجازات آن اعدام است.»

اعدام‌ها فراموش شد؟

وقوع عملیات مرصاد، آغاز برنامه اعدام زندانیان سیاسی و اوج گرفتن بیماری روح‌الله خمینی، سبب شد تا موضوع محاکمه فرماندهان سپاه، تا زمان مرگ رهبر جمهوری اسلامی معلق بماند. بنا به گفته رازینی، تنها دو نفر در سطح فرمانده گروهان به واسطه این حکم اعدام شدند. اسماعیل کوثری، فرمانده وقت لشکر ۲۷ سپاه محمد رسول‌الله به دلیل ترک جبهه پس از پذیرش قطع‌نامه، یحیی رحیم صفوی، قائم‌مقام وقت فرمانده کل سپاه، به دلیل فرار از فاو قبل از سقوط آن، غلامعلی رشید و حتی محسن رضایی فرمانده وقت سپاه پاسداران، از جمله فرماندهان ارشدی بودند که موضوع محاکمه آن‌ها در دادگاه‌های نظامی بر اساس حکم آیت‌الله خمینی، مطرح بوده است.
اکبر هاشمی رفسنجانی پیش از مرگش ناگفته‌هایی از این حکم خمینی فاش کرد. بر اساس روایت هاشمی پس از صدور فرمان خمینی، موضوع محاکمه و اعدام چندین فرمانده سپاه به شدت قوت گرفته بود و علی خامنه‌ای نیز که در آن زمان رییس‌جمهور بود، با محاکمه و اعدام این افراد موافقت داشت. هاشمی می‌گوید که حتی یکی از فرماندهان ارشد سپاه (یحیی رحیم صفوی) در معرض اعدام قرار گرفته بود که با وساطت وی، آن موضوع منتفی شد.

انحلال سپاه با چرخش قلم رهبر جدید کنار گذاشته شد

تا زمان مرگ خمینی، کار انحلال و ادغام سپاه در ارتش با تشکیل کمیته‌ای پیگیری می‌شد. چند مورد مبهم در مسیر کار کمیته انحلال سپاه وجود داشت. مشخص نبود که سرنوشت بسیج چه می‌شود و البته سرنوشت قرارگاه رمضان و واحد برون‌مرزی سپاه هم مبهم بود. ارتش واحد مشابهی برای ادغام این دو نیرو نداشت و سلسله بحث‌هایی در مورد چگونگی این ادغام در گرفته بود.
غلامعلی رجایی، مشاور اکبر هاشمی رفسنجانی از قول او می‌گوید که نهایتا در طرح نهایی قرار بود تنها ۱۵۰ گردان به عنوان «نیروی ویژه پاسدار انقلاب» باقی بماند و بقیه نیروهای رسمی سپاه هم با درجاتی معادل درجات نظامی مرسوم به ارتش ملحق شوند. تجهیزات، ساختمان‌ها و امکانات سپاه هم همگی به ارتش واگذار می‌شد.
روح‌الله خمینی زمانی درگذشت که این کمیته هنوز کارنهایی‌اش را انجام نداده بود. تنها چند روز پس از مرگ خمینی، رهبر جدید به هاشمی دستور می‌دهد تا به‌فوریت موضوع ادغام سپاه و ارتش را کنار بگذارد، چرا که وی به آن موضوع اعتقاد ندارد.
یحیی رحیم صفوی، یکی از فرماندهانی که در سال ۱۳۶۸ در معرض اعدام بود و اکنون مشاور عالی نظامی رهبر جمهوری اسلامی است، در این باره می‌گوید: «با رحلت حضرت امام و آغاز رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، چند روز بیشتر نگذشت که ایشان دستور دادند جلسات طرح ادغام ارتش و سپاه متوقف شود و فرمودند که من اعتقادی به ادغام ارتش و سپاه ندارم و ارتش و سپاه دو بازوی مسلح انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران هستند که باید به همین صورت باقی بمانند و طبق وظایف قانون اساسی به همکاری با یکدیگر ادامه دهند.»
پس از لغو فرمان خمینی برای ادغام و انحلال سپاه، سلسله جلساتی برای شکل دادن به ساختار سپاه در زمان صلح، تقسیم کار میان ارتش و سپاه و نیروها و تجهیزاتی که هر کدام باید در اختیار بگیرند برگزار شد.
در روایتی که فرمانده وقت سپاه از این جلسات ارائه کرده است آمده که « ماموریت دفاع و امنیت خلیج فارس به نیروی دریایی سپاه و ماموریت دریای عمان و دریای خزر به نیروی دریایی ارتش واگذار شد. در بخش زمینی هم سرزمین ایران بین نیروی زمینی ارتش و سپاه تقسیم شد، امنیت داخلی کلاً به سپاه واگذار شد.»
در همه این جلسات، خامنه‌ای از طرح‌هایی حمایت کرد که امکاناتی بیشتر و گسترده‌تر در اختیار سپاه قرار می‌داد. برای نمونه یحیی رحیم صفوی می‌گوید فرماندهان ارتش با تجهیز سپاه به تانک و توپخانه سنگین به دلیل آنکه وظیفه آن‌ها امنیت داخلی و نه جنگ فراسرزمینی است مخالفت می‌کنند ولی خامنه‌ای در حاشیه نامه‌ گلایه‌آمیز فرماندهان سپاه درباره این موضوع می‌نویسد: «نیروی زمینی سپاه به تانک‌های سنگین و پیشرفته‌ترین تجهیزات در آینده باید مجهز شود.»
خامنه‌ای واحد موشکی را هم در همان زمان عملا از دست ارتش خارج می‌کند و نهایتا ساخت و به‌کارگیری موشک‌های برد کوتاه در اختیار ارتش می‌ماند و موشک‌های تا برد ۲ هزار کیلومتر در انحصار سپاه قرار می‌گیرد.

خامنه‌ای و سپاه، خدمات متقابل

در ماه‌های پایانی عمر نخستین رهبر جمهوری اسلامی، سپاه در متزلزل‌ترین موقعیت خود از ابتدای تشکیل قرار داشت. فرماندهانش در معرض محاکمه و حتی اعدام بودند، و سازمان سپاه نیز مراحل پایانی حذف و ادغام در ارتش را سپری می‌کرد. ۳۳ سال پس از آن زمان، سپاه حاکم بر سیاست، اقتصاد و امنیت ایران است. در بیش از سه دهه گذشته این نیرو در نقش بازوی علی خامنه‌ای عمل کرده است. در زمان تثبیت جایگاه خامنه‌ای با شکل دادن به گروه‌های فشار و حذف مخالفان رهبر جدید نقش‌آفرین بودند. سیاست حذف مخالفان در خارج از کشور را در پیوند با سازمان جهاد اسلامی لبنان و حزب‌الله پیش بردند. سرکوب همه اشکال اعتراض در دوران رهبری خامنه‌ای را برنامه ریزی و اجرا کردند و پاداشش را هم مرحله به مرحله گرفتند.
علی خامنه‌ای در دیدار مهرماه ۱۳۹۸با مجمع عالی فرماندهان سپاه، آن‌ها را فرزندان خود خواند و گفت که از عملکرد آن‌ها «صددرصد راضی‌» است. او ضمن تمجید از حضور این نیروی نظامی در سیاست بین‌المللی، امور فرهنگی، امور اقتصادی و سازندگی، امور اجتماعی و دیگر عرصه‌های فعالیت در ایران، از آن‌ها خواست تا حضور و نفوذ خود را بیش از گذشته گسترش دهند و به «ده و یا حتی صد برابر» وضعیت فعلی برسانند.
اکنون سه دهه پس از داستان انحلال سپاه و اعدام فرماندهان ارشد، سپاه، سازمان امنیت مستقل خودش را دارد، استانداران و وزاری دولت را تعیین می‌کند، سفرای ایران در منطقه با اشاره سپاه مشخص می‌شوند، وزارت خارجه به آن‌ها گزارش می‌دهد و اقتصاد کشور را منحصرا در اختیار دارد.
رشد سپاه در جمهوری اسلامی به موازات رشد خامنه‌ای از یک نیروی در حلقه دوم قدرت در دهه ۶۰ به تنها مرجع قدرت در دهه ۸۰ و ۹۰ هم‌پا و هماهنگ بوده است.
سپاه پاسداران این امکان را به علی خامنه‌ای داد تا تصویر سیاستمدار ضعیف، دست‌دوم و فرعی‌اش در دهه ۶۰ را با «رهبر قدرتمند و توانا» جایگزین کند. سپاه، ابزار خامنه‌ای برای شکل دادن به این بخش کلیدی در زندگی سیاسی او بوده است. در مقابل خامنه‌ای نیز در دوران رهبری‌اش، سپاه و فرماندهانش را به مقام و جایگاهی رساند که از این نیرو به عنوان بازیگر اصلی قدرت پس از مرگ خودش یاد می‌شود.

نتيجه و عبرت
حتى اكر اجراى فرمانهاى انحلال و اعدام به مصلحت بوده اما منشا اين فرمانها در عقيده امام خميني نتيجه اى بوده است كه از دهسال كار با آنها كرفته است (عدم صلاحيت تحليلي و فكري آنها) كه نمی شود روي حرف آنها حساب كرد و الا جندين اشتباه به امام تحميل شده است طي سالها = لااقل اين مقدار امام را قبول داشته باشند و كل مملكت و برنامه ريزي امور را به اين فكرها واكذار نكنند تا تجربه امام تكرار نشود و نياز به ان حكمها نشود = سباه و فرماندهان سباهي در رشته خودشان و در جهارجون تحليل بسيا كلان حاكميت و فراتر از سطح فكر سباهيها بايد بكار كرفته شوند نه اينكه تصميمات و برنامه ريزي كلان براساس تحليل انها باشد
00343179
 
پست ها : 2529
تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 24, 2010 8:32 pm

Re: احوال نابساماني در حكومت

پستتوسط 00343179 » جمعه آپريل 19, 2024 9:49 pm

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت:

در كشور ۴۰، ۵۰ هزار بابای مدرسه کم داریم.


http://fna.ir/1qp62s
00343179
 
پست ها : 2529
تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 24, 2010 8:32 pm

Re: احوال نابساماني در حكومت

پستتوسط 00343179 » جمعه آپريل 19, 2024 10:06 pm

مسئله امر به معروف و نهى از منكر و عوارض اجتماعي {اندام نمايي زنان} با برداخت وجه حل شد = هر جيزي قيمتي دارد


به گزارش تجارت‌نیوز به نقل از روزنامه اعتماد نوشت، با اظهارنظرهای اخیر دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر: ما در طرح جدید حجاب، جرم کشف حجاب را به تخلف تخفیف دادیم، اما کارآمد و اثرگذار است و قابلیت اجرا دارد. متخلفان به جای پرونده‌سازی و مجازات‌هایی که در قانون آمده است، شخص جریمه نقدی می‌شود.
گرچه وی صحبتی در مورد میزان و مقدار جرایم در نظر گرفته شده نکرده است، اما در فضای مجازی اخباری در مورد میزان این جرایم منتشر شد که تاکنون تایید یا رد نشده است.
بر اساس این مطالب، گفته می‌شود که
جریمه افتادن شال و روسری ۳۰۰هزار تومان، کوتاه بودن مانتو ۱۵۰هزار تومان، پوشیدن مانتو جلوباز ۱۰۰هزار تومان، نداشتن مانتو ۵۰۰هزار تومان و آرایش غلیظ ۸۵هزار تومان خواهد بود.
https://tejaratnews.com/%D8%AC%D8%B1%DB ... 9%86%D8%AF
حتما بوشيدن سابورت و نبوشيدن سوتين ووو بعدا اعلام مي شود

تذكرات مهم:

1- اصطلاح بدحجابي اصطلاح غلطي است و حجاب شرعي اكر رعايت شود نوع بد ندارد -
2- همجنين اصطلاح شل حجابي تحريف و غلط است
3- اصطلاح حجاب و حجاب داشتن (به معنايي كه در ايران مطرح است) نه درقرآن كريم نه در احاديث شريفه مطرح نشده است
4- مشكل مو بيدا بودن يا نبوشاندن نيست
آنجه در اسلام و تعاليم مكتب وحي از آن نهي شده است {تبرج و اندام نمايي} است
اسلام (با نكاه به جايكاه متعالى و استعدادهاى فوق العاده زانان با ايمان)

بشدت از عرضه نازل زنان در سطح اندام وووو ابا و انكار داشته و بر رعايت ظاهر و منش بيراسته از اندامنايي و داراى وقار و كرامت بانوان

تاكيد دارد
5- برعكس زنان بى ايمان را اجازه بوشاندن سر و مو يا صورت ندارند و حتما بايد باز بكذارند
6- در هرصورت اجبار و اكراه و جبس و شلاق و جريمه وووو درباره عدم رعايت اندام نمايي ربطى به احكام اسلام ندارد = و علاج تخلفات احسان و آكاهي دادن تشويق است
7- فلذا آنجه در جمهوري اسلامي (در موضوع بوشش زنان) به ان مي بردازند (از نظر اصطلاح و تعبير و تعريف و حكم و اجرا ووو) همه تفكر و روشهاي اختراعي و محرف از دين حقيقى اسلام است
00343179
 
پست ها : 2529
تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 24, 2010 8:32 pm

Re: احوال نابساماني در حكومت

پستتوسط 00343179 » جمعه آپريل 19, 2024 10:31 pm

دزداني كه بارها دستكير و جرمشان ثابت شده اما توسط نيروهاى انتظامي و قوه قضائيه آزاد مي شوند!!!!!؟؟؟

= به جان زائران عراقي در مشهد مقدس مي افتند به اسم راهنما و مترجم و آنها در خود شهر لخت مي كنند = آخرش نصيحت نيروي انتظامي كه زائران بايد مواظب باشند جه كسي را راهنما و مترجم انتحاب مي كنند؟؟!!؟

http://tik.ir/fa/news/395278

ماجرای باند مخوف زورگیری از زائران عراقى در مشهد
00343179
 
پست ها : 2529
تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 24, 2010 8:32 pm

Re: احوال نابساماني در حكومت

پستتوسط 00343179 » جمعه آپريل 19, 2024 10:36 pm

گزارش کامل تحقیق و تفحص مجلس شورا از فولاد مبارکه/ کشف ۹۰ عنوان تخلف از پولشویی تا رانت ۹۱ هزار میلیاردی + جدول


رؤوس تخلفات و انحرافات

https://tn.ai/2760307

تفصيل كزارش

https://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim ... 591984.pdf

عمده مسائل و مشکلات به وجود آمده در شرکت فولاد مبارکه ناشی از تغییر ساختار شرکت از دولتی به نیمه‌خصوصی می‌باشد؛ نتيجتا نظير همين مشكلات و فساد در موارد مشابه خصولتي رخ داده است فقط تحقيق نشده يا كزارشش منتشر نشده است
البته اين سيستم حاكميتي كه معمولا در موارد مشابه همواره تكذيب و ماستمالي مي كند و اكر تحققي بشود محرمانه مي ماند و اكر جيزي درز شود به جرم افشاى اسرار تعقيب مي شود = جطور شده اين مورد را بدون هيج محدودتي بطور كامل منتشر كرده است؟ = در هر صورت حتى اكر بقصد رقابتهاى درون محفلي حاكميت باشد اما به جنجال بسنده نشود و واقعا رفع موارد موجود و منع موارد مشابه كردد


https://www.entekhab.ir/002ttw
00343179
 
پست ها : 2529
تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 24, 2010 8:32 pm

Re: احوال نابساماني در حكومت

پستتوسط 00343179 » جمعه آپريل 19, 2024 10:41 pm

داعش و طالبان ايران = هتك قبور = مانده نبش قبور = كينه شتري از متوفا كه بعد سالها مى خواهد با تخريب براى خودش اقتدار كسب كند = هتك مرقد مرحوم آيت الله صانعي


https://www.tazenews.com/news/249661/
https://www.kebnanews.ir/news/451615/
00343179
 
پست ها : 2529
تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 24, 2010 8:32 pm

Re: احوال نابساماني در حكومت

پستتوسط 00343179 » جمعه آپريل 19, 2024 11:14 pm

گوگل تایید کرد؛
هکرهای «وابسته به سپاه» محتوای ای‌میل کاربران در ایران را سرقت می‌کنند


یک کارشناس امنیت سایبری که در مقابل نقشه ایران ایستاده است٬ توضیحاتی درباره تکنیک‌های هکرها در جمهوری اسلامی ارائه کرد؛
تازه‌ترین گزارش گوگل در زمینه مقابله با تهدیدهای سایبری مورد حمایت دولت‌ها نشان می‌دهد که گروه هکری موسوم به «بچه‌گربه ملوس» وابسته به سپاه پاسداران توانسته‌اند با استفاده از نرم‌افزاری جدید محتوای جی‌میل شماری از کاربران گوگل در ایران را هک کنند.
بر اساس گزارش بخش تجزیه و تحلیل تهدیدهای سایبری گوگل که روز سه‌شنبه یکم شهریور 1401 منتشر شد، هکرهای وابسته به حکومت ایران با بهره‌برداری از نرم‌افزاری با عنوان «هایپر ‌اسکریپ» توانسته‌اند علاوه‌بر بخشی از داده‌های کاربران در جی‌میل، اطلاعات ای‌میلی کاربران یاهو! و مایکروسافت آوت‌لوک را نیز سرقت کنند.
به گفته کارشناسان گوگل، این نرم‌افزار به هکرها امکان می‌دهد که بدون به جا گذاشتن هیچ‌گونه رد پایی، داده‌های موجود در حساب‌های ای‌میل طعمه‌های خود را سرقت کنند.
در این گزارش ضمن اشاره به جزئیات فنی و نحوه عملکرد «هایپر اسکریپ» تاکید شده است که این بدافزار به‌طور مداوم و فعالانه در حال توسعه است.
گروه هکرهای وابسته به سپاه پاسداران علاوه‌بر «بچه‌گربه ملوس» به نام‌های دیگری از جمله «ای‌پی‌تی۳۵»، «فسفر» و «نیوزبیف» نیز معروف هستند.
کارشناسان گوگل می‌گویند که قدیمی‌ترین نسخه کشف‌شده از این بدافزار مربوط به سال ۲۰۲۰ است.
آن‌ها نخستین‌بار در دسامبر ۲۰۲۱ این بدافزار را کشف و شناسایی کردند و از آن زمان تاکنون، مشغول بررسی عملکرد آن در شبکه جی‌میل بوده‌اند.
به گفته آن‌ها، «هایپر اسکریپ» به هکرها کمک می‌کند که پس از رخنه به صفحه‌ ای‌میل طعمه‌های خود، اطلاعات موجود در صندوق‌های پستی الکترونیکی را به سرقت ببرند.
دستیابی به مشخصات کاربران، از جمله نام کاربری، رمز عبور و شناسایی از طریق کوکی‌ها، یک مرحله قبل از حمله و عموما با سرقت این اطلاعات صورت می‌گیرد.
نرم‌افزار «هایپر اسکریپ» مجهز به مرورگری است که با تقلید از روش کار یک مرورگر از رده خارج، شِمای ساده‌ای از محتوای موجود در صفحه جی‌میل کاربران را در قالب «اچ‌تی‌ام‌ال» در اختیار هکرها قرار می‌دهد.
کارشناسان گوگل یادآوری کرده‌اند که
این نرم‌افزار قادر است هشدار امنیتی گوگل را نیز پاک کند و اجازه نمی‌دهد طعمه از حمله هکرها به حساب جی‌میل خود خبردار شود.
مشاهدات گوگل حاکی است که حساب‌های حدود ۲۰ کاربر که همگی آن‌ها در ایران هستند هدف حمله این بدافزار قرار گرفته‌اند و گوگل این افراد را مطلع کرده است.
این نخستین بار نیست که گزارشی از عملیات سایبری این گروه وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منتشر می‌شود.
تیرماه پارسال، یک شرکت امنیت سایبری گزارش داد که گروه هکری «بچه‌گربه ملوس» با جعل هویت یک استاد دانشکده «مطالعات شرقی و آفریقایی دانشگاه لندن» و هک کردن یکی از وب‌سایت‌های این دانشکده، سعی در جاسوسی از افراد خارجی داشته است.
گوگل در هشدارهای خود معمولا به کاربران خود توصیه می‌کند با ثبت نام در «برنامه حفاظت پیشرفته» گوگل و فعال کردن مشخصه «جست‌وجوی ایمن» حفاظت از کامپیوتر و صفحه ایمیل خود را تقویت کنند.
00343179
 
پست ها : 2529
تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 24, 2010 8:32 pm

Re: احوال نابساماني در حكومت

پستتوسط 00343179 » شنبه آپريل 20, 2024 8:40 pm

ضعفهاى عوامل امنيتي وابسته در خارج از كشور كه ضمن فشل شدن عملياتها بيوسته براى ايران هزينه ايجاد مي كند


شهرام پورصفی، جاسوس آماتور و نمادی از «حماقت عوامل وابست»
شهرام پورصفی، عضو سپاه پاسداران که توطئۀ ترور مقامات ایالات متحده را طراحی کرد فردی آماتور تلقی شده، چراکه حتی ابتدایی‌ترین قواعد جاسوسی را هم رعایت نمی‌کرده است.
ولید ابوالخیر قاهره
- تعداد زیادی از تحلیلگران سیاسی و امنیتی متخصص در امور ایران فعاليتهای ناموفق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای ترور مقامات ایالات متحده را فصل تازه‌ای از «حماقت امنيتي» تلقی کرده‌اند.
روز ١٩ مردادماه شهرام پورصفی، عضو ٤٥ سالۀ سپاه پاسداران که با نام مهدی رضایی نیز شناخته می‌شود، توسط وزارت دادگستری ایالات متحده به‌طور غیابی متهم شد.
اتهام او پیشنهاد پرداخت ٣۰۰،۰۰۰ دلار به فردی در ایالات متحده برای کشتن جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق ایالات متحده بود.
پورصفی همچنان آزادانه زندگی می‌کند.
این عمليات که از مهرماه سال گذشته تا فروردین‌ماه امسال ادامه داشت هرگز راه به جایی نبرد، زیرا شخص به اصطلاح قاتلی که پورصفی با او ارتباط برقرار کرده بود، درواقع خبرچین ادارۀ تحقیقات فدرال (اف‌بی‌آی) ایالات متحده بود.
در عکسى که در دی‌ماه ١٣٩٦ در اینترنت منتشر شده است، شهرام پورصفی خودروهای آمریکایی خود را به نمایش می‌گذارد. بر اساس نقاشی دیواری پشت سر او به نظر می‌رسد این عکس در ایران گرفته شده باشد. [حساب فیس‌بوک شهرام پورصفی]
اسناد دادگاه نشان می‌دهد اف‌بی‌آی اجازه داد این توطئه چندین ماه ادامه پیدا کند تا اطلاعاتی دربارۀ پورصفی و نقشه‌های گسترده‌تر ایران جمع‌آوری شود.
یکی دیگر از این نقشه‌ها، توطئه برای کشتن یک مقام برجسته‌تر ایالات متحده در قبال پرداخت ١ میلیون دلار بود.
پورصفی در جریان اجرای توطئۀ ترور، هویتش را آشکار کرد و اطلاعات تماس و مدارک هویتی شخصی خود را فاش کرد!!!.

بر اساس حساب‌های موجود در شبکه‌های اجتماعی، شمارۀ ملی او در ایران ١٩٣۰۰٩٨٤٣١، آدرس ایمیلش shahrampoursafi007@gmail.com، شماره تلفن همراه او ٩٨٩١٢٥٦٦٦٣٦٦+ و حساب توئیترش @shahrampursafi است.

به‌گفتۀ بسیاری از ناظران امنیتی، افشای این میزان اطلاعات مربوط به یک مقام ارشد اطلاعاتی آن هم توسط خودش و حين عمليات تاکنون سابقه نداشته است.

پورصفی در حین برقراری ارتباط با مأمور اف‌بی‌آی، اطلاعاتی را افشا کرد که از جمله باعث شد مقامات بتوانند عکس‌هایی از او را درحالی‌که یونیفورم دارای نشان سپاه پاسداران را به تن دارد، پیدا کنند!!!.

دکتر فتحی السید، پژوهشگر امور ایران در مرکز مطالعات منطقه‌ای و استراتژیک خاورمیانه گفت طرح ترور جان بولتون «فصل تازه‌ای از حماقتهای امنيتى است که سپاه پاسداران در داخل و خارج ایران مرتکب می‌شود.»

از نظر عبدالکریم احمد، سرلشکر (بازنشسته) مصری این عمليات نافرجام براى امريكا نشانهاوج ریاکاری ايران بود.
درهمان حال که ایران خواهان حذف نام سپاه پاسداران از فهرست سازمان‌های تروریستی بود، به یک افسر سپاه دستور ترور مقامات ایالات متحده را می‌داد.
سرلشكر احمد گفت: «می‌توان این مسئله را نمونه‌ای از اسکیزوفرنی سیاسی در بالاترین سطح توصیف کرد.»

توطئۀ اخیر یادآور نقشه‌ای ناشيانه وناموفق و به همان اندازه خجالت‌آور است که ایران در سال ١٣٩۰ برای کشتن سفیر عربستان در ایالات متحده در واشنگتن دی‌سی با استفاده از کامیون بمب‌گذاری شده در یک رستوران پرطرفدار طراحی کرده بود.

مثل خرید کالا از اینترنت
محمود شاهین، استاد ارتباطات در دانشکدۀ فنی دانشگاه حلوان گفت: «نکتۀ طنزآمیز درخصوص برنامه‌ریزی برای ترور... بولتون این است که پورصفی که طراحی این عملیات را برعهده داشت، آن را طوری مدیریت می‌کرد که گویی در حال خرید یک محصول آنلاین است.»
«می‌توان چنین رفتاری را جسورانه و فاقد هرگونه جنبه امنیتی دانست.»
او گفت روشن‌ترین شاهد بر این مدعا آن است که فرد واسطه‌ای که پورصفی با او تماس گرفت بلافاصله موضوع را به مقامات ایالات متحده اطلاع داد و همین باعث شد این اقدام افشا و در نطفه خفه شود.
پورصفی از یکی از ساکنان ایالات متحده که در اینترنت با او آشنا شده بود درخواست کرد از بولتون عکس بگیرد و مدعی شد که این عکس‌ها را برای کتابی می‌خواهد که در حال نوشتن آن است.
این فرد پورصفی را به یکی از «آشنایان» خود معرفی کرد که معلوم شد برای اف‌بی‌آی کار می‌کند.

شاهین گفت این حادثه «آشکارا نشان می‌دهد که سپاه پاسداران به‌شکل علنی و ناشيانه به پرداخت پول در ازای خدمات تروریستی متوسل می‌شود یا به عبارت بهتر افرادی را به‌کار می‌گیرد که مظنون نیستند و به ملیت‌ها، مذاهب و فرقه‌های مختلف تعلق دارند. ممکن است دلیل این مسئله وجود تدابیر شدید امنیتی علیه افسران و عناصر سپاه پاسداران و همکارانشان و تعقیب آنها در سراسر جهان باشد.»
در این عکس که در دی‌ماه ١٣٩٦ در اینترنت منتشر شده است، شهرام پورصفی خودروهای آمریکایی خود را به نمایش می‌گذارد. بر اساس نقاشی دیواری پشت سر او به نظر می‌رسد این عکس در ایران گرفته شده باشد. [حساب فیس‌بوک شهرام پورصفی]

روز ١٩ مردادماه، وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرد توطئۀ یکی از اعضای سپاه پاسداران ایران را برای کشتن جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید خنثی کرده است. این وزارتخانه، شهرام پورصفی، یکی از اعضای نیروی قدس سپاه پاسداران، را متهم کرد که مغز متفکر این توطئه بوده است. [وزارت دادگستری ایالات متحده]
اسناد دادگاه نشان می‌دهد اف‌بی‌آی به‌منظور جمع‌آوری اطلاعات در مورد پورصفی و نقشه‌های گسترده‌تر ایران، اجازه داد این توطئه‌ریزی ماه‌ها ادامه پیدا کند.
یکی دیگر از این نقشه‌ها، توطئۀ دیگری برای کشتن یکی از مقامات برجستۀ پیشین ایالات متحده به ازای پرداخت یک میلیون دلار بود. اف‌بی‌آی هویت این مقام را اعلام نکرد، اما گزارش شده است که این شخص مایک پمپئو، وزیر امور خارجۀ سابق و مدیر سازمان اطلاعات مرکزی (سیا) است.
پورصفی که گمان می‌رود در ایران باشد، به دو فقره اتهام مربوط به توطئه برای قتل متهم شد.
او به استفاده از امکانات تجاری بین‌دولتی به‌منظور ارتکاب قتل توسط فرد اجیرشده متهم شد که مجازات آن حداکثر ١۰ سال حبس است؛ اتهام دیگر او فراهم کردن و تلاش برای حمایت مادی از توطئۀ قتل فراملی است که حکم ١٥ سال حبس را در پی دارد.
آنچه بیش از پیش مایۀ شرمساری سپاه پاسداران شد، بی‌کفایتی این شخص به اصطلاح «جاسوس ارشد» بود.
پورصفی در روند اجرای توطئۀ ترور، هویت واقعی خود را فاش ساخت و اطلاعات تماس شخصی و مدارک هویتی خود را افشا کرد.

طبق اسناد دادگاه، پورصفی در مهرماه سال گذشته از یکی از ساکنان ایالات متحده که در اینترنت با او آشنا شده بود («شخص الف») خواست تا از بولتون عکس بگیرد و ادعا کرد این عکس‌ها را برای کتابی می‌خواهد که در حال نوشتن آن است.
شخص الف پورصفی را به یکی از نزدیکان خود ارجاع داد که در اسناد دادگاه از او با نام منبع انسانی محرمانه (سی‌اچ‌اس) یاد شده است.
روز ١٨ آبان‌ماه، پورصفی از طریق یک برنامۀ پیام‌رسان رمزنگاری‌شده با سی‌اچ‌اس تماس گرفت و سپس از سی‌اچ‌اس خواست برای ادامۀ تماس از یک برنامۀ رمزنگاری‌شدۀ دیگر استفاده کند.
پورصفی به سی‌اچ‌اس پیشنهاد داد تا در ازای ٢٥۰،۰۰۰ دلار شخصی را برای «از میان برداشتن» بولتون استخدام کند. بعداً بر سر این مبلغ چانه‌زنی شد و به ٣۰۰،۰۰۰ دلار رسید. پورصفی افزود یک «کار» دیگر هم دارد که به ازای آن ١ میلیون دلار پرداخت می‌کند.
پورصفی به سی‌اچ‌اس گفت یک حساب ارز دیجیتال ایجاد کند، اما تصریح کرد که احتمالاً سی‌اچ‌اس باید قتل را قبل از دریافت پول انجام بدهد.
او در ادامه توضیح داد اگر سی‌اچ‌اس پول را بگیرد و قتل را انجام ندهد، «گروهش» عصبانی خواهد شد.
در جستجوی بعدی یکی از حساب‌های اینترنتی پورصفی، تصاویری از او به‌دست آمد که یونیفورمی دارای علائم مربوط به سپاه پاسداران را به تن داشت. سی‌اچ‌اس طی تماس‌های خود چندین بار به ارتباط پورصفی با نیروی قدس سپاه پاسداران اشاره کرد.
سلسله مراتب فرماندهی
در ٢٨ آبان‌ماه پورصفی به سی‌اچ‌اس گفت مهم نیست قتل چطور انجام شود، با این حال «گروه» او به تأیید ویدئویی مرگ نیاز دارد.
سی‌اچ‌اس از پورصفی پرسید اگر قتل به ایران نسبت داده شود چه اتفاقی خواهد افتاد. پورصفی به سی‌اچ‌اس گفت نگران نباشد چراکه «گروه» او به این مسئله رسیدگی خواهد کرد.
روز ١ دی‌ماه، پورصفی عکسی از دو کیسۀ پلاستیکی برای سی‌اچ‌اس ارسال کرد که به نظر می‌رسید هرکدام حاوی بسته‌های اسکناس ایالات متحده باشد و یادداشتی دست‌نویس در زیر آنها بود که روی آن نوشته شده بود: «[نام سی‌اچ‌اس] ١/١۰/١٤۰۰».
در ٨ دی‌ماه، پورصفی از سی‌اچ‌اس پرسید قتل کی انجام می‌شود و به سی‌اچ‌اس اطلاع داد «گروهش» می‌خواهد این کار به‌سرعت انجام شود.
در ١٣ دی‌ماه، پورصفی یادآور شد که برای انجام قتل از سوی «افرادش» تحت فشار است و باید هرگونه تأخیر را گزارش بدهد. سی‌اچ‌اس از پورصفی پرسید چند نفر در این ماجرا دخالت دارند.
پورصفی گفت مافوق او فقط یک نفر است، اما سلسله‌ مراتب فرماندهی وجود دارد که مافوقش باید به آنها جواب پس بدهد. او ابراز تأسف کرد که این قتل تا سالگرد کشته شدن قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انجام نخواهد شد. پورصفی ابراز نگرانی کرد که اگر این قتل به‌زودی انجام نشود، تهران کار را از او و سی‌اچ‌اس خواهد گرفت.
در ١ بهمن‌ماه، پورصفی به سی‌اچ‌اس گفت پس از اتمام موفقیت‌آمیز «کار» اول، «کار» دومی برای سی‌اچ‌اس دارد و به سی‌اچ‌اس اطلاع داد که اقدامات نظارتی درمورد هدف دوم انجام شده است.
این تماس‌ها چند ماه دیگر ادامه پیدا کرد و در نهایت سی‌اچ‌اس از ادامۀ کار بدون انجام پرداخت خودداری کرد.
روز ٨ اردیبهشت‌ماه پورصفی موافقت کرد با انتقال ١۰۰ دلار ارز دیجیتال به کیف پول مجازی سی‌اچ‌اس ثابت کند که امکان پرداخت وجود دارد. این کیف پول ارز دیجیتال در همان روز دو پرداخت جمعاً به مبلغ ١۰۰ دلار دریافت کرد.
«پیامدهای شدید»
تحقیقات در مورد این پرونده که روز چهارشنبه فاش شد توسط دفتر میدانی اف‌بی‌آی واشنگتن صورت گرفت.
00343179
 
پست ها : 2529
تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 24, 2010 8:32 pm

Re: احوال نابساماني در حكومت

پستتوسط 00343179 » شنبه آپريل 20, 2024 11:52 pm

حاكم بيسواد - رسانه بيسواد حاكميت - و طرفداران بيسوادتر ازبيسواد حاكميت = موجب مي شوتا جنين كزارشهايي به عنوان كاركرد دولت علنا و با بررويى اعلام شود


ابراهیم رئیسی در نشست خبری‌اش به مناسبت هفته دولت گفت: «در حال حاضر تورم ۴۰.۵ درصد است. یعنی اگر بخواهیم شهریور ۱۴۰۰ را با شهریور امسال مقایسه کنیم، آن وقت [نرخ تورم] قریب به ۶۰ درصد بود؛ الان ۴۰.۵ درصد است.»
به عبارت دیگر آقای رئیسی مدعی شد که در یک سال اول کار دولتش، تقریباً ۲۰ واحد-درصد کاهش پیدا کرده است.
مشکل این‌جاست که این ارقام با آمار رسمی تورم نمی‌خواند.

Image


طبق ارقامی که مرکز آمار (مرجع رسمی انتشار نرخ تورم در ایران) اعلام کرده، میزان شاخص اصلی تورم (نرخ تورم ۱۲ماهه) در شهریور پارسال نه ۶۰ درصد، که ۴۵.۸ درصد بوده است.
برای اطلاع از میزان تورم شهریور امسال هم طبیعتاً باید تا اوایل مهرماه صبر کرد. ولی تازه‌ترین رقمی که منتشر شده، مربوط به مرداد ۱۴۰۱ است که در این ماه نرخ تورم به ۴۱.۵ درصد رسید که ۳.۷ درصد نسبت به مرداد سال قبل کاهش پیدا کرده بود.
به این ترتیب، می‌شود گفت که طبق آمارهای رسمی، شاخص اصلی تورم در یک سال اول زمامداری ابراهیم رئیسی، اندکی کاهش داشته؛ ولی نه ۲۰ واحد-درصد.
علاوه بر این، نرخ تورم ۱۲ماهه از شهریور ۱۴۰۰ به بعد سیر نزولی گرفته بود، در صورتی که انتظار می‌رود این نرخ در ماه‌های آینده افزایش پیدا کند و تا اسفند ۱۴۰۱ به بیش از ۴۳ درصد برسد.

Image

ولی این تمام ماجرا نیست. یک روش دیگر محاسبه تورم، سنجیدن میزان افزایش قیمت‌ها در یک ماه مشخص نسبت به ماه مشابه سال قبل است که به آن «تورم نقطه به نقطه» می‌گویند؛ نرخی که با تجربه روزمره مردم از تورم بیشتر سازگار است.
اگر به تورم نقطه به نقطه نگاه کنیم، می‌بینیم که میزان آن در یک سال اول ریاست‌جمهوری ابراهیم رئیسی نه تنها کم نشده، که بالا هم رفته است.
طبق بررسی‌های مرکز آمار ایران، مرداد ۱۴۰۰ تورم نقطه به نقطه ۴۳.۲ درصد بوده که این نرخ در مرداد ۱۴۰۱ با ۹ واحد-درصد افزایش به ۵۲.۲ درصد رسیده است.

Image

تورم ۶۰ درصدی شهریور ۱۴۰۰ از کجا آمد؟
به نظر می‌رسد اشاره رئیس‌جمهوری ایران به آمارهای بانک مرکزی ایران از رقم تورم باشد.
قائم‌مقام بانک مرکزی ایران شنبه در مصاحبه‌ای تلویزیونی گفته بود که نرخ تورم شهریور پارسال ۵۹.۳ درصد بوده که در تیرماه ۱۴۰۱ به ۴۰.۵ درصد کاهش پیدا کرده است.
روشن نیست که ارقامی که اصغر ابوالحسنی هستیانی گفته، تورم ۱۲ ماهه است یا نقطه به نقطه. ولی به هر حال رقم ۴۰.۵ درصدی که رئیس‌جمهوری ایران به آن اشاره کرده، مربوط به تیر امسال است و نه شهریور.
در کنار این، بانک مرکزی از قدیم نرخ تورم را تنها در مناطق شهری می‌سنجید و از آبان ۱۳۹۷ به دستور دولت وقت، از انتشار این آمار منع شد. در نتیجه جزئیات بررسی‌هایش منتشر نشده است.
اگرچه در دورانی که هر دو نهاد آمار تورم را منتشر می‌کردند، معمولاً نرخ اعلامی بانک مرکزی اندکی بیشتر از مرکز آمار بود، ولی این اختلاف قابل توجه برآورد دو نهاد از نرخ تورم در تابستان ۱۴۰۰ سؤال‌برانگیز شده است.
آرش حسن‌نیا، روزنامه‌نگار اقتصادی این اختلاف را غیرمنطقی می‌داند. او در توییتر نوشته: «منطقی نیست که نرخ تورم شهری در شهریور پارسال در برآورد بانک مرکزی ۵۹.۳ درصد یعنی ۱۶.۴ واحد درصد بیشتر از نرخ تورم شهری در روایت مرکز آمار بوده باشد اما نرخ تورم تیرماه در گزارش هر دو مرجع، عددی یکسان ۴۰.۵ درصد اعلام شود.»
در مجموع، این طور می‌توان گفت که ادعای رئیس‌جمهوری ایران درباره کاهش تقریباً ۲۰ درصدی نرخ تورم در یک سال نخست زمامداری او با آمارهای رسمی همخوانی ندارد؛ مخصوصاً در شرایطی که تصمیم دولت او برای حذف ارز ترجیحی واردات بعضی از کالاهای اساسی به جهش شدید قیمت آن‌ها منجر شد.
00343179
 
پست ها : 2529
تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 24, 2010 8:32 pm

قبليبعدي

بازگشت به بايگانى موضوعى گاهنامه معرفت به زمان


cron
Aelaa.Net