زگیل های تناسلی

زگیل های تناسلی

پست جديدتوسط pejuhesh234 » يکشنبه اکتبر 02, 2011 5:27 pm

.
pejuhesh234
 
پست ها : 6582
تاريخ عضويت: جمعه فبريه 11, 2011 1:09 pm

علائم و نشانه های بیماری از نگاه طب رایج

پست جديدتوسط pejuhesh234 » يکشنبه اکتبر 02, 2011 5:36 pm

علايم‌ شايع‌
زگيل‌هاي‌ مقاربتي‌ داراي‌ مشخصات‌ زير هستند:

آنها در سطوح‌ مرطوب‌ به‌ ويژه‌ آلت‌ تناسلي‌، دهانه‌ مهبل‌ و دهانه‌ مقعد ظاهر مي‌شوند.

آنها برآمدگي‌ نازك‌، قابل‌ انعطاف‌ و توپر پوست‌ هستند كه‌ به‌ صورت‌ ساقه‌اي‌ يا خوشه‌اي‌ رشد مي‌كنند.

هرزگيل‌ 2-1 ميلي‌متر قطر دارد ولي‌ خوشه‌ها ممكن‌ است‌ كاملاً بزرگ‌ باشند.

زگيل‌ها باعث‌ آزار يا خارش‌ نمي‌شوند.
pejuhesh234
 
پست ها : 6582
تاريخ عضويت: جمعه فبريه 11, 2011 1:09 pm

معرفی بیماری از دیدگاه طب رایج

پست جديدتوسط pejuhesh234 » يکشنبه اکتبر 02, 2011 5:55 pm

اصطلاحات بیماری:
زگیل های تناسلی (مقاربتی)-warts venereal

اين بيماري يكي از شايع ترين بيماري هاي مقاربتي در جهان است كه به آن HPVنيز مي گويند.حدود24ميليون آمريكايي به نوع ويروس آلـوده هستند و سالانه 5/5ميليون مورد جديد در آمريكا گزارش مي شود.

عامل اين بيماري ويروس پاپيلوماي انسـاني (Human Papillomm Virus) است كه درحال حاضرحدود60نوع از آن شناسايي شده كه تنها بعضي ازآنها منجربه زگيل پوستي مي گردند.حدوديك سوم ازانواع HPV ازطريق مقاربت جنسي گسترش مي يابد.دوره ي كمون اين بيماري1تا20ماه است.


نكته
- زگيل ها ممكن است به تنهايي يا به صورت گروهي رشد كنند.

- ايـجاد زگيل از عوارض كم خطر اين بيماري است و عوارض پر خطـر آن مي تواند منجر به سرطان سرويكس رحم (گردن يا دهانه ي رحم) و يا ساير سرطان ها شود.

راه هاي سرايت

- از طريق تماس جنسي با فرد آلوده

- تماس با حوله و يا لباس هاي آلوده

- انتقال اين بيماري تنها از انسان به انسان صورت مي گيرد.

- زگيل ها بسيار مسري و سريع الانتشار هستند و ممكن است از يك قسمت از بدن به ساير قسمت ها هم سرايت كند.

- همچنین از طریق مادر به نوزاد در هنگام تولد منتقل شود.

علل‌
زگيل‌هاي‌ مقاربتي‌ توسط‌ زيرگروهي‌ از همان‌ ويروسي‌ ايجاد مي‌شود كه‌ ساير زگيل‌ها را ايجاد مي‌كند (پاپيلوما ويروس‌ انساني‌) ولي‌ مسري‌تر هستند. به‌ راحتي‌ روي‌ پوست‌ فرد دچار عفونت‌ گسترش‌ مي‌يابد و به‌ آساني‌ به‌ ساير افراد منتقل‌ مي‌شود. معمولاً از طريق‌ جنسي‌ انتقال‌ مي‌يابند كه‌ غالباً نتيجه‌ بهداشت‌ مناسب‌ است‌. دوره‌ كمون‌ آنها 6-1 ماه‌ است‌.

عوامل‌ افزايش‌دهنده‌ خطر
تغذيه‌ نامناسب‌
ساير بيماري‌هاي‌ مقاربتي‌
بي‌بندوباري‌ جنسي‌
شرايط‌ زندگي‌ شلوغ‌ يا غير بهداشتي‌
بهداشت‌ نامناسب‌
عدم‌ استفاده‌ از كاندوم‌
در كودكان‌ ممكن‌ است‌ نشانه‌ سوءاستفاده‌ جنسي‌ باشند.

عوارض‌ احتمالي‌
اختلالات‌ گردن‌ رحم‌ زنان‌ از جمله‌ سرطان‌
انسداد ادراري‌ در مردان‌

فعاليت‌
محدوديتي‌ وجود ندارد و تنها تا محوشدن‌ كامل‌ زگيل‌ها بايد از روابط‌ جنسي‌ پرهيز كرد.

رژيم‌ غذايي‌
رژيم‌ غذايي‌ خاصي‌ ندارد.

روش پیشگیری از زگیل تناسلی:

تا زمان بهبودی کامل ضایعات باید ازارتباط جنسی خودداری شود زیرا احتمال انتقال زیاد است.

استفاده از کاندوم در سایرمواقع احتمال ابتلا را کاهش می دهد.

همچنین از خراشیدن و دستکاری ضایعات باید پرهیز نمود چرا که موجب انتقال آلودگی شده ویا ممکن است عفونت ثانویه باکتریایی روی دهد.

رعایت بهداشت و تمیز وخشک نگه داشتن محل ضایعات به بهبودی کمک می کند.

همچون سایر بیماریهای جنسی بهترین راه پشگیری، ارتباط جنسی معقول ومطمئن است.

واکسن جدیدی را که (FDA)سازمان تائید غذا و داروی آمریکا در سال 2006 برای پیشگیری از چهار گونه از ویروسهای زگیل به نام گارداسیلGardasilساخته شد، مورد تائید قرار داد که می توان آنرادر سه نوبت به فاصله 6 ماه جهت پیشگیری تزریق نمود.
( دیده شدن بیماری در کودکان‌ می تواند مطرح کننده ی احتمال سوءاستفاده‌ جنسی از کودکان باشد، اگرچه احتمال انتقال از مادر در هنگام تولد نیز وجود دارد.)

مراقبت از خود و همسرتان در صورت داشتن زگیلهای تناسلی:

* ناحیه تناسلی خود را تمیز و خشک نگه دارید.
* از صابونهای معطر و روغن های حمام یا ضد عرق تناسلی استفاده نکنید زیرا ممکن است باعث تحریک و سوزش زگیلها شود.
* هنگام نزدیکی از کاندوم استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که کاندوم تنها زمانی می تواند از انتقال ویروس زگیل جلوگیری کند که تمامی سطوح آلوده شده را بپوشاند.
* همسرتان نیز باید برای معاینه به پزشک مراجعه کند چرا که ممکن است زگیلهایی داشته باشد که قابل مشاهده نباشند.

تا زمان بر طرف شدن زگیلها لازم است به طور منظم برای درمان مراجعه کنید تا پزشک یا پرستار پیشرفت درمان را بررسی کرده و در صورت لزوم تغییراتی در روش معالجه اعمال کند.
گاهی ممکن است معالجه زمان زیادی ببرد. در بسیاری از افراد که زگیل آنها برای بار اول بر طرف می شود امکان عود مجدد آن وجود دارد.

زگیلها و دهانه رحم برخی از انواع ویروسهای زگیل ممکن است باعث تغییراتی در سلولهای دهانه رحم شده که ممکن است منجر به سرطان شود.
اگرچه ارتباط مستقیمی میان زگیلهای تناسلی و سرطان دهانه رحم وجود ندارد اما لازم است که کلیه خانمهای بالای ۲۰ سال به طور منظم آزمایش اسمیر دهانه رحمی انجام دهند. درصورت احتمال بروز این مساله، برای مشاهده سلولهای دهانه رحم آزمایش کُلپُسکپی انجام می شود.

کُلپُسکپ نوعی تلسکوپ کوچک است که به همراه یک چراغ برای مشاهده دهانه رحم به کار می رود. تصویر بزرگ شده از سلولها به پزشک کمک می کند تا متوجه هرگونه تغییری در آنها شود. ممکن است پزشک نمونه کوچکی از سلولها را برداشته (که به آن بافت برداری یا بیوپسی گفته می شود) تا در آزمایشگاه با دقت آنرا بررسی کند.

کُلپُسکپی احتمالا احساس خوشایندی نخواهد داشت. بافت برداری هم احتمالاً درد اندکی شبیه درد اواسط دوره قاعدگی به همراه خونریزی خفیفی دارد.
چنانچه در قسمت دهانه رحم یا مهبل دارای زگیل هستید، می توان آنها را به وسیله انجماد یا درمان با لیزر تحت بیهوشی موضعی درمان کرد. پس از درمان به خاطر داشته باشید که استفاده از کاندوم می تواند خطر سرایت بیماریهای مقاربتی را کاهش دهد.

در اين‌ شرايط‌ به‌ پزشك‌ خود مراجعه‌ نماييد
اگر خود يا عضوي‌ از خانواده‌تان‌ علايم‌ زگيل‌هاي‌ مقاربتي‌ راداشته‌ باشيد.
اگر پس‌ از درمان‌ موارد زير رخ‌ دهند: ـ ناحيه‌ درمان‌ شده‌، دچار عفونت‌ (قرمز، متورم‌، دردناك‌ يا حساس‌ به‌ لمس‌) گردد. ـ احساس‌ ناخوشي‌ كلي‌
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط pejuhesh234 در شنبه اکتبر 08, 2011 11:53 pm .
pejuhesh234
 
پست ها : 6582
تاريخ عضويت: جمعه فبريه 11, 2011 1:09 pm

درمان بیماری از دیدگاه طب رایج

پست جديدتوسط pejuhesh234 » يکشنبه اکتبر 02, 2011 6:01 pm

تشخيص
پزشكان براي تشخيص اين بيماري معمولا نيازي به آزمايش ندارند و بر اساس ظاهرعارضه زگيل تناسلي را تشخيص مي دهند اما در موارد ذيل نمونه برداري از ضايعه را توصيه ميكنند:

* بيمار مبتلا به نقص ايمني(مثلا مبتلايان به ايدز)

* زگيل هاي سفت يا زخمي

* زگيل هاي مزمن

* مصرف سيگار

* سابقه پاپ اسمير غير طبيعي در خانم ها

نكته: در افرادمبتلا به زگيل بررسي منظـم نـمونـه گردن رحـم ضروريست(به علت ارتباط با سرطان رحم)

درمان
زگيل هاي تناسلي مانند سايرزگيل ها ممكن است خود به خود محو شوند.

به طور كلي درمان زگيل به دو روش فيزيكي و شيميايي تقسيم ميشود كه هر دو روش تخريبي است و ضايعه را از بين مي برد اما عامل بيماري رفع نخواهد شد به همين دليل زگيل تناسلي جزو بيماري هاي غير قابل درمان است

درمان فيزيكي
سرما درماني(كرايوتراپي)،جراحي و ليزردرماني سه روش رايج درمان زگيل ها است.كرايوتراپي براي بيماران داراي زگيل هاي با تعداد كم يا متوسط مناسب است.مهم ترين عارضه جانبي آن درديا تاول درمحل درمان است و 20 تا 40 درصد هم خطر عود دارد.

درمان جراحـي به صورت كوچك و با بي حسي موضـعـي توسط متخصـصـان پوسـت انجام مي شود و براي زگيل هاي مقعد يا درگيري يك ناحيه ي وسيع به كار مي رود.خطر عود آن هم حدود 20% است.

درمان با ليزر بهترين روش براي زگيل هاي وسيع داخل پيشابراه و واژن است.

درمان ليزر هم 5 تا 50 درصد احتمال عود دارد.

درمان شيميايي
از ميان درمـان هاي شيميايي محلول پودوفيلين معروفترين دارويـي اسـت كه براي درمان زگيل تجويز مي شود.اين محلول را بايد به دقت روي ضايعه ماليد

و از آنجا كه اين كار براي بيمار دشوار است پزشكان ترجيح مي دهند اين كار را خودشان انجام دهند.به همين دليل اگرچه اين دارو ارزان است اما به دليـل نياز به مراجعات مكرربه پزشك گران و پردردسرتمام ميشود.سوزش در محل ودرد و التهاب از عوارض شايع اين دارو است.

نكته

* گردن رحم،واژن و يا كانال مقعد نبايد به اين دارو آغشته شود.

* براي جـلوگيري از تحريك،بايد پس از استفاده از محلول اجازه داد كامـلا خشك شود.

* ميان هر بار استفاده از محلول بايد حدود يك هفته گذاشته شود.
pejuhesh234
 
پست ها : 6582
تاريخ عضويت: جمعه فبريه 11, 2011 1:09 pm

پست جديدتوسط pejuhesh234 » شنبه اکتبر 08, 2011 11:55 pm

عواقب‌ مورد انتظار
اين‌ زگيل‌هاي‌ كوچك‌ معمولاً علامتي‌ ايجاد نمي‌كنند. در صورت‌ عدم‌ درمان‌ احتمالاً سرانجام‌ از بين‌ خواهند رفت‌. البته‌ از آنجا كه‌ ممكن‌ است‌ ويروس‌ با بدخيمي‌ تناسلي‌ همراه‌ باشد، در پي‌ درمان‌ طبي‌ باشيد. عود شايع‌ است‌.
pejuhesh234
 
پست ها : 6582
تاريخ عضويت: جمعه فبريه 11, 2011 1:09 pm

هزینه ها و آسیبهای سوء درمان رایج

پست جديدتوسط pejuhesh234 » شنبه اکتبر 08, 2011 11:55 pm

.
pejuhesh234
 
پست ها : 6582
تاريخ عضويت: جمعه فبريه 11, 2011 1:09 pm

عوارض جانبی و نتایج سلبی درمان رایج

پست جديدتوسط pejuhesh234 » شنبه اکتبر 08, 2011 11:56 pm

عوارض پو دوفيلينPODOPHYLLIN
گوارشي: تهوع، اسهال، استفراغ، درد شکمي، مسموميت کبدي.
خوني: ترومبوسيتوپني، لکوپني.
پوستي: تحريک مناطق غير گرفتار.
دستگاه عصبى مرکزي: نوروپاتى محيطي، متارژي، عدم درک زمان و مکان، دليريوم، توهم، سايکوز حاد، آتاکسي، هيپوتوني، کاهش رفلکس‌ها.
ديگر موارد: نارسائى کليه، اختلال تنفسي.رفی آرام بخش ها بی تاثیر خواهد بود. علایم ایجاد تحمل: دل درد، بی قراری، صرع

عوارض جانبی کرایوتراپی:

1) عوارض حاد: شامل: سردرد، تاول و درد در محل ضایعه که به خصوص در مورد کلوئیدها بسیار شدید است.
2) عوارض تاخیری: شامل خونریزی، عفونت و تشکیل بیش از حد بافت ترمیمی (گرانولاسیون) است.
3) عوارض دائمی: آلوپسی (از بین رفتن دائمی فولیکول‌های مو)، آتروفی و تحلیل پوست، اسکار دائمی، و کم رنگ شدن محل ضایعه (هیپوپیگمانتاسیون) که ضایعه‌ی اخیر در افرادی با پوست تیره شایع تر است.گیجه، رعشه، افسردگی، تعععرسهای غیر منطقی، پارانوئید و دمدمی مزاجی.

عوارض‌ جانبی‌ استامینوفن:

در صورتی‌ که‌ دچار هریک‌ از نشانه‌های‌ جدی‌ زیر شدید، استامینوفن‌ خود را قطع‌ کرده‌ ، با پزشکتان‌ تماس‌ بگیرید: زردی‌ پوست‌ یا چشمها ، اسهال ‌، بی‌اشتهایی ‌، تهوع ‌، یا استفراغ‌ ، معده‌ درد ، درد ، تورم‌ یا حساسیت‌ در بالای‌ شکم ‌، مدفوع‌ سیاه‌ و قیری‌ شکل‌ ، ادرار خونی یا کدر ، کاهش‌ ناگهانی‌ ادرار ، کبود شدگی‌ یا خونریزی‌ غیرعادی‌ ، بثوارت‌ جلدی ‌، زخمهای‌ دهانی ‌، یا تب‌ یا گلودردی‌ که‌ پیش‌ از درمان‌ وجود نداشته‌ و ناشی‌ از بیماری ای‌ که‌ بخاطرش‌ تحت‌ درمان‌ قرار گرفته‌اید، نباشد.
آخرين ويرايش توسط pejuhesh234 on جمعه فبريه 10, 2012 8:49 am, ويرايش شده در 3.
pejuhesh234
 
پست ها : 6582
تاريخ عضويت: جمعه فبريه 11, 2011 1:09 pm

نگرش کهن و اسلامی به بیماری

پست جديدتوسط pejuhesh234 » شنبه اکتبر 08, 2011 11:56 pm

.
pejuhesh234
 
پست ها : 6582
تاريخ عضويت: جمعه فبريه 11, 2011 1:09 pm

روش درمان طب کهن و اسلامی

پست جديدتوسط pejuhesh234 » شنبه اکتبر 08, 2011 11:56 pm

.
pejuhesh234
 
پست ها : 6582
تاريخ عضويت: جمعه فبريه 11, 2011 1:09 pm

نسخه های مختلف طب کهن و اسلامی

پست جديدتوسط pejuhesh234 » شنبه اکتبر 08, 2011 11:57 pm

.
pejuhesh234
 
پست ها : 6582
تاريخ عضويت: جمعه فبريه 11, 2011 1:09 pm


بازگشت به بیماری های تناسلی-آمیزشی

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: ClaudeBot و 0 مهمان


Aelaa.Net